3442
-
#1921 Igenám! De az van hogy azt neked mondtam, nem rád! Csak császárral nem állok szóba mert nincs értelme. Te csak azt szívod meg hogy a fórumon kb 2 embernek van meg a játék és nincs kivel megbeszélned a pc-s dolgokat. De császár bejárt ám a PC-s gta topikba is dicsekedni hogy ő már megunta amikor meg több száz másik alig várja a játékot. És ennek is van ám konzolos topikja csak mivel oda senki nem ír ide jár irogatni. Talán "irígységből" mert itt pörög a topik.
Nem itt kezdődött ám ez. Ezt itt csak felületesen értheted meg. Az a legjobb ha ki is maradsz ebből. Én meg kiszállok. -fav -
#1920 Te igen sötét, ki mondta, hogy konzolon játszom?
Innen látszik, hogy nem olvasod a fórumot, hanem csak irogatsz....
Na, ezt a hülyeséget kellene máshol, NEM a játék topicjában.... -
#1919 egy idiota, elvakult fejű konzolosnak én bármit a fejéhez vágok ezen a fórumon, bár nem tudom minek kéne ezt tagadni ?
nem magyarázkodok tovább, elég volt.
aki hülye, hajjon meg című effektus.
éld ki az idiota hajlamaidat a PCseknél.
hajrá, sok sikert. -
#1918 Persze, de itt egy személy ellen irányul minden az énvagyok... nemtudom miért mert nem ismernek, valszeg azért mert konzolom is van, pedig te is csak ugy azt irtad le amit én, de hát az én sg accommal lehet poénkodni engem lehet idiótázni meg stb... bár mire fel azt nemtudom? -
#1917 Ez az utálat meg irigység hogy konzolon játszon az takarodjon innen a búsba mert ez a nagy pécés fórum ( a játék 100%ban ugyan az és itt pécén is vannak akik játszanak vele ), én nemfogok a konzolos témába menni, ez nektek nem tetszik => semmi más csak a szokásos irigység és frusztráció... kerüljétek el a topikot addig amig meg nem jelenik itthon... -
#1916 Szóval mivel Mon nem kapható mindenki maradjon kusba, a topikot zárjuk be mert neked nincs netes bankártyád és ha valaki mer irni valamit akkor jön az idiótázás meg a flém... értem én.
Amugy ti kezdtétek mint mindig... én mit irtam tegnap?
játszottam egy órát és
"Na nyomás mindenki vegye meg, a hibák ellenére ez a gém odakerül a legjobb filmes hatások mellé ahol a Mass Effect áll, nem horror, nem szaratós, de brutál pörgős."
ez nektek nem tetszett és jött az oltás meg asz ugatás, de te ezt szereted hiszen érdemi megnyilvánulásod még sose volt, egyátalán azt setudom mit keresel itt, nyissál egy utálom az istencsászárt topikot valahova és élvezkedj rajta. -
#1915 Igazából aki konzolon játszik annak ITT kéne osztani az észt.
Nem pedig másokra tekintet nélkül dicsekedni hogy konzolon játszik. Sajnos a játék teljese élvezete érdekében meg kell várnunk itt az őszt amikor nálunk is kiadják. És félreértés ne essék én megvehetném már most, de mivel magyarosítják én megvárom azt.
Bertino: Az a baj hogy hiába mondod neki. Ő az élő példa hogy lehet agy nélkül élni. -
#1914 tegnap csak szimplán azt nem fogtad fel, amit #1888-ben írtak.
ha van annyi eszed és elfogadod, amit írt, minden észrevétel és egyéb hozzászólás nélkül, ami nyilvánvaloan helyt áll az illető mondandója mellett, nem kezdőddött volna el ez az egész megint.
ugyanazt csinálod, mint GTA IV. topicban. meg lehet nézni, hogy ki kezdte, megint.
magadnak köszönheted az egészet.
ugyanugy írod a magad hülyeségét, ugyanugy kb. a társaság egynegyede kíváncsi rá, ugyanugy ugyaazt hajtogatod 400x, pedig kétlem, hogy ilyen alacsony felfogású vagy.
aki ennyire nem veszi észre azt, amiről a másik oldal beszél, az minek jár ide egyáltalán ? :DDDDDDDddd
és még csodálkozol, hogy kötekedünk veled.
ember, akkora idióta vagy, hogy az már szabályos hírnévre vall ezen a fórumon. -
#1913 Beszélgetni lehet, arra van a fórum #1900, #1906, #1897, #1910 stb... talán ezek nem kellenének, bár csak 1-2 emberről van szó aki ezt generálja... -
#1912 Elképesztőek vagytok tényleg.
Amit tudtok itt egymásra okádni, az szinte hihetetlen.
Pl. ezért vagyok a Bioshock topicban házigazda.
Na, az ilyen semmitelen hozzászólások onnan röpültek, qva gyorsan.
Na, dehogy a játékról is legyen valami:
aki eljutott a 7. episodra: nekem nagyon unalmas a "gyűjtögetés" az egész térképen..... nekem flusztráló, de rendesen.... -
#1911 Neked még érdemi megnyilvánulásod nemvolt ebben a topikban, hogyha a flém, a személyeskedés és a gúnyolódás a mániád akkor azt csináld a gumiszobában... bár a tegnap én semmi olyat nem írtam, ti kezdtétek el a szokásos flémet, ez csak egy dologra utal => irigyek vagytok hogy én játszok vele ( meg más ) te, ti meg nem, mivel más ésszerő magyarázat erre nincs amit itt műveltek nap mint nap... -
#1910 császár látom továbbra is isten voltál a nap végén ;DDDDDDddd -
Zóanagyvarázsló #1909 Sajnos ez a szomorú, aki eredeti játékokkal akar játszani, annak bizony platformtól függetlenül ajánlott egy netes vásárlásra alkalmas kártya. Van fillérekért is, bizonyos feltételek fejében ingyen is. Sokat lehet spórolni, számomra kényelmesebb, mint lemenni a boltig, a szállítás pedig rendszerint néhány napnál többet nem vesz igénybe. (És akkor a Steamről és társairól nem is beszéltem.)
Félreértés ne essék, ezzel nem agitálni akarok senkit, megértem én, ha valaki a hazai boltokat favorizálja, viszont rövidesen egy ilyen kártya annyira természetes lesz, mint a normál bankkártya vagy a mobiltelefon. Kár élből elvetni a lehetőséget, inkább mérlegelni kellene, ha pedig valamire igényünk van, akkor azért a lehetőségeinkhez mérten tenni, és nem tűrni, hogy szórakozzanak velünk...
Egy biztos, butaság emiatt flémelni és személyeskedni - ez nem feltétlen neked szólt. -
#1908 Ezvan, MO bantulend, levan szarva, hányva minden oldalról... az hogy valaki ezt tűri ( vár a bizonytalan megjelenésre ) vagy elébe megy a dolgoknak ( megveszi most máshonnan ) már nem az én gondom, a lehetőség adott, igy nincs miről beszélni, de ez azt hiszem teljesen triviális dolog. -
Harry Seldon #1907 Pffff, ez aztán a duma. Egy a gond: Én valahogy nem találom ezt a játékot a Magyarországi boltok polcain... És warezolni sem akarok, mivel csak eredeti játékokkal játszom. Vegyem meg külföldről? Értem, tehát full normális szerinted az, hogy amit tőlünk civilizáltabbra már simán meg lehet vásárolni, azt itt max Kádár-nosztalgikus banán-vágyakozással nézhetjük a virtuális kirakatban.
Egyébként is: Nincs online vásárlásra megfelelő bankkártyám, és nem is lesz, mivel nem érzek ingerenciát az online vásárlásra, és nem hinném, hogy egy, azaz egy darab Alone in the Dark kéne hogy legyen a noszogató erő.
Így vagy úgy: Ez az ország alapesetben is hányinger, az ilyen kis ziccerek csak tovább növelik a bélsár kupac nagyságát. -
Kár hogy istencsászár tényleg idióta... -
#1905 Ez a smiley nagyon tetszik :DD -
#1904 Inkább leszek "gyökér" mint egy bunkó módon viselkedő és trágárúl irogató "valaki". De már megint óngólt rúgdossátok hiszen semmi ilyenről nemvolt szó, tudom hogy frusztráló, de akkor ne olvassátok a topikot, vegyétel ki a Favból és várjátok meg amig kijön warezra vagy meg lehet venni Mon... a konzolról szó sem volt, én nem hoztam fel, mert pécére is kapható már a két verzió meg 100%ban megegyyezik szóval tök mindegy ki melyikkel játszik és melyikről beszél stb... -
#1903 Te akkora gyökér vagy b+ hogy egy mamutfenyő erdőt lehetne belőled növeszteni. "bárhonnan beszerezhető" ezt mondat faxfej! Majd ha lesz PC-re Magyarországon, Magyar nyelven, dobozban akkor megvesszük! És sem ezért sem másért nem veszek konzolt.
Ezt értsd meg! Aztán menjél és recskázzál tovább a konzolodra!
És sajnos ezzel vétettem a saját szabályaim ellen... Rád az aláírásom 2. sora érvényes. Amihez ezentúl tartom magam. -
#1902 Én egy szóval nem mondtam hogy itthon boltba megkapod ( 360ra megkapod ), külföldről megtudod rendfelni és az online terjesztés is bolt, online bolt... de látom megint kezdenek egyesek felpörögni a semmiért:)
"Mondjuk biztos csak szerintem unalmas már ez a vegyétek meg duma."
akkor tőccsed le -
#1901 Magyarországon PC-re melyik boltban lehet megvenni? ("Bárhonnan beszerezhető") Biztosan sok játékostársadon segítenél azzal, ha leírnád. Engem meg is lepnél vele nagyon, mert egyik általam ismert bolt kínálatában sem láttam. -
#1900 császár a srác ;DDDDDDDDdd -
#1899 Hihetetlen vagy, leírtam, hogy mi az oka annak ,hogy sokaknak miért nincs meg, pedig játszanának vele és még pénzt is adnának érte, de te mégis hajtod a magadét. Mondjuk biztos csak szerintem unalmas már ez a vegyétek meg duma. -
#1898 Sírfeliratnak is jó a game címe. -
#1897 szerintem te még be is kereteznéd :DDDDDDDDDddddd -
#1896 Pl kirakhatja a falra meg ilyenek... -
#1895 Saját motor + Havok 3.0 -
csgj #1894 Az is vegye meg, akinek gépe sincs! :P -
cumfu #1893 Ez a gém Unreal Engine 3-at használ? -
#1892 Van aki játszik vele mert megjelent van aki nem mert nem tudja, akarja megevenni... a lényeg hogy megjelent Pécére és X360ra egyaránt, bárhonnan beszerezhető, sőt otthonról akár ebben a pillanatban is megveheted pofon 1szerűen, vagy megrendelheted. Minden más csak kifogás meg "irigység" ? jobb szót nemtaláltam erre, hiszen ez jött le abból a hszből a düh mert hogy neki nincs, mivel valszeg érdekli a gém...
Annyira gyerekesen viselkedsz... -
#1891 Hagyjad az értő olvasás úgy tűnik kiment a divatból :S -
#1890 had gratuláljak
100%osan megértetted, amit mondott
[kezet ráz]
:DDDDDDDDDDDddddddddddd -
#1889 Megjelent? meg. -
#1888 Felfoghatnád már végre, hogy nálunk még nem lehet kapni PC-re, külföldről való megrendeléshez meg nem rendelkezik mindenki a megfelelő eszközökkel. -
#1887 Na nyomás mindenki vegye meg, a hibák ellenére ez a gém odakerül a legjobb filmes hatások mellé ahol a Mass Effect áll, nem horror, nem szaratós, de brutál pörgős. -
cumfu #1886 Heló! Hasonló konfigon jáccik valaki? GF7600GS, 1giga ram, AMD 3200+. A gépigényét olvastam, de hátha van valami esélyem. Előre is köszi -
nono55 #1885 -
#1884 Nem biztos hogy megoldják, lásd: Jade Empire. Ott sincsenek feliratozva az átvezető videk sajna.
#1882: Thx az infót, akkor ez bukta:) -
#1883 home/end
-
#1882 360on nincs felirat, vagyis én nemjöttem rá hogykell bekapcsolni, igaz sok szövegelés nincs is benne:)