Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Éreztessed! <#idiota>#idiota>
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
1024*768 eddig.
asszem a 8800GT-m tud többet is...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Érdekesen kezdõdik, homályos látás, pislogni kell, és kitisztul :-)
a mozgás jónak tûnik, wsad...
elég hamar mélyvíz lesz....
ez hiányzott....
ráadásul TÉK is 😄
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Pláne egy 60%-os játékra. 😄
Itt 10 embert érdekel az ezerbõl a megvétel.Mivelhogy senki nem próbálta és ti "jófiúk" sem vettétek meg mer anyu kozmetikushoz ment,akkor hadd beszéljék má meg az emberek amit akarnak.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
amugy meg ismételgessem bioshock, bioshock, mert annak kurvára ilyen védelme volt
"csak" egyo lyan megoldás kell majd ami emulálja az atari szerverét, igy lehet majd aktiválni, de sztem ez igy elég nagy szarság, hiszen ezzel kizárják azokat a játékbol akiknek nincs internetjük, holott maga a játék gondolom csak singleplayer...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egyébként várható volt, hogy nem fog mûködni. Hol van ebben a sorozatszámkérés kijátszása, sehol.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
én este csak segíteni akartam mer akkor még nem voltak a torrenthez hsz
uhhogy nem engem sziggyatok mer arra qrvára allergiás vagyok
ennyi az SG-rõl ami álítólag arra van hogy megvitassuk a dologkat nem pedig arra hogy folyamatosan a burkolt anyázás meenyen
NA EZ A SZÁNALMAS további szép napot
állítólag jó, de nem probáltam...
szánalmas...
Talál valaki valami baromságot aztán még 5 másik helyre beteszi, hogy villogjon egyet, a sok idiota meg már elõre beleéli magát a játékba.
Mindez felesleges szpemelés.
Az elmúlt napokba a játékról szinte szó nem esett csak a konzol-pc, warez-nem warez, viták mentek meg a sok egyéb baromság.
(igen én is szpemeltem, tudom... ez is az)