3442
-
#1881 Ezt majd emgmondják azok akiknek megvan bár én nagyon remélem hogy feliratozva vannak.
Max megoldják tuti. -
#1880 akarom mondani "értelme" :)) -
#1879 -
#1878 A párbeszédek és az átvezetők is feliratozva vannak? :)
Mert ha nem, akkor nincs sok értelem a dolognak sajnos. -
#1877 Na erről beszéltem magyar felirattal fog megjelenni a game!!!!!!
Galaxisnet válaszolt is.
"Tisztelt Érdeklődő!
A játék hazánkban várhatóan az ősz folyamán fog megjelenni magyar felirattal."
-
nono55 #1876
Már csak azt kéne tudnom, hogy a targonca villát hogyan tudom mozgatni. (melyik billel) -
#1875 Írtam mailt a cd projekt-nek remélem válaszólnak. -
#1874 Ez pedig a szöveges végigjátszás -
#1873 Talán ezek mégjobbak Alone in the Dark 360/PC Walkthrough -
nono55 #1872 Köszi Grebber!
Ez az a rész, csak a targoncát nem tudom oda vinni...Az már oké, hogy mit kell vele csinálni... -
#1871 Jah végignézzük, és akkor már nem is kell bajlódni a játék megszerzésével... -
#1870 Itt van video végigjátszás
Kapásból episode 6-ra mentem ott vannak benne targoncák nézzétek meg hátha ez az a rész. -
nono55 #1869 Akkor mi megdumálhatjuk, mert én ugyan itt akadtam el és lövésem nincsen mit kell csinálni... :)
Te tudod kezelni a villát? Azaz tudod le és fel mozgatni? Mert én végignyomogattam a billemet, de egyetlen egy gombra sem reagál. -
#1868 Játékon már nemfognak változtatni max irányításbéli vagy ilyen apróságok, bug javítások stb... a portolással bíbelődnek. -
#1867 remélem a háttérben készülő TDU2re gyurnak már inkább -.- -
#1866 Év vége felé jön ki ps3-ra, talán addigra sikerül kijavítani ezeket a hibákat. Tök jó lenne, aztán persze lehet, hogy rosszabb lesz -
#1865 De a gém tele van jó ötletekkel, ilyen fizika buherálást utoljára a Hl2ben élveztem ennyire, bár ennek is megvannak a hátráyai, beakadok meg magam alé gyujtom a széket miközben kotorászok egy szekrénybe:))
Ez a játék év végére lett volna az igazi, egy kicsit még rágyurhattak volna a motorra, mozgásokra stb... olyan szokásos Atari játék bár a jobbik fajtából. Az epizódikus cucc jópofa, bár én nem fogok előre lépni soha, meg kihagyni se, de jópofák a visszaemékeztetők és hogy bemondja hogy "priviuszli in alone" :) talán annyiból zavaró hogy ha menübe épsz akkor látod hol tartasz mivel tökéletesen mutatja egy vonal hogy éppen mennyi telt el az aktuális epizódból, kicsit elrejthették volna:) -
strebacom #1864 Én az biztos ha a haverom tud szerezni 45e körül 4870-et naná hogy ASUS-T, akkor meg veszem már sinen van a dolog..a ddig meg vakarom a fa...om...
Ennyi... -
#1863 Hát lehet mást ez felemészt de ha 5 év múlva tolhatom azse érdekel tudok várni főleg ha magyarul jelenne meg. -
#1862 Lehet hogy Mon csak fél év mulva lesz, addig meg csak magaddal szursz ki hogyha várod. -
#1861 Magyaroszágon nem!
Angolt nem akarom megrendelni neten mert tuti olyan szerencsétlen vagyok 3 hétre rá benyögik magyarul elenik meg nálnuk. -
ricsa008 #1860 Valószinű nem
MER AKKOR MÁR MEGRENDELTEM VOLNA!!! -
strebacom #1859 Miért talán ne jelent még meg ?? -
#1858 biztosan. -
#1857 Vajon ha felkeresném valami utón modon a CD Project-et tudnának valamit mondani a leendő megjelenéssel kapcsolatban?
-
#1856 és annak hogy a mozgások töredezettek, nem fejeződnek be ( például ilyen hogy párkányon mászol, törött a kéz mozgása... tomb raider 1ben is folyamatos volt -.- ) semmi köze sinca ahhoz hogy egérrel vagy mással játszod -
#1855 nemtudom ép ésszel felfogni hogy ezek a balfék fejlesztők miért nem használtak motion capturet a mozgásokhoz, mert hogy erre nemsok időt és energiát szántak biztos -
#1854 röhögjetek csak...
amúgy asszem megvan....
majd írjatok csak, kicsit később....
:-)
röhögök majd én is.... -
#1853 :DDDDD -
#1852 nem ritka.
csak én megvettem.... -
#1851 Itt már az ritka dolog, hogy valaki egyáltalán tudja nyomni.:D:D Erre a targoncás dologra térjél vissza majd pár hónap múlva.:D:D:D -
#1850 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a 6. szinten a targoncával a konténereknél mit kell csinálni? Itt elakadtam rendesen..... -
#1849 ő modi, nem házigazda
kell házigazda attol még mert eddig törölgetett
am. most is televan még szemétel a topik... -
#1848 legyél akkor te, csak valakinek a neve már fent szerepeljen, és a dolgát is tegye...
-
#1847 2 gazdi nem lehet? -
csoola #1846 sztem Kandurex jol végzi a dolgát, nem kell -
#1845 Felőlem nincs akadája... -
#1844 Tömör kérdés, legyek házigazda? s akkor irok mailt sgnek. -
#1843 Tök mindegy, hogy 1, vagy több év, mivel 1 év múlva megkapod egy ezresért.
SPOILER:
-
nevermore169 #1842 de mennyi idővel