3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• grebber
    Ezt majd emgmondják azok akiknek megvan bár én nagyon remélem hogy feliratozva vannak.
    Max megoldják tuti.
  • Maxtreme
    akarom mondani "értelme" :))
  • Kandurex
  • Maxtreme
    A párbeszédek és az átvezetők is feliratozva vannak? :)
    Mert ha nem, akkor nincs sok értelem a dolognak sajnos.
  • grebber
    Na erről beszéltem magyar felirattal fog megjelenni a game!!!!!!

Galaxisnet válaszolt is.

"Tisztelt Érdeklődő!

A játék hazánkban várhatóan az ősz folyamán fog megjelenni magyar felirattal."
  • nono55

Már csak azt kéne tudnom, hogy a targonca villát hogyan tudom mozgatni. (melyik billel)
  • grebber
    Írtam mailt a cd projekt-nek remélem válaszólnak.
  • Istencsászár
    Ez pedig a szöveges végigjátszás
  • Istencsászár
    Talán ezek mégjobbak Alone in the Dark 360/PC Walkthrough
  • nono55
    Köszi Grebber!
    Ez az a rész, csak a targoncát nem tudom oda vinni...Az már oké, hogy mit kell vele csinálni...
  • DarkSector
    Jah végignézzük, és akkor már nem is kell bajlódni a játék megszerzésével...
  • grebber
    Itt van video végigjátszás

Kapásból episode 6-ra mentem ott vannak benne targoncák nézzétek meg hátha ez az a rész.
  • nono55
    Akkor mi megdumálhatjuk, mert én ugyan itt akadtam el és lövésem nincsen mit kell csinálni... :)
    Te tudod kezelni a villát? Azaz tudod le és fel mozgatni? Mert én végignyomogattam a billemet, de egyetlen egy gombra sem reagál.
  • Istencsászár
    Játékon már nemfognak változtatni max irányításbéli vagy ilyen apróságok, bug javítások stb... a portolással bíbelődnek.
  • bertino
    remélem a háttérben készülő TDU2re gyurnak már inkább -.-
  • predator0
    Év vége felé jön ki ps3-ra, talán addigra sikerül kijavítani ezeket a hibákat. Tök jó lenne, aztán persze lehet, hogy rosszabb lesz
  • Istencsászár
    De a gém tele van jó ötletekkel, ilyen fizika buherálást utoljára a Hl2ben élveztem ennyire, bár ennek is megvannak a hátráyai, beakadok meg magam alé gyujtom a széket miközben kotorászok egy szekrénybe:))

Ez a játék év végére lett volna az igazi, egy kicsit még rágyurhattak volna a motorra, mozgásokra stb... olyan szokásos Atari játék bár a jobbik fajtából. Az epizódikus cucc jópofa, bár én nem fogok előre lépni soha, meg kihagyni se, de jópofák a visszaemékeztetők és hogy bemondja hogy "priviuszli in alone" :) talán annyiból zavaró hogy ha menübe épsz akkor látod hol tartasz mivel tökéletesen mutatja egy vonal hogy éppen mennyi telt el az aktuális epizódból, kicsit elrejthették volna:)
  • strebacom
    Én az biztos ha a haverom tud szerezni 45e körül 4870-et naná hogy ASUS-T, akkor meg veszem már sinen van a dolog..a ddig meg vakarom a fa...om...
    Ennyi...
  • grebber
    Hát lehet mást ez felemészt de ha 5 év múlva tolhatom azse érdekel tudok várni főleg ha magyarul jelenne meg.
  • Istencsászár
    Lehet hogy Mon csak fél év mulva lesz, addig meg csak magaddal szursz ki hogyha várod.
  • grebber
    Magyaroszágon nem!

Angolt nem akarom megrendelni neten mert tuti olyan szerencsétlen vagyok 3 hétre rá benyögik magyarul elenik meg nálnuk.
  • ricsa008
    Valószinű nem
    MER AKKOR MÁR MEGRENDELTEM VOLNA!!!
  • strebacom
    Miért talán ne jelent még meg ??
  • bertino
    biztosan.
  • grebber
    Vajon ha felkeresném valami utón modon a CD Project-et tudnának valamit mondani a leendő megjelenéssel kapcsolatban?
  • Istencsászár
    és annak hogy a mozgások töredezettek, nem fejeződnek be ( például ilyen hogy párkányon mászol, törött a kéz mozgása... tomb raider 1ben is folyamatos volt -.- ) semmi köze sinca ahhoz hogy egérrel vagy mással játszod
  • Istencsászár
    nemtudom ép ésszel felfogni hogy ezek a balfék fejlesztők miért nem használtak motion capturet a mozgásokhoz, mert hogy erre nemsok időt és energiát szántak biztos
  • Frank99
    röhögjetek csak...
    amúgy asszem megvan....
    majd írjatok csak, kicsit később....

:-)
    röhögök majd én is....
  • reaper4
    :DDDDD
  • Frank99
    nem ritka.
    csak én megvettem....
  • FlyHigh
    Itt már az ritka dolog, hogy valaki egyáltalán tudja nyomni.:D:D Erre a targoncás dologra térjél vissza majd pár hónap múlva.:D:D:D
  • Frank99
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a 6. szinten a targoncával a konténereknél mit kell csinálni? Itt elakadtam rendesen.....
  • gabo91
    ő modi, nem házigazda
    kell házigazda attol még mert eddig törölgetett
    am. most is televan még szemétel a topik...
  • gabo91
    legyél akkor te, csak valakinek a neve már fent szerepeljen, és a dolgát is tegye...
  • DarkSector
    2 gazdi nem lehet?
  • csoola
    sztem Kandurex jol végzi a dolgát, nem kell
  • DarkSector
    Felőlem nincs akadája...
  • Istencsászár
    Tömör kérdés, legyek házigazda? s akkor irok mailt sgnek.
  • kirol
    Tök mindegy, hogy 1, vagy több év, mivel 1 év múlva megkapod egy ezresért.

SPOILER:

• nevermore169
    de mennyi idővel