3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• nono55
    Egyébként meg nincsen konzolom (nem is lesz) az jó nektek! blúréj, meg kékrendőrfény a sötétben...pfff
  • Harry Seldon
    Ki említett itt konzol vs pc témát? Próbálj meg gondolkodni és kultúrált hangnemben társalogni, még ha a barlangban, ahol vagy, ez láthatóan nem is divat.

Csupán annyit jeleztem, hogy szerény véleményem szerint arányaibna jóval magasabb a mindent letöltögető hülyegyerekek száma PC-s platformon, mint a konzolos oldalon. Persz elehet, hogy tévedek. Ez azonban nem mentesít senkit a notórius (!) PC-s kalózkodás alól. Ahogy nem járok el lopni a boltba azért, mert a szomszéd is ezt csinálja...
  • nono55
    Akkor szted ezek mik?
  • nono55
    Ki mondta, hogy én nem?
  • Harry Seldon
    Ki is próbáltad ezeket? Szerintem egiyk sem működőképes, és az oldal ezen része egy lehúzás. Tudtommal nincsenek tört PS3-ak.
  • nono55
    Na én mára kiszálltam, sok sikert a további egymást való baszogatásához!
    Ez a topik is arról szól, ami a bannerben van. Ma miatatok egész este nyomni fogom ti meg itt szapuljátok egymást, meg magyarázzátok meg mi az a konzol, meg mehet a PCkonzol háború balfaszkáim.

Vérpistik!
  • Zóanagyvarázsló
    *hanem
    konzol(os)gyűlölet

+ egyéb elgépelések
  • Harry Seldon
    Igazán nincs mit, máskor is. Milyen emberek? Én becsületes felhasználó vagyok. Gondod van ezzel?
  • Zóanagyvarázsló
    Számomra abszolút földhözragadt dolognak tűnik bemenni a bankba, és rászánni az egészre 15 percet (hozzáteszem, egy legfeljebb másfél hetet várni kell a kártyára), ellenben Claudia Schiffer megfűzéséhez nem rendelkezem ilyen jól kidolgozott tervvel. Az esetleges tippeket szívesen fogadom - ha már én is megosztottam a nagyérdeművel.

Egyébként nem értem miért kell ezen megsértődni, majd egy emberként nekiesni vlaaminek, mintha valami szörnyűséget írt volna le. Messze enm arról szól ez az egész téma, hogy ki milyen vásárlási módot preferál, ha enm a személyeskedésről, a kavarásról, a flémről és a konzol(os)gyűlöletről. Végülis ezzel kvázi definiáltam is az SG fórumát...
  • Istencsászár
    Maradjunk csak a földön és a valóságnál, nemkell csúsztatni.
  • nono55
    Köszönöm eme részletes tájékoztatót. A hasonló emberek miatt tart itt ez a topik! Köszönjük! Még többet belőled!
  • Istencsászár
    Én ilyet sose mondtam, magamból és a környezetebmől indulok ki... Xboxon az összes ismerősőm origi szoftwerekkel játszik, pl én pécé is már pár éve, de hát elég csak benézni egy Pécés forumba pl DMC4 mérhetetlen a warez...
  • nono55
    Nem kenyerem a warez, de csak neked csak most, (kb. 2s-ot kerestem, tele van vele a gugli), ÍME:

http://sed.lightsms.net/index2.php?cat=ps3
  • Dante73
    Írtózatosan demagóg vagy. KIssé olyan, a helyzet, mintha azt mondanád, hogy mindenki megdughatja Claudia Shiffer-t P.nája van, farka meg ugye mindenkinek, (akinek nincs, vegyen vibrátort)
    Tudom, sántit a hasonlat, de szerintem találó.
  • Harry Seldon
    A PS3 egy konzol. Azt mondta illető, hogy arra nagyobb a warez. Konzolra. A PS3 konzol. Remélem, átmegy...
  • Istencsászár
    És aki megveszi a 200 ezres gépet ( vagy konzolt ) meg netet fizeti és ez a szórakozása az minimálbéről tengődik napról napra és belehal a munkába... :) az ilyen ember minek játszik? miért erre költi a pénzt? neki felesleges...
  • FlyHigh
    Te hangoztattad, hogy a számítógépen csak warrez szoftverekkel játszank. Konzolos társadalom tiszta, warrez mentes.
  • Zóanagyvarázsló
    Egyszerre jelent meg PC-re és konzolokra, leszámítva a PS3-as verziót, az még várat magára. Az egy más kérdés, hogy idehaza a honosítás - s nem a platform - miatt csúszik.
  • nono55
    Mi az a PS3?Ki beszélt róla?
  • Istencsászár
    "PC-re egy zsír jó és új játék max. 11.990 Ft. X360-ra meg 18.000 Ft."

Pécére max 11, átlag 8-9, konzolon átlag 13, külfölről 10-11...
  • nono55
    Arról nem is beszélve, hogy konzolra mindig egy pár héttel korábban kiadják a játékokat. Lásd AitD...
  • Harry Seldon
    Mutass egy warez játékot PS3-ra...
  • Shep
    Hihetetlen, hogy van egy illető aki csak fújja a magáét, pedig már milliószor ki lett tárgyalva, hogy nincs mindenkinek netes vásárláshoz megfelelő kártyája, de még csak olyan ismerőse sem aki egyáltalán már látott ilyen kártyát. (lássuk már be végre, hogy az ország túlnyomó többsége kétkezi munkásokból áll akiknek rohadtul nincs szüksége ilyesmire). Na de hát mindig is voltak és lesznek ilyen illetők akik csak fújják a magukét.
  • Zóanagyvarázsló
    Kihagytad, hogy még hardvert is kell venni a játékhoz (az sincs ám mindenkinek!), mert homokozólapáttal (már ha legalább ez van, mert az sem biztos) nem lehet AitD-t játszani...
  • nono55
    Beszarás!

Ember szerinted PC-n vagy Konzolon nagyobb a kalózkodás?
    Na, ugye, hogy nem PC-n. Kicsit gondolkodj. Ha ma egy "használható" gépet akarsz, akkor min. 150e Ft-odba kerül. X360-at meg veszel 50e Ft-ért.
    PC-re egy zsír jó és új játék max. 11.990 Ft. X360-ra meg 18.000 Ft.
    Melyik éri meg jobban? Hidd el, hogy konzolon több a warez!
  • Zóanagyvarázsló
    A hazai felbukkanásakor a pontosan így csinálta a CD Projekt, előbb kiadta angolul, amíg nincsen magyar verzió. Viszont így lehet, hogy más feltételekkel köthetnének licenszszerződést, illetve nem érte meg annyira, ezért maradtak a csúszásoakt is bevállaló modellnél. A seven m-nél jóval durvább késések is meg szoktak esni, tehát ez még - sajnos - istenesnek mondható.
  • Istencsászár
    "PC=warrez software
    Konzol=original software"

ez most mi?
  • Istencsászár
    A lehetőség adott hogy legyen... pénze sincs mindenkinek, csak akkor lesz hogyha elmegy dolgozni, ez ellen senkinek nem lehet kifogása, ha meg dombornyomott kártya kell akkor bemegy a bankba és csináltat egyet, ennyi, hova ragozzuk még ezt? egyszerű mint az 1*1. Ha valamit nagyon akar az ember és ott van orra előtt a lehetőség akkor megoldja erről szól az élet... sült pulyka nem kerül az azstalra csak zgy hipp hopp.
  • FlyHigh
    Előfordul hogy néha sok amit csinálsz, pl:
    PC=warrez software
    Konzol=original software
    Általánosítgatás hegyek. Néha azért úgy meg tudod súrolni a szararc kategória határát.:D:D
  • predator0
    PC-s játékoknál miért nincs egy darab olyan bolt sem, amelyik kiadja angol nyelven megjelenéskor a játékot? Mert így tényleg gáz csak várni rá. Persze ha akarnám lazán megrendelhetném külföldről, én viszont akkor is arra a nyomorult ps3 változatra várok most Mire kijön itt ez a játék felirattal (amihez én nem ragaszkodom, mert úgyis le lehet majd tölteni) addigra kint már ingyen fogják osztogatni a rászorulóknak
    Najó, én megígérem, hogy többet nem sírok emiatt. Csak a kérdésemmel kapcsolatban nem értem a dolgot.
  • Dante73
    Nincs minden magyarnak net-es vásárláshoz kártyája. Ergo nem veheti meg mindenki, maximum elméleti szinten. Példaként mondjuk felhozható a TDU. A Magyarok felének még mindig nincsen meg a kárpekk, mert csak net-en lehet hozzájutni. Tehát elméletileg ugyan igazad van, (fogjuk rá) gyakorlatilag nincsen.
  • Zóanagyvarázsló
    Meg kellene próbálni normálisan, egymást tisztelve fórumozni!

Ehhez képest a ténylegesen személyeskedőket kivéve mindenkit megpróbáltál kiosztani. Ez nem növeli a mondanivalód hitelességét.

Ez a paranoia pedig hihetetlen, ami egy-egy "konzolos" PC-s topikban való felbukkanáésát kíséri, félelmetes, hogy miket bele akarnak magyarázni egyes hozzászólásokba.
  • Istencsászár
    Vitázni is lehet ugy hogy nem baromot vagy idiótáz, az sg regelt nicket nem hozza fel minden 2. hszben stb... tőlem mikor láttál ilyet? leírom szépen, magyar módra és ez a lényege a fürumknak nem az egymás szapulása aztán a másikra mutogatás hogy te kezdted és még odarakja hogy barom idióta vagy... velük kezdjél valamit, ne mással és akkor itt sem lesz semmi flém mint most.
  • Istencsászár
    "Az nem jelenti azt, hogy MINDEN magyar hozzá is juthat."

Pont azt jelenti hogy minden magyar hozzájuthat, persze hacsak van kártáyja vagy máshogy megoldja, de ebből következik hogy a kártyához is minden magyar hozzájuthat vagy találhat alternatívát 8 ismerős és egyéb révén ).

Konzol vs Pc egy percig nemvolt, ti utáljátok a konzolt és most is te hoztad fel meg fikázod amikor nem erről van szó, itt nincs másról szó minthogy engem idiótáz pár egyén mert az neki jó hecc és közbe betudja rakosgatni a csodálatos szmájlikat ami szerinte vicces és terndi.
  • Dante73
    Nem vagyok modi, nem szerepem a rendrakás, de nem tudom szó nélkül tovább nézni. Valaki azt mondta, hogy nem lehet ma kapni Magyarországon. És ez tény. Ezen kár vitázni. De sajnos egyesek, nem hajlandók felfogni, és csak a saját kis szűk látókörükön belül hajlandók mozogni. Az hogy külföldről megrendelhető, egy dolog. Az nem jelenti azt, hogy MINDEN magyar hozzá is juthat. És ez a lényeg.
    A másik az hogy meg fog jelenni magyarul is. Ugyan nem nagy összeg, de aki teheti várja ki, hogy ne külföldre kerüljön az ÁFA, a szerzői jogdíj, stb. És különben is, ha mindenki külföldről rendel, lassan nem fognak honosítani.
    Irígység.... Na de komolyan, menjetek a francba! 1. Ha annyira jó lenne a játék, nem ilyen flémektől pörögne a topik. 2. Konzolosoknak fel kellene fogni, nem vagyunk rájuk irigyek, szar konzol kell annak, akinek 2 anyja van!
    Warezról annyit. Senki sem sírt itt amiatt, hogy miért nincsen. SENKI! Megint az agymosottak hozzák föl a témát, hogy he-he neked még nem megy... Kissé gyerekes.
    Komolyan mondom, az SG színvonalát, ez az örökös konzol vs pc vita, és a ne warezojjá, kecseg beszólások nagyon lehúzzák. Meg kellene próbálni normálisan, egymást tisztelve fórumozni!
  • Istencsászár
    Ennyi erővel szinte minden nemzet elvárhatná hogy a saját nyelvén adják ki a játékokat... igyis nagyon sok játék jön ki magyar fordítással, aminek lehet örülni. Az angol szinte már második anyanyelvnek mondható a világban, és azok vannak kisebbeségben akik semmit nemértenek belőle, meghát angol nélkül boldogulni a mai világban már nemigen lehet ( ezt nemkell szó szerint érteni ).
  • Zóanagyvarázsló
    Nem fejlesztői döntés, hogy miylen nywelveken jelenik meg egy játék, az pedig még messze van, hogy a fejelsztők és az anyakiadó is magasabb prioritással kezelje a magyarországi forgalmazó ezirányú törekvéseit. Jelenleg a CD Projektnál már standard, hogy alapból magyarul adják ki, és ennek köszönhető a csúszás.
  • felegyi
    Az tényleg elég nagy szopás hogy a magyar felirat miatt kell várnunk őszig! Sokan mondják hogy nem kell rá magyarítás, adják ki angolul. De arra nem gondolnak hogy ezzel csak azt akarják elérni hogy a fejlesztők alapból magyarul adják ki a játékokat, remélem egyszer eljön az az idő is!
  • nono55
    MI a repedt here van itt emberek?
    Megy a PC vs. Konzol háború? Kinek a pap, kinek a paplan...egyik sem jobb a másiknál, kivéve a PC-t. Konzol egy arcad parasztvakítás...erről ennyit.
    Ha vkinek meg kell a gamma, azt már 1000000000× elmondtam, hogy az Atari honlapon le lehet tölteni (ha nincs bankkártya akkor meg kuss és csendben vár!), ezen felül az Atari fórumában lehet reklamálni, hogy miért nem kapható még nálunk! Esetleg a marketing osztályt is fel lehet hívni és lehet magyarázkodni, meg anyázni, hogy mekkora szemetek, hogy nincsen Warez!Az meg egy gyökér duma, hogy addig nem veszem meg amíg nem lesz hozzá magyarítás! Eléggé átlátszó a dolog és nem kell megmagyarázni. Aki nem képes kulturáltan viselkedni az kopjon le és írogasson a gumicsizma.hu-n illetve tartsa tiszteletben azt, aki megvette! Egyébként meg sokan vannak itt akik, egyik oldalról Istenítik, utána 2 hsz-t követően meg szidja, meg Istencsászárt fikázza. Bajod van vele sügér? És miért? Mert ő megvette? Úgy, mint én? Talán irigy vagy? Megvéve és tapasztalva talán több infónk van róla és mégsem szidjuk, tegyétek ti is ezt és ami nem illik ide, akkor go a Warez topikba, illetve a konzol részlegre, ott mindenki kénye-kedve szerint anyázhat, meg fikázhat.
  • Zóanagyvarázsló
    Ezt én sem értem, az ominózus hozzászólásodba én csak annyit láttam bele, hogy ezt a játékot szerinted ajánlott megvenni, amint mód van rá, s nem a következőt: "vegyétek meg, ja a letöltés mellett azt sem megy még..."

Na mindegy, én nem tudom, hogy ez honnan indult, az viszont biztos, hogy felnőtt logikával nehéz megérteni - vagy inkább nem érdemes - egyes SG-s ellentétek eredetét.