3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• csoola
    még a LEgo Indiana Jones egy aranyos kis játék... de a többivel egyetértek :)
    amugy azért vezetnek ezek a játékok, mert sokat vesznek belöle a gyerköcöknek, mert azért akárhogy is nézzük, ök játszanak többet
    Magyarországon meg sztem elterjedt az a hit, h ami számitogépes játék, az csak gyerekjáték lehet :D
  • Frank99
    az jajj, hogy ehhez a listához méred EZT A játékot (meg bármelyiket), az a JAJ....
    Amúgy lexarom, ki milyen toplista alapján mér. Ha tetszik valamelyik, vagy régen játszottam a régebbi verziókkal, akkor megpróbálom. Max. bebukom, és eladom olcsóbban....

Tudod hogy van ez?

Hogy ki fizet többet az újságnak, úgy megy a toplista... ha nem tudnátok...

nem azért csapol Drehert a kocsmáros, mert az olyan jó...
    hanem mert 1-1,5 millió Ft-ot ad a Dreher a kocsmárosnak, hogy az ő sörét árulja...

sokat kell még tanulnotok....
  • Dante73
    Olyan világban, ahol Fekete Pákó, Britney Spears, és a többiek a "sztárok", a valóságsó A műsor, csodálkozol? Erre van igény, sajnos. Az igényesség kihalóban van. Lego Indiana Jones a menő.
  • kirol
    Bakker mára lett 100 új hsz a nagy semmiről. Király!
  • grebber
    Mit jaj ezeket a listában szereplő gameket legalább veszik/viszik mint a cukrot.
    Én meg ezt viszem majd ősszel a boltból ha beszédek felriatozása is emglesz oldva.
  • Frank99
    Ahol a Lego Indiana Jones a II. helyezett?

jajj......
  • Frank99
    Már ne is haragudj, de a warez letöltött programba beirni a megvett kodot eleg butasag.

Mas verzioju a letoltesi programmal letoltott program.

Ugyanis a letoltes utan az egy betomoritett (es titkositott) program, mint pl. a Bioshock. És meg kell várnod sajnos, amíg lejön a letöltőprogrammal a teljes vezio. Nekem 450 k-s letöltésű netem van, és maxxal jött. Amikor beirod a serialt, akkor fogja a titkosított csomagot kobontani, és utána telepítheted, és közben regisztrál a Neten....
  • Snailline
    Mondjuk egy olyan eladási lista, ahol a Kungfu Panda meg a Super Mario veri a UT3-at, GTA4-et és a MGS4-et az nekem valahogy kicsit furcsa. De biztos úgy van, ha ők mondják. Ízlések és pofonok...
  • Snailline
    Yapp. Kaptam is egy szép e-mailt, amiben benne van a serial-om, meg az a download progi, meg a rendelési szám meg egy csomó hálálkodó szöveg. :) Igaz, még nem kaptam le a hivatalos Alone-t, hanem a már korábban torrentről leszedett verzióval próbáltam. Most szedem le az atomorigit, de ha azzal se fog menni akkor égjenek el élve az Ataris-ok! Azt se tudom hol reklamáljak, ha nem megy. :( Csak azért kérdeztem meg itt, mert láttam, hogy már egy páran tolják a gammát és gondoltam hátha másnak is volt hasonló problémája. Minden esetre köszönöm a válaszokat előre is.
  • Istencsászár
    Ezzel is tarolhatott volna, de a média kicsinálta ( hozzáteszem jogosan ) hiszen az Alone név helyett kaptak egy kiváló akció gémet, ami nem nehéz, nem horror, nem lehet rajta félni, de baromi élvezetes... ennek a gémnek nem Alone címszó allatt kellett volna megjelennie és akkor talán nagyobb sikert aratott volna, meg persze még egy fél év ráfordítással hogy a mozgásokat és egyéb dolgokat kijavítsák és finomíthassák.
  • grebber
    Angol Top 20 összesitett lista Asszem ennyi is volt ez a game.
    Egy Fahrenheit 2-vel tudna csak tarolni az atari.
  • Istencsászár
    Végigkövetted az instrukciókat pontrol pontra?
  • Snailline
    Üdv. Megvettem a játékot online, de nem fogadja el a serial numbert. Ha valaki más is megvette, mennyi időt kellett a rendeléstől számítva várni, hogy éljen a serial??? Vagy az alapból oké??? Azért ez így eléggé gáz. Asszem nem érdemli meg az Atari, hogy játékot vegyek tőle! :)
  • nono55
    Feltűnt már valakinek eme topik irányelve?
  • Harry Seldon
    "Igen,ezért warezolnak...majd ha megfizethető lesz,akkor kevesebbet fognak..."

Manapság nem ritkák a 4000 Ft-s premier játékok, lásd pl. GoW. Nem ritkák a fél éves akciózások is, amikor AAA játékokat kapsz 3-4000 forintért. Ez nem megfizethető kategória 8-10-12 óra szórakozásért? Mi kéne? 1000 Ft-nál is ezt mondanátok, hogy legyen egyébként nem létező erkölcsi alapotok a nonstop lopásra.

Engem az alkalmi tolvajok hidegen hagynak, akik nagy ritkán leszednek valamit. Azoktól viszont rosszul vagyok akik csakazértis mindent letöltenek. Meg hát kárvá igénytelenség is ez, kiírja a cuccot egy dévédére, filccel ráhegeszt valami macskakaparást, oszt slim tok, mehet pócra föl... Vagy rányomtatja, meg kinyomtat borítót. :D Rém igénytelen... Nem is értem.

Egyébként egy évben mennyi játék kell egy gamernek? Nálam ez a szám úgy 5-6, kb ennyi érdekel, és ezt simán meg tudom venni. Persze ha ingyért van, akkor jöhet számolatlanul a sok szenny, akkor semmi sem számít?

És kérlek, na akard már feltüntetni úgy a warezt, mintha az valami pozitív, hovatovább, támogatandó dolog lenne. Jó hogy nem követelitek, hogy márpedig ingyen adják oda a több éves produktumokat a fejlesztők-kiadók!... Vicc ez a súlyos morális fertő. És mondom, még mindig a nostop mindent ellopó netcigányokról beszélek, nem az alkalmi letöltőkről.
  • predator0
    Ezen az egyen már nem múlik semmi :D
  • pauly
    "Naja az ilyen ember nem is ember ugye?:)"
    Ezt a kérdést én is feltehetném neked":az ilyen ember minek játszik? miért erre költi a pénzt? neki felesleges..."Talán mert az "ilyen" ember is szeretne játszani,szórakozni...Ennek nem a "jómodúak" kiváltságának kellene lennie...Még 20 éve megértettem volna,de manapság már olyan áron kellene adniuk,hogy bárki száméra megfizethető,elérhető legyen...

"hogy a géming nem a szegények kiváltsága"
    "a géming nem olcsó mulatság, drága dolog."

Igen,ezért warezolnak...majd ha megfizethető lesz,akkor kevesebbet fognak...
    Nem elég hogy a gépre is szinte évente költeni kell már lassan ha játszani akar valaki az újabb játékokkal,mert mindig "kitalálnak" valami új csatlakozót,meg shadert,meg oprendszert,csak hogy rákényszerítsék az embereket hogy megvegye az újabb hardvereket,még a játékra is költsenek ilyen fizetések mellett...
    Persze van konzol,de ott meg megint a játékok nagyon drágák.Pár ezer forintért kellene adni 1 játékot,nem pedig 10 meg 15 ezerért...

Amúgy meg ha belegondolunk a warez szükséges rossz.ha nem lenne,mennyivel kevesebb hardvert adnának el...Sokan valószínűleg még gépet se vennének,vagy épp csak olyat amin netezni tud,meg ilyeneket,akkor el se tudnák adni a drága videókártyáikat sem...Legalábbis csak töredékét...
  • Istencsászár
    Ennek meg főleg nem:)

Amugy most pont a csatornában tartok amiből a tecdemo videó volt ( áram, víz, fényárnyék stb ), az állejtős kőkeményen.
  • predator0
    Pff... az utóbbi pontosan 80 hozzászólásnak semmi keresnivalója ebben a topicban. Nálam ez így:
  • Istencsászár
    Igyvan mindig az a szemét aki nem lop azoknak a szemében akik lopnak.
  • Istencsászár
    Naja az ilyen ember nem is ember ugye?:) azért tanulok és azért akarom a 2. diplomámat megszerezni hogy az életbe boldogulhassak és olyan munkám legyen hogy abból jól megtudjak élni ahogy a szüleim is teszik... de ettől még tudom mi az a munka, tudom mit jelent és szoktam nyáron dolgozni, pl Suzuki ami nem pont az a leányálom:) de kellett hogy megtapasztaljam hogy mi nem akarok lenni:)

Majd annak az ideje is eljön amikor magamat kell eltrtanom, fenntartanom, de addig sem vagyok vak, sötét tudatlan:)

Amugy nem is erről volt szó hanem hogy a géming nem a szegények kiváltsága akik kétzeki munkával keresik a kenyerülket és ők vannak az országban a többségben, nem pedig a jómoduak vagyis a normális körülmények közt élők ahol ott van a számítógép a sok megés net, a Hdtv, konzol stb... meg a ház autó és még sorolhatnám... a géming nem olcsó mulatság, drága dolog.
  • bgabor
    Baromságokat beszélsz. Éppen hogy megvetendő az, akit a warezolók állandó basztatása tesz boldoggá. Ez az egész
    warez-boszorkányüldözésetek szánalmas.
  • pauly
    Jaj szerintem aki még nem is dolgozik,meg semmi élettapasztala nincs(még tanulsz ha jól tudom),az inkább halgasson,olyan ember ne ossza már itt az észt az életről,pénzről,minimálbérről,warezről aki még el sem tartja magát,meg még nem is dolgozott azért hogy megéljen,és fogalma sincs ilyen dolgokról...
    Ha már dolgozol,akkor nem szóltam,de én úgy emlékszem hogy még tanulsz...
  • nono55
    Így van ez.
    Az emberek tömegben (tömeg=2 vagy több személy) irdatlanul böszmék.
    Na már most te egy ilyen böszme tömeget, hogyan "fegyelmezel"?
    Hogyan adod tudtukra, hogy böszmék? A tömegre másképpen nem tudsz hatni, csak terroral, fegyelemmel és trágár szavakkal, magyarul a megfélemlítés eszközeivel, de ez a tömeg ami itt van...Nem tudom.Így volt ez az őskorban is, meg így van ez manapság is.
    Lehet, hogy trágár vagyok (direkt), de legalább nem sértegetlek. Köszönd meg szépen! Még ezek után sem! Azt az elvet vallom, hogyha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel. Azt hiszem ez a kultúra és az intelligencia, nem padig az ami itt megy.
    Na szevaszok, ajtót szerelek a barlangra és bezárkózom, ugyanis dolgozom és még egy költségvetést meg kell csinálnom.
    További jó vitatkozást értelmetlen dolgokon!
  • Zóanagyvarázsló
    Ez érv? Attól, hogy valaki nem ismeri a lehetőségeit - vagy legalábbis nem él velük -, nem lesz semmivel sem komplikáltabb a művelet. És én ezt legalább tapasztalat, nem feltételezések (évi 20k? akkor a hardverre számolhatunk 10 milliót, kinek van arra a pénze?), előítéletek alapján mondom.

Egyébként magamat tudom ismételni: messze nem ez a lényeg, kár volt az egészet úgy értelmezni, hogy kötelező mindenkinek rohanni a külföldről rendelni (mert aki nem az...), látszólag csak a flém kedvéért találták szimpatikusnak ezt az értelmezést.
  • Istencsászár
    Az új dolgokat meg kell tanulni, el kell sajátítani és utána kell járni valamint segíteni annak aki ebbe csak most kezd bele, márha akar hiszen ismétlem ez egy lehetőség, amivel BÁRKI élhet szabadon... eddig még nemtalálkoztam olyan emberrel aki netes vásárlás után pl zombivá változott volna:) sőt...
  • Zóanagyvarázsló
    Van náluk olcsóbb is, 26 éves korig, illetve tanulóknak pedig teljesen ingyenes.
  • Harry Seldon
    Nem tudod? Elég csak megnézni kettőnk hozzászólásait, megszámolni, hogy kinek mennyi trágárság és személyeskedő megjegyzés akad a mondatai között, és azonnal kiderül, hogy ki él barlangban.

Egyébként 35 éves vagyok, bár fogalmam nincs arról, hogy jön ez ide...
  • Dante73
    Ha ennyire könnyű neten vásárolni, akkor miért könyörög hónapokkal a megjelenése után is, nem egy arc a TDU topikban, hogy segítsünk megvenni a kárpekket? Fogjátok már fel. NEM MINDENKINEK ADOTT A LEHETŐSÉG!
    Elméletileg, otthonról a kényelmes székedből, lehet úgy tünik, de a gyakorlat nem ezt mutatja.
  • nono55
    Félreértetted. Engem nem érdekel a warez, pláne nem a PS3. Az arc kért egy oldalt, én meg adtam neki.
  • Istencsászár
    Akinek nem inge ne vegye magára... vagy a te géped is hemzseg a wareztól? miért kell ezzel foglalkozni? de ezek is csak tények, pécés szekcióban itt az sg a warez óriási... a tisztelet pedig kijár minden olyan júzernek aki ez ellen tenni akar vagy leglábbis ő maga nem lop.

Tudom az a rossz és a gonosz aki nem lop, itt Mon.
  • nono55
    Internet kártya éves díja a CIB-nél 2000Ft.
  • Zóanagyvarázsló
    Már elnézést, de erre muszáj - újfent - reagálnom: hatalmasakat csúsztatsz.
  • Istencsászár
    Lehetőség adott, senki sem mondta hogy kötelező értsd már meg... ha akarod megtudod oldalni könnyen ha nem akor ne is foglalkozz a témával került el és keress más szórakoztató dolgokt játékot ami kapható.. -.-
  • FlyHigh
    Érdekes, más volt a helyzet mikor falkába verődtél danielt-vel meg kandurex-el és jöttetek flémelni pc-s fórumba. Pl: a pc-s szoftver megjelenés dátuma a letöltés megkezdését jelenti. Ilyen fájdalmas szarokkal bombáztatok minket, miközben fogalmatok sem volt, hogy kinél hányszor furul meg egy cdgalaxisos futár.
  • Istencsászár
    Az eladásokból tökéletesen látszik hogy az eladott origi szofwterek hogy oszlanak el... de erről kár vitázni mert kőkemény tények és számok.
  • nono55
    Nem tudom ki az aki nem képes kulturáltan viselkedni. Nézz meg engem. 1 héten egyszer nézek be ide (nem véletlenül) és akkor is csak a baszogatás megy. Értelmetlen...
    Pc vs. konzolnak meg nézz utána, nem én kezdtem el és nem is én fogom befejezni.

Apropó te kulturáltnak vagy intelligensnek érzed magad, te kis barlanglakó? Te hány éves vagy kis pisis?
  • Harry Seldon
    Kamu cuccok.
  • Dante73
    Nézd, én a magam részéről kiszálltam a vitából. Megjegyzem, szomorúnak tartom a hozzáállásod. Egyszerűen nem értem, miért kötöd az ebet a karóhoz. A hasonlatom, ugyan csak hasonlat, de a párhuzam a helyzettel nagyon is találó. Ugyanannyira elszállt a Te nézeted, mint a hasonlat. Feltételezed, hogy mindenki rohan a bankba, és fizet évi 20 ropit, hogy tudjon net-en vásárolni, de aki mégsem, annak tuti az lesz az első, hogy megkér egy ismerőst. Igaz, ennek a gyakorlat, (lásd TDU-s hsz-em) és a józan ész ellentmond, de nem számít.
    Veled az a gond, hogy nem vagy hajlandó kilépni egy pillanatra sem magadból, és más szemszögéből megvizsgálni a dolgot.
    Ha netalán, megsértettelek valamivel, akkor bocs!
  • Istencsászár
    Ez a Kész Átverés Balázsal, de nemtudom elképzelni hogy van olyan Ps3 tulaj aki ez beszopja és pénzt fizet azért hogy blúréj adatokat töltsön le, ami nemfog működni mivel Ps3on nincs warez:) kicsit járj utána a dolgoknak.