Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
Én mindjárt az elsõ pályán találtam egyet, az eldobott tûzoltószekercét nem tudtam felvenni....

Ugyanitt az egyik zombit belevertem a falba, és beleakadt, ott kapálózott, majd eltûnt.....

úgyhogy azért van benne bug...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

A hibákat meg úgyis javítják...
Nem tudom belegondolt-e valaki pl. a CoD4-be. Hány foltozást is adtak ki hozzá? Igaz ebbõl van egy mappack, meg 1.1 vagy 1.2 nem is volt (vagy egybegyúrtak 2-õt) de a 7 patch azért odab@sz...

Én egy bugot találtam idáig és már a 6 epizódnál tartok. És hát azt se felejtsük el, hogy eredetivel kell kipróbálni, mert egy törés sok mindent hazavághat, attól függetlenül, hogy elindul...

Arról nem is beszélve hogy a gothic 3 rettentõen bugos. (ezt kihagytam 😄)
Ez olyan mintha a gothicról írnál. Az elsõ kettõ baromi jó volt (én még ma is játszok velük) de a harmadikban nagyon elcseszték a harcrendszert. PL: egy egész városnyi orkot neked kell egyedül kinyírni és sikerül is ráadásul egyszer sem vágnak meg és csak anyit csináltál hogy jobra balra csapkodtál esztelenül. De EGY disznónak 15 másodperc se kell hogy kinyírjon. BEFEJEZTEM.

Nekem a hírek ellenére is tetszeni fog az AITD.
DarkSector
Mekkora nagy szám volt régen....<#dumcsi>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

<#mf1><#levele>
The Protector
Mûködõ crack.Próbáltam.<#worship><#worship>

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Jah tudod engem az bánt, hogy qrvára felb..nak a fejlesztõk, hogy minden régi klasszikus játékból egy ocsmány sz..t csinálnak, és folyton csalódnom kell a játékokban és naná hogy a faxom ad ki ezekért pénzt.
Röviden ennyi a bennem rejlõ sötét érzés.<#levele>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah ezek miatt a PC-s már tuti faxa lesz...<#vigyor3>

Azért gondolom még sincsenek benne olyan bugok mint Pl.: HA felveszel egy széket vagy botot és lerakod akkor másodjára van amikor nem lehet felvenni. Vagy néha ha fel akarsz venni egy tárgyat az elkezd pörögni a levegõben...
Frank99
dehogynincs....

megírtam tegnapelõtt, az irányítás és nézet közel sem tökéletes...
de hát melyik az a csocsó?

Tudatlanságot? Konzolon, pontosabban x360-on játszott ami nagyon gyenge lett! Ennél a játéknál PC-re gyúrtak! Gondolom fele annyi bug sincs benne.
Frank99
az, télleg xar...

ne is jáccá' vele, majd ha 1x megtörnék, mert egy ótvar xar.
télleg....

Oszt ha majd megakacc itt ne kérdezzél, mert ilyen xarral te nem jáccol, igaz?

Savanyú a szõlõ....

DarkSector
A második mondatban kis tudatlanságot vélek felfedezni...<#fejvakaras>

Azt már én is várom, de eddig egyik "webárúházban" sincs.

A tesztet illetõen, ez is a konzolos verziót nyomta mi köztudottan nagy szar lett! PC-s verzióról szinte csak jókat hallani!
DarkSector
Miért van az, hogy minden képen 2 halvány foltot látok, a többi sötét, és így is ronda, mint a bûn?

Frank99
Korrekt leírás.

Frank99
pár újabb kép:

DarkSector
jah a devil-el esetleg.
azaz ha nem akkor valaki meghal. ha másnem akkor én.<#vigyor1>

én már megrendeltem

vagy mint a bioshocknál emulálni kell neki az atari szerverét ahol kamu kodot használsz
de hagyjuk már, lényeg h vedd meg és kész

Sztem holnap már játszhatunk vele!
grebber
Alone in the Dark 5 userteszt Magyar srác tesztje!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Nem baj ha kérdeznek, csak ne mindig ugyanazt a hülyeséget.
Meg kell értetni az emberekkel, hogy az ALONE IN THE DARK-nál az ONLINE AKTÍVÁLÁSHOZ való seriat NEM és NEM és NEM lehet generálni, vagy helyettesítení!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZ olyan MINT az ONLINE MULTIZÁSNÁL!!!!!!!!!!!
AZ ONLINE MULTIHOZ VALÓ SERIAL-T IS CSAK AZ EREDETI DOBOZBÓL LEHET MEGSZEREZNI. PONTOSABBAN ÚGY HOGY HASZNÁLNI LEHESSEN!!!!!!!!!!!<#nezze><#nezze><#nezze>

grebber
Az nem az én feladatom hanem a topiknyitóé.

Next PC upgrade: 2022

Elõször irjátok ki hogy itt nincs Warez! Sõtt linkeljétek mellé a warez topikot is.
DarkSector
THX.

Kéne mégegy topic ...
Monnyuk Alone in the Vice City néven...
Akik Alone szerû GTA clone-ról álmodoznak.<#vigyor3>

#1651 - bocs fehércsoki, de ez megint olyan kérdés, amit csak az nem tud, aki nem játszik játékokkal.<#integet2>

Fehercsoki
Lehet szabadon járkálni a városba és ölni a zombikat?

grebber
Frank99
Asszem jelentkezem gátõrnek a fórumba.
A Bioshockban eléggé rendet tudtam tartani....(minden 2. comment radír volt nagyjából)

most már tényleg unalmasak vagytok.

A Bioshock-ot többen megvették, ott azok irogattak, és egymásnak segítettek, a wareznek meg volt külön fóruma.
Kib* unalmasak vagytok, tényleg.....

Snexi
Szerintem inkább elég lenne annyi pirossal,nagybetûkkel a bannerba hogy NINCS CRACK!!

DarkSector
Légyszíves csinázzatok FAQ-t, és bassátokmeg olvassátok is el, mert így nagyon gáz lesz....<#falbav>

A legfontossabb!!!!!!!!!!!!

1.
Ha valaki megveszi, akkor hülye lesz odaadni a kódját.
2.
Kiindulva az elsõbõl a büdös életbe nem lesz a neten serial, ami mûködik.

CSAK HA EGY CRACK LESZ, AMI KIKAPCSOLJA A SERIALT AKKOR FOGSZ TUDNI JÁTSZANI A COPY-S VERZIÓVAL!!!

EZ nem CSAK neked szól, hanem mindenkinek aki nem vágja még a dolgokat...de elnézzük most az egyszer...

CSINÁZZATOK FAQ-T!!!<#integet2>

zzeN
ha egyszer aktiváltad, utána már hiába...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

csõ! akinek ment a gém nem tudja megadni a kódot?
bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nohab
Ezért is érdemes büntitopikot nézni 😛

Csak neked Djemba.
zzeN
2xer írtad a deviance-t, de lényegtelen😊
ott van még a PROCYON, SKIDROW, UNLEASHED meg még ezek az "ismertebb" teamek😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Dehogyis! Elég sokat ismerek: Razor, Deviance, Hodlum, Reloaded, Deviance, Paradox, TNO, eMINENCE, ORiON, EViDENCE, és még naphosszat sorolhatnám, de ezeknek már a negyede feloszlott...

Mivel mostanában a Razor-ék meg Reloaded-ék sorban törik fel a játékokat nagy valószínûséggel ezt is a 2 közül valamelyik törte fel!

Ha még létezne a Fairlight csapat, pár óra alatt irna neünk cracket csak hogy már rég visszavonultak, mert igen aktívan törték fel a játékok védelmét! Fél év alatt több mint 60 játék feltört vártozatát bocsátotta ki!
remélem amikor lesz crack akkor csak neked fog hibát írni<#worship><#nezze>

DarkSector
<#vigyor3><#eljen>

Magiszter
Nekem már fent van a gépen, csak a "megoldásra" várok. Ha van valami rögtön próbálom is.

mama2 #1633: Mérsékeld a stílusodat légszives. Igaz SG fórum nem egy templom, de azért ha lehet ezt ne! Köszönöm! <#worship>

gabo91
csak ezt a két csapatot ismered...?
lol
álltalában ugyis majden mindenki nekiáll mindennek...
nem egy gagyi szar gamérol van szó, biztos lesz több relase is....
(nekem még le se jött a game... csak akkor töltögetem, ha ép nincs más xd, de mindig van... mire lejön adigra talán lesz is crack)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Ha meg nem lessz, akkor feljelentem a cracker csapatokat<#idiota> Amúgy ki törte fel az Aitd-t? Razor vagy Reloaded?
Nohab
Kéne már mi?😄 Ülj kussban és várj, én is azt teszem! Ha meg nem lesz, akkor nem lesz.
Tényleg mûködk<#banplz>
mama2
Kurva vicces-.-.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Nohab
<#nyes>

mama2
<#idiota>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.