3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• Frank99
    Nem kötelező megcsinálni???
  • Istencsászár
    Végülis csak annyira szolgál hogy ölj meg 100 "embert", meg azokat a zavaró szarokat ki kell irtani... Xen annyi értelme van hogy kapsz érte archivementet, hogyha 100%ra akarod kipörgetni.
  • Frank99
    majd a 7.episodban megunod a Central Parkot.
    Olyan flusztralo, hogy 2 napja abbahagytam ott, és nem is tudom van-e kedvem folytatni.
  • bon
    Bekell rakni a kedvencek közé és akkor rögtön elérhető.
  • Djemba
    valamikor nem jött be
  • predator0
    Neked hányszor kell leírni, hogy az a topic csak akkor érhető el, ha be vagy jelentkezve? :D
  • bon
    Talán ha a banner alatt lévő szöveget elolvasnád, akkor meg is lenne a warez topik elérhetősége.
  • grebber
    Warez topik
  • Djemba
    írd ide mert nincsen warez topic
  • Haversrác
    Hova lehet warezt írni???????????????????????????????????????????????????????????,,,
  • Istencsászár
    Uh mekkora epizód volt a mai...

Central parkba vagyok már és ez egy marha nagy terület ahol szabadon lehet mászkálni és csinálni a főszálat vagy ilyen kis felfedezős mellékfeladatot, monsztákat írtani felkutatni épületeket...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jönnek a repülő kis vámpírok, elkapják a csajt és ki kell szabadítani. Bejutok, 2 monsztát le kell győrni, aztán ott a néni begubózva... egy balta és kivágom onnan egy suhintással, de leállít a szíve... ujraélesztés ( két analóg gombját egyszerre lenyova ritmusra, aztán levegő hátsó kar ) felkel és egymásra néznek majd jön a csók, azt amikor elkezdenének belemelegedni egyszercsak elsötétül az ég jön a kibaszott nagy vámpír:))

hatalmas ez a "film":)
  • Istencsászár
    ok, este javítom
  • zzeN
    de, eléggé:S lehetne vmi darkos hátteret majd öszzedobni...
  • Istencsászár
    majd még javítok rajta... a zene sem megy végig valamitől, majd este megnézem miért most mennem kell, amugy nem túl halk?
  • bertino
    a banner képi világát igazítsa valaki pls majd a háttérhez.
    vagy fordítva.
  • Djemba
    warez topic nagyon jó
  • The Protector
    Nagyon jó a bannerban a zene.
  • Maxtreme
    A gyengeelméjűek kedvéért:

------->(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás) <---------------
  • gregtom6
    92-ben inkább oldalnézetesre csinálták volna,anno a Heart of Darknessen kerestem is az állam:) mai szemmel viszont már nehéz az ilyeneket végigvinni.
  • csoola
    1992-ben az álladat kerested volna batya!
  • gregtom6
    Pont ezt mondom,siralmas:) és élesen tükrözi a technikai fejlődést:)
  • Istencsászár
    Nyugodtan kezdj neki, a történet teljesen új, csak a főhős ugyan az, bár átment námi rácfelvarráson ahogy látod:) szóval új helyszín, új bonyodalmak, új történet 2 féle befejezés stb...
  • bertino
    hehe, ez jo :)
  • Istencsászár
    hmm

• gregtom6
    Csak az a bajom az egésszel,h az első 2 rész DOS-os,nem újították fel őket. A Silent Hill 1. része is azért tűrhető. Így sztem ezt se fogom elkezdeni. Majd talán egyszer...
  • Istencsászár
    Ha nemtudod mi az az Alone akkor egy kellemes akciógém, szép graffal és fizikával ( amit használni kell a továbbjutásokhoz ). Nem egy hardkór gém mint az SH, nem is olyan profi ( lévén ez nem japó:) ), de kellemes... horrornak nem nevezném, elég lájtos, bár kell benne sötétbe bóklászni, de nem az ilyesztgetésen a félelemkeltésen van a lényeg benne ( sajnos ).

"Edward Carnby az eredeti Alone in the Dark hőse visszatér és ezúttal a 2006-os New York-i Central Park-ban találja magát. 70 évvel az eredeti rész történései után Carnby jelenkorban való felbukkanása éppolyan rejtélyes mint a halál utáni léttel foglalkozó kutatásai. A kutatásai a megszokott szorongós, szűk zárt házak és kastélyok helyett a szabadtéri Central Park-ra koncentrálódnak, kompletten a benne található színház, állatkert, számos kávézó és egyéb kisebb épületekkel. Carnby a kutatásai során különböző kultúrákból származó egyénekkel való érintkezése pozitívan vagy negatívan befolyásolhatják a vizsgálatainak kimenetelét. A játékmenet rendkívül változatosnak ígérkezik hisz a különböző fejtörők mellett lesznek lopakodós, kutatós és természetesen harci szituációk is. Az akciórészek, amelyek nem igényelnek majd komolyabb új technikák elsajátitását a készítők szerint maximális interaktív élményt fognak nyújtani a játékosnak hála a játékban működő Havok 3.0-as fizikai motornak. Az izgalom további fokozásához a játék egy hosszabb filmszerű narráció helyett inkább epizodikus jellegű lesz, aminek a végén a 24 vagy Lost sorozatokból már jól megszokott jellegű csattanó lesz így is tovább fokozva a hangulatot a következő cselekmények iránt. A játék jövőre érkezik PC, Xbox360 és PS3-ra."
  • gregtom6
    Hy mindenki! A filmjét már láttam,de egy ALone in the Darkkal se játszottam. Viszont végigvittem az összes Silent Hillt. Néztem,h ez is egy túlélő horror sorozat. Csak azért nem kezdtem bele,mert az első részétől kezdtem volna el,de az ocsmány grafikailag:) Így is értelmes a története? Jó játék ez amúgy????
  • bertino
    még mindig a vita megy ?

császár nem mondtad, hogy ennyi rajongód van :DDDDDDDd
  • Istencsászár
    Bár nemtudom egyátalán hogy merült fel benned, nemszokásom... vagy ha igy gondolod akkor gratulálok azoknak akik tettek róla hogy valaki igy gondolja...
  • Istencsászár
    7. epizód majd pénteken, minden napra egy, vasárnapa végjáték, hétfőn pedig a 2. befejezés:)
  • Frank99
    azt csak te tudod.....

meg "hazudnÉK" bocs.
  • Istencsászár
    Miről hazudnák?:O :)
  • Frank99
    majd a 7. episode felé meséljél...
    persze ha igazat mondasz :-)
  • Frank99
    de nem most a kiadás előtt...

a LEGO JOnes miért most megy? AZÉRT.
  • Seth
    Film már volt, Dr Uwe Boll követte el
  • Istencsászár
    Amugy csak nekem tünik könnyünek? igaz még csak a 4. epizódot taposom, dehát ez már a játék fele... nem is a sebzésekkel van a baj hanem hogy mindig kapom a cuccokat, annyit hogy állandóan fullon van a kabátom semmiből sem fogyok ki... végiglövöldöztem ezt az epizódot és még mindig van golyó a stukkerba:)
  • Istencsászár
    Sejtettem hogy warez verzióval próbálkozol azért adtam a linket hogy csináld azt ami oda levan írva mert akkor nemlehet probléma mivel nemszokott baj lenni a serialokkal:) magaddal szurtál ki egy kicsit:)
  • Frank99
    nem.
    könyvelő vagyok.
    és Mo-on is így működik, egy pár db-ot könyvelek a nyáron ilyet.
    Még ha a kocsmáros haverod nem is mondja el :-))))
  • Frank99
    egyénként a film miatt ezt teljesen megértem.
    ha lenne Alone in the Dark film, a játék is pörögne....
    és ez megint közhely...
  • grebber
    LOl kicsit túl sok filmet nézel szerintem.