Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanitt az egyik zombit belevertem a falba, és beleakadt, ott kapálózott, majd eltûnt.....
úgyhogy azért van benne bug...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Nem tudom belegondolt-e valaki pl. a CoD4-be. Hány foltozást is adtak ki hozzá? Igaz ebbõl van egy mappack, meg 1.1 vagy 1.2 nem is volt (vagy egybegyúrtak 2-õt) de a 7 patch azért odab@sz...
Nekem a hírek ellenére is tetszeni fog az AITD.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Röviden ennyi a bennem rejlõ sötét érzés.<#levele>#levele>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
megírtam tegnapelõtt, az irányítás és nézet közel sem tökéletes...
de hát melyik az a csocsó?
ne is jáccá' vele, majd ha 1x megtörnék, mert egy ótvar xar.
télleg....
Oszt ha majd megakacc itt ne kérdezzél, mert ilyen xarral te nem jáccol, igaz?
Savanyú a szõlõ....
A tesztet illetõen, ez is a konzolos verziót nyomta mi köztudottan nagy szar lett! PC-s verzióról szinte csak jókat hallani!
azaz ha nem akkor valaki meghal. ha másnem akkor én.<#vigyor1>#vigyor1>
de hagyjuk már, lényeg h vedd meg és kész
Next PC upgrade: 2022
Meg kell értetni az emberekkel, hogy az ALONE IN THE DARK-nál az ONLINE AKTÍVÁLÁSHOZ való seriat NEM és NEM és NEM lehet generálni, vagy helyettesítení!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZ olyan MINT az ONLINE MULTIZÁSNÁL!!!!!!!!!!!
AZ ONLINE MULTIHOZ VALÓ SERIAL-T IS CSAK AZ EREDETI DOBOZBÓL LEHET MEGSZEREZNI. PONTOSABBAN ÚGY HOGY HASZNÁLNI LEHESSEN!!!!!!!!!!!<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
Kéne mégegy topic ...
Monnyuk Alone in the Vice City néven...
Akik Alone szerû GTA clone-ról álmodoznak.<#vigyor3>#vigyor3>
#1651 - bocs fehércsoki, de ez megint olyan kérdés, amit csak az nem tud, aki nem játszik játékokkal.<#integet2>#integet2>
Next PC upgrade: 2022
A Bioshockban eléggé rendet tudtam tartani....(minden 2. comment radír volt nagyjából)
most már tényleg unalmasak vagytok.
A Bioshock-ot többen megvették, ott azok irogattak, és egymásnak segítettek, a wareznek meg volt külön fóruma.
Kib* unalmasak vagytok, tényleg.....
A legfontossabb!!!!!!!!!!!!
1.
Ha valaki megveszi, akkor hülye lesz odaadni a kódját.
2.
Kiindulva az elsõbõl a büdös életbe nem lesz a neten serial, ami mûködik.
CSAK HA EGY CRACK LESZ, AMI KIKAPCSOLJA A SERIALT AKKOR FOGSZ TUDNI JÁTSZANI A COPY-S VERZIÓVAL!!!
EZ nem CSAK neked szól, hanem mindenkinek aki nem vágja még a dolgokat...de elnézzük most az egyszer...
CSINÁZZATOK FAQ-T!!!<#integet2>#integet2>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ott van még a PROCYON, SKIDROW, UNLEASHED meg még ezek az "ismertebb" teamek😄
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Mivel mostanában a Razor-ék meg Reloaded-ék sorban törik fel a játékokat nagy valószínûséggel ezt is a 2 közül valamelyik törte fel!
Ha még létezne a Fairlight csapat, pár óra alatt irna neünk cracket csak hogy már rég visszavonultak, mert igen aktívan törték fel a játékok védelmét! Fél év alatt több mint 60 játék feltört vártozatát bocsátotta ki!
mama2 #1633: Mérsékeld a stílusodat légszives. Igaz SG fórum nem egy templom, de azért ha lehet ezt ne! Köszönöm! <#worship>#worship>
lol
álltalában ugyis majden mindenki nekiáll mindennek...
nem egy gagyi szar gamérol van szó, biztos lesz több relase is....
(nekem még le se jött a game... csak akkor töltögetem, ha ép nincs más xd, de mindig van... mire lejön adigra talán lesz is crack)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”