Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ui. csak a haver biztosan hozza szaré-huggyé a az Asus4870-et.....
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de ez 35 mibe kerül? <#idiota>#idiota>
az forintba át váltva mennyi? <#vigyor3>#vigyor3>
sry hogy lámáskodok ^.^
elöre is köszi
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ha igen esetleg meg lehet rendelni valahol?
mert én 1 oldalon sem találtam -.- lehet én vagyok béna ^^
ha tud valaki 1 oldalt ahol meg lehet rendelni akkor pls adna nekem 1 linket
elöre is köszi ^.^
sry elég láma kérdés lesz de ez mikor jelenik meg ?
vagy már meg jelent? <#idiota>#idiota>
elöre is köszi
Ajámlom a 8-as számot!<#wave>#wave>
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
köszönöm.
Ha jól láttam, van warez topic, innentõl igyekszem karban tartani.
szerintem legyél, aztán tegyél rendet...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
2. Igen, de nem válaszol privátban 2 napja.....
Kérdezted a topik nyitót?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
szerk.: najo, nem mindig, de legtöbb esetben.
Tovább olvasni csak saját felelõsségre, és 16 éven felülieknek szülõi felügyelettel ajánlott <#nezze>#nezze>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.