3442
-
#2082 Prevgen grafika, felbontás... ennek a játéknak a fő erőssége a látvány a garfika + fizika, tűz, árnyékok látványos környezetek effektek stb... a Wiiben ez nincs meg, helyette kapsz hadonászást, ami tényleg jó 1 óráig, azt belefárad az ember ( elég elvetemölt ember lehet aki sok órán keresztül játszik igy..., a kényelmes kontroller helyett ), arról nemis beszélve hogy minden mozdulatot egy csuklórántással ellehet intézni, nem pontos és még sorolhatnám... gagyizásnak elmegy, partygémnek elmegy arra a pár órára amig együtt van a társaság aztán megy a sarokba... ( van rá egy két jó gém ami másra nincs pl mario ). -
#2081 Nagyon más,sokkal kevesebb poligon,mosottas textúrák -
KOVU #2080 ez nagyon vad XD tetszik ^^
föleg a fegyveres amikor megnézi a tárat áááá [sikít]
am kicsit más a grafja nem? ^^ -
#2079 vki belinkelné azt a videt mikor a csávó autóval menekül az összedőlő városban a bannarben levő zene szerűségre.THX. -
Zóanagyvarázsló #2078 Ezek szerint azóta nem olvasol újságot, nem nézel híradót, állandó kiemelt téma a forint árfolyama. De ugye árfolyamokra egyébként sem szerencsés hónapokkal korábbi tapasztaltokra hagyatkozni.
Mindenesetre én igyekszem mostanában letudni a külföldi vásárlásokat, mert ennél sokkal jobban már úgysem lehe tkijönni az átváltásból egyhamar. -
#2077 pár hónapja vásároltam a game.co.uk -ról ott átváltással együtt 350 Ft volt egy font -
Zóanagyvarázsló #2076 Hol (mikor) élsz te?
Hivatalos MNB középárfolyamok -
#2075 Meg itt, eléggé hasonlóak... -
#2074 Itt néztem ( be :) ) valamit? -
#2073 350 a váltás -
#2072 Font 20*288 ( ha jól látom ennyi az árfolyam ) -
#2071 Ez itt 20 micsoda? -
#2070 Sajnos az nemvagyok:D, de ez egy jó oldal, sok sok retro gémmel... érdemes nézegetni és próbálkozni 1-1 klasszikussal:) -
#2069 Télleg isten vagy... THX -
#2068 Alone 1-2 -
#2067 A Fahrenheit készítői a Heavy Rain című játékon dolgoznak ami valszeg büntetni fog, csak kár hogy egyenlőre PS3 exluzív, de még bármi lehet belőle, amilyen jól áll a Sony ezekkel az exluzívokkal:) reméljük a legjobbakat, ha meg nem akkor majd PS3on lesz tolva:) -
#2066 Jah én sajna kihagytam az első 3 részt, mert nem tudtam hozzájutni.
De ha lehetne megszerezni őket, akkor kiváncsi lennék rá... -
#2065 Nemtudom a Fahrenheitnek hogy lett vége mert csak most tolom.De akárhogy is arra az alapra lehetne egy 2. részt csinálni más törétenttel még valami pici plusszot belevinni + mai grafikai színvonal és tessék adott egy nagyonduva game.
Az 1 is nagy siker volt nem is értem miért nem adnak ki folytatást nemkell nekik a pénz? -
#2064 Inkább más... A Silent Hillt senki sem vitatja hogy kiváló, és minde generávióba kell egy rész, de a legmélyebb nyomot az első rész hagyta bennem, ami PS1en volt és hát ez ujkori játék, az Alone azért jóval régebbi, talán ezért sem oly népszerű manapság... itt a topikban is többen irták hogy soha nemlátták az első részeket, ez mindent elárul erről... -
#2063 De nekem kell alone 6... -
#2062 sorozatért=sorozaté -
#2061 Azért remélem az Alone hoz némi sikert... nemtudom hogy fogy konzolon, de még a PS3 verzióból is lesz eladás, mert kellenek az ilyen gémek, igaz nem egy Alone 6ra gonsolok, mert az nemkell, de a fejlesztők maradjanak ennél a vonalnál mert ebben profik. -
#2060 Meg minden tiszteletem az Alone sorozatért, mert nagy fan vaok, de SILENT és RESI az egy felsőbb kategória. -
#2059 Eladások tekintetében 100% és ez a fontos a kiadoknak. -
#2058 De durva ez a lejátszó a bannerban -
#2057 Pedig szerintem SH5 messze lenyomja ezt az alone-t. -
#2056 Az eddigiek alapján teknóban az Alone kenterbe veri... elég gyászos megoldások vannak benne, a fény-árnyék játékon ( bár ez már alapkövetelmény nextgen szinten minden gémbe ) meg a szemed előtt átalakuló világon kívül szépet eddig még nemláttam benne. A gémpléj történet majd elválik, a videókon az nemrosszm, és abba átjön a félelem, nemugy mint az Alonéba:) -
#2055 OFF.
SH5 PC
ON -
#2054 -
#2053 ...warezon:) -
#2052 Már leírtam nem 1szer...
Egy 9/10es akció játék ( mint Alone 10/6 ), remek fizikával, ötletekkel, filmes beütéssel ( olyan Mass Effect szint ), nagyon szép grafikával, izgalmas történettel... nem bonyolult nem is nehéz, egy könnyed kikapcsolódást nyujó játék. -
#2051 Valakinek meg van, akinek nincs az megvárja mire megjelenik... -
ricsa008 #2050 jah csak akinek nincs olyan rohadt kártyája az ba6ja -
wendi1106 #2049 és megéri megvenni ? mert én először mindíg sztem megnézni a warezt pl ilyen "taktikával" vettem meg a mass effect a witcher és az assassin creed gamékat,
nekem még ez lenne az első AITD game ami érdekel meg TUDNÉK is vele játszani szóval nem nagyon tudom mire számíthatok ettől a lemeztől :S -
#2048 kint van
-
wendi1106 #2047 hali
a Pc-s verzió mikor jön ki és mit lehet róla tudni ? -
tRsgege #2046 jobb is hogy nincs warez belole, szerintem ez a jatek siman megeri a penzet nagyon jo, latszik hogy nagyon sokat dolgoztak vele megerdemlik a penzt... -
#2045 Nevetséges áron itt megkapod -
imuthesz #2044 a jatekot hol lehet megvenni a legolcsobban? -
#2043 hát elég sok van, nemhiszem hogy ez kötelező lenne, ha meg igen akkor karót a fejlesztő seggébe:D