3442
-
RPG Killer #2122 Ne vicceljetek már 1-2 hét és feltörik, reloded vagy vitality versió lesz jó szokás szerint. Olyan nics hogy ne törjék fel :) -
keepernext #2121 a meglepetés biztos loool -
Lehet lemaradtam a 6órási vonatról de mi olyat írt ami utalna bármire is?
"Tetszett nagyon a vége is ,habár nem erre számítottam,de ez így a jó,hogy meg tudtak lepni"
?? 2 féle vége van, nincs ebben semmi titok:) heppy end és a nem heppy end. -
Tudod, aki nem játszotta még végig, annak eléggé lelőtted a végét "okoska"... -
HA spoilerben írtam volna ? okoska ? nem vagyok hülye,te meg tehetsz egy szívességet ...
-
És ha a játék végét spoilerben írtad volna okoska?? -
Végigvittem a játékot
Tetszett nagyon a vége is ,habár nem erre számítottam,de ez így a jó,hogy meg tudtak lepni
Nem bántam meg,hogy megvettem.Azt hiszem elkezdem majd újra
-
adammmmmmm #2115 Mivel a hackereknek nincs pénzük megvenni a játékot majd feltörik ha 990 ft-ért lesz a boltban. XDXDXD -
Jah majd ha 990.- ért dobálják a teszkóba a fém rekeszekbe... -
fel fogják.
csak lehet, hogy évek mulva. -
Nem télleg megveszem ez nem vicc.
Vagy szerinted ezt ezekután valaki fel fogja még törni?
Mert én nem hinném. -
Ezeken a helyeken mindig van táp szerencsére... én még nemfogytam ki lőszerből sose, pedig azzal szoktam írtani a népet ( tüzessel persze ). -
nebazz.... -
dejó, asszem 29/100-nál álltam meg..... de alig lőszer sehol, palack.... ez a gond.... csalni meg nem akarok.
1 hete nem játszottam vele.
igaz a munkám lekötött, de hét vége előtt nem is lesz rá idő.
de azért kösz! -
Sőt 50et:), hosszabb ez az utolsó epizód mint a 7 összesen
-
hmm tévedtem, kötelező a 100ból 30at elkell érni a továbbjutáshoz... -
Most uj VGA kártyát akarsz venni a Gainward 8800 GT 512MB helyett? nemfutnak rajta a gémek vagy miért? szarrá avult ennyi idő alatt? vagy csak alone miatt? :) -
Lehet, nem ismerem őket, csak azért írtam, mert kapható a kártya hazánkban is! -
Joker pc szánalom anno mit eljátszottak a 8800GT megérkezésénél.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csukd be a szemed és akkor megfogod látni az öreg szellemét aki 1-1 tárgyra rámutat, amit nézzél meg és amiből lesz egy összefüggő mondat -
Snailline #2102 Valaki plíz segítsen. A 94x-es szobában vagyok és 5letem sincs mi a faxt kéne csinálni. :( Ha valaki tudja, kérem ossza meg velem, mert bekattanok, ha tovább ott kell maradnom. :) -
Annyira nem!
-
strebacom #2100 Húú akkor ezt nehéz lesz beszerezni....
-
Á nem, csak kerestem magyar boltokban a karit, és más volt a doboza amit találtam! Ebből gondoltam, hogy több féle lehet!
-
strebacom #2098 Hát te ügyesebb vagy mint én.....
-
Én tudtam, már nézegettem!
-
strebacom #2096 jaj ASUS -
ez szokványos atari kiadásu gém ficsőr.
TDU PCs változatát pl. 100%ra végigvinni cheat nélkül nem lehet, szal ez teljesen szokványos náluk.
még akkor is, ha itt egy picit másabb dologról van szó. -
Semmiben:), bár ez olyan bug amit elvileg javítani kellett volna volna már hiszen elég feltünő, mert egyszerűen nem tudsz tuvábbjutni... végülis nem tragédia mert pár perc alatt végigvihető a rész, de kellemetlen volt 20 percig ott rohangálni meg keresni a szörnyet aki vonyított, de nemvolt ott testben:) -
Akkor felejtsd el ezt a játékot örökre ( persze azér letőtöd meg kitolod ugye ? -.- -
Miben nincs.Na jó találkoztam már ojannal h bug mentes:Super mario,Fahrenheit,Fable:The lost chapter.Hibátlanok és jók. -
Jah bug...
Ne is mond, mert 1 okkal több , hogy ne adjak rá ki pénzt... -
Hajjaj mekkora BUG... legyilkoltok 7 szörnyet nagynehezen és elvileg kéne videóbejátszás hogy mehetek tovább, de van még egy szörny aminek viszont csak a hangját hallom, de őmaga sehol sincs 
/ kezdheti előről ezt a részt /
-
Én már gyüjtök a játékra...
-
Játszunk játszunk, 7. epizódon leledzek... -
adammmmmmm #2087 Vagy csak arra várnak hogy magyarországon is megjelenjen. Így videókból nem tűnik szarnak a játék de én sem tudom megvenni mert külförldről nem tok rendelni. De külföldről nem is akarok szóval mindegy. :P -
Majd ősszel magyarul jön ki akkor pengetek! -
Meghaltatok?Látszik senki nem játszik vele mert nem veszi meg kivéve pár embert.Aztán inkább leszarozzák mint pengetnek érte. -
Jah nem csodálom.
Mégis mire számítottatok, ha DS-re portolják, vagy mobil telefonra, akkor is tudjon mindent, mint a nextgen verzió? -
A Wii és a PS2 verzió totálisan más mint a 360,PS3,PC verziók. Nincsen benne pl a ragasztószalag(ezáltal egy halom kreatív megoldásról lemondhatunk),fáklya, nem kell golyót "izzítani", a Central Park egy folyosó, nem olyan freeroam, mint a jobb verziókban,de az összes pálya átdolgozott,leegyszerűsített,fizika nem létezik,tologatható,eldönthető tereptárgyak nincsenek.Magyarul egy kiherélt verzió, nem ajánlom, ps2 verziót végigvittem,tudom mit beszélek, nem hozza egyeltalán a nextgen verziók hangulatát :) Grafikára nem térnék ki különösebben ,a a vak is látja a bődületes különbséget. Ja mégvalami eszembe jutott, a velünk lévő csaj szőke, a nextgenben fekete :)