3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• RPG Killer
    Ne vicceljetek már 1-2 hét és feltörik, reloded vagy vitality versió lesz jó szokás szerint. Olyan nics hogy ne törjék fel :)
  • keepernext
    a meglepetés biztos loool
  • Istencsászár
    Lehet lemaradtam a 6órási vonatról de mi olyat írt ami utalna bármire is?

"Tetszett nagyon a vége is ,habár nem erre számítottam,de ez így a jó,hogy meg tudtak lepni"

?? 2 féle vége van, nincs ebben semmi titok:) heppy end és a nem heppy end.
  • sb1
    Tudod, aki nem játszotta még végig, annak eléggé lelőtted a végét "okoska"...
  • woy
    HA spoilerben írtam volna ? okoska ? nem vagyok hülye,te meg tehetsz egy szívességet ...
  • Synit HUN
    És ha a játék végét spoilerben írtad volna okoska??
  • woy
    Végigvittem a játékot Tetszett nagyon a vége is ,habár nem erre számítottam,de ez így a jó,hogy meg tudtak lepni Nem bántam meg,hogy megvettem.Azt hiszem elkezdem majd újra
  • adammmmmmm
    Mivel a hackereknek nincs pénzük megvenni a játékot majd feltörik ha 990 ft-ért lesz a boltban. XDXDXD
  • DarkSector
    Jah majd ha 990.- ért dobálják a teszkóba a fém rekeszekbe...
  • bertino
    fel fogják.
    csak lehet, hogy évek mulva.
  • DarkSector
    Nem télleg megveszem ez nem vicc.
    Vagy szerinted ezt ezekután valaki fel fogja még törni?
    Mert én nem hinném.
  • Istencsászár
    Ezeken a helyeken mindig van táp szerencsére... én még nemfogytam ki lőszerből sose, pedig azzal szoktam írtani a népet ( tüzessel persze ).
  • Frank99
    nebazz....
  • Frank99
    dejó, asszem 29/100-nál álltam meg..... de alig lőszer sehol, palack.... ez a gond.... csalni meg nem akarok.
    1 hete nem játszottam vele.
    igaz a munkám lekötött, de hét vége előtt nem is lesz rá idő.
    de azért kösz!
  • Istencsászár
    Sőt 50et:), hosszabb ez az utolsó epizód mint a 7 összesen
  • Istencsászár
    hmm tévedtem, kötelező a 100ból 30at elkell érni a továbbjutáshoz...
  • Istencsászár
    Most uj VGA kártyát akarsz venni a Gainward 8800 GT 512MB helyett? nemfutnak rajta a gémek vagy miért? szarrá avult ennyi idő alatt? vagy csak alone miatt? :)
  • dante3
    Lehet, nem ismerem őket, csak azért írtam, mert kapható a kártya hazánkban is!
  • grebber
    Joker pc szánalom anno mit eljátszottak a 8800GT megérkezésénél.
  • Istencsászár
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    csukd be a szemed és akkor megfogod látni az öreg szellemét aki 1-1 tárgyra rámutat, amit nézzél meg és amiből lesz egy összefüggő mondat
  • Snailline
    Valaki plíz segítsen. A 94x-es szobában vagyok és 5letem sincs mi a faxt kéne csinálni. :( Ha valaki tudja, kérem ossza meg velem, mert bekattanok, ha tovább ott kell maradnom. :)
  • dante3
    Annyira nem!
  • strebacom
    Húú akkor ezt nehéz lesz beszerezni....
  • dante3
    Á nem, csak kerestem magyar boltokban a karit, és más volt a doboza amit találtam! Ebből gondoltam, hogy több féle lehet!
  • strebacom
    Hát te ügyesebb vagy mint én.....
  • dante3
    Én tudtam, már nézegettem!
  • strebacom
    jaj ASUS
  • bertino
    ez szokványos atari kiadásu gém ficsőr.
    TDU PCs változatát pl. 100%ra végigvinni cheat nélkül nem lehet, szal ez teljesen szokványos náluk.
    még akkor is, ha itt egy picit másabb dologról van szó.
  • Istencsászár
    Semmiben:), bár ez olyan bug amit elvileg javítani kellett volna volna már hiszen elég feltünő, mert egyszerűen nem tudsz tuvábbjutni... végülis nem tragédia mert pár perc alatt végigvihető a rész, de kellemetlen volt 20 percig ott rohangálni meg keresni a szörnyet aki vonyított, de nemvolt ott testben:)
  • Istencsászár
    Akkor felejtsd el ezt a játékot örökre ( persze azér letőtöd meg kitolod ugye ? -.-
  • The Protector
    Miben nincs.Na jó találkoztam már ojannal h bug mentes:Super mario,Fahrenheit,Fable:The lost chapter.Hibátlanok és jók.
  • DarkSector
    Jah bug...
    Ne is mond, mert 1 okkal több , hogy ne adjak rá ki pénzt...
  • Istencsászár
    Hajjaj mekkora BUG... legyilkoltok 7 szörnyet nagynehezen és elvileg kéne videóbejátszás hogy mehetek tovább, de van még egy szörny aminek viszont csak a hangját hallom, de őmaga sehol sincs / kezdheti előről ezt a részt /
  • DarkSector
    Én már gyüjtök a játékra...
  • Istencsászár
    Játszunk játszunk, 7. epizódon leledzek...
  • adammmmmmm
    Vagy csak arra várnak hogy magyarországon is megjelenjen. Így videókból nem tűnik szarnak a játék de én sem tudom megvenni mert külförldről nem tok rendelni. De külföldről nem is akarok szóval mindegy. :P
  • grebber
    Majd ősszel magyarul jön ki akkor pengetek!
  • The Protector
    Meghaltatok?Látszik senki nem játszik vele mert nem veszi meg kivéve pár embert.Aztán inkább leszarozzák mint pengetnek érte.
  • DarkSector
    Jah nem csodálom.
    Mégis mire számítottatok, ha DS-re portolják, vagy mobil telefonra, akkor is tudjon mindent, mint a nextgen verzió?
  • Seth
    A Wii és a PS2 verzió totálisan más mint a 360,PS3,PC verziók. Nincsen benne pl a ragasztószalag(ezáltal egy halom kreatív megoldásról lemondhatunk),fáklya, nem kell golyót "izzítani", a Central Park egy folyosó, nem olyan freeroam, mint a jobb verziókban,de az összes pálya átdolgozott,leegyszerűsített,fizika nem létezik,tologatható,eldönthető tereptárgyak nincsenek.Magyarul egy kiherélt verzió, nem ajánlom, ps2 verziót végigvittem,tudom mit beszélek, nem hozza egyeltalán a nextgen verziók hangulatát :) Grafikára nem térnék ki különösebben ,a a vak is látja a bődületes különbséget. Ja mégvalami eszembe jutott, a velünk lévő csaj szőke, a nextgenben fekete :)