Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ep45 Gigabyte alaplap, Intel Core 2 Dou 8200, a videókari pedig egy Gainward 8800GTS 320MB rammal, és 4GB Geil (black dragon ) ram!!
Szóval a minimum is megvan..
De várok még tanácsokad( de ezeket is köszi...)
LOL....
sajnos én is találkozok ezzel a problémával.<#fogmosas>#fogmosas>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
/ bocs nem hagyhattam ki /
remélem találsz rá gyógyírt, ennél frusztrálóbb dolog nincs, és még origi is :I
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Nekem szinte összes mai játék autorunja hibát észlel, még vadi új oprendszeren is.
Kéne ezzel kapcsolatban egykis segítség..
A bootmbr -meg nem mertem kipróbálni, mert akkor akár minden adatom odalehetett volna.
Javítást csináltam lemezzel, persze a játékot már aktiválni akarta.
Szóval nem tom mi lesz.
Hétfõn jön az új alaplapom, így addig nem szarakodok vele, mert majd hétfõn újrarakom. És leghost-olom tuti.
MIndegy, már formatáltam.
a konzolon:
bootfix
majd bootmbr
ha így sem jó, akkor gáz van....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a ghost TELJES másolatot csinál a wincsirõl/particióról, mindent kiír, amit ki kell, fullban.
Én, amikor új hadrverem van, ami miatt újra kell rakni a rencert, ghostolok.
1,5 éve megy az XP-m, reinstall és ghost nélkül, pedig próbálgatok
ez-azt..
ott van gáz, ha a telepített szoftver nézi a wincsit (serial stb.) és másik wincsira rekod az oprencert..
a windows nem néz wincsi azonosítókat, de néhány szoftver igen... nálam is van ilyen.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Szerintem a választ is leírtad a kérdésedre 😊
Tényleg a játék mit szól a ghosthoz?Ha be van ghostolva a játék is, akkor nem kell deaktiválni??Mert végül is ghost után ugyanaz a rendszer lesz fent a jogszerûen aktivált játékkal.Nem mondom hogy próbáljátok ki jó e,csak felvetettem a kérdést.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Azért, mert amikor kapcsoltam volna be a gépet kiírta, hogy a Windows nem indítható, mert a következõ fájl hiányzik vagy sérült: Windows\System32\Config\System.
Erre mégis miért gondoltam volna, hogy a hülye XP eltünteti mára?
Addig jó ez a laptop is. 😞
Amikor uninstalláltam, azt nekem is csinálta.
Csak hogy bányászom ki a másik vinyóról pl. outlook leveleit nem tudom. 😞
"Revoking the activation is important to reset the full activation rights and allow you to install the game on another computer or sell it."
"Az aktiválás visszavonása azért fontos, hogy visszaállítsuk a teljes aktivizációs jogokat és engedélyezni tudjuk a játék installálását egy másik gépre, vagy eladhassuk."
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Most hogy unaktiváljam a kódomat?
Mert ugye mivel el se indul az XP-, nem tudok uninstallálni.
Leírtam már az egészet, mert unatkoztam, nehogy mégegyszer valaki félreértse 😄😄😄😄
Amúgy szerintem majd a hatodik részhez adják majd ingyen az ötöt... vagy a hetedikhez hármas pakkban, ahogy itthon mennek a dolgok. Csak vicceltem, mielõtt valaki leírná, hogy milyen hülye vagyok 😛
a cd project mániája magyarul kiadni a játékokat megjelenés után hónapokkal.
Anno én írtam hogy cdgalaxisnál lesz kapható õk írták hogy magyarul fog megjelenni.
Next PC upgrade: 2022
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
magyarul a lényeg csak a jóisten tudja mikor jelenik ez meg itthon (vagy õ se)
kár
"Sajnos még nincs döntés a magyar piacra vonatkozóan. Amennyiben mi kapjuk a forgalmazás jogát, úgy azonnal feltszünk minden információt a web lapunkra."
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
továbbra is várjuk a TDU2õt 😛
Next PC upgrade: 2022