Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha a setup-ot indítom el akkor egybõl uninstallálni akar

Sorry rossz az angolom egykis korrektebb segítség??....

A hivatalos fórumon találhatsz két tippet, talán valamelyik segít.
predator0
Az a setup.exe-s megoldás nem vált be?

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Ja a driverek pedig a legujjabbak

A videókari és a DirectX 10 is megvan a gépem pedig:
Ep45 Gigabyte alaplap, Intel Core 2 Dou 8200, a videókari pedig egy Gainward 8800GTS 320MB rammal, és 4GB Geil (black dragon ) ram!!
Szóval a minimum is megvan..
De várok még tanácsokad( de ezeket is köszi...)

azt hittem 1 év<#wave>

DarkSector
<#nyes>
LOL....

sajnos én is találkozok ezzel a problémával.<#fogmosas>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

predator0
Pedig kihagyhattad volna, nyugodtan 😄😄😄

Istencsászár
Pécé géming pécé feeling...

/ bocs nem hagyhattam ki /

remélem találsz rá gyógyírt, ennél frusztrálóbb dolog nincs, és még origi is :I

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Én is észleltem hasonlót XP alatt...Logitech Controller driver esetén meg néhány játéknál...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

predator0
Na erre nem gondoltam, mondjuk ha csak Vistában van, akkor azért 😄

kirol
Ne az autorunt nézd, kattints a setupra.

Nekem szinte összes mai játék autorunja hibát észlel, még vadi új oprendszeren is.

predator0
Minimum gépigény meg van hozzá? Legújabb videokártya driver?

Skacok ma jött meg a Németorzágból hozatott EREDETI játékom és az a gondom vele hogy Vista (SP1) -et használok és autómatikusan a játék indításánál leállítja azzal az indokkal hogy helytelenül mûködött.
Kéne ezzel kapcsolatban egykis segítség..

kirol
bootfix nem segít azon, hogy a Windows\System32\Config\System mappa meglegyen.
A bootmbr -meg nem mertem kipróbálni, mert akkor akár minden adatom odalehetett volna.

Javítást csináltam lemezzel, persze a játékot már aktiválni akarta.
Szóval nem tom mi lesz.

Hétfõn jön az új alaplapom, így addig nem szarakodok vele, mert majd hétfõn újrarakom. És leghost-olom tuti.

MIndegy, már formatáltam.

Frank99
Helyreállítás, vagy:

a konzolon:

bootfix

majd bootmbr

ha így sem jó, akkor gáz van....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
jajj.

a ghost TELJES másolatot csinál a wincsirõl/particióról, mindent kiír, amit ki kell, fullban.

Én, amikor új hadrverem van, ami miatt újra kell rakni a rencert, ghostolok.

1,5 éve megy az XP-m, reinstall és ghost nélkül, pedig próbálgatok
ez-azt..

ott van gáz, ha a telepített szoftver nézi a wincsit (serial stb.) és másik wincsira rekod az oprencert..
a windows nem néz wincsi azonosítókat, de néhány szoftver igen... nálam is van ilyen.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

predator0
"Mert végül is ghost után ugyanaz a rendszer lesz fent a jogszerûen aktivált játékkal."

Szerintem a választ is leírtad a kérdésedre 😊

Nekem volt olyan, hogy beraktam egy racket másolgattam miegymás,aztán kivettem..persze mindezt szakszerûen,és pafff kékhalál,rendszer zeró.Aztán szerencsére volt ghost a rendszerrõl...
Tényleg a játék mit szól a ghosthoz?Ha be van ghostolva a játék is, akkor nem kell deaktiválni??Mert végül is ghost után ugyanaz a rendszer lesz fent a jogszerûen aktivált játékkal.Nem mondom hogy próbáljátok ki jó e,csak felvetettem a kérdést.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

predator0
Nyomass rá egy helyreállítást, van rá esély, hogy utána menni fog.

bertino
a levélmentésre gondoltam, nem arra, hogy az XP-d behal, arra persze, hogy nem lehet számítani!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kirol
Mégis miért?
Azért, mert amikor kapcsoltam volna be a gépet kiírta, hogy a Windows nem indítható, mert a következõ fájl hiányzik vagy sérült: Windows\System32\Config\System.

Erre mégis miért gondoltam volna, hogy a hülye XP eltünteti mára?

bertino
hát speciel erre kellett volna gondolnod...

kirol
Ok, de csak jövõ héten rakom újra, most nincs rá idõm.
Addig jó ez a laptop is. 😞

Amikor uninstalláltam, azt nekem is csinálta.

Csak hogy bányászom ki a másik vinyóról pl. outlook leveleit nem tudom. 😞

predator0
Ehhh... most kicsit megvilágosodtam, mert felmentem erre az oldalra. Mit látok? Közben eszembe jutott egy hetekkel ezelõtti vita ennek kapcsán, ki is emeltem azt a részt.
"Revoking the activation is important to reset the full activation rights and allow you to install the game on another computer or sell it."
"Az aktiválás visszavonása azért fontos, hogy visszaállítsuk a teljes aktivizációs jogokat és engedélyezni tudjuk a játék installálását egy másik gépre, vagy eladhassuk."

zzeN
én tegnap "unistalláltam", elõtte megkérdezett vmi revoke-ot...deaktiválta a kódot, utána meg irta h újra aktiválnom kell majd ha felakarom rakni...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

predator0
Rakd föl újra, telepítsd fel a játékot, probáld meg elindítani, aztán ha valamit kiír írd be ide, mert engem is érdekel, hogy ilyenkor mi van.

kirol
Na behalt XP-m.

Most hogy unaktiváljam a kódomat?
Mert ugye mivel el se indul az XP-, nem tudok uninstallálni.

predator0
Nem is azt írta, hogy a cd galaxis adja ki, hanem ott érdeklõdött a játék magyarországi megjelenésérõl levélben, amire azt a választ kapta, hogy majd az õsz folyamán jön ki felirattal. Amelyik kiadó pedig tényleg kiadhatná azt válaszolta, hogy még el sem döntötték azt, hogy ki legyen a forgalmazó...
Leírtam már az egészet, mert unatkoztam, nehogy mégegyszer valaki félreértse 😄😄😄😄
Amúgy szerintem majd a hatodik részhez adják majd ingyen az ötöt... vagy a hetedikhez hármas pakkban, ahogy itthon mennek a dolgok. Csak vicceltem, mielõtt valaki leírná, hogy milyen hülye vagyok 😛

bertino
a cd galaxis nem kiadó szerintem, max egy bolt...

a cd project mániája magyarul kiadni a játékokat megjelenés után hónapokkal.

grebber
Nemtudom honnan szedtétek hogy cd projekt fogja kiadni magyarul.
Anno én írtam hogy cdgalaxisnál lesz kapható õk írták hogy magyarul fog megjelenni.

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Szerintem ezt a konzol boltos válogatja, illetve a nagyker ahonnan beszerzi. Ahol én szoktam venni játékokat az USA premier napján megkapom õket kézbe itthon, amikor ez EUs megjelenés még napokra hetekre van... de nem minden boltba, csak pár helyen...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

predator0
Khm... Mielõtt még elkezdõdne a nagy hepaj: én most nem megint érdektelen hozzászólásokról szóló vitát szerettem volna kirobbantani, hanem a feltett kérdésemre egy kielégítõ választ...

The Protector
pc-nagy a warez.és csak nagyobb lessz h minden gyopárnak van nete és megtalálja a warez oldalakat.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

predator0
Köszi, így most már értem ezt a részét. Azt még mindig nem, hogy miért nincs egy olyan bolt sem, amelyik mint a konzoljátékok esetében megjelenés napján árulja a pc-s játékokat. Nincs rá igény (warez), vagy valami egyéb oka van?

A pletyka - gondolom - abból indult ki, hogy az Atarinak immár a CD Projekt a hazai partnere, és például Lengyelországban is õk adják ki a játékot. Ha megjelenik idehaza, akkor minden valószínûség szerint tényleg a CD Projekt gondozásában teszi azt.
predator0
Visszanéztem a hozzászólások egy részét, olyat én nem találtam, hogy a cd projekt adná ki a játékot, Grebber írt nekik még anno levelet (július 14.), erre nem tudom milyen választ adtak. Viszont találtam egy ilyet: #1877

Istencsászár
Ennyit a magejelenik magyarul a cd projectnél legendáról.

ebben én is biztos vagyok
magyarul a lényeg csak a jóisten tudja mikor jelenik ez meg itthon (vagy õ se)
kár
predator0
Gratulálok a paréj hozzáállásukhoz. Pedig biztos van olyan aki még azért a szar árért is megvenné, amit itthon képeznek a kintihez képest.

bertino
😄DDDDDDDDdd

no comment...

írtam a cdproject-nek:

"Sajnos még nincs döntés a magyar piacra vonatkozóan. Amennyiben mi kapjuk a forgalmazás jogát, úgy azonnal feltszünk minden információt a web lapunkra."
Snexi
elvileg összel jön magyarul a CDprojekt-tõl

qva jó játék lehet csak jó lenne ha végre az 1xrû ember is beszerezhetné mer így akinek nincs ilyen fasz kártyája az szophaja az újját
bandika64
köszi a dícséreteket😊

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Istencsászár
1 hét

Istencsászár
Mondtam én hogy nincs ott nagy probléma... Dragon Ball frencsájz is elég erõs nekik ( jópár részt adtak ki PS2re elég sikeresen ), Alone is jólfogyott ezekszerint, de gondolom ez a 360 és a PC meg talán a Wii és PS2 együttvéve, nemsokára a PS3 verzió is hozzátesz pár százast.

bertino
zsír.
továbbra is várjuk a TDU2õt 😛

grebber

Next PC upgrade: 2022