3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• Dante73
    1, már ne haragudj, de elég szűk látókörre vall, amit írtál. Kb azt mondtad, hogy béna, mert nem megy neki a kontroller, és különben is, miért nem vesz boxosat. Egy PC-re kiadott játéknál. Gondolom érzed az iróniát.
    2, Engem speciel marhára zavar, sőt, továbbmegyek, felháborít, hogy kivált TPS-be a játék, mutatva az utat. Had találjam már meg saját magam! Nekem egy játék a felfedezésről is szól, arról, hogy "próbára" tegyem magam, rá tudok-e hangolódni a készitők gondolatmenetére? (Mert sok játékkal ellentétben itt mintha látnék gondolatmenetet, csak agyon is csapták ezzel a konzolos marhasággal, hogy jajj, szegény usernek nehogy már gondolkodnia kelljen....)
    Szóval egy alapvetően jó játékot ismertem meg, amit megint nem igazítottak át megfelelően PC-re. Sem az irányítását, (Amivel nem is volna baj, ha megmaradna végig FPS, és átválthatnék TPS-re) Sem a gondolkodás kikényszerítése tekintetében.
    És a legszomorúbb az egészben, hogy az egészhez képest, mindkettő 2 perces munka lett volna. +1 driver támogatása, (amit a gamepadok nagy része használ) és egy sor parancs ill script törlése. (ne ugráljon ki magától TPS-be, Vagy legalább akkor is irányíthassak egérrel...)
    Szóval nem userszinten van gond. Ismét. Csak akkor miért csodálkozik atari a csődhelyzeten?
  • predator0
    Mennyiért vetted a játékot és hol?
  • alma2
    Mirol beszelsz, nincs is konzolom... csak kolcsonben egy regi xbox.
  • alma2
    eh, kicsit keson vettem eszre a sok felkialto jeled, elolvasva szerintem mindenki elott hamar egyertelmuve valik, ki jott a kerites tuloldalarol. Vedd semmisnek az elozo hozzaszolasom, ugysem ertened meg.
  • Dante73
    És amikor valaki azt írja, hogy hülye konzolbuzi, tuti meglepődik a srác.....
  • alma2
    Igen papa meg kosza gondolat se voltam, de mar akkor is tobb eszem volt mint neked... Vegyel kontrollert egy pc-s jatekhoz, ami igazabol egy konzolos jatek, csak az ilyen csirkeknek mint te akiknek nincs konzoljuk se kontrollerjuk atirtak, hogy le tudd warezolni.
    Mint ahogy kormanyt veszel egy autos jatekhoz, kenyeret veszel, ha tomni szeretned a buta fejedet, kerlek ezen se lepodj meg, ha nem irtak at neked a 4 nyilra amivel pacmant szoktal tolni, persze azt is ket kezzel.D emint hallod tobben sikerrel veszik az akadalyokat egerrel is.
    Nagy reszt lehet fpsben is jatszani, ami mondjuk egy az egyben megfelel a halo iranyitasanak. Akkor a Halo is egy fos ? ja nem az az uberbrutal... Amikor kulso kameraba valt, melyik nagy klasszikust idezzem 100-at is lehetne, akkor meg ugyanugy viselkedik. semmi baja ennek, plusz funkciokkal, de gondoltak rad is es a fontos helyeknel, meg a kamerat is ugy allitja, hogy egyertelmu legyen merre kell menni, ha eppen habzo szajjal beirsz egy forumba, mint az elobb tetted.
    Xbox motivum, hiszen tamogatja az xbox kontrollert, sot azt mondjak csak azt, akkor miert cserelnek le azokat ? ja hogy ami azon zold szinu gomb, az a te nem letezo kontrollereden sarga, igy maris helyben vagyunk, nem talalod a 4 gomb kozul a megfelelot. Otletkent tegyel cetlit a monitorod szelere szep szines abrakkal, ahol a zold gomd nalad a felfele nyilat jelenti. Igy ha tul bonyolult az iranyitasa ne legy rest kitekinteni a monitorod szelere ha elakadtal.
    Na de inkabb jatszok, mert ez tenyleg lekot, nem legbol kapott gondolat volt es tenyleg soha nem latott megvalositasokkal kecsegtet. Sajna te meg nem vagy egyedi sot tomegjelenseg vagy, menj vissza a ketrecedbe kerlek. Koszonom

• predator0
    Részemről novemberben derül ki, hogyan tudnak javítani ezeken.
  • Dante73
    Letöltöttem, ja. Az a gond, hogy így megvenni nem fogom....
    Mert én az vagyok, aki tölt, kipróbál, dönt. ->> Vesz, nem vesz. Most nem. Talán tavasszal, a pecs után, ha nem ugrál ki TPS-be, és támogatja a gamepadom. (A tavaszi pecs csak tipp, ami Atari-Eden páros ismeretén alapul, ala TDU)
  • predator0
    Még el is sírnám magam, ha tudnám, hogy pont te vagy az, aki letöltötte. Probáld ki az Xpadder, ha nem válik be, akkor töröld le a francba az egészet :)
  • predator0
    Miért?
  • Dante73
    Az a furcsa benne, hogy kontrollerrel megy gond nélkül, De nekem állandóan a gépeléshez tartott billemhez kell nyulkálnom, mert a 22 gombos Saitek FPS-billentyűzetem meg nem elég neki... Mindig valami új gomb megnyomására bíztat. Az meg vagy fél méterre van.
    De nem gond, van egy szabványos gamepadom. Azt meg nyomkodhatom agyba főbe, rá sem hederít a játék....
    Oké, őcsköstől ellopom a 360-as kontrollert, majd ha hajnali 4-kor hazajön, legfeljebb boldog lessz, és szétszedi a fél szobám, miközben én békésen aludnék, mert épp játszani volna kedve egy fárasztó nap után....
    Jó tudom, én bajom, de úgy őszintén, ha kiadok pc re egy játékot, a billentyűzetes irányítás nem a legkényelmesebbre sikerült, akkor azt az 1 drivert sajnálom ki belőle, amivel a kontrollerek 90%-a müködik?

Apropó, nem lehet valahogy letiltani, hogy kiugráljon TPS-be? Az idegbajt hozza már rám.
  • Maxtreme
    sajna az ennél a gamenél kevés lesz. Soha nem lesz olyan az irányítás mint normál esetben.
  • szeszmoly
    Igaz !!!
  • predator0
    Gamepad problémákra Xpadder nevű progi a megoldás. Be kell állítani, hogy a gamepad melyik billentyűre mit csináljon és azt emulálja.
  • Maxtreme
    khm.. javítanám.
    1. A PC-s-nek ott az egér ÉS a billentyűzet :)
  • Maxtreme
    Az a baj hogy úgy gondolják hogy:
    1. A PC-s-nek ott az egér
    2. A gamepad supportot nem tesszük bele mert az munka/pénz. Az x360 vezérlő meg amúgy is adott. Részben pont ilyenek miatt vetem én is.
  • szeszmoly
    Viszont ha minden ember IQ bajnok lenne, akkor nem kellene fórum.
    Csevegésre megfelel a chat is..
  • Maxtreme
    őőő a bughalmaz alatt pontosan mit értesz? :)
    Hogy őszinte legyen én eddig 1 komoylabb hibával sem találkoztam a játék során.
    Igen. Az tény hogy a kamerakezelést közel sem lehet jónak nevezni sajnos.
  • Dante73
    Nem vitatom, kontrollerrel biztos jobb az irányítása, de az én kontrollerem sem ismeri fel. (Bullfrog, 2 analóg kar, 10-12 gomb) Viszont az irányítása így... szörnyű. Állandóan kivált TPS-be, (minek? ha nem találom a megoldást, kiváltok ÉN MAGAM [Mondjam, nem konzolos gyökér vagyok, el tudom dönteni, mit akarok?]) ha kiváltott az egeret b@szhatod... dísznek van. Amúgy tényleg szép, második fejezet közepéig jó ötletek is vannak benne. De egy rossz irányítás, és az, hogy nem támogatja az általános gamepadokat 2008-ban nagyon gáz. Ahogy Eden - Atari párost ismerem, az első pecs majd tavasszal jön, akkor talán(!) beleteszik a szabványos gamepadokkal való együttműködést.
    Sajnálom uninstallálni, mert elég jónak néz ki, de az irányítás megint konzolos maradt, ráadásul egy csomó gamepadot nem támogat a játék. Szánalmas.
  • bertino
    flame.
  • Harry Seldon
    Kisfiam, talán amikor én az első részét nyomtam ennek, még kósza gondolat sem voltál...

Szerinted egy PC-s játékhoz vegyek kontrollert, amikor még a büdös életben nem volt szükségem rá, és nem is lesz? Nézz már rá erre a szarra, még a XBox motívumokat sem változtatták meg, akkora hígfos munkát végeztek... Lehet, hogy kontrollerer egy fokkal jobb lesz az irányítás, de kötve hiszem, hogy a mérhetetlenül debil kamerakezelésen bármi javítana.

Szép a grafika, kidolgozottak a karakterek. Nahát! Csak maga a játék egy rakat szar és bughalom. Na, ha neked csak a külső számít, grat, jó játékot.

Mérföldkő ez a játék? :DDDDD És még te mondod másokra hogy csökkent értelmű? :DDDD

TEJÓÉG!!! :DDDDDDDDDDDD
  • The Protector
    Ok.Megnézem.És köszönöm.
  • alma2
    option -> configuration, majd rakkatintasz valamelyikre, hogy lecsereled a gombot, megnyomsz egy gomot a controlleren, es mivel tenyleg egy igenyes jatekkal allunk szemben rakerdez, hogy beallitsam erre a controllere a default iranyitast ? nyomod yes es kesz.
    --*-
    De komolyan mondom ilyen emberek nem most nem rad gondolok, ugatnak a nagyvilagban mekkora egy fos jatek, amikor meg egy iranyitast se tudnak beallitani. Az a baj itt elrugaszkodtak a default 40 iq kell egy jatekhoz, batrak voltak es kockaztattak, megemeltek 50-re. Erre elverzett a vilag es 60 %-ra ertekeltek ez a jatekot...
    Ha csak megnezzuk az egeret is hasznalja, ami azert nem sok konzolos jatekrol mondhato el, minden elismeresem a program ezen reszehez is.A kontrollert termeszetesen nem art a jatek elinditasa elott bedugni.

• bertino
    atari korántsem ügyfélközpontú support, maradjunk ennyiben.

szerintem jó a játék, kicit néha télleg nehéz, de idővel ugyis kitalálja az ember, mi a megoldás.

nekem tetszik, láttam már sokkal rosszabbat is... :)

egyébként félelmetesnek télleg nem félelmetes.
  • Maxtreme
    a min eddig 54 volt, a max 60 mivel ennyi a limit a játékban.
  • The Protector
    Maxtreme neked mennyi fps-ed van a gameban?min-maximum?a képeiden a 60ashoz van ragdva.
  • grebber
    Nemtudom Atari milyen a vevők meghalgatása terén de ha sok ilyen visszajelzést olvasnak akkor csak javítanak majd pár dolgot a következő részben.
  • The Protector
    Az okés de más kontrollerrel nem megy.Legalábbis nekem.De jobban utánanézek.
  • Maxtreme
    az x360 kontroller kezeléshez sincs külön opció.
    Ahogy át akarod állítani az opsönszben valaminek a billkiosztását, és megnyomsz 1 gombot a gampepadon, rákérdez a játék hogy valóban x360 vezérlővel szeretnéd irányítani a játékot? Ha az igenre nyomsz, beállít minden gombot automatikusan a kontrollerre.
  • The Protector
    Nekem saitek p8800 as kontrollerem van.És nem megy vele.Semmi opció sincs h beállítsam a gamepadot.Ha pedig a bill kiosztást szeretném áttenni a gamepadra azt sem hagyja.nem is érzékeli a gombokat.ez óriási koki a fejlesztőkne.hihetetlen h 2008ban ekkora csicskaságot vki megengedhet magának h kötelezően x360as kontroller kelljen neki.
  • Maxtreme
    Egyikéhez sem.

A legnagyobb baj az vele hogy kegyetlenül túl van komplikálva.
    A harcot úgy kell elképzelni hogy ide oda "rángatod" a kontroller jobb karját. (vagy az egeret.. ki mivel játszik)
  • Maxtreme
    Több helyen úgy olvastam ha nem megy mással csak x360 kontrolerrel. Jó tudni hogy hülyeség :)

Másrészről a játékkal tényleg semmi baj. Tény hogy van bent 1-2 nagyon idegesítő és elbaxott rész, de ettől függetlenül nagyon rendben van. (viszont az irányíthatóság.. sok esetben khm :) )
    Így az 5-dik chapter felénél én azt mondom 8/10
  • berczely
    Valaki elmondaná mi a baj az irányítással?Mi rossz benne?
    Mihez lehetne hasonlítani, melyik game irányításához?
  • Martins15
    Adom egérrel nekem semmi bajom nincs vele.
  • alma2
    Ezt a sok csokkentkepessegut akik itt osszetudnak gyulni idonkent... Hihetetlen.
    ehhez a jatekhoz nem art legalabb egy ketezer forintos gamepad /huha nagy osszeg /amin van ket analog kar. Nekem siman megy logitech gamepaddal, szoval az sem igaz, hogy xbox controller kell hozza. Lehet, hogy massal nem megy passz. Gondolom egerrel se kulonosebben nehezebb az iranyitas.
    Sokan meg nem is eltek itt amikor megjelent az elso resze, hatalmas ujitasokat hozott a jatek tortenelemben. Mint ahogy ez is. Azt se lehetett letenni, de azota csak ismetelte onmagat, hianyzott a technika otlet minden belole ami ismet elvarazsolt volna. Buta statikus targyak, kornyezet stb stb.
    Erre jott ez es ahhh olyat erzek mint anno tizenvalahany eve, hihetetlen eltalaltak az elso ora jatek utan. Tenyleg mintha ott lennel a helyszinen bar meg van kotve a kezed de megis szabdnak erzi magat az ember hala ennek a sok uj otletnek, technikai megoldasnak. Nem tudom, hogy javitottak-e az xbox-os grafikan de igen popecull neznek ki benne a dolgok. Az emberek arcarol nem is beszelve, bar a mimikajuk nem az igazi. Ez itt nem az atari hirtedetese, hanem egy olyan jatekos szovege aki marr sokat latott :) Egyszeruen nem is tudom milyen osszeeskuves all a lehuzasa mogott.
    Grebber nem tudod kinyitni az ajtot, talan a zarnal kellene probalkoznod utlegelni. Ja hogy erre nem is gondoltal ? Persz emert eddig egy jatekban sem volt ez igazan ilyen latvanyosan, hasonloan, okosan megoldva. Ez merfoldkbo barki es barmit mondd !
    A sok kiscsirke korlatolt meg ontsa csak a hulyeseget :)
    Sot a zeneje is meger egy miset.

• R3TR0
    hopp lemaradt a tagolás SRY
  • R3TR0
    Ezért az 1 gémért nm fogok X360 gamepadot venni ha már van egy Logitech Dual Action gamepadom... akkor ez most egyenlőre sztem valami pathcig várni fog még ugyse jelent meg nem? XD
  • Maxtreme
    csak x360 controllert kezel.
  • Harry Seldon
    Hát én most vagyok túl két fejezeten, de be is fejeztem egy életre. Ilyen elbaszott, szar, bugos, életképtelen játékot én még nem láttam.

Ez a kamera mozgás most vicc? Ez élvezhető? Úristen, ilyen amatőr szart rég láttam.

Az bejön, hogy minden mindenen képes áthatolni, vagyis a testek olyanok, mint a kocsonya? A liftaknában átment a testemen a kábel, a kábel átment a betonon, meg ilyenek. Nevetséges. Van maikor össze-vissza ugrál a karakter mint egy epilepsziás fasz.

Mindenek tetejébe rémunalom az egész. Uninstall, 2 forintot nem ér, buktad, Atari. Legyen Test Drive 2. aztán felőlem be is zárhatnak.
  • szeszmoly
    Ja ! Nekem is van 2 gamepadom is és egyiket sem tudom érvényesíteni a játékban . Hogy a görcsbe kell kijelölni hogy g.padról mennyen az irányítás!??
    Help!