Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Mivolt? hivatalos fórumon is írta valaki hogy nincs neki, de nemírtak neki hogy miért😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kirol
Na már van! 😊

kirol
Viszont érdekes, menüben van hang, a játékban meg nincs. 😞

Ilyenkor mi van?

predator0
<#eljen>

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

kirol
Na simán aktiválódott! 😊
Huhh! Az élet apró örömei! 😄

kirol
Még települ.

bertino
ezzel meg még beljebb...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
nagyszerû, nem akarok én beszolni vagy ilyesmi, de ezáltal aztán még beljebb vagyunk... 😊

predator0
Az ilyen hozzászólásaidat nem értem... Magyarországon nem lehet kapni, errõl volt szó, ezt te leírod ugyanúgy, erre benyögsz egy olyan platformot, amire majd csak novemberben fog megjelenni, ergo elég logikus, hogy akkor még nem kapni. Amúgy a héten már lesz ebbõl a verzióból is gameplay, szóval lehet majd fikázni nyugodtan.

predator0
Erre én is annyira kiváncsi vagyok 😊

Istencsászár
Csak ps3ra nemlehet kapni😊 minden másra igen. Pécére is lehet de itthon még nem.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kirol
Na most ugrik a majom a sötétbe!

Most rakom újra a játékot. Kíváncsi vagyok mi lesz az aktiválásnál. Mert ugye nem volt deaktiválva, mivel behalt az XP.

predator0
Mondjuk az sem igaz, hogy nem lehet kapni... inkább mondjuk azt, hogy pc-re nem kapni.

mert fa...k!!
szeszmoly
Magyarországon miért nem lehet kapni ezt a játékot ?
Tudja valaki ?

predator0
Neki a mozifilmekhez sincs köze 😄

Istencsászár
Uwe Boll 😊 semmi köze a játékok hangulatához.

predator0
A nagy várakozás közben nézd a filmet a tévében, szerintem neked még tetszene is 😄 Elsõ reklámig bírtam.

Istencsászár
Várj...

Tény hogy nem lehet törni az iND -féle 1.0 ás tõrés hibás. Vári kell vmi normális crack -re. 😛
Te is <#mf1>
predator0
<#eljen> Király vagy.

Na a kultúra megint kicsapta a biztosítékot.
Vágom én miért kell, csupán azt mondtam nem fog mûködni, nem ez az elsõ próbálkozás. Na de ha ennyire ráér tegye meg. Nekem 8 , én csak azt mondom marhaság. És pont ezért is lesz ez a sok marhaság hogy már csak azért sem. Ezt elmondtam és én off is … Jobb lenne ha te is ezt tennéd 😄
predator0
Ehh... olvasd el, értelmezd, kicsit gondolkozz el azon, amit Dante73 írt a #2512-es hozzászólásának elsõ bekezdésében. Ha így sem érted, akkor pont olyan menthetetlen vagy, mint kékhalálnál az excel tábla.

Ha el lehet indítani, én elindítom 😊
bertino
aztán ne ide járj rinyálni, ha nem sikerül elindítani 😊

Ok szedem, igazából egy vicc kategória hogy vki kitalálta ez a külön warez topictot. Lehet banolgatni de úgyis megfogja unni az illetõ. . . Fõleg hogy regelnek másik accot aztán szevasz 😊
bertino
próbálkozni lehet.

Istencsászár
Igen, szedd

Megéri letöltenem warezröl ezt a gamet? 😊 Csak hogy már te se unatkozz 😄
Dante73
Sajnos az, hogy külön topik kell a warez, off, spamnek, szükségszerû. Nagyon sok vérláma van, aki szétcseszi a topikot, ugyanannak a kérdésnek a 1000. feltételével. Egyszerûen nem képes visszaolvasni, utánajárni, elolvasni a FAQ-t, ésatöbbi. Jól van ez így.
Az már kevésbé, hogy egyesek felhatalmazva érzik magukat mások megítélésére. Ha probléma akad egy játék kalóz verziójával, egy kattintásra van a megoldás, azokat pedig, akik "építõ" jelleggel csak beszólni tudnak, és nem veszik észre, mennyire beszopják a kiadók dumáját, mennyire szûk látókörûek, és mekkora álomvilágban élnek, nem kell foglalkozni.

http://www.freetvmaci.info/

Istencsászár
"Alaplap:K9N SLI Ultra,Proci:AMD 4600(5600),Memoria: 2x1Gb Geil,Video Kártya: Msi 8600GTS OC.Oprendszer:Vista Ultimate."

Ezt honnan loptad össze?

predator0
Ez, ha másért nem már csak azért is jó, hogyha valaki magáról a játékról akar olvasni, akkor ne kelljen több ezer balek hozzászólását végigolvasnia, akik azt sem tudják mit-honnan-hova kell másolni, hogy elinduljon az a nyomorult játék, mikor jön már ki törés, miért nem jó, stb. stb. Ennél a topicnál pedig magáról, mint warezról sem érdemes beszélni, mivel nincs rá, és remélem, hogy nem is lesz. Legalább annyival kicsivel többen megveszik és az eddig majdnem becsõdölõ kiadó is jól jön ki belõle.
Annak külön örülnek a szemeim, hogy már a lakásmaffia is belekeveredik ebbe a dologba, azt viszont nem vágom hogyan és miért 😄😄

BaziJoe
Ez kiba.... Jó ,hogy valaki kitalálta mostanában azt hogy különszedi a Warez részt.De éredekes,hogy sose müködiuk!!!Egyébként K...ra kiváncsivolnékrá,hogy aki ezt kitalálta annak mennyire legális az egész
lakása!!!!Mért kellett ezt az oldalt igy tönkre tenni és ugy csinálni mintha magyarországon minden ember a boltban vásárolna Szoftvert!!!!
És jó volna ha ez a hozzászolás nem törlõdne mint általában az ilyenek!!!Mert már itt is cenzuráznak mint azországban mindenütt.
Ez a nagy Magyar Kapitalizmus.

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

DarkSector
Igaz ez csak egy javallat volt...😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

predator0
Nem tudom melyik egyszerûbb, de hogy egyiket sem fogják megtenni az tuti 😊 bertinonak tényleg igaza van, rossz helyen elmélkedünk errõl.

DarkSector
Jah akkor ha fizetést emelnek, akkor azt emelnek, ha nem...
Akkor MINDEN MÁST kellene csökkenteni. Melyik egyszerûbb?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

predator0
Ezt most öt elolvasásból egyszer sem értettem meg <#nemtudom>

bertino
mondjuk ez itt nem a magyar gazdasági topic, de nálunk egyhamar nem fog csökkenni nagymértékben semminek az ára... 😄
ez már évek óta észrevehetõ.

DarkSector
jah csak nagyobb munka lenne, ha a fizetés maradna, mert akkor nem lenne elég csak a játék, meg tej árak csökkentése.

predator0
A fizetésemelés nem old meg semmit. Nem így kell elérni, hogy 1000 ft legyen egy liter tej, vagy egy játék 30 rongy 😄😄😄 Ez már inkább példanélküli lenne.

DarkSector
Az, csak a háát...inkább ne legyen.
Én a példa értékûnek a fizetésemelést tartanám.

predator0
Ha megmondod szerinted miért nem, akkor én is, hogy miért igen 😄

DarkSector
Háátt...

predator0
Egyben példaértékû is.

ffxi
Jó a védelem 😊

Fákjúal!

Helyes, akkor jó játékot!
A játékot nem is sikerült telepíteni? (Számomra az eddigiekbõl nem világos.)

Egyébként a linkelt topikban a Sound Control Panelben a speakerek 2-re (vagyis sztereóra) állítását javasolták, a másik esetben pedig a képernyõ frissítésének a visszafogását 60 Hz-re. De nézd meg, hogy nálad is ugyanaz-e a probléma, ott vannak a hibajelentések, te is emgnézhetnéd a sajátodat.
Megvan a gond
A hangkártyán kellet átállítani sztereóra
THX nagyon köszi mindent <#vigyor2><#worship><#vigyor3>
Megyek is és kockulok egy sort

DarkSector
Xp-n kéne tesztelni.