3442
-
#2722 Meglepő e? -
Lowosan #2721 Másnak nem fagyogat? -
gyuri12 #2720 A véletlen műve.:D -
#2719 érdekes, hónapokig semmi, aztán hirtelen, tök véletlenül, egy tucat fórumozó megvette a játékot...hip - hop... -
iceQ #2718 A játék maga jó lenne de az írányítás egy rakás****!Ezért is uninstall! -
#2717 De ahogy olvastam a fórumokat és nézegettem a képeket teljesen máshogy van minden ! Mint ahogy én játszottam vele konzolon régebben ! -
#2716 Grafika terén egyértelmű hogy a PC-s jobb ezerrel ! Habár a Ps2 se csúnya de észrelehet venni a különbséget!
Irányitás terén a Ps2 sokkal jobb ott mindennek megvan a maga helye és könnyü kezelni is ! A PC-s verzió ahogy eddig olvastam az irányitás szörnyű !
Zene és hangulat terén eddig a ps2-es verzió kiváló !
A pc-s verzió-t meg nem tudom mert most csorog lefele !
-
#2715 na vajon... -
mikiking #2714 és melyik jobb ? -
#2713 Bakker most játszhatom újra az egész játékot !
Mert PC és PS2 verzió között ég és föld a különbség !
Teljesen más szereplők más játékmenet stb... -
mikiking #2712 én is kipróbáltam,nekem bejön a játék ugy naggyábül ,de a külső nézetes irányitást azt elqrták,de rendesen. Mintha Resident Evil lenne.... ha ugy csinaltak volna meg mint a "The Suffering" -ben,akkor kalap le... na de igy sem rossz game :) -
#2711 Egész hangulatos volt ez az autós menekülős rész. Kár, hogy a az autó fizikája a 0-val volt egyenlő és a zene sem igazán illett hozzá. Mondjuk nem semmi kemény legények ezek, egy olyan ütközés-pörgés után csak nagy lazán kiszálltak a kocsi roncsaiból :) -
#2710 Nem lehetetlen, hanem tehetetlen..... -
#2709 option -> configuration, majd rakkatintasz valamelyikre, hogy lecsereled a gombot, megnyomsz egy gomot a controlleren, es mivel tenyleg egy igenyes jatekkal allunk szemben rakerdez, hogy beallitsam erre a controllere a default iranyitast ? nyomod yes es kesz.
--*-
De komolyan mondom ilyen emberek nem most nem rad gondolok, ugatnak a nagyvilagban mekkora egy fos jatek, amikor meg egy iranyitast se tudnak beallitani.
Hát vannak arc emberek!!! Kudarc
Persze ne felejtsük hogy ovisokat is odaenged az apu néha a net elé, és itt megpróbálják kompenzálni kisebbség érzetüket.
Normális ember fikázódás nélkül segít, nem vágja más fejéhez hogy te milyen ökör vagy ezt sem tudod!!??
Nekem van két kontrollerem is és egyiketsem lehet hozzá beállítani.
Egyébként egy hatgombos egérrel és bill.-ről szuperül lehet irányítani,
ha az ember jól konfigolja.
-
#2708 Azért neked is van egy hatalmas nagy logikád, biztos atomfizikus vagy. Beugatsz mindenkinek, és még elvárod, hogy más segítsen rajtad :D -
#2707 Hát nekem is ez a fő problémám. -
END 209 #2706 Hi!
Tudtok valami megoldást az irányításban jelentkező bugokra? Nekem rendszeresen csinál olyat hogy hiába nyomom a gombokat nem csinál semmit. általában akkor ha szörnyeket akarok a tűzbe húzni vagy ha tárgyakkal akarok bunyózni. Ilyenkor vagy meg sem mozdul vagy nem üt, hiába fogom be a célpontot.
köszi -
#2705 Az amúgy tök jó, hogy Cranby hangja ugyanaz mint Payne-nek. -
#2704 A harmadik epidzod elejen sikerult elakadnom a mosdoban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
semmi nem akart tortenni, hiaba maszkaltam fel s ala, mig youtube-os videon megneztem, hogy nagyon benan egy targy felvetelehez kotik az esemenyek folytatasat, de mivel nem volt szuksegem az elsosegely dobozbol a targyakra, nem vettem fel, a jatek addig nem is ment tovabb...
-
#2703 Te aztan ossze tudod kotni az ossze nem tartozo dolgokat, gondolom mashol is igy brillirozol ezzel a kepesseggel, csak nem egy vagy a 4400 kozul ? :)
Mi van ha tegnap vettem egy uj kartyat /4850/ amihez adtak ugye...
Errol a ki az oregebb temarol meg mar leszalhatnatok, menjetek szepen le a helyi kis kocsmatokba ott feszengjetek, ki az oregebb a csunyabb, ki bir tobbet leguratni a torkan, hatha bejon a kocsmaros lanynak, kicsit mar unalmas. Mint a ki az uj reg ki a regi stb. Ha jatekokhoz kotheto a beszolas reszemrol oke, de ez...
Ja most te vagy a ... mert neked harom hete megvan, ertem. Sokak szerint itt akkor te vagy a nagy balek, met penzt adtal ezert a "szarert" :)
-
#2702 én meg azt mondom, hogy aki nem vesz meg egy játékot, az ne csökkentképűségezze le a többit.... játszon és hallgasson.
sztem te vagy csökkentképességű, mert nem voltál képes összegyűjteni rá...
Egyikőtök se irkált ide, mikor 3 hete próbálkoztunk.
A nagyképűségtől le ne szálljál már földre, öreg.... -
#2701 nem kicsit.. még ha lehetne némítani, és megjegyezné akkor azt mondanám ok :) -
#2700 Ok, akkor szénné égetem a kis mocskokat :)
A zene amúgy tényleg idegesítő ebben a topicban. -
#2699 le lehet, csak pitsa nehéz :)
Az nagyobb célpontok ellen hasznos.
A tűzbe meg ne huzigáljátok bele az enemyt vazze :D
Gyújtsatok meg valamit (szék stb) és baxátok pofán azzal. -
#2698 Ne már, hogy nem lehet őket leütni, akkor minek az a rohadt nagy tűzoltó fejsze, ha nem ezért, vagy ez nem az a játék? -
#2697 Ebben igazad van, a szokasos nagy pc duma szerintem is helytallo, nem lehet controllerrel fps-t jatszani. pl cod-ot es tarsait. Persze erre a konzolos azt mondja bena vagy mert o vegigjatszotta vele. Erre mondom a konzolosnak, nem veletlen nem engedik ossze ilyen jatekoknal a ket tabort, mert szohoz se jutatnak, bar mintha mar valamelyiknel lehetne. De hat ezt ok is tudjak, de ugy kitartanak a hulyeseguk mellett. De viszont meg lehet szokni, mint megszoktam mar en is,persze kinszenvedes egy cod3 pl, de meg mindig 5 evesnek irjak ezeket a jakokat igy ha pistikenek megy igy nekem is megy, bar tized annyira elvezem a jatekot mint pc-n, illetve maskent elem meg az egeszet, de megis sokan jatszanak igy. De visszaterve ehhez a jatekhoz, ez nem cod, szoval tokeletes hozza a controller ;p
-
#2696 esetleg pisztoly?
vagy öngyújtó meg spré kombó -
#2695 -
#2694 Valaki árulja már el, hogy lehet az ugráló kis izéket megölni, mert hiába csápolok a székkel, vagy a fejszével, véletlenül sem üti meg őket. -
#2693 A kontrollerem szabványnos kontroller. Mindenféle driver nélkül működött eddig minden játékkal. Gyanítom egyetlen szabványdriver létezik, azt használja a win mindegyikhez. Nemhinném, hogy a többi játék driverek százainak támogatását tartalmazná. Ebből kihagyták.
Nekem mondjuk eleve jobban tetszik a Bil+egér, ami el is menne ha nem ugrálna ki TPS-be. De ha TPS lenne sem volna gond. De ez a kettőnek a (jobb szót nem tudok rá) zagyvaléka. Roppant zavaró.
Kipróbáltam a360-as kontrollert is, gond nélkül ment, viszont rájöttem, miért nem veszek soha konzolt... ;-) Nagyon béna vagyok hozzá. Egyszerüen egy alapvetően FPS es játékban nagyon zavar az analóg kar csigalassúsága... Mondjuk, ez már az én hibám. -
#2692 |< || >| -
strebacom #2691 A zenét már kilehetne venni a banner alól, mert nagyon szar... -
#2690 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hát a hajamat tépem, mikor levágom a csajt, mi a frászt nyomkodjak, hogy elinduljon valamerre ez a majom, akármit nyomok semmit nem csinál, pedig az asztalokat szépen húzgálta, de a hullát nem akarja. -
#2689 Dante szerintem elolvastal valamit, nem is emlitett kontrollert a felkialtojeles "baratom". Rengeteg jatek nem megy mindenfele kontrollerrel, itt a saitek gamepadokat, joyokat gyarto ceg, meg nem harcolta ki maganak a helyet a piacon a jelek szerint, hogy tamogassak.
De ha mielott vasarolnal olvasnal ket sort akar itt is egyertelmu, hogy nem veszel ilyet, mret csak a szivas van vele. Es tuti nem te leszel az az ember aki miatt belatjak a fejlesztok, hogy irjanak drivert hozza.
Ezert is vettem logitechet, megha szerintem szar is, pl egy regi xbox controllerhez kepest. De ahhoz itthon nem talaltam atalakito kabelt, nagyon ritkan hasznalom igy mindegy volt nekem.
A harc nagyon jol megvan oldva, ismetlem csak konotrollerel toltam.
egy gombra befogod a csajt, igy mindig szembe vagy vele. A jelek szerint mar itt elakadtatok, aztan ahogy olvasom mas azt se tudja, lehet futni a jatekban igy nem lesz lomha. Itt senkit nem kell huzogatni sehova, legalabbis amig eljutottam biztos nem kellett fogod a szeket lapatot fejszet ami eppen a kezedve van, majd adsz neki egy akkora sallert hogy belerepul a tuzbe. Az a kulon szep, hogy lehet ezt varialni is. Ez a jatek sose volt fps, nem is lesz lepjetek mar ezen tul. Vajon a riddicknel is igy sirtatok amikor kivulrol mutatta, felmaszott valahova ? Egyszeruen fpsben nem lenne latvanyos sot erdekes se egy csomo minden, igy pont jo.
AHH az autos resz a varosban odavag rendesen. negyedikre jott osssze :)
-
#2688 Na a kontrollert én is elfelejthetem, rá sem hederít a progi, lehet a földhöz vágás segítene? :) -
Harry Seldon #2687 Hidd el, minősítgetni és öncélúan teljesen hülyének beállítani én is tudnálak téged - ha lenne kedvem ilyen senkikkel órákon át folyó, tökértelmetlen vitát folytatni.
De nincs kedvem, roppant szinten alulinak éreznék egy veled való szóváltást. Erre még írj egy szánalom riposztot és el isfelejtettük egymást. -
#2686 Nem megy a joyommal.nem bennem van a hiba. -
#2685 Hát igen az is érdekesre sikerült, az elképzelés jó volt, csak a megvalósitás nem sikerült túl jól. Megpróbálom hátha jó neki a gamepadom, remélhetőleg könnyít valamit a dolgon. -
#2684 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az még hagyján, de mire a tűzbe raktam megőszültem. Ha megfogtam, hiába nyomtam bármit, semmi. Csak behúzni tudtam a tűzbe, ami ugye azért sebződéssel járt.... -
#2683 Na kipróbáltam a gamet, egészen a harcolós részig jó is volt, bár az irányítás az mondjuk úgy, hogy nem lett valami hú de jó, belső nézetből jó lenne, csak hát úgy ugye nem oldható meg minden mozgás, külső nézetből, meg egy lomha valami az egész. Na de nem is ez a fő gond, hanem ,hogy a kiscsaj szarrá ver, mert nem bírom rendesen ütlegelni, ráadásul a felvehető fegyvernek használható tárgyakon állandóan túlfutok és ott kell szerencsétlenkedni mire nagy nehezen abba a pozícióba áll a karakter ahol megjelenik a felvétel ikon.