3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• wesker24
    1920-as felbontás te jó isten ?

Én nem tudok nyilatkozni mert még nincs meg a pc-s verzió !
  • davidka003
    Nálam is ilyen csúnya.
  • strebacom
    Mi lehet a gond, neked milyen karid van....dobjál már képet....
  • strebacom
    Igazából nem tudom nem is játszottam még sokat vele de milyen szar a kép, másnak is ilyen 4870 és 1920*1200...
  • bertino
    hát ennek nem így kéne kinéznie, nálam fasza éles, az utolso ráncok is látszanak a faszi arcán :D
  • wesker24
    Jha akkor ok !
  • wesker24
    Hát szerintem se igy kéne kinéznie ennél még a ps2 verzió grafikája is jobb !
  • strebacom
    Szar az ATI driver csak ennyi a gond....
  • wesker24
    Itt is olyan menü van hogy bemutatja az éppen aktuális chapter illetve epizód tartalmát egy trailer formájában ? Hogy mire számitsz ha majd odaérsz ?
  • berczely
    :O
    Itt nagy gondok vannak!Ennek nem így kell kinéznie!
  • wesker24
    Gondoltam akkor itt a pc-s verzió megint más mint a konzolos ! Mert nem elég hogy az nagy dög üldöz de mielött rádtámadna kiküldi hozzád a kicsinyeit és csak utána támad ! És a végefelé ha még nem lett volna elég zombik is jönnek ezerrel mind a 4 irányból !
  • strebacom
    Na én tolok képeket, nálam ilyen szar ATI4870-el:

• Maxtreme
    ott nem voltak kicsik, csak 1 krva nagy dög, ami szétkapta az oszlopokat :)))
  • Maxtreme
    uhh rosszul írtam, nem arra gondolok hanem az ep5/3-ra :)
  • wesker24
    Ott aztán nagyon figyelni kell nem elég csak a nagy denevérrel foglalkozni hanem a kicsinyekkel is na meg még ráadásként a zommbikkal is ! ott aztán sürün emlegettem a készitők anyukáját !
  • wesker24
    Csak nem arra a hatalmas denevér madárra gondolsz ?? Mert arra nekem is kb 45-50 percem ment el !!
  • bertino
    grafikailag teljesen jo a game, nálam 70 FPS alá 1280/max-on nem ment :D

tényleg nagyon szép, majd tolok képet.
  • strebacom
    Kinek hogy fut arról még nem is volt szó, nálam néhol elég csúnya lilás a textura::::
  • Rage47
    hát sok szerencsét ehhez a game-hez, sztem szenvedés vele játszani. szörnyű portolás, kivéve a grafot.
    még mindig a dmc4 a legjobb konzolos game nálam:)
  • Maxtreme
    Az ep 5/2-es bosshoz mindenkinek sok szerencsét kívánok. Nekem ráment vagy 1 órám
  • Miskolc88
    loller
    csak az a baj hogy direkt poén de jó xdxd
  • alma2
    nem vartam el, hisz leirtam miert is nem jutottam tovabb, barmi meglepo gondoltam hatha mas is tori rajta a fejet, de azt a reszt nagyon elrontottak. Nem csak a targyat kell felvenni, akkor csak egy "esemennyel" jut elorebb a jatek, hanem meg hasznalni is kell, mert addig nem alakult at a palya. Latom en voltam az egyeduli akit nem zavart, hogy csopog a ver a csokabol :)
    Foleg, hogy meg 6 percig birta, igy nem siettem el a dolgot, csak rohangaltam fel s ala probalgattam mindent a zart klotyoban.
  • predator0
    Cseréltesd ki a billentyűzeted, az enyémen van.

• wesker24
    Nem a csatornában lévő emberre gondolsz aki utánad jön le hogy segitsen neked kijutni a csatornából ?
  • Lowosan
    a 4. episodban a csajt elviszik mindenféleképpen azok a denevérek vagy meglehet azt is csinálni hogy ne vigyék el?
  • Dante73
    Kellene egy kis segítség! Mindjárt az elején elakadok, azt irja, hogy "Press any key to continue" De a billentyűzetemen nincs any key! Most mit csináljak?

• grebber
    Megnyomod az "i" betüt akkor jön be az invertory ami a kabátod belseje tuljadonképpen és ott megnézheted a dolgokat és ami nem kell eldobhatod.
  • mikiking
    egyébként hogy lehet kidobálni valamit ,meg megnézni mennyi hely van,stb ?
  • grebber
    Hát pedig eltévedni nem igen lehet benne.
  • PunkZoli
    taxival merre kell menni?... mert nem találom az utat ki a parkoloházból
  • grebber
    Tudom láttam videókban.Eddig semmi nehéz rész nem volt ez sem lett volna az ha nem dobom el az elemeket a lámpához.
  • The Protector
    Fagyásokra a megoldás a vírusirtó és egyéb védő progi kikapcsolása.Nem elég a védelmet hanem a programot.Nekem megoldotta.
  • wesker24
    Lesz még ennél nehezebb dolgod is ugy hogy nem kell aggódni !

Habár a pc-s verzió teljesen más mint amivel én játszottam !
  • Dragooon #2729
    megvan, köszi! :)
  • grebber
    Azta megszenvedtem itt a 3. fejezet végén.Elemlámpával kellett volna magam előtt világítani hogy hátrébbhuzodjon a sötét folyadék ami elkap Nomármost frankon eldobáltam minden aksit mondván hogy másnak kell a hely és nem volt csak 2% az meg lószarra sem jó.Mire odagörcsöltem a tüzeket hogy jólegyen te jó isten.De csak meglett még jó hogy lehet "mozgatni" a tűzet.
  • grebber
    Tedd láthatóvá a rejtett fájlokat és itt:

C:\Users\a gép neve\AppData\Local\Atari\AITD\ - vistán.
  • Dragooon #2726
    meg tudná valaki mondani hogy hol vannak a mentések (fájlok)?
  • Lowosan
    Hát na nagy warezos a magyar nép velem együtt
  • Rundstedt17
  • csgj
    Miért, mégis mire számítottál?