3442
-
#2762 1920-as felbontás te jó isten ?
Én nem tudok nyilatkozni mert még nincs meg a pc-s verzió !
-
#2761 Nálam is ilyen csúnya. -
strebacom #2760 Mi lehet a gond, neked milyen karid van....dobjál már képet.... -
strebacom #2759 Igazából nem tudom nem is játszottam még sokat vele de milyen szar a kép, másnak is ilyen 4870 és 1920*1200... -
#2758 hát ennek nem így kéne kinéznie, nálam fasza éles, az utolso ráncok is látszanak a faszi arcán :D -
#2757 Jha akkor ok ! -
#2756 Hát szerintem se igy kéne kinéznie ennél még a ps2 verzió grafikája is jobb ! -
strebacom #2755 Szar az ATI driver csak ennyi a gond.... -
#2754 Itt is olyan menü van hogy bemutatja az éppen aktuális chapter illetve epizód tartalmát egy trailer formájában ? Hogy mire számitsz ha majd odaérsz ? -
#2753 :O
Itt nagy gondok vannak!Ennek nem így kell kinéznie! -
#2752 Gondoltam akkor itt a pc-s verzió megint más mint a konzolos ! Mert nem elég hogy az nagy dög üldöz de mielött rádtámadna kiküldi hozzád a kicsinyeit és csak utána támad ! És a végefelé ha még nem lett volna elég zombik is jönnek ezerrel mind a 4 irányból ! -
strebacom #2751 Na én tolok képeket, nálam ilyen szar ATI4870-el:
-
#2750 ott nem voltak kicsik, csak 1 krva nagy dög, ami szétkapta az oszlopokat :))) -
#2749 uhh rosszul írtam, nem arra gondolok hanem az ep5/3-ra :) -
#2748 Ott aztán nagyon figyelni kell nem elég csak a nagy denevérrel foglalkozni hanem a kicsinyekkel is na meg még ráadásként a zommbikkal is ! ott aztán sürün emlegettem a készitők anyukáját ! -
#2747 Csak nem arra a hatalmas denevér madárra gondolsz ?? Mert arra nekem is kb 45-50 percem ment el !! -
#2746 grafikailag teljesen jo a game, nálam 70 FPS alá 1280/max-on nem ment :D
tényleg nagyon szép, majd tolok képet. -
strebacom #2745 Kinek hogy fut arról még nem is volt szó, nálam néhol elég csúnya lilás a textura:::: -
#2744 hát sok szerencsét ehhez a game-hez, sztem szenvedés vele játszani. szörnyű portolás, kivéve a grafot.
még mindig a dmc4 a legjobb konzolos game nálam:) -
#2743 Az ep 5/2-es bosshoz mindenkinek sok szerencsét kívánok. Nekem ráment vagy 1 órám -
Miskolc88 #2742 loller
csak az a baj hogy direkt poén de jó xdxd -
#2741 nem vartam el, hisz leirtam miert is nem jutottam tovabb, barmi meglepo gondoltam hatha mas is tori rajta a fejet, de azt a reszt nagyon elrontottak. Nem csak a targyat kell felvenni, akkor csak egy "esemennyel" jut elorebb a jatek, hanem meg hasznalni is kell, mert addig nem alakult at a palya. Latom en voltam az egyeduli akit nem zavart, hogy csopog a ver a csokabol :)
Foleg, hogy meg 6 percig birta, igy nem siettem el a dolgot, csak rohangaltam fel s ala probalgattam mindent a zart klotyoban.
-
#2740 Cseréltesd ki a billentyűzeted, az enyémen van.
-
#2739 Nem a csatornában lévő emberre gondolsz aki utánad jön le hogy segitsen neked kijutni a csatornából ? -
Lowosan #2738 a 4. episodban a csajt elviszik mindenféleképpen azok a denevérek vagy meglehet azt is csinálni hogy ne vigyék el? -
#2737 Kellene egy kis segítség! Mindjárt az elején elakadok, azt irja, hogy "Press any key to continue" De a billentyűzetemen nincs any key! Most mit csináljak?
-
#2736 Megnyomod az "i" betüt akkor jön be az invertory ami a kabátod belseje tuljadonképpen és ott megnézheted a dolgokat és ami nem kell eldobhatod. -
mikiking #2735 egyébként hogy lehet kidobálni valamit ,meg megnézni mennyi hely van,stb ? -
#2734 Hát pedig eltévedni nem igen lehet benne. -
PunkZoli #2733 taxival merre kell menni?... mert nem találom az utat ki a parkoloházból -
#2732 Tudom láttam videókban.Eddig semmi nehéz rész nem volt ez sem lett volna az ha nem dobom el az elemeket a lámpához. -
#2731 Fagyásokra a megoldás a vírusirtó és egyéb védő progi kikapcsolása.Nem elég a védelmet hanem a programot.Nekem megoldotta. -
#2730 Lesz még ennél nehezebb dolgod is ugy hogy nem kell aggódni !
Habár a pc-s verzió teljesen más mint amivel én játszottam ! -
#2729 megvan, köszi! :) -
#2728 Azta megszenvedtem itt a 3. fejezet végén.Elemlámpával kellett volna magam előtt világítani hogy hátrébbhuzodjon a sötét folyadék ami elkap Nomármost frankon eldobáltam minden aksit mondván hogy másnak kell a hely és nem volt csak 2% az meg lószarra sem jó.Mire odagörcsöltem a tüzeket hogy jólegyen te jó isten.De csak meglett még jó hogy lehet "mozgatni" a tűzet. -
#2727 Tedd láthatóvá a rejtett fájlokat és itt:
C:\Users\a gép neve\AppData\Local\Atari\AITD\ - vistán. -
#2726 meg tudná valaki mondani hogy hol vannak a mentések (fájlok)? -
Lowosan #2725 Hát na nagy warezos a magyar nép velem együtt -
Rundstedt17 #2724 -
csgj #2723 Miért, mégis mire számítottál?