3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• SötétBarom
    Valami bug volt, az egész gép szétlassult. Reboot megoldotta :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2. fejezetben akadtam el amikor beülünk a taxiba. Egy idő után csak gyalog tudok továbbmenni. Egy olajfoltot tudok meggyújtani de mást nem :( Hogyan kell továbbmennem?
  • Shep
    Szerintem nem, mert nálam hipp-hopp feltelepült az egész, meg is lepődtem. (tovább tartott kitömöríteni :))
  • SötétBarom
    Az, hogy a setup egy c_compressed.big nevű fájlt próbál telepíteni immár lassan fél órája, az normális? Nem tűnik halottnak az install...
  • Balinthun
    tegyel fel új driver a videokarihoz! nekem is ez volt aztán feltettem a 8.8 catalystot sztán jó lett!
  • w77d
    mingyárt telepítem a játékot és meglesem, hogy tényleg szarul mozsikál e ATI kártyákon....
  • mikiking
    ezt nem értem,amikor a taxis üldözés végén vagyok, kiszázlunk a kocsibol kifagy a game,,,már másodszor teszi,és kéri a ujrainditást a grafikus kártya miatt
  • mikiking
    na szegény csávó nem jött rá,hogy ki lehet lőni az első ablakot,gondolom nem tud angolul.mert az volt irva,hogy lődd ki a fegyvereddel,vagy.... az első ablakot. szoval ez azegyik.... az autós rész nem olyan nehéz,át lehet vinni,a Save rendszerbe igaza van .
  • Shep
    Nekem 8800GT van és a sötétben az az kékes olajtócsára emlékeztető valami nekem is olyan volt, valamint a menü nekem is olyan homályos (én azt hittem direkt olyan, vagy nem?) Lehet új drivert kellene felraknom.
  • DarkSector
    Hy van megoldás ezekre a hibákra?
    mert havernak 4850-es van, és lehet jól jönne 1-2 tipp ha van.
    vagy ez csak néha jön elő?
  • Snexi
    ilyet nekem is csinált 8800gts-el egyszer
  • Maxtreme
    Srácok.. Van közületek olyan aki valamelyik platformon végigvitte már a játékot?
    Kéne nekem némi segítség, azzal kapcs amit tegnap este írtam :)
    Tehát:

Episode 7-4 a templomos (vagy kastély :D) rész. Mi a fenét kell itt csinálni?
    Arra már rájöttem hogy a kastély körül a falon, el van rejtve 6db szimbólum. Node. Ezeket mért nem látom? Próbáltam csukot szemmel, ill "scannelni" a nálam levő lámpával/szimbólumos gyűrűvel. :))
    Az eredmény semmi. Gondolom valami lépést kihagytam, de mit?

Tiszta szégyen, de végignéztem 1 videt is erről a missönről, viszont az sajna meg volt vágva..pont az a rész hiányzik belőle ahol elakadtam

Benyomtam a konzolos topikba is a kérdést, hátha.
  • PunkZoli
    jolvan rájöttem :\ még be is kell cellukszozni:D
  • PunkZoli
    hihetetlen, hogy amikor a lézer+nest es vérszürcsölő bogárral nem tudom bevitetni a molotovot:\ . hogyan kell?
  • MerlinW
    Van. De csak az angoloknak.
  • Szabó Péter
    Van hozzá honosítás?
  • bertino
    kicsit el van szállva magától néha.
  • Shep
    Hát nagy láma lehet a gyerek azok alapján amit elmondott, viszont jól pörög a nyelve, szerintem még levegőt se vett :) A grafika amúgy miért szar? A kocsi első ablakát ki lehet lőni, hangulat is ok szerintem, szörnyek sosem tartoztak az alone sorozat erősségei közé. Az meg milyen már, hogy végig se viszi még a felét sem és kijelenti, hogy egy szar és a történet meg a karakterek is nullák, hát érdekes na.
  • TOMARGUS
    Szinte 100%ban egyetértek Puffy val (vagy mi is a neve:) ) a Gamtrailers es video feltöltjével. Én még egyszer nekiugrok... hátha ha kihagyom azt a részt, talán nem lesz több grafikai halál...de pengeélen táncol a game
  • MerlinW
    Egyébként én is a 2. epizód végén vagyok (autós jelenet). Itt meg is torpantam kicsit, lehet itt lesz számomra a játék vége is.. (belekukkantottam a többi epizód-ba is, de nem voltam elájulva tőlük)

Jóságos a képi megvalósítás, de maga a játék botrányosan rossz.
  • MerlinW
    ATI-sok, 8.8-as Catalyst-ot feltettétek?
    Nálam minden frankó, nincs semmi grafikai anomália.
  • davidka003
    Lehet, hogy vótmá:

Alone in the Dark 5 hungarian review
  • mikiking
    Na nekem kb igy néz ki ,és 8,7 es Catalyst vanfent,szoval nem tudom mi a baja az Atis fiatalembernek...az meg hogy ... " Tudtam hogy nem kellett volna ATI-t vennem " azzz egynagyon buta kijelentés volt..mert 4850 az egy qrva jo kárty szvsz
  • mikiking
    nekem 4850 em van és semmi gond
  • Lowosan
    A menüben vannak olyanok hogy epizódok ott lehet váltogatni mert mind nyitva van legalábbis nekem
  • TOMARGUS
    tovább lehet léptetni a még meg nem játszott szekvenciákra?
  • TOMARGUS
    no jó, de hogy hagyjam ki?:|
  • TOMARGUS
    JA, kicsit lejebb olvastam. Nálam tökéletes 4870 el... nemtudom fiatalember itt lent hogy tudott ilyen shotokat csinálni :S
  • Lowosan
    nekem ugyanott vagy 4szer egymásután fagyott ki is kellett azt a részt hagynom
  • TOMARGUS
    Azt a pék... nekem AITD AKKORA CRASHT csinált mint még soha semmi!!!! Autóval menekülős, összeomlós város, utolsó ugrató, kiérek a városból, ugyebár átjátszó videó. Duma, duma duma, ott tartunk hogy kb mind kiszálnak, és a pap előrántja a pisztolyát... NA ITT AKKORA OMLÁS, hogy ilyent még hosszu pályafutásom alatt nem láttam :|
    Konfig: 9850 AMD Phenom, 4 g OCZ, HD4870... 3 hetes az egész gép. Játék ment csumán, röccenés nem volt, de itt... a kép kb háromfelé esett, nagy lilás pacsni balra fent, a kép fele alul fekete... közben a szövegek mentek, eseméyn ment, a monitor váltogatta a felbontás modokat, asztalom 1024, játék 1280...roppant érdekes volt... aztán egy percig köhögött, kapcsolgatta a módokat, kép már elment, csak sötét-világos monitor váltogatta egymást, aztán urjaindult. Hát ez meg mitől lehetett? :S
  • Lowosan
    nekem hd 4850en van és nekem is elég csúnya + vannak ilyen lilás foltok
  • Maxtreme
    ep7/4..
    Namost vagy defektes a game, vagy én baxok el valamit, de 1xüen nem lehet továbbjutni.
    Már kínomban néztem 1 végigjátszás videót is erről a helyről, de az a szimbólum ami van a viden, nálam nincs (aki már járt itt érteni fogja)
  • bertino
    :P
  • Maxtreme
    Még jó hogy 60 a limit xD
  • bertino
    mondjuk itt azért látszik, hogy FPSel kapcsolatban hozott állításaim nem feltétlen igazak, tévedtem.

ettől függetlenül szerintem tényleg szép és ne bándd, hogy neked jelenleg ilyen, uj kártyád van, érthető, hogy nincs hozzá tökéletes driver, az enyém már fél éves...
  • strebacom
    Tudtan hogy nem kellett volna ATI-t vennem....
  • bertino

8800GT.
  • strebacom
    Igen , de más játékokban is van textúra villogás......sajna...
  • wesker24
    A legfrisebb Ati drivert használod ? Na azt most nem tudom melyik mert nekem nvidia van !
  • wesker24
    Ahogy mondtad szerintem vga driver hiba !