62
Dacia gépjárművek
-
#62 -
IXEMGabeo #61 Dacia Lodgy
Jól néz ki, olyan minibuszos:) -
#60 Majd leteszteled és jól megkritizálod. -
#59 ez most így még szép és jó, aztán várjuk meg a végét, milyen lesz minőségre... -
#58 Logan 2012
-
#57 Még az idén:
Dacia Popster egyterű, 14.800 euró-tól.
Lesz haszongépjármű változat is.
-
#56 Dacia Duster Van
Duster Pick Up
-
#55 2012 Logan utód
-
#54 Három új modellen dolgozik a Dacia:2011-ben,vagy 2012-ben jön egy mini autó City néven és 5000 euro lesz az ára,jön egy egyterű és egy Duster Pick up.Egy Octavia konkurensről is csiripelnek a madarak.A Logan utódján már javában dolgoznak.
-
rammfan #53 Üdv mindenki!
A suzukis fórumról nyergeltem át ide, ott ajánlották a Dustert, egész jó dolgokat olvastam róla. Érdekelne a véleményetek, van köztetek Duster tulajdonos? -
#52 A Duster-t is jelölték az "Év autója 2011" cimre.
-
#51 Dracula autó. -
nenus #50 Az új fejlesztésü dacia
[center]
-
Vlala #49 Őszintén szólva nem ezt vártam tőle.
Azt hittem, egy kívülről jól kinéző divatautó lesz, amit belülről elnagyoltak és tele lesz szükségmegoldásokkal, vagy a régi Daciákat, a korai Loganeket idéző műanyagokkal és illesztési hézagokkal.
De nem, ez az autó kinőtte a nevét. A futómű telitalálat, a kormány, váltó nagyon pontos, az utastér az alapverzióban elég műanyag, de semmi sem zörög, nem az a rideg tapintású poliuretán vagy mi a szösz, mint a régiekben. Kellemes autó.
Egyszóval tetszik. -
#48 Nem a legszebb Suv,de azert nekem tetszik,inkabb elolrol jon be igazan :P -
Vlala #47 Mit szóltok a Dusterhez?
Most lesz nyílt hétvége, én személy szerint rohanok a szalonba :) -
#46 Dacia City :P -
#45 A Dacia City lesz a legkissebb autó a cég kinálatában.5000 euró lesz az ára és Twingo méretü lesz.
-
#44 Dacia egyterű 2012-től,11 ezer euróért.Jön még egy Twingo méretü mini és egy Octavia rivális is.
-
#43 7 üléses Nova egyterü,1998-ból:
-
#42 És még néhány:
Dacia 1308 Jumbo
Dacia Star
Dacia Brasovia
Még tudok néhányról,csak arról nem találtam képet,úgymint az Oltcit cabrio-ról sem. -
#41 Dacia prototipusok:
dacia-1304-4x4
dacia-2000
dacia-d6-estaffete
dacia-d33 )az olasz I.D.E.A. studió tervezte,ez lett volna a Nova utódja)
dacia-md-87
dacia-md-evo-87
dacia-nova-mpv
-
#40 Az a 92le beleveri a földbe egy jobb állapotú 1.3 8v ...nemegyszer próbáltam már...és ezt nem viccből mondtam.. -
#39 Sziasztok!A faterom nemsokára akar venni egy Dacia Sanderot teljes felszereltséggel.És azt szeretném megkérdezni akinek már van,hogy milyen tapasztalatai vannak a kocsirol. -
blackgamer #38 Dacia Logan MCV film
teszt, szivesen kipróbálnám, szimpatikus autó
[center]
-
DJviolin #37 Egy picit lehagyott minket. :))
-
#36 Hajaj de még mennyire előítélet.
Nekem is tetszett külsőre a P206-os egészen addig míg 1 hónapja nem volt alkalmam kicsit többet vezetni. Nekem ami nem tetszett benne -pedig csak tizenXezer KM volt benne- az a váltó, a kormányozhatóság, és az autó ereje. Kissé durvának éreztem a váltót -olyan 1500-as zsiguli feeling-, nem reagált az autó túlságosan jól a kormánymozdulatokra és nem "húzott"!
Ehhez képest az új Swift sokkal többet nyújt. -
#35 Azt a 92 lóerőt hívom én vadmacskának... nagyon korrekt áron kategóriájában kiemelkedő teljesítmény. Azt a hülye gumit -ha gond van vele- az ajtónál meg kicserélik hiszen garis :-) -
#34 új Opel Astra is ázott már be... Gyártási hiba -
#33 azt én sem értem hogy vajon miért vesznek 206-ot Swift helyett... a legendás francia megbízhatósággal. Valószínűleg ott is megvan a Suzukis előítélet -
#32 de én mondtam hogy nem vennék :DD De vannak más emberek, akik tojnak rá, hogy milyen futómű, akik nem hajtanak, és inkább a nagyobb belső teret, és csomagtartót veszik előtérbe, + olcsóbb. Mert ugye 2,1-ért nem kapsz klímát a Swiftbe, ha a listaárat nézzük... -
#31 vadmacskát suzuki név alatt, ugye ezt te se gondoltad komolyan ? itt egyik ismerős szomszédja megvette az ujat, anyós ülés oldali ajtó már be is ázott neki esőben :|
(mondjuk ehhez nem sok köze van a vadmacskasághoz, de azért...!?!?!?!?)
wtf -
#30 Kispolszki, Lada nagyon sok évig vezettem őket, de akkor is azt mondom, hogy a RÉGI Suzuki Swift-ért amennyit elkértek és amit tudott, az baromira nem volt egyensúlyban.
Az új Swift viszont eszméletlen jól sikerült, sok hülye veszi a Peugeot 206-ot mert "szép", közben meg u.a. az áron egy igazi vadmacskát kapnak csak Suzuki név alatt.
DJ Bee18: 2.1 milkáért már Ford Fiesta-t vagy a fentebb említett új Swiftet kapod... mérföldekkel jobb futómű mindkét esetben.
A Fiesta futóműve, váltó kiemelkedően jó a ketegóriájában!
Frontális 11(69%) Oldalsó 14(78%) Összesítés 25(74%) tehát rendesen ráver a Dacia biztonságára főleg, hogy a Daciaban tudtommal utasoldali légzsák nem igen akad.
Szóval aki ezek után Daciat vesz -és "fiatal"- annak komoly gondjai lehetnek ott fent ;-) -
#29 én nem szidom a Daciat, olcsó, kicsit igénytelen, gagyi motorok, de nagy belül, az ülései egész kényelmesek. Mondjuk én az 1,7 millióra mindenképpen rátennék még 3-400 ezret,hogy autó legyen. És így 2,1 millióért egész jól felszerelt autót kapsz, amiben elférsz, csak néhány gagyi részlettel, meg elavult lomha motorral. Van akit az utóbbi 2 dolog nem érdekli annyira. Én viszont 2,1 milláért inkább használtautót vennék :DDD, vagy inkább még 1 milliót spórolnélk :) -
#28 az új Swift meg király kis autó. A kategóriájában az egyik legfürgébb, árban meg főleg -
#27 megértem..azokat bírom akik szidják pl. a suzuki swiftet...ők persze nem vezettek le 10 évet trabantban, skodában, stb..:l (mondjuk énsem, de legalább nem hordom le) -
#26 Úgyvan! -
#25 én rénszarvas tesztet írtam ez jávorszarvas teszt volt:-)
na jó lehet provokáció volt, de úgy emlékszem nem csak itt sikerült összehozni -
#24 "habár a Dacia futóműve ettől függetlenül az egyik leggyengébb kategóriájában. "
Ezt csak megerősíteni tudom... borz-alom :-) -
#23 Hulladék