The Guild 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

terasz
tapasztalataim (reloaded):

1. megpróbáltam simán crackkel, patch nélkül. eredmény: tele buggal, fél óra után kidob.
2. megpróbáltam crack + angol patch (ami a lemezen van). eredmény: 5 perc után kidob
3. végigjátszottam a hiv. fórumon leírtakat (német patch, átirkálás, stb). Eredmény: 5 perc után kidob.

fasza.
valakinek valamilyen tippje van?
grebber
Magyarítások.hu-n

The Gulid 2

"Szövegek: .dbt fájlokban
Ékezetek: kezeli a program
Szerkesztés jegyzettömbel
Foríthatóság: Kiváló (ráadásul remek scriptelhetõsége van, asszem fogok hozzá jó kis modokat késziteni...)"

Rettenetesen jó hír már csak ember kell aki elválalja a fordítást!

Next PC upgrade: 2022

guild crakel megy?
Titan
én is...

grebber
Remélem magyarítva lesz a game!

Next PC upgrade: 2022

Nem tudná valaki feltenni a Reloaded-s patch-t?
nekem fenn van a patch és állandoan megfagy... :/

Hát nekem még nem ment fel a patch de patchelés nélkül a crack mûködik legalábbis a játék megy és nem dob ki, de vagy bugos vagy nem jó önmagában a crack mert nem tudom végigcsinálni a tutorialt.
Pluskast
Na most egy kérdés. Titeket nem vágott ki a játék ha felraktátok a patchet?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hogy lehet az update-t telepíteni?
Nekem nem akarja és németül zagyvál azt meg nem értem. 😞
Kellene mert a Tutorial 3 küldije meghal mikor házat kellene vennem elveszi az összes lovém így nem tudom megvenni 😞
gamerboy91
Ez milyen stílusu gém?

Nem jelent meg, de elérhetõ a majdnem kész verziói és az alatt már a játékok is futnak szépen, csak driverhiány van még. De azt állítom, hogy a Securom az alatt már le van korlátozva kicsit. 😊
Hmuda
Kár, hogy maximum egy ellenfelem lehet, ha azt akarom, hogy ne kezdjen el veszett módon akadni. De ettõl eltekintve magával ragadott, pont mint az elsõ része. Meg kellett tapasztalnom, hogy a politikai karrieremet tönkreteszi ha a polgármesterrel utáljuk egymást mint Pistike a tökfõzeléket.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hiba
thx igy mar sokkal jobb <#vigyor>

Pluskast
Bal felül rákattintasz a karakterre az egér bal gombjával kétszer és már követed is.

hiba
az iraynitas: nem leht valahogy rogizteni a karmerat az emberunkon, mert hogy ide oda megyek mindeig nekem kell kovetnem az egerrel, nincs olyan mod, hogy akit iranyitok kozepen van es koveti a kamera?

en nem jatszottam az elozo resszel de ez elegge megfogott csak meg nem sokat ertek belole meg idom se nagyon van jatszani 😞
keszithetne majd valaki egy faq-ot - persze nem arrol hogy hogyan kell elinditani hanem a jatekorol 😊

Pluskast
http://forum.jowood.de/showthread.php?t=122362&page=2

Itt találtam megoldást a kidobások problémájira. Akit érdekel és jól tud angolúl az próbálja meg. Én most nem vagyok otthon és nem is értem teljesen.

Pluskast
Valami olyasmit olvastam a fórumon, hogy ma kihoznak egy újjabb patchet ez már a joowod által kiadott hivatalos patch lesz. Bár ha jól értem német.

dartonita
valami hangkartya problemara gondoltam en is,mert legeloszor az fagy le,es utana lep ki a game.
sp2-ot meg atgondolom 😊
remelem megoldodik

koszi

Pluskast
Nincs eltérés és nincs leírás róla. Max esetleg annyi, hogy az egyikhez scurom kell a másikhoz meg elég a crck.

Van valami egetrengetõ különbség a clone dvd-s és a reloadedes verzió között. Azt vágom hogy a reloadedes crackes, de más eltérés?
Nincs valamilyen szuper leírás a játékról?
Pluskast
Nem. Sõt még jobb is lett. Minden attól függ, hogy mekkora a város és milyen rangon van. Ezen kívûl a betölthetõ poziciók száma és fajtája is nõ attól függõen, hogy milyen társadalmi ranglétrán vagy. Pl én megszereztem a "börtönõri" címet és részt kellett vennem az egyik perben😊 Marha jól meg van csinálva a bírósági tárgyalás😊 A végén nekem is szavaznom kellett, hogy bûnös a csaj vagy sem. Ja és a legjobb ezzel a címmel együtt jár a tömlõc vezetése. Láttam olyan opciót is, hogy a börtönben lévõ foglyokat akár meg is kínoztathatom😊)

Fritz Von...
Én is nézegettem tegnap. 😊 Az elsõ részt még a mai napig elõ szoktam kaparni, annyira jó volt. Azt látom, hogy itt jóval összetettebb a dolog, de ahogy én észrevettem, a politikai része nagyságrendekkel kevesebb helybõl áll. 😞

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Pluskast
Nekem mondjuk az xp SP2 felrakása segített mert 20 perc játék után sem vágott ki plussz visszaraktam a hangkártyámhoz a régi driveremet mert a sword of the starsnál nem volt hangom. Nem akarom elkiabálni mert lehet hogy így is ki fog vágni de ezzután 20 perc játék után sem vágott ki. Majd ha lesz este idõm akkor kipróbálom. Hátha....

Pluskast
Várj lehet, hogy most én vagyok hülye de a vista még meg sem jelent vagy az most egy másik felhasználói program?

Akkor is használ sztem, mert Titan Questnél is van crack és XP alatt használhatatlan.
dartonita
detto <#szomoru2>

asszem ez felejtos,hiaba volt nagy kedvencem az elso resz

Pluskast
Ja és ha meg crackelt akkor nem is használ securomot.

Pluskast
Már bocsi de akkor a többieknek hogyhogy jó? Merthát mindenki xp-t használ.

persze, iylen a modern világ 😊)))

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ZsZso
Fasza lett a játék. Megismertem egy csajt, s fél órán belül már hozzám is jött. Ez most fejlõdés?! 😞

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Alwares
Nah elkezdtem leszedni, remélem jó lessz...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Vista alatt nem fog. Sajnos a Securom valamit cseszik az XP kerneljével és ezért dobál ki. Pl. Titan Quest, de Vista alatt nem.
Pluskast
Jó neked...

Köszi a segítséget, de sikerült megoldanom.
A német patch is ráment 1 kis bíztatással, és (egyenlõre)jól müxik a game.

Csak halkan, mert ez illegális...

Van valami egetrengetõ különbség a clone dvd-s és a reloadedes verzió között. Azt vágom hogy a reloadedes crackes, de más eltérés?
CS@
Aha, ezt nem vágtam, mert a clonos van, úgyhogy THX az infót!

Pluskast
adj egy msn címet és átküldöm

Egy közvetlen linket adna nekem vki ehhez a megpiszkált patch-hez?

Pluskast
Hát ez a játék nekem most lett végképp felejtõs. Az elsõ verzió azért nem volt jó mert folyton bugos volt. Leszedtem a realoados verziót és felraktam a patchet de az meg 5 percenként kidob. Nagyon sajnálom mert marhára vártam és az elõ résszel hónapokat játszottam<#rinya><#rinya>

Voltan
A Reloaded-eshez az infóban írják, hogy kell. A crack file már peccselt.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=rld-tgl2!rar

magyarvok
Nah, végre felrakták gamecopyworld-re, így már nem kell!

magyarvok
Basszus, ott van a link pár hozzászólással lejjebb! (#97)
http://forum.jowood.de/showthread.php?t=122397

De nekem a reloaded crack kellene! A patch már megvan, viszont a crack-et nem találom sehol, és nem akarom újra leszedni a játékot.

Pluskast
Nem. Angolt. De én kénytelen lettem levenni a zenét mert ha nem teszem 20 perc mulva kivág a gép. Amíg nem tettem fel a patchet ilyen problémám nem volt.

Nekem a clonedvd-s verzió van meg és ahhoz lenne szükségem a patch-re.
Vagy a reloaded is a német patch-et használja a crackjéhez?

Pluskast
elvileg a realodos verzióban benne van.

Üdv!
Az English patch-hez tudna vki egy linket adni?
Sajnos csak német verzióhoz találtam.

CS@
Na ezt nem vágom, mi köze ennek az elindításhoz? Mert szerintem semmi, könnyedén elindul nélküle is.

Voltan
Muszáj, ha el akarod indítani.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"