The Guild 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...de miért nem rakja ki a hasára a mellét???\"
tippek:
-a fõ karakteremnek a politikához kellõ tulajdonságait fejlesztem (charisma,rethoric)
-mindjárt az elsõ 24 órában megházasodom és gyerek is elkészül.(ajándék nélkül mert az drága)
-pékségem és kocsmám van az 2-2 emberrel több cuccot termel mint amennyit a piac fel tud venni.
- a fõ karakterrel folyamatosan bribeolom a polgármestert, meg a többi fõ muftit amíg 50% nem lesz aztán jön a nyalás ingyen, én vagy az asszony.
- ha te vagy a polgi akkor tudsz bannolni, a városból igy gyorsan be lehet hozni a többi családtagot a városházára
Így játszva a lányom elcsábitotta az 50 éves polgit akit már én irányítok alatta dolgozik a lányom meg a fõ karakterem.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
2: ha jól emlékszem akkor a házadban lehet henchmeneket felbérelni, akik ha minden igaz tudnak ilyesmit. Vagy ha nem akkor még mindig ott vannak az irányítható családtagok.
3: Csak a tutorialban beszélhetsz azokkal a figurákkal, mivel csak annyi a dolguk, hogy elmeséljék, hogy mirõl is szól a foglalkozásuk.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
KÖSZI ha valaki segít!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
I suppose the English patch to be released around October 20th to 23rd. Yeah, I know, this may sound terrible at first. However, the English patch will be V1.2 which includes -3-, maybe even -4- German patches. Regarding the trouble we are having over in the German forums, you English speaking / playing guys will be glad to get 1.2 instead of a lot of little fixes."
...szóval min. egy hónapig nem kell idegeskedni...
10 próbálkozás, újrakezdés, stb után elment tõle a kedvem. Remélem egyszer kikerül belõle egy normális patch. Akkor talán érdemes lesz vele szarakodni ...
A medve nem játék.
Tartalmazza a Reloaded féle cracket és a hozzávaló patchet.
Csak halkan, mert ez illegális...
na mindegy
Csak halkan, mert ez illegális...
ja és egy újabb kérdés: miért bannolnak egyfolytában a városból minden ok nélkül?
az ellenfeleim szivatnak ezzel? tuddok ellene bármit is tenni?
Hogy a játék menettel is foglalkozzunk, tetszik hogy a gyerekeid öröklik a tulajdonságaidat, szóval ha két magas szintü karakternek születik gyereke akkor az már lvel 1 -en is brutális tulajdonságokkal bir, és az elsö fejlesztések ráadásul igy is olcsóak.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
😊)
a fórumot én is néztem. csúcskategóriás gépet 6 óra alatt 20 fps-re és 5-10 másodperces gondolkodásra késztet..
😞(

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Eredeti: Not far from the towns of Newark and Mansfield, in the county of
Nottinghamshire, lies the legendary Sherwood Forest. Here, some two hundred years ago, Robin Hood and his men were said
to have stolen money from the rich and given it to the poor. Alas, today there is no more redistribution of wealth. But
see for yourself...
Fordítot: Messze Newark várostól és Mansfieldtõl , a vármegyében of
Nottinghamshire , füllent a legendás Sherwood Forest . Herét , mintegy kétszáz évvel ezelõtt , Robin Hood , és mondták az õ férfijait
ellopni pénzt from a gazdag és megadott az a szegény . Alasbe , ma nincs gazdagság . But több átcsoportosítása
gyõzõdj meg a saját szemeddel is ...
<#buck>#buck><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
Changelog:
- randomizer (partially also drivernames) enhanced
- some AntiBlacklist countermeasures
- bugfixes
- full vista support
SPTD:
- compatibility problems fixed (Tagês, Perfectdisk, MacDrive)
nem egészen vagyok tisztában a fejlõdéssel. craftman karakterrel hoyg tudok szakmán belül fejlõdni? azt tudom hoyg a karajter otthon tud trainelni és ezért kap xp-t amit különbözõ tulajdonságaimra költhetem, de a szakmán belül hoyg jutok magasabb szintekre? a munkásaim a munka által fejlõdnek de én bármennyit gyártok is le mondjuk eg ytárgyból nem fejlõdöm semmit.
a másik pedig: miért van hoyg eg yrakás õr lohol egyfolytában a sarkamban? nem csináltam semmit és minden lépésemet követik, halál idegesítõ
köszi
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
mert leszedem, nem gond, csak eddig reload cuccokkal nem volt semmi gáz.
bár a hiv. fórumon nagyon anyáznak (lassulás, bugok tucatjai), hogy ez megint egy félkész állapot, és majd az egy év múlva kijövõ GOLD verzió lesz - talán - játszható
😞(
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent