The Guild 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Vagy azt valaki felrakta?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Ez az a patch ami a reaload-os verzióban van?

mesterembert jobb volt felvenni 😄 cselesen el lehetett küldeni nyersanyagért is 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Ha valakinek gondjai vannak a gamevel annak találtam egy nem hivatalos angol patchet: http://forum.jowood.de/showthread.php?t=122397

Gondolom a német patchból csinálták páran. csak saját felelösségre!
ZsZso
Rámész a boltodra, majd megkeresed a Management vagy milyen gombot. Ezek után ott a player -t átütöd AI -ra, s ezek után egyesével beállíthatod ki mit csináljon. Elvileg ... még nem próbáltam. (kár hogy nem külön palit kell felvenni 😞 )

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

igen, másolt és nem eredeti játékokkal amikor játszom, nem idegeskedem a bugok miatt =)

az hogy valakinek nem tetszett hogy az életére kell vigyáznia meg az értékeire... vagy védelmet kell kérnie most. pedig ez az elõzõ részben is volt.

Pluskast
Háát az nem segített. Bár most a másik verziót leszedtem eddig nem volt ilyen. Egyébként a patchben azt láttam, hogy a most itt nem tudod beállítani, hogy a gép csinálja helyetted a munkát. Ez most teljesen ki lett véve vagy rang függõ?

magyarvok
Valaki pls, akinek a reloaded van meg, írjon nekem 1 privátot 😊
Köszi!

ZsZso
Tehát, bal oldalt, ahol az új üzeneteket látod van egy kis kör alakú ikon. (kalapács felett) Õ az üzenet-filter, s ott állíthatod be, hogy milyen eseményekrõl számoljon be neked a gép. (valószínûsítem, hogy a production mellõl kell majd kivenned a pipát)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Valahol ki lehet kapcsolni, kicsit lesz idõm, meglesem, elmesélem hol 😊 Elsõ részben is ki lehetett nyomni. UUUUUUUSSZÁÁÁÁÁÁÁ! <#kacsint>

ZsZso
Aha, ráadásul kereskedni is lehetett velük, de hogy jön ez ide?

eddig csk clone volt..., ezt most benézted... 😊 nem feltétlen jó okoskodni akkor ha lövésed nincs a helyzetrõl... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

The.Guild.2-RELOADED

Csak halkan, mert ez illegális...

Alwares
Nem csak nagyon unom már hogy az egész Sg fórum arról szól hogy kinek mi hogy bugos mert warezolt. Ez volt a Darkstar One-nél is aztán ott is felrakta az ember azt a fix crackelt fájlokat és már tök jó volt. Keress másik cracket aztán hátha nem lesz olyan bugos. Ezt is a JoWood csinálta? Mert akkor tényleg egy jobb crack megoldaná a gondokat, szerintem, vagy egy újabb patch...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Pluskast
Tudod mit én meg azt mondom szólászabadság van és ha nem tetszik nem kell elolvasni. Vagy fizetnek neked a Jowood?

Alwares
Mindenki itt pofázik hogy igy meg ugy bugos. Vedd meg wazze és akkor nézd meg hogy az is bugos-e aztán anyázhatsz nyugodtan!

CS@
Még nem nagyon játszottam a játékkal, de azt láttam, hogy WAV és OGG fájlokban vannak a hangok. Tehát, ha abból az irgalmatlanul elképesztõen baromira rengeteg(komolyan elcseszettül sok van) fájlból megtalálod, hogy melyik az a mondat, ami nem tetszik onnantól fogva pofonegyszerû a dolog:
1. Le kell törölni a fájlt.
2. Ha az 1es pont esetén a játékban valamilyen hiba keletkezik, akkor egyszerûen készíteni kell egy teljesen „néma” hangfájl(fogalmam sincs, hogy a kérdéses fájl WAV vagy OGG, de ugyanolyat, mint az eredeti) és az eredetire kicserélni.

Hmuda
A hangulat még mindig fenomenális, pont mint az elsõ részben, csak sajna idõközben az optimalizáció szó kipottyant a szótárukból.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Gyadi
Nemtom, neked hogyan sikerült, de nekem nem nagyon jött elõ (kopp-kopp) eddig bug.
Persze lehet, hogy figyelmetlen voltam.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Pluskast
Ez a játék egy fos egy hugy és akkkor még finom voltam. Tele van buggal. Az õrületbe kergeti az embert. Ha elkezdek a farmon termelni egy idõ után elfogy az alapanyagom ami még nem is lenne gond mert biztos megoldható. NADE MIÉRT KELL ANNAK AZ IDIÓT FASZ NARRÁTORNAK EGYFOLYTÁBAN AZT ORDIBÁLNIA HOGY KIFOGYTAM AZ ALAPANYAGBÓL???????????????<#boxer><#boxer><#boxer> És leállíitani meg sehol nem lehet ez meg mint egy megakadt lemez egyfolytában megállás nélkûl ismétli, hogy kifogytam az alapanyagból. Mi a zsrért nem lehetett ezt egy üzenettel megoldani meg mondjuk megtoldani azzal, hogy egy kibaszott felkijáltójelet odahányok a farm fölé????? Miért kell a szerencsétlen játékos idegein táncolni???????<#boxer><#boxer><#boxer>

én lehet hogy megvárom a relased verzsönt, meglátjuk mennyit lelkesedtek róla 😛

én mindig is imáttam tolvajkodni 😊de fejlesztés után már nem láttam értelmét a dolgoknak... najó még felrobbantani-gyújtani az ellenség cuccait jó móka ;D

azért azt bírtam:
kiraktad a hidretõáblára hogy "MESTERTOLVAJT KERESEK!" azért a valóságban ezt elképzelem, mosolyra húzódik a szám 😊)))

eddig is le lehetett harcolni a szekereket....

Nincs valahol leírás a játékról?
Alwares
Láttam belõle képeket, szép holnap éjszaka leszedem majd. Az itt leirtak alapján kicsit szerepjáték szerü lehet, azt hittem ilyen menedzsment izé. Majd meglátom...

ZsZso
No, volt egy kis szabadidõm, kipróbáltam hát a játékot.

1, Akinek a JoWood videó után fekete képernyõnél (halvány függõleges vonalakkal) nem menne tovább a játék, az a következõket teheti:
a, config.ini fájlt átírni
ezt a sort :
SplashScreen = 1
erre
SplashScreen = 0
b, a legújabb nvidia drivert lecserélni egy korábbira (én az elsõt próbáltam, bejött)

2, Még csak a tutorialokon vagyok túl, így még kicsit félve vettem tudomásul, hogy TPS nézetbõl látom a fószerom, és rohangásznom kell vele. Nem tudom mennyire lesz idegesítõ mindig bejárni a bíróságra, hazamenni gyereket csinálni, beszélgetni jóemberekkel, s néha napján besurrani dologozni ... Majd kiderül. Amitõl még félek egy kicsit, az a harc. Szomorú voltam, mikor elmondták, hogy óvnom kell a tulajdonom, zsoldosokat kell felvennem, mert ellenfeleim bármelyik házam lenyúlhatják 😞.
Idõt lehet gyorsítani ... hasznos, de oda egy kis feeling az elsõ részbõl. ;S

Ennyit a rosszról ... láttam kicsit bonyolítottak a karakterfejlõdésen, tán itt-ott bonyolultabb is lett a játék, ami engem õszinte örömmel tölt el. Szerintem ezt csak kezdetben lesz nehéz megszokni, aztán remélhetõleg csak a sok új lehetõséget látom játék közben.

Ennyit az elsõ benyomásokról ... holnap nekiugrom a "játék" részének is, s ha majd lesz idõm fórumtáblába vésem majd a véleményem azután is.

Pluskast
Asszem kezdek rájönni. Minden üzlethez kell szerezni egy alapanyag kitermelõ komplexumot is. Pl ha kocsmád van építs farmot ahonnan be tudod szerezni a húst és a búzát. Ha kovács mûhelyt építessz építs mellé bányát és így tovább..

õõõ, jaj... 😛 és ha én fém marokolatu kardot akarok gyártani?? 😛 nh mind1 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Apus
Kardmarkolatot vonják be bõrrel talán 😉

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

ZsZso
Ha jól rémlik olvastam errõl a hivatalos fórumon is.

Angol vagy német tudással rendelkezõ egyéneknek ajánlom figyelmébe a
hivatalos forum-ot, hátha ott hamarabb leltek gyógyírt a problémáitokra.

nekem még csak annyi hogy pl bõr alapbol nem volt igy nem tudtam kardot gyártani egyáltalán..., ergo shop upgrade kidobott pénz volt... (amugy meg kardhoz bõr??? wtf??? 😛)

Pluskast
Nekem egy gondom van nem tudom nállatok ez felemrûlt. Egy idõ után egyszerûen elfogy az alapanyag a piacról és nem tudok cuccokat vásárólni, ergo az üzlet se megy és szép lassan elfogy a pénzem. Ez nállatok felmerült?

Tatyla
omg,fussatok bolondok...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ZsZso
OFF:
ez így igaz!

Piranha Bytes a fejlesztõ
Jowood a disztribútor

Wikipedia - Gothic
elsõ rész
második rész
harmadik rész

JoWood

CalebJoe
Én ûgy tudom ez a cég csinálta a Gothic eddigi részeit meg a hármat is.
Piranha Bytes
többek között, de valjuk meg azért az se a cs fanatikusok kedvence 😛PP

ZsZso
OFF:

JoWood -hoz tartozik a Gothic is tudtommal

sziasztok...neten lehet játszani???(nem ismerem a game-t most jön majd meg)
õõõ izé, dfh45percffdn, happci...
eélnézést a sok krixkraxért, mellényultam... 😛

grebber
Senki nem meri tölteni meg a Jowood figyel <#idiota>

Next PC upgrade: 2022

jól látod, akkor te már nem vagy menthetetlen 😄DD

Titan
MI ez a nagy csönd?? Mindenki tõlti vagy a reloaded ver.re vár? Képek tapasztalatok??

CalebJoe
Szerintem egyik játék sem nehéz legfeljebb összetettebb mint a többi.
mindenkinek más kategória fekszik én csak erre céloztam 😊, ok akkor iqlightot visszavonom na... 😛
egyszerüen van aki szeret gondolkodni is van aki meg nem, ennyi 😊

CalebJoe
Kikérem magamnak nem vagyok iqlight csak egyszerüen nem fogott meg egyik játékuk sem ennyi.
hmmm, szvsz akkor goto vissza q3azni vagy hasonlo iqfighter gamet tolni 😛 jowood nak nem egy jó gameja volt mrá csak ált nem iqlight embereknek készül a többség 😊 igyjárás esete 😊

CalebJoe
Hát én nem vagyok elájulva az eddigi Jowood játékoktól kivéve a Pokoli Szomszédok nemtom mindek védi a fos játékait.
Talán ennél megtörik a jég.
jajjj.., mamiiiiiiiiiii 😊

Hoppá-hoppá! Ez meglepõ, de jó hír.

Azért arra nem árt odafigyelni, hogy a Jowood azt ígérte, szemmel fogja tartani a fájlmegosztó hálózatokat, és brutálisan lecsap a kalózokra <#idiota>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.