The Guild 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy itt olvasom másnak is van olyan gondja hogy menet közben csak úgy kilép a játék vagy félre olvastam valamit és csak nekem ilyen rosz?Valyon ez mért van?
Hatalmas bugba akadtam, már az elsõ karakterem végét járta, egyszercsak nem tudok bemenni a saját házamba, mert azt mondja nincs út oda. Így a másik karakterrel nem tudtam aludni stb stb. El kellett adnom és vennem egy másik helyen lévõt és újra vagyonokért felfejleszteni.
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Másrészt, hiába a sok idõ meg szenvedés a fejlesztõk részérõl, a multis rész még mindig egy nagy kalap sz*r... Három óra játék után out of sync aztán az összes addigi mentés visszatölthetetlen lett vagy az is oos-el elszáll betöltéskör... szvsz grrrharrháuuááumm...
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
^^
Egyébként azt írják sok helyen, hogy nem sok bug lett kijavítva, ebben a patchben fõleg a multiplayer részre koncentráltak, ami eléggé játszhatatlan volt azelõtt. Nálunk is pl állandóan meghalt mentés visszatöltés után, meg sebességállításnál (szinkronizációs hiba miatt)
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
mikor bekerültem jöttem rá, hogy ugyan még nem sokat teszteltem ezt a részét, de annyira nem lényeg, hogy most bent vagyok-e vagy sem, anyagilag nem dob akkorát (még a polgármesterség sem), de gondolom a boltbezáráson kívül azért lesznek még más törvényes "kib*sz*sok" is a többiekkel😊)) és így már van miért küzdeni, csak elég nehéz.
én már a 3. generációt játszom, azaz most a kezdõ karakterem unokája a fõ játékosom.
The Matrix has you...
nagyobb helyeken már nem feltétlen kell vele jóban lenni. in kább azzal a taggal, aki valójában dönt a felvételrõl (általában az üres hely felett eggyel lévõ pozíció birtokosa).
de diaryban mindig utána lehet nézni, kit kell megvenni..
továbbra is tartom, hogy ez bug.
én 24 órásra szoktam állítani az alapanyagok felhalmozását, mert rengeteg üzenet jön, hogy itt fogyott el ez, ott meg amaz. így meg úgy vettem észre, hogy annyit nem zaklatnak.
sikerült nagy nehezen bekerülnöm a hivatalnokok körébe is végre, ehhez a nobleman szint kellett és persze mindenkit levajazni, de elég vastagon. elõször még így sem ment, várnom kellett két kört mire megüresedett megint az állás. továbbra sem értem, hogy megy a szavazás, mert az én fejem mellé került a polgármester képe, erre kiírja, hogy a másik nyert?! szóval ez elég lutri. eddig annyit tudtam csinálni, hogy felülvizsgálatot kérhettem különbözõ boltokról. gondolom ez a középkori apeh😊 be is lehet záratni boltot, ezt még nemtom, hogy hogy, mert nem volt idõm kipróbálni. gondolom ha valami könyvelési hibát találnak a fináncok, akkor lehet bezáratni😊)
nekem eddig nagyon bejön a játék, a bugok ellenére nagyon élvezetes😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
ide lehet még sorolni a dolgozók "ösztönzését" is, ami lehet szóbeli és pénzbeli. érdekes, hogy a szóbelit korbácsos ember ikonja takarja... 😊
The Matrix has you...
Azt szeretném megtudni,hogy másnak is akadozik a játék vagy csak nekem?
Olyan szinten szaggat,hogy néha 30mp.-ig is áll a kép!!!
Amúgy minden normálisra van állítva az opcióknál.
termelést mivel lehet gyorsítani? a handicraft-el, a dolgozók fejlõdésével és a bolt ezirányú fejlesztésével? van még valami?
The Matrix has you...
és akkor mit tudok csinálni, hogy ne legyen bugos? mégegyszer rakjam fel a patch-eket? de hát 1.15-ös faszán felment semmi gond nom volt vele. te is csak bemásoltad az 1.16-os exe-t a fõkönyvtárába?
sütit azt szoktam én is kapni, de eddig még nem használtam. a verses dolog is volt már, de én azt hittem azt szintén csak ellenkezõ nemûeknek lehet "adni". ja és a vesztegetést is elég komolyan nyomom, mert máshogy nem lehet elõbbrejutni. igaz többet is perelnek be, de hát ez van.
itt hol tudom megnézni, hogy kinél kell "nyalni" a választások elõtt? eddig csak az important persons almenüben találtam meg a különbözõ választások és tárgyalások "szereplõit", de ott túl sokan vannak és szerintem mutatja a konkurenseket is.
volt, hogy kimaxoltam magam a polgármesternél (illetve asszonynál, mert csaj volt), de ez nem volt elég, nem kaptam meg a pozíciót. szóval ez a politikai pályafutás nekem még nem nagyon megy.
aztán van az, hogy a különbözõ címek más-más jogokkal járnak. amíg nem vagy polgár (citizen), addig nem is indulhatsz hivatalért. mikor megvettem a nobleman titulust, akkor azt írta, hogy politikailag "súlyosabbá" váltam, tehát gondolom ez is beleszól jobban most már. régen lehetett alsóbb hivatali pozíciót szerezni egyszerû polgárként is, itt már nem (legalábbis úgy látom)
The Matrix has you...
néha meg meg akad 1 század másodpercre... de megy is tovább... kattan 1et a vinyó és fut ezerrel tovább gördülékenyen.
aztán egyik ilyen kattanásnál ahang is megkattan 1 kicsit és ki is dob.
volt olyan a próbálkozásaim során , h ment mittudomén 1 órát is akár de akkor meg annyira belassult, h játszhatatlan lett.
nemtom mi lehet vele...
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
reputációt még több féleképpen lehet növelni:tortával(cake)-ezzel csak keveset lehet tolni rajta-,verssel(poem)-ezzel már kicsit többet-,de a legtutibb módszer ha scholart beépítesz a családba és csinálsz templomot,ott a mise alat van egy opció h valakit fel lehet magasztalni:na ez elég sokat dob a csúszkán.ha nem vagy scholar akkor pedig azt ajánlom hogy mindhárom családtagoddal vegyél egy-egy verset,ez napi 600 kiadás de is elég jól fel lehet tornázni
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
jó lenne valakivel konzultálni. szeretnék hatékonyabban játszani😊
The Matrix has you...
ON
The Matrix has you...
ha 3x nem olvastam át az egész topikot akkor 1x se.
minden lehetséges kombinációt kipróbáltam már a peccseléseket illetõen... a leírt módszerektõl kezdve amit a külföldi fórumokon írnak MINDENT
és kidobál folyamatosan...
azt hiszem kicsit meg is õrültem...
3 napos kõkemény teszt után írom le általános tapasztalataimat:
1. iszonyú bugos még mindig a játék. persze lehet, hogy Én vagyok a ludas, mert az 1.16-os patch nekem úgy megy, hogy bemásoltam a játék könyvtárába és ott felülírtam a régit. ha ezt így kellett, akkor jóvan😊
példák a bugokra (már többen írták):
- a kocsik nem találják meg az utat a piacra. beakadnak és egyszerûen onnantól kezdve nem lehet nekik parancsot adni.
- ha valakivel találkoznak útközben (aki áll az úton) azt "körbejárják" és csak aztán mennek tovább, azaz idõt pocsékolnak, amibõl köztudottan nincs sok.
- nem lehet normálisan belõni az automata termelést. nekem legalábbis minden reggel újra be kellett állítani, hogy az AI vezesse a boltot, mert ahányszor megjött egy dolgozó mindig átállította Player-re!!!
ez semmi, mert volt, hogy napközben is visszaállt, én meg csak este vettem észre, hogy nincs AI-n. szóval agyrém.
azt figyeltem meg, hogy ha nincs beállítva az autoépítés és emberfelvétel (tehát csak a termelést és kereskedést irányítja a gép), akkor olyan sokat nem b*sz*dik el. de ez is változó. próbálgassátok és szóljatok, ha valakinek stabil lesz😊
- nekem néha nem sikerült cuccot venni a fiamnak. már javában nagykorú volt, csajoztam vele, de nem tudtam parfümöt venni, hogy ajándékozzak. megveszi a piacon, de nem rakja be a leltárba. na ez miért van?
2. Mivel lehet reputációt növelni az embereknél a Parfümön kívül?
Nekem eddig csak ez jött be, befújom magam és aki elmegy mellettem annak 5-tel nõ a "hozzámállása" 😊
ja, igen van még a "bribe someone", de az meg feketelistás, azaz, ha kémkednek utánnad az kiderülhet és akkor beperelnek, mint állat😊 eddig 2 perem volt csak, egyszer kaptam egy kevés pénzbüntit, a másiknál felmentettek.
szóval legális dolgok érdekelnek elsõsorban.
Egyébként nekem nem sokszor sikerült hivatali pozíciót elérnem. Pedig mindent próbáltam, de nem jött össze. Sokkal nehezebb ebbõl a szempontból ez a rész. nem tudom, hogy mikortól szavaznak rám, de volt, hogy nagyon magas repunál sem kaptam meg az állást. aztán volt, hogy a legalapabb állásért sem indulhattam, pedig minden feltétel megvolt (tehát volt üres hely, rang, pénz stb.)
Tényleg érdemes egyébként farmmal kezdeni, mert viszonylag gyorsan jön a lóvé. a gép viszont teljesen logikátlanul termel, ha okosan dolgozna és csak disznót termelne zsír meg búza helyett, akkor még több lóvé lenne...
szal "röviden" ennyi. majd még írok😊
The Matrix has you...
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (10000).
Namost mivel én egy elégnagy péló vagyok az ilyen dolgokhoz, elmondaná valaki mit tegyek, hogy mûködésre bírjam?
Elõre is köszönöm.
^^
#358: Idétlen, de ugyanaz a metódus mintha férfit irányítanál. menüben "court a spouse" pontban kiválasztod a megfelelõ faszit (lehetõleg legyen sok léje amit örökölsz és legyen öreg csont) aztán évente amikor üzen a program, hogy még x év az udvarlásból akkor küldesz neki drága ajándékokat.
2. 4ezer pont nem elég a farmra, mert megvenni a telkeket már nem tudod belõle, csak ha eladod a kocsit, de akkor meg nem tudsz mivel szállítani. 😊
lóvét meg türelemmel lehet szerezni, itt nem lehet egy dinasztia alatt milliárdossá válni. (iiletve lehet.. pont a farmerkedéssel + tisztségekkel)
3. nem. az csak bemutató volt. faszival faszinak nem tudsz bókolni, csak nõnek.
4. az üzletnél vagy egy business management gomb, ott tudod beállítani, hogy mit csináljon önállóan, és miaz, amit magad csinálsz.
^^
^^
1. Ez a 1.16-os patch, ami exe, azt csak be kell másolni a játék könyvtárába és felülírni a régit?
2. pékséggel kezdtem a játékot, mert sikerült elk*rni a pénzt másra. bár lehet, hogy a pont 4000 pénz sem lett volna elég a farmra ahhoz, hogy beinduljon, most már mindegy.
szóval nekem annyiból áll a dolog, hogy termelek mint állat, de éppen arra elég a lé, hogy megvegyem az újabb alapanyagokat, najó meg fejlesztettem is közben, de többet má nemtok. hogy lehetne egy kicsit több lóvét szerezni az elején?
már megszereztem a polgárságot és akartam indulni a "választásokon", de nem volt rá pézem😞
3. úgy nem lehet beszélgetni másokkal, mint a tutorialban? csak csajozni lehet? az egyik faszinak bókolni akartam, de nem lehetett😊)
4. hol lehet AI-ra állítani a termelést? vagy ehhez kell bizonyos szint?
The Matrix has you...
The Matrix has you...