The Guild 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Koszi! Kozbe en is rajottem.
Egy kicsit maskep muxik mint a tobbi mesterseg. Nem a hazba kell felberelni oket, hanem amikor a farmod korul setalgatnak. Vagy megvarod a masnapot. Es akkor mar adhatsz nekik parancsokat.
Bigapo:
En az 1.0-1.15 patchet raktam fel es mukodott. Persze meg kellett a Guild-GER-files.rar allomany is. De a googleba megtalalod.
a Clone-hoz adott patch 1.0 vagy 1.1? mer nekem 1.1-rõl 1.15-re való patch-em van és amíg netközelben vagyok kéne leszedni a másikat (1.0-1.15), ha kell egyáltalán.
köszi.
The Matrix has you...
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
Nem most volt, de ha minden igaz akkor válassz ki egy alkalmazottat és külön mozgasd rá a területre. Ha minden igaz akkor a kurzoron elõjönnek a megfelelõ akciók és válogathatsz a termeszteni/tenyészteni kívánt dolgok listájából.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Vettem egy Croft-ot, egy Corrolt, es egy Fieldet. Megprobalom hozzarendelni az alkalamzottat a diszno tenyeszteshez vagy a Wheat termeszteshez es folyton azt irja ki hogy "Pig not found" vagy "Wheat not found". Mit kel meg csinalnom ahhoz hogy termelni tudjak? (Clone-DVD eng, 1.16 patch) A tutorialt vegignyomtam.
Koszi a segitseget!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Keresd meg a config.ini file-t a Guild 2 könyvtárában. Nyisd meg egy text editorral. Változtasd meg az alábbi részt:
// Language for localization
Language = "english"
erre:
// Language for localization
Language = "german"
Nyisd meg a Resources könyvtárban található loca.txt-t, majd változtasd meg az ENG-et GER-re.
A patch elõtt szükséged lesz néhány file-ra még, amikbe belekötne a telepítõ az eltérõ verziók miatt:
http://rapidshare.de/files/34261360/Guild-GER-files.rar.html
Ezeket csak másold be a guild könyvtárba (könyvtárszerkezet is van a rar-ban, nem kell vele idõt húznod)
Ha meg akarod tartani az angol indító képet a játék kezdetekor, akkor most csinálj róla másolatot, mivel a patch valamiért leszedi (resources könyvtárban található). És végre jöhet maga a patch. Ha végzett állítsd vissza a config.ini-t, a loca.txt-t az eredetire és most másold vissza az angol kezdõképet. Lehet is játszani. Én nem tettem fel 1.1-es patch felettieket, de nem is volt gondom vele.
A másik általában elõforduló probléma az áttetszõ alakok/térkép. Ennek orvosolás rendkívül egyszerû. A config.ini-ben írd át ezt a részt:
// Show the splash screen at programm startup (0:no 1:on (default) )
SplashScreen = 1
erre
// Show the splash screen at programm startup (0:no 1:on (default) )
SplashScreen = 0
Ezekkel a változtatásokkal nekem eddig semmi gondom nem volt a játékkal. Talán csak egy, hogy nem tudom hogy mûködik a summoning circle a mage shop-ban 😄
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Egy-két dolog ami bezavarhat ha esetleg így sem menne. Ha van fent anti balx progid akkor csukd le mert azt nem szereti. Ha így sem menne rakd fel a legfrissebb cure rom progit és utánna próbáld elindítani a fent leírt módon.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Csak halkan, mert ez illegális...
HELP PLEASE!!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Még új vok a játékban és itt is.
Nekem is az a problémám,hogy (reloded verzió)mindíg kilép,a játék elején illetve valamilyen cselekvés közben.
Tehát ha jól olvastam akkor erre nincs jó illetve egyszerû megoldás,hogy menjen a játék.
De ha átsiklottam valamin akkor légyszi szóljatok
Köszönöm.
köszi
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
😊
Remys44: erre gondoltál? Ugyanez van rajta a Reloaded változat crack mappájában és ezzel lépkedett ki. Felraktam a játékot, felraktam ezt a patch-et meg ezt a crack-et, ment DT 4.03-al csak kilépett bizonyos cselekvéseknél (pl cím vásárlása, alkalmazottak felvétele stb.)
Megnézem azért, hátha elcsesztem vmit, de...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!