The Guild 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dzsuvajoe
a wanadoon van guild 1?

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Az 1.16-os patch tulajdon képpen csak egy exe file, szóval független a nyelvtõl. Viszont csak 1.15 mellett hajlandó futni (ezért állítják vissza 1.15 után). Én nem tettem fel még 1.15-öt, eddig 1.1-el sincs semmi bajom.
wanadoo-ról
bigapó
nem azért a két forintért, de a gamespot-on (ami a jowood-ra hivatkozik), azt írja egy muksó, hogy az 1.0-ról 1.15-re peccselés után kell visszaállítani mindent angolra és aztán kell futtatni az 1.16-os patch-et (ami exe ugye). most akkor mivan? az 1.16 már az angolhoz is jó?

The Matrix has you...

Hmuda:
Koszi! Kozbe en is rajottem.
Egy kicsit maskep muxik mint a tobbi mesterseg. Nem a hazba kell felberelni oket, hanem amikor a farmod korul setalgatnak. Vagy megvarod a masnapot. Es akkor mar adhatsz nekik parancsokat.

Bigapo:
En az 1.0-1.15 patchet raktam fel es mukodott. Persze meg kellett a Guild-GER-files.rar allomany is. De a googleba megtalalod.

bigapó
hali!

a Clone-hoz adott patch 1.0 vagy 1.1? mer nekem 1.1-rõl 1.15-re való patch-em van és amíg netközelben vagyok kéne leszedni a másikat (1.0-1.15), ha kell egyáltalán.

köszi.

The Matrix has you...

Apus
<#wow3>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

dzsuvajoe
Video drivert h kell frissiteni? A Guild 1 nem tudjatok honan tölthetõ?

Hmuda
Ezzel bénáztam egy ideig. Pontosan már nem emlékszem, hogy hogyan kellett megoldani, de valahogy a szántóföldön/kocaólban kell beállítani, hogy mit termeljen és csak utána lehet a farmon beállítani a termelést.

Nem most volt, de ha minden igaz akkor válassz ki egy alkalmazottat és külön mozgasd rá a területre. Ha minden igaz akkor a kurzoron elõjönnek a megfelelõ akciók és válogathatsz a termeszteni/tenyészteni kívánt dolgok listájából.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hali!

Vettem egy Croft-ot, egy Corrolt, es egy Fieldet. Megprobalom hozzarendelni az alkalamzottat a diszno tenyeszteshez vagy a Wheat termeszteshez es folyton azt irja ki hogy "Pig not found" vagy "Wheat not found". Mit kel meg csinalnom ahhoz hogy termelni tudjak? (Clone-DVD eng, 1.16 patch) A tutorialt vegignyomtam.

Koszi a segitseget!
Pluskast
Video driver frissítés?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

örülünk...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

dzsuvajoe
SikerülT! 😊 most olyan problemam van h a gombok meg a mi irva van nem laccik! ezzt lehet orvosolni?

dzsuvajoe
PICSÁBA securomot anyázik

dzsuvajoe
KÖszi szépen én eredetileg rapidsherrol szedtem le ami alapbol nemet at lehet vhogy allitani angolra?

No akkor gyorstalpaló problémamegoldás. Clone dvd-s verzió kell a normális játékhoz, ugyanis csak arra telepíthetõ a német patch. A reloaded féle változathoz még várni kell hónap végéig az angol patch-ért. A telepítéshez legalább 4.0-ás daemon tools-t használj full emu-val (jobb klikk a jobb alsó ikonján az óra mellett, emulation, all options on). A procyon féle verzióhoz elvileg van csaját loader program is, de nem árt feltenni egy újabb curerom-ot a biztonság kedvéért. Most jön a patch. Ami fontos, hogy német patch-et szedj le. A patch elõtt át kell írni néhány dolgot, ugyanis a Clode dvd-s verzió angol és a patch nem szeresse :
Keresd meg a config.ini file-t a Guild 2 könyvtárában. Nyisd meg egy text editorral. Változtasd meg az alábbi részt:

// Language for localization
Language = "english"

erre:

// Language for localization
Language = "german"

Nyisd meg a Resources könyvtárban található loca.txt-t, majd változtasd meg az ENG-et GER-re.

A patch elõtt szükséged lesz néhány file-ra még, amikbe belekötne a telepítõ az eltérõ verziók miatt:
http://rapidshare.de/files/34261360/Guild-GER-files.rar.html
Ezeket csak másold be a guild könyvtárba (könyvtárszerkezet is van a rar-ban, nem kell vele idõt húznod)
Ha meg akarod tartani az angol indító képet a játék kezdetekor, akkor most csinálj róla másolatot, mivel a patch valamiért leszedi (resources könyvtárban található). És végre jöhet maga a patch. Ha végzett állítsd vissza a config.ini-t, a loca.txt-t az eredetire és most másold vissza az angol kezdõképet. Lehet is játszani. Én nem tettem fel 1.1-es patch felettieket, de nem is volt gondom vele.

A másik általában elõforduló probléma az áttetszõ alakok/térkép. Ennek orvosolás rendkívül egyszerû. A config.ini-ben írd át ezt a részt:

// Show the splash screen at programm startup (0:no 1:on (default) )
SplashScreen = 1

erre

// Show the splash screen at programm startup (0:no 1:on (default) )
SplashScreen = 0

Ezekkel a változtatásokkal nekem eddig semmi gondom nem volt a játékkal. Talán csak egy, hogy nem tudom hogy mûködik a summoning circle a mage shop-ban 😄
höhö. kapard ki magadnak a sült gesztenyét. mint mondtam minden kérdésedre elhangzott már a válasz

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

dzsuvajoe
Hah nem ugy megy az vazeg nem fogok 331 uzentet atnezni h megtalaljak egy picike keresõ linkelj mar leci

zsanet
mindenkinek minden jó?

zsanet
Sziasztok.Telepítés közben a következõ hibaüzit kaptam:decompressing error when speech.....és számok

kicsit görgess lejjeb és tudod mit fogsz találni? egy keresõt. minden kérdésedre találsz ott választ

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

dzsuvajoe
Na valaki lécci mondja el h kell csinálni a tol cettig ne csak igy darabokban irogassatok mert igy eleg bonyolult! Elõsször is honna lehet pecseket szedni? Es h irom at Nemetre? Nemet uan lehet angolul jaccani?

Pluskast
Elvileg a clone cd-s változatban ha bemountoltad deamon toolsba akkor a virtuális cd-n van egy tools könyvtár. Ott van egy kis securom progi. Másold be a game könyvtárába indísd el. Ekkor add meg neki a game exe fálját és már indúl is.
Egy-két dolog ami bezavarhat ha esetleg így sem menne. Ha van fent anti balx progid akkor csukd le mert azt nem szereti. Ha így sem menne rakd fel a legfrissebb cure rom progit és utánna próbáld elindítani a fent leírt módon.

Daemon-nál All emulation off.

Csak halkan, mert ez illegális...

Nekem megvan a CloneDVD verzió felpatch-eltem 1.16ig és securom-os üzenet jön be indításnál. Tehát, felraktam a játékot, felraktam az angol 1.0to1.1 patch-et, aztán átírogattam a config.ini meg a loca-txt-t, hogy német legyen, aztán felraktam az 1.15 german patch-et, aztán bemásoltam az 1.16 hotfix-et, ja meg visszaírtam angolra az egészet, indítottam a procyon.exe-t, kiválasztottam a guildII.exe-t és securom üzenet. Daemon 4.06-al van emulálva, all options on. Ötlet?
HELP PLEASE!!
Pluskast
Eléggé átsiklottál. Egyrészt reloados verzió per pill nem jó. A clone dvd-s a jó. Másrészt patch kell hozzá. 1.10 majd 1.15 majd 1.16. az 1.15-öt és 1.16-ot a guild 2 hivatalos fórumáról tudod leszedni. az 1.16 német nyelvû.

dzsuvajoe
securomot honan tontsek mi az h kel hasznlani?

dzsuvajoe
Mi a játék célja? Élvezetes? Kõ hozzá nagy angol tudás?

Sziasztok.
Még új vok a játékban és itt is.
Nekem is az a problémám,hogy (reloded verzió)mindíg kilép,a játék elején illetve valamilyen cselekvés közben.
Tehát ha jól olvastam akkor erre nincs jó illetve egyszerû megoldás,hogy menjen a játék.
De ha átsiklottam valamin akkor légyszi szóljatok
Köszönöm.
ezek a bugok akkor vanak ha még nem peccseltél. peccseld fel 1.16ig és nem lesz probléma

22000, bocs
talán..pound, de akkor is volt vagy 2200 aranyam , így meg nem tudom úgy követni a pénzem..mmmh
nem poundra gondolsz? mert az a font

Szevasztok! Feltettem a no-dvd cracket , megy is faszán a procyon nélkül..DE !! most a térképem átlátszó, csak a kerete látszik(mondjuk enélkül elvagyok ) viszont ami qtvára zavar hogy most nem látszik hogy mennyi pénzem van, csak valami hülye pontok(vagy bónok)volt úgy hogy volt valami 800 bónom, eladtam vmit a piacon és lement 257-re...?? mi a fac ez? tud valaki ötletet ez ellen ?
köszi
Kár, mert én csak fizetõs oldalon találtam meg. Szerintetek a Clone dvd-s verziót kell patchelni?
nem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nem tudnátok adni egy linket az 1.15-õs és 1.16-os patchez. Köszi
Hello.És hogyan lehet gyorsan és könnyen szintet lépni?44 éves a kovácsom,és még csak 3 leveles.Közben meg az utcán sétálgatnak nõk akik ugyan ennyi idõsek és már 7 levelesek...Üdv..
bocsi 7.26 a securom loader verziója....Kösz a segittséget megpróbálom...Aztán ha bejött vagy esetleg milliomos leszek<#buck><#nevetes1> majd írok!Köszi <#worship> Üdv.
PTW
vegyél el egy patron osztályba tartozó nõt/férfit majd vele építs vagy vegyél egy farmot. ott lehet bõrt termelni. melleselg meg a farm a legjobb jövedelmi forrás is mert igen gyorsan lehet pl disznót vagy teheneket termenli amiknek FIX 291 arany az áruk per darab, ergo tökmindeg yhoyg körönként eladsz 500 darabot nem fog csökkeni az áruk. 1 farmmal maximális munkásokkal mindet állatokra állítv ahatalmas mennyiségû pénzt lehet összeszedni nagyon kis idõ alatt. ha meg esetleg 2 vasgy több farmod van akkor meg milliomos lehetsz 1 generáció alatt

amugy nekem is 2 verzióm van:van egy reload meg egy clondvd verzióm.A reload egy nagy kalap szar....tegnap több mint5 órám ment el vele,és még akkor sem indult el!Visszaolvastam a fórumon és Cormac collegának volt igaza!Leszedtem a clonedvd-s verziót hozzá a demon 4.06ot meg a securom 6.27-et!Az imaget bemountoltam,telepít,semmi crack csak simán megnyitottam az .exe fájlt a securommal és láss csodát hiba nélkül letoltam ma vele kb.7 órát!Nekem ez jött be...
bocsi csak megfagyott a netem azért küldte 3x...sorry
Sziasztok.Segítsetek nekem abban (már elinditottam a gémet,minden királyul müxik!) honnan tudok szerezni Leather nevezetû nyersanyagot,ami a siskokhoz meg a páncélokhoz kell...Kovács a szakmám...Nem tudom honnan lehetne szerezni vagy elõállítani...az árusoktól nem lehet venni,mert mindíg 0 van a darabszám...Köszi.
Sziasztok.Segítsetek nekem abban (már elinditottam a gémet,minden királyul müxik!) honnan tudok szerezni Leather nevezetû nyersanyagot,ami a siskokhoz meg a páncélokhoz kell...Kovács a szakmám...Nem tudom honnan lehetne szerezni vagy elõállítani...az árusoktól nem lehet venni,mert mindíg 0 van a darabszám...Köszi.
terasz
nekem pölö semmilyen patch, daemon, crack sem segített életre kelteni a reloaded verziót. lehúztam a clone-t, és azóta repít (majdnem) tökéletesen. Nagynéha még kivág minden szó nélkül, de csak naponta max 1x.
😊
igen erre gondoltam, de most már nem tudom mi a baja a tiédnek?<#confused>
http://thepiratebay.org/tor/3529438/The_Guild_Crack_only
Remys44: erre gondoltál? Ugyanez van rajta a Reloaded változat crack mappájában és ezzel lépkedett ki. Felraktam a játékot, felraktam ezt a patch-et meg ezt a crack-et, ment DT 4.03-al csak kilépett bizonyos cselekvéseknél (pl cím vásárlása, alkalmazottak felvétele stb.)
Megnézem azért, hátha elcsesztem vmit, de...
osztálytársam külön vette szemem elõtt Media M. ben ;D

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Figyelj St@n meg lehet csinálni! Nekem is ez volt a bajon, de utánna letöltöttem a piratebay-es pachtet és már ment is ki se lépett azóta egyszer se. Olvass vissza és ott megtalálod a linket.