950
The Guild 2
-
Hi
Magyar text filokat hol találhatnék? -
Lemming #548 Naja.
Közben rájöttem: No workers - munkást nem vehetsz el.
De munkanélkülik igen... piha...
Egyébként zavar a rendszer, mert kedvenc mókám a beházasodás volt annó... itt meg necces.
Jó amúgy a game, de ez a 4 év per kör idegesítő. Főleg, hogy az istenverte tárgyalások, stb-k 4-6 órásak is lehetnek.
Így elég megrázó ha valamire nem jut idő akkor buktam a karakterem életének egy szép részét.
Viszont a politika elég egyszerű, főleg ha te vagy a bíró. az asszony feljelent, én kivégeztetem az illetőt. :D -
donpedro #547 Upsz, akkor bocsi, hogy félreinformáltalak.
Ami a "no workers" jelentését illeti, sajna a játék nem engedi, hogy kedvedre válassz magadnak párt, vannak olyanok, akiket nem lehet, és ilyenkor mindenféle apró üzenettel elmagyarázza neked a játék, hogy miért is nem eshetsz bele abba a csajba, aki ott grasszál az orrod előtt. A "no workers" jelen esetben azt jelenti, hogy az illető karakter nem tartozik egyik kasztba sem, tehát nem tudós, patrónus, mesterember vagy gazember, így nem veheti át egyik boltodat sem, nem vennéd hasznát, ha elvennéd az illetőt.
Valahol a jobb alsó sarokban lévő menüben találsz olyat, ahol felsorolják a lehetséges jelölteket, csak és kizárólag közülük lehet választani. Ez egyébként elég nagy marhaság, hiszen itt többnyire csak lecsúszott munkanélküliek vannak, ami elég furán veszi ki magát, ha közben már te vagy a fejedelem, vagy maga a király... -
Lemming #546 Utána olvastam mert gyanúsan nagy volt a telepítő.
http://forum.jowood.de/showthread.php?t=142609
Stand alone, megy sima Guild 2 nélkül is.
Hmm... no lássuk. :) -
Lemming #545 Szerencsére nem szorulok magyarításra. :)
De köszönöm a tippet, felteszem akkor azt is.
Viszont egy kérdés: Ismerkedne a karakterem, de aszonja: no workers
Ehh? :) Ez miszösz? -
donpedro #544 én úgy tudom, hogy csak kieg, tehát kell hozzá az alap is, viszont szerintem érdemes felrakni, mert a változások nem feltétlenül változtatják meg a játékélményedet, inkább csak megnyújtják. Több foglalkozás, több épület, és kettővel több szint a megszerezhető tisztségek között. (A király a legnagyobb, olyan speciális skillel, mint például az épület elfoglalás.)
Én egyből a kieggel kezdtem, és nem bántam meg.
Viszont a kieghez nincs magyarítás, sőt a guild2.uw.hu weboldalon lévő magyarításokból hiányzik a kiegészítő angol szövege, így a játékban ezek helyett mindenféle kriksz-kraksz jelenik meg. Ezt én úgy oldottam meg, hogy az eredeti angol textfájlban megkerestem a kieg szövegeit (annyira nem nehéz, hisz a sorok meg vannak számozva, és a kieg szövegei 63000 fölött kezdődnek), és bemásoltam őket a magyarított text fájlba. 10-15 perc volt az egész. Sajnos azóta már letöröltem a játékkal együtt, így elküldeni nem tudom. -
Lemming #543 A kieg, (Pirates of the European Seas) stand alone, vagy beépül?
Mert ha utóbbi akkor nem izgatom magam vele míg az alapot ki nem játszottam. :) -
Lexiy #542 KÖcce -
totya4 #541 1.3-ast tedd fel, simán megy. -
Lexiy #540 Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, h a játék bizonyos idöközönlént gondol egyet és kilép. Egy ideig még visszavissza lépegetetek ,de amikor már 5szörre dob le...:(
Csak az 1.1es patchet tudom feltenni rá...ha próbálkozom az 1.2--sel vagy az 1.3-sal akkor kiirja hogy ebben a könyvtárban az a fájl nem tetszik neki. Ezután meg a betöltő képernyő elöt kuka sötét minden. Segítsetek!!MIért van ez h ledobál? -
donatus13 #539 Az mért van kiirja loading és a végénél meg akad.. -
donatus13 #538 Hello azt kérdezném folyamatos trade utat nem lehet beállitani? -
totya4 #537 A szokatlan tolongás közepette hadd kérdezzek még valamit :)
Nem lehet a farmokhoz hozzárendelni a szántásokat/karámokat? Kicsit hülyén veszi ki magát hogy ott van a farm mellett a szántás, erre a paraszt nem odamegy, hanem valahová máshova, ami ráadásul nem is az enyém, sőt eladás alatt áll. Ha két farm (+földjeik) van egymás mellett arról már ne is beszéljünk... -
totya4 #536 Akinek bolti magyar verziója van, annak minden ékezet megjelenik helyesen? -
donpedro #535 Ha bemész vele a boltba, és megjelenik alul olyan gomb, hogy tulajdonos kijelölése, akkor át tudja venni a pékségedet is. De tudomásom szerint ez csak akkor működik, ha olyan az alapképzettsége a csajnak, amilyen kell a pékséghez, meg amilyen a tiéd is. -
kopo #534 Szoval nem tudom azt megcsinálni, hogy a Pékségemben dolgozzon. -
felveszed aktív karakternek és veszel neki egy boltot.
egy üzemben csak egy karakter dolgozhat. -
kopo #532 És azt hogy lehet megcsinálni, hogy az asszony is dolgozzon? Meglet-e csinálni egyáltalán? -
csak akkor lehet fürdeni a csajjal, ha a kocsma már elég fejlett hozzá. (3. szintű) -
donpedro #530 Mert épp nincs mise - legalábbis asszem ez az oka. Estefelé próbáld, menj be a templomba, és ha látod, hogy a pap ott nyomja a szószéken, akkor nézd meg a zöld gombot. -
kopo #529 Csak h. nekem egyedül az 'Épület elhagyása' van ott. -
donpedro #528 Hasonló, mint a fürdés, zöld gomb alul. -
kopo #527 Templomba hogy tudok járni? Ott vagyok bent a templom épületében. És hogy tovább? -
donpedro #526 Bemésztok a kádba, és a többit a fantáziádra bízom. :)))
Viccet félretéve, a fogadóban lehet, bemész az embereddel a fogadóba, kijelölöd az emberedet, és alul van egy zöld gomb, amire ha ráviszed az egeret, megjelenik több lehetőség - fürdés egyedül, közösen, tánc, stb. A közös fürdő 500 pénzbe kerül, de nem mindig jön be. A tánc ilyen szempontból jobb. -
kopo #525 Sziasztok.
Hogy lehet egy nővel fürdözni? -
Valaki #515?
köcce -
spcs #523 Sziasztok!!
Segítség kellene. Nem tudom felrakni az 1.2 és 1.3 patchet, az írja ki a patch indításakor, hogy ismeretlen fájt talált (fájl neve) és megáll, nem haljandó továbblépni. Ha kötörlöm ezeket a fájlokat sorban akkor meg a játékban nincsenek feliratok, szövegek. Olvastam valamit, hogy ugyanaz a felhasználói részből kell indítani a patcheket mint a játékot. Oke, de honnan?!
Köszönöm előre is a segítséget!
Ja, és a 1.3 patchhez jó a 1.2 crack?!
-
adammmmmmm #522 Vlaki el tudna arra egy megoldást hogy hafelrakom az 1.2 vagy 1.3 patchot és a hozá való crackot akkor mért van a játék indítáds után sötédég. El indítom a jowoodos video lement és aztán el sötétül.
régebben fent volt a játék csak kb. 30 perc után ki lépett azért letöröltem. És most nincs ötletem mi lehet a baj.
Valaki remélem tud megoldást. -
sziasztok. hogy lehet a játékban beszélgetni emberekkel? mert rendbe hogy nőkkel lehet cókolózni, meg udvarolni, de hogy beszélek csávókkal , vagy hogy rabolom ki? mert a rablás nem működik senkin, nemtudok betörni. a politikába se tudok beleszólni, mert nemtudok senkivel se beszélni, munkát se találok. ráadásul 10 perc után szó nélkül kilép. -
Smokk #520 Vki regi haz eladasaban segitseg? -
Smokk #519 Nem tom eladni a regi viskom.
Azt irja ki h vmi tisztseg kotheto hozza v mi,hogyan lehetne ezt orvosolnom?
...ugyanis azert jol jonne az ara! -
donpedro #518 Nem kell bemenni, bár oda kell vinni az embert a bank elé, legalábbis nekem csak akkor sikerült. Alul van egy kölcsönök megtekintése gomb, asszem azt kell megnyomni, ha odaértél. Sajna pontosan nem emlékszem, pedig vettem már fel hitelt. -
Smokk #517 Mar latom h lehet,csak meg mindig nem tom h kene!
Vki?! -
Smokk #516 Lehet a jatekban kolcsont felvenni,es ha igen hogy,mert En nem tok a bankba bemenni... :/ -
Abban tudna segíteni valaki, hogy veszek a piacon patrícius ruhát -azt hordhatja is a karakterem? És ha igen, akkor hogy kell ráadni? Mert a páncél helyére nem engedi betenni, az inventoryban meg csak hurcolássza magával. -
donpedro #514 Elsősorban tycoon, másodsorban RPG, a középkorba helyezve. TPS nézet azért lehet, mert oda forgatod a kamerát, ahová akarod, ergo ha ráközelítesz az egyik emberedre, akkor az olyan, mintha TPS nézet lenne. -
ricsa008 #513 ez milyen gém ? mer a képekben mint ha lennének TPS nézetű dolgok is -
A megfelelő nyelvűt -
donpedro #511 Közben rájöttem mi volt a gondom - nekem a kiegészítő is fent van, a magyarítás meg csak az alapjátékot magyarítja, és a kiegészítő szövegei hiányoznak a fájlból (angolul is). Most gyártok egy olyan text fájlt, amiben benne lesznek a kiegészítő szövegei, egyelőre angolul. Később lehet, hogy lefordítom magyarra is, de ez még a jövő zenéje. -
Kijött az 1.3 patch ( http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_guild_2.shtml ) valaki tud nyilatkozni, hogy érdemes-e felrakni?