128
  • mesor
    "Mi és a hálózatok tulajdonosai, valamint üzemeltetői dollármilliárdokat fektettünk be, és aki azt hiszi, hogy nem akarjuk a pénzünket viszontlátni és eltűrjük, hogy egy magánember vagy a Yahoo ezeket a rendszereket ingyen használhatja, az nem normális"

A k*rva anyjukat! Én mint magánember minden hónapban kifizetem az előfizetési díjat akkor hogyan is használom ingyen a netet?
  • ssdb
    hehe... de mennyi az internet tarifa nézd már meg könyörgöm... 2 évre el vagy kötelezve a cégnek és addig sszedi tőlked a sápot és még ő akar korlátozni? na a jó büdös fütykösét azt fog korlátozni... ha bevezetik akkor megyünk hágába tüntetni.. OLYAN nincs.
  • ssdb
    kurva annyukat a rohadt amcsi buzi fasdszopó pénzéhes szájuknak... ha ez lesz akkor sztem tüntetni fogunk... DE HATÁSOSAN... olyan nincs h ami ingyenes azért mi fizessünk... Így is elég sok a profitjuk, jol megtömik a zsebüket nekem ne a mezei juzeren szedjenek még sápot...

Skype-powa... :)
  • Cat #3
    valahol igazuk van. Szerintem idegesíti az internetszolgáltatókat, hogy az ő befektetéseikre "ül fel" számtalan cég, és csinál belőle óriási hasznot, ebből akarnak részesedni. Az internetes telefonhivások csak azért nyomják le a hagyományos vezetékes telefont, mert ingyenesek, és azért ingyenesek, mert egy ingyen használják a hálózatot.
  • k0zi
    Szép új világ...
  • Boroskóla
    Ezt nem hiszem el, lassan már tényleg még a levegőért is pénzt kérnek