Véget érhet az internet aranykora
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden tisztes ember fizet az internetért, és minden cég is. Aki nem, vagy kevesebbet, annak pedig saját hálózatai vannak. Persze tény, hogy aki saját hálózatba invesztált, az nem ezeknek a férgeknek tömte teli a zsebét (mert nem volt olyan hülye hogy ezt tegye).
Az ilyeneket be kéne tenni a CEV-be és kilõni a picsába a Plútóra, vagy a Sednára, esetleg egy naprendszeren kívüli bolygóra...
csak politikai ongyilkossagot kovetnek el vele
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Az oldalak, szolgáltatások üzemeltetõi fizetik az internet szolgáltatók felé a szerver hostolási díjat, ami nem kevés. Egy sima 100MBites belföldi zsinór 15+fa, de ha gigabites netet akarsz akkor kb 100MBitenként +5-10+fa. És ez csak belföldi sávszélre vonatkozik, nem garantált, csak ha átlépet a 100, 200, 300... MBitet akár 1x is akkor fizethetsz.
Az internet szolgáltatók fizetnek egymásnak az összekapcsolásért, illetve a külföldi partnereknek nagyon kemény pénzeket azért a 5-10-20MBitért, ami sávszélje kifelé van az egyes szolgáltatóknak.
Szerintem felsoroltam minden résztvevõt. Akkor most ki a tök is nem fizet? Ezek után USA kinevez terrorostának engem is meg minden tisztánlátót, aztán keresztüllõttök, hogy adóztatni lehessen a birka tömeget?
Ha ketszer annyit kerek el a szolgaltatasert, akkor fele annyi ido alatt terul meg a penzem. Olyan mint a Google este. 8% novekesdest prognosztizaltak, de csak 7% lett belole. Egybol esett a reszveny ara, mert egyeseknem rendkivul mod hianyzott az az 1% haszon.
Kb. Hofi jelleggel: ha a pap úr elõtt már egyszer kimondták az igent; utána már nem lehet azt mondani: de neeem, hát én azt nem úgy gondoltam...
Ja hogy reklámoznak, és onnan van bevételük ugyebár (nem tõled szednek be pénzt), akkor mégis mi a fax köze van a szolgáltatóknak hozzá
Ez a cikk remélem csak egy elkésett április 1-i tréfa, mert ellenkezõleg überdurva
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Tudtam, hogy a köcsög dájcse telekom is benne van a pénzhajhászásban.
Ingyenes internet? Ezek hol élnek? Havi 10.000Ft-ot elkérnek egy szélessávért, és nagyon ne töltögess lefelé mert akkor már nem gazdaságos, nekik, és kizárnak a szolgáltatásból. Matáv évrõl évre nyereségesebb és ebben már a t-online-naki is erõs szerepe van.
Menjenek a büdös francba...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
datanet? de.
dajcse telekom? de."
A Skype fizet? Nem, neki ingyen van. Beszed tõled pénzt? Igen.
Az itt nem jut eszébe senkinek, hogy az internetelõfizetés lehetne olcsóbb, ha a Google vagy a Skype fizetné egy részét? 😊 Hiszen nekik érdekük, hogy olcsóbb legyen az elérés, mert azáltal több ember használhatja a szolgáltatásukat, bővítik vele a saját piacukat, ami által több hirdetőt fogadnak, szóval meg is térül. Szerintem nem olyan rossz alternatíva, lehetne rá életképes üzleti modellt építeni.
mashol mindenki fizet erte.
matav (axelero vagy tokom tudja most hogy hivjak) nemzetkozi vonalert nem fizet?
de.
datanet? de.
dajcse telekom? de.
szoval, kinek is van igyen? mert nem ertem....
jah, hogy valaki olyat mert ra kitalalni ami ok nem tudtak, es mas az o "internetjukon" keres penzt, az tolvaj?
az ilyen es a hasonlo kocsogoket kellene a tajgetoszrol lebaszni vagy kitomni apropenzel es belebaszni a dunaba....
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Milyen ingyenességrõl beszélnek? Ki az, akinek ingyenes ma az internet?
Kétszer fizessen a halál ugyanazért.
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
A k*rva anyjukat! Én mint magánember minden hónapban kifizetem az elõfizetési díjat akkor hogyan is használom ingyen a netet?<#mf3>#mf3>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Skype-powa... 😊
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"