1282
A képek ne legyenek nagyobbak 1024x768-nál. Ha nagyobbak akkor csak URL-ként rakjátok be! 800x600 az optimális.
-
#962 Ez a scriptje a nyomorultnak, most mit vársz tőle?! :D
Amúgy jó kis ház az, én szépen berendeztem neki, jómagamnak úgyse kellett ott +ház, de így neki vettem egy kéglit és időnként hazajárok hozzá. De inkább magammal viszem, ha lehet. -
#961 Én szúrtam el a hangokat rossz helyre másoltam be. Egyébként érdekes hogy ha mondom neki hogy menjünk a cheydinhali házához akkor pont az eladó házhoz megy amihez nincs kulcsa neki sem. Sebaj majd gyűjtök rá. -
#960 Kirudja, nekem sosenem volt semmi gondom vele, pedik fentvan vagy 10mod 1xrre. -
#959 Jah , de meg is bosszulta mert ha megint cuccot akarok cserélni vele akkor valamiért kilép a játék , lehet hogy valami más moddal akad össze... -
#958 Lecsórtad Ariana páncélját te piszok! :D -
#957 Mindegy amúgy is új karit akartam kezdeni. Íme: -
Hoz_Hun #956 Nem kellet volna új játékot indítani. Szimplán ott van az aréna mellet. -
#955 Ja nem szóltam, megtaláltam a leírásban. -
#954 Felraktam az Ariana_Trudeaux modot és új játékot kezdtem most jöttem ki a csatornából, de Ariana-t hol találom vagy valamit rosszul csináltam? -
#953 nekem nagyon nem jött be. Mindenkiből sima pofáju kis ufot csinált lényegében. legalábbis sok emberről. De hát izlések és pofonok. NEkem ezekkel a "piszkos" texturákkal sokkal jobb. -
Hoz_Hun #952 Szuper . -
#951 Ja, de az Eshmes mod a test textúráin is javít ám még pluszban. Így a két mod együtt már jó. -
Hoz_Hun #950 Naturial Faces nem semmit dob a játékon.
Kép -
#949 (KÉPETsmiley) -
Hoz_Hun #948 -
#947 A nők kinézete asszem függ a complexity beálítástól is, amit a karigeneráláskor lehetett állítani. -
#946 De amúgy minden máshol és máshogy szerezhető be, pl. a noble plate armor és a többi cumója vagyonokért vehető meg IC-ben különböző helyeken. Pedig nem is varázs! -
#945 CSak a ringmail. A Dark Rose Armor a Cheydinhal-i abandoned house padlásán van egy ládában a hozzávaló spéci fegyverekkel + némi titokzatos feljegyzésel együtt. Van hozzá kétkezes daikatana is ami nagyon faja. -
#944 Ja, a dark rose armor-hoz vannak dark rose fegyverek is ! :DDD -
#943 Te aztán otthon vagy eben a témában. Azért ez meg találó hogy pont a Weynon Priory-ban vannak ezek a cuccok. -
#942 2647-1.0-Ringmail Underwear All Races-TESSource.zip
2647-2.0-Ringmail Underwear-TESSource.zip
Még ezt tedd fel, ezzel lesz egy új ringmail fehérnemű szett A Weynon's P.-nál Jauffre ládája melletti ládában. Elég asszem a 2.0.
2323-2.2-Semitransparent Underwear-TESSource.zip
Ez átlátszó alsónemű.
1797-1-Aleanne Translucent Glass armor-TESSource.7z
2152-v 1.5-Dark Rose Armor-TESSource.zip
2723-1.3-White Rose Armor by Kafei-TESSource.zip
2723-3.0-Noble Plate Armor Male, Female and BluntBlade Weapons-TESSource.rar
2762-1.26-Female Armor Pack 1-TESSource.zip
2468-0.8-Battledress-TESSource.7z
Ezek meg új/módosított női páncélok.
2549-0.9-Natural Faces-TESSource.zip
Ez jobb minőségű arcok.
1273-Visually Enchanted Weapons 2.1-TESSource.zip
Ez meg szebb varázsfegyvereffektek. -
Hoz_Hun #941 Köszi.
Kiváncsi vagyok a bérgyílkosnőm hogy fog mutatni bennük.
A "normál" toples mod valóban nem túl meggyőző. Olyan göthös beesetten néznek ki a nők. -
#940 Alapban adnak rá egy olcsó melltartót és bugyit. De az levehető és pakolhatsz rá más fehérneműt. A fehérneműt a ruhaboltosoknál lehet kapni főleg. IC-ben is van, de Cheydinhal-ban is stb.
A new clothes, egy kiegészítés a mod-hoz, ott le van cserélve az egyik alap fehérnemű más színezésűre, választhatsz melyiket teszed fel.
Alapban én vettem:
- fehér rácsos bugyit simát
- fehér rácsos bugyi rózsával + fehér rácsos top lepkével
- a fenti feketében
- rózsaszín beach top és alsó
- megvolt az alap vacak szerkó is -
Hoz_Hun #939 Akkor elég ezt a kettőt feltenni?
2564-1.0-Eshmes Female Bodies and Clothes English and German version-TESSource.rar
2641-1-Eshmes Female Bodies and Clothes_ New Cloth Textures-TESSource.rar
Akkor most alapban meztelen a csaj és ugy tudom feladni rá az alsónemüt vagy ruhát, vagy alapban rajtavan valami? -
#938 Vanmit! :DDDDD -
Hoz_Hun #937 Köszönöm. -
#936 beszéld meg velük -
#935 De csak akkor megyek, ha jön Lady Alchie néni és Ariana néni is. -
#934 ok, megdumáltuk
maj megyek érted -
#933 De csak ha elkísérsz, meeer félek egyedül a dokibácsinál! :D -
#932 Te tényleg beteg vagy!
szerintem menny el szakemberhez! -
#931 De amúgy van átlátszó alsónemű mod, meg átlátszó glass armor, meg egész alakos battledress, meg noble plate armor, meg az összes heavy armor nőkre átdolgozva. -
#930 Dankezér! :DD -
#929 Amit még nem tudok megoldani natúre (szal. konzolparik nélkül), hogy mellé tudjon feküdni a karim a társának, úgy ahogy az NPC-k teszik franciaágyon. Mivel ha lefexik a kari, akkor jön az alvómenü... Próbálkoztam paralyse spell-ekkel, de mindég tök hülyén és kis időre dől el, amúgy meg látszik rajta, hogy spell hatása alatt van (és utána meg is támad). De majd csinálok egy önparalyzáló gyűrűt és telekinézis spell-t is bevetek! :DDD -
#928 Jah, most értem csak meg a kérdésedet. Nem, a fehérnemű nem páncél. DE ha teszel bele 20%shield enchantot sigil stone-ból, akkor máris van 40-es armorod. Hozzácsapsz még egy gyűrűt, vagy nyakláncot hasonlóképpen és megvan a 80-as. Az már elég fehérneműben, nemigaz... :D -
#927 A Rose armorokhoz van amúgy Rose Bow és Rose katana/daikatana/longsword/pajzs miegymás. -
#926 2218-v 1.01-Anatomically Enhanced Topless Female Torsos-TESSource.rar
Ja és 4 féle mellméret vanik benne. Viszont én inkább ezt ajánlanám:
2564-1.0-Eshmes Female Bodies and Clothes English and German version-TESSource.rar
2641-1-Eshmes Female Bodies and Clothes_ New Cloth Textures-TESSource.rar
Mivel ezekben egész normálisan néznek ki a mellek és a bugyik is lekerülhetnek a lányokról ÉS teli vannak szexi fehérneműkkel, csak be kell nézni az összes ruhaboltba a kontinensen (izgi quest). A sima Toppless Mod-ot meg nem ajánlom senkinek, mert akkor minden nő igyexik félmeztelen lenni a gammában (hülyén néznek ki az 50-es csorik 20 éves lánymellekkel) és abban elég ortopédek is a mellmodellek. -
#925 Igen. Dark Rose Armor és White Rose Armor. A Ringmail Underwear az nem számít páncélnak és a szexi fehérneműk sem. Azok "csak" ruhák. Viszont mindegyik levehető és kombinálható immár. Alapban ilyennek kellet volna lennie. Amit még nem tudnak ezek a modok, hoyg ha fehérneműre bármi más páncélt veszel, akkor nyilván a fehérneműt leveszi előtte, így nem lehet plusz enchantra használni őket. PEDIG akkor akár jöhetne a titkos harisnyakötős mágusok hada... :DDD -
Cat 02 #924 1ébként a "páncél" ami rajtuk vna renedes páncélnak felel meg ? -
#923 Hehe, azért annyira még nem durvolt el a modder közösség ;]