Oblivion karakterek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Pnpben csak férfit "játszok", ott azért más a helyzet mint egy crpgben, ott tényleg megvan az a szabadság hogy igazán beleéljem magam ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Oblivionban is különböznek a kezdõ értékek nõ és férfi nem között. Ez általában vagy az endurance +/- 5 vagy personalityben +/- 5 mutatkozik meg. (erre a kettõre emlékszem pontosan, a lényeg hogy minden fajnál másként kezd a nõ és a férfi)

Sir Quno Jedi
Áh, mások is hülyén néznek rám mindég, mert általában én nõi karit indítok gammákban, papíros RPG-ben fele-fele.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Meg nõvel mások tudnak lenni a küldik pl. az Oblivion-ban is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

he, akkor visszaszívtam... mindegy..hülyeség amit mondott..
á, az enclave jó gamma volt
Sir Quno Jedi
Há már van egy lánya is, úgyhogy maximum látens-e! 😄

UT-ben a nõi skinek(!) nem gyorsabbak és a hit box is ugyan akkora csak kissebnek tûnnek ezért nehezebb õket becélozni 😊

Viszont tényleg egy csomó játékban ahol külön karakterek vannak a nõi karakter a gyorsabb/ügyesebb/kevesebb élet míg a férfi a lassab de erõsebb.

Enclave-ben az íjász pl nõ volt, ha akartál se tudtál volna férfi íjászt indítani.

ChevyG work
ha jol tudom az UNREAL TOURNAMENTbe a HCgamerek azért választják a nöi karaktereket, mert mozgékonyabbak, gyorsabbak, és kissebbek, tehát kisseb a sebzési felület. van az oblivionban is ilyen magyarázat?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

vigyázz, mert lehet, hogy pont az a barátod a buzi... vagy csak fatökû...
kösz
PiszkosFred
Ez már a te dolgod.

ChevyG work
gyönörû

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
jaaaa, már az a TREND???!!!<#csodalk><#conf> rohanok lecserélni a karakteremet...

b-type
jaja..korrekt 😊
itt teljesen jól néz ki, ez a környezet áll jól neki.
Fiona meg sira' béb. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

""
errõl nekem rögtön Fiona jutott eszembe a Shrek-bõl.. <#idiota>
thx az õszinte hozzászólásokat! nekem a válla szélességével van bajom.., de a beállításoknál azt nem látja az ember...
ChevyG work
én NEM akarlak meggyözni, tsak nekem furcsa, ENNYI

Sir Quno Jedi
Egyik barátom szerint buzi dolog nõi karival nyomulni, de én is inkább bámulok egy csinos nõi hátsót! Larajöjjelértem... 😄

PiszkosFred
Mert évek óta megfordult a trend, a nõi hõs mostanság a divat. A korábbi izompacsirta rambók helyett törékeny amazonok mentik meg a világot a mozikban, legalábbis egyre inkább. Kivéve az animékat, ott mindig is nõi hõsök voltak ;] Lehet hülyeség, de a videójátékoknak köszönhetõ ez szerintem, a Tomb Raider (játék, nem a film) környékén kezdett el mindenki rácsodálkozni, egy csinos fiatal néni is meg tudja menteni a világot.

Én pl Diablo 2 óta megszoktam hogy ha varázsló akkor kiscsaj 😊

Másrészrõl ha tps-ben játszol nem mindegy hogy egy csajt nézel órákon át vagy egy nagydarab faszi szõrös hátát <#hehe>

wow nál modnták
a legötbb férdfi inkább nézi egy nõi kari seggét mitn egy férfiét 😄
igaz Oblivion picit FPS de van külsõ is 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kmarha
nem értem miért ne mehetnének??

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Jagi
mert jó 😊

ChevyG work
hmmm, nem értem sokan mért mennek nõi karakterekkel (nem csak az elder sorozatba)

PiszkosFred
Plusz, én raktam volna még rá szemfestéket, és a complex..akarmi csuszkát húztam volna még jobbra, a nõies vonalak irányába egy picit.

b-type
tényleg jó...kicsit az álla részén még lehetne világosítani mert szvsz olyan mintha egy nagyon alaposan leborotvált szakál-bajsza lenne.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jól néz ki! <#eljen>

Egyedül a szeme színe nem tetszik, a kék szem elég bénán lett megoldva a játékban 😞

Sir Quno Jedi
Nekem is Breton-om van, de õ vékonyabb dongájú lett, de szexi.

de jól néz ki? õszintén, TÉNYLEG õszintén!!!! most nem fogok senkit se "leordítani", csak mondjon vki õszinte véleményt. mert sokat gürcöltem vele, hogy ne legyen se hájas feje, se szögletes álla, se ferde szeme... egyébként Breton a csaj, lady és sorcerer. most nézem csak, hogy ez itt az elején kicsit több spellel indul, mint az elõzõ karim...habár az harcos lett <#idiota> ja, és minden patkányt meg köcsögöt flare-el nyírtam vele ki.
ati2002
nem kell.

<csak vicc volt, jöhetnek><#vigyor3>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

majd készítek róla még sok shot-ot, hogy ha esetleg nektek is tetszik a csaj felteszem õket.
sorry, az új páncélszettet nem vártam meg (de el van ott mentve), hanem kezdtem egy új NÕI karaktert sztem naon szexi lett!
""
""
ja, és kábé fél órába tellett megcsinálni <#vigyor3>
ChevyG work
ok

kijátszottam, hamarosan megkapom a dragon izés páncélszettet! majd lehet, hogy beteszek róla egy képet ha meglesz
deep
Lófütty. Ugyanazok a szövegek😞
CS@
Ha megszólítod akkor mi történik ?

deep
Ha már manor, elmondhatnád nekem, hogy mi a lópélót kell csinálni, amikor nekiáll hadonászni a barátunk a portal elõtt. Mert én már mindent csináltam, és hetek óta ott áll. Aludtam fent az ágyban is többször, de semmi...Köszike
ChevyG work
én mindig 1 szál gatyóba nyomom😄😄😄
szinte semmit nem viszek magammal (lockpick, repairhammer,tör)

Kmarha

már rég nem igy néz ki emberkém, ekkor inkább divatdiktátornak állt volna. könnyü selyemruha, páncélcsizmával és vaskesztyüvel. a nadrág térde már kikopott. a vörös volt a trendi. 😄

most már nem keverem a nehéz páncélt a könnyüvel vagy a sima ruhával.. 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

""
itt áll a karakterem a faxa imperial cityben..
""
itt pedig a Bruma melletti bazinagy oblivion kapu elleni támadásnál bambul el ugyanúgy ahogy a többi harcos.
CS@
Átszerkesztgettem kicsit az Anvilban található Manort:
BenirusManor
Csak a házhoz tartozó küldetés befejezése után használandó !

igazad van 😄 én is inkább mennél harcoskámt csuhába ha szebb xD

PiszkosFred
Hat ebbol erdekes kis vita is lehetne, de nem ennek a topiknak a temaja, es bizony ez esetben ugyis makacsol ragaszkodnek az ellenvelemenyemhez, ugyhogy inkabb nem kommentalom ezt a mondatodat 😄

Esrohnoil
A védelem a fontos, nem a kinézet. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

állat naon, csak én nem hordanám, mert jótevõ kis aranyos fájter vagyok, aki a szegényeknek, a nõknek és a gyerekeknek segít <#vigyor2>
Afe
végre szereztem egy fokkal erõsebb felszerelést.

Dwarwen shield többet véd és hozzáillik a dwarwen páncélhoz is, monnuk én is szeretem kombinálni a dwarwent a Bladesszel, fasza.

Paint-el is lehet

kisfigi
Ilyen páncélt hol szereztél ????????????
Amúgy ez a pajzs k*rva jó ez van nekem is a kedvencem!!!

Destiny. The design is clearly ancient.