1282
A képek ne legyenek nagyobbak 1024x768-nál. Ha nagyobbak akkor csak URL-ként rakjátok be! 800x600 az optimális.
-
#1002 nm...és énis thx :) -
#1001 A Skingrad-i Harcosok céhében volt az emeleten egy tárolóban
Elven Ceremonial Cuirass!
JA...ÉS THX -
#1000 2.karakternek valami fekete csukjás és köpenyes, inkább íjal támadó nordot képzelek :) -
#999 Huh 3küdit megcsináltam de ahogy ide benéztem rájöttem hogy az én szőke hercegemet lekéne cserélni vmi komolyabb arcu sötétebb haju srácra...:)Így nincs mit tenni "New game".Már kész is.majd berakom jó kis páncélba...;) -
#998 vinyus, megtudnád mondani hogy azon a karaktereden amit elküldtél az oblivionhq-ra
mien páncél van rajta és hol vetted?A nagyobb városokon kívül isvannak kovácsműhelyek?
JA...ÉS KIRA A HONLAPOD -
#997 Felraktam ezt a Ren_Beauty packet indítottam egy ilyen új elf karit de nem tudok vel kijutni a cellából! Nem áll neki pofázni a másik rab meg nem jön a király!
Ez miért van valaki tudja a megoldást? -
#996 csak pénzért lehet leszedni? -
#995 csak pénzért lehet? -
#994 www.obliviondownloads.com -
Lyan Kyj #993 torrent.. -
lordmáté #992 HAli!
Valaki adna egy linket hogy honnan tok letölteni a lóra való páncélzat MOD-ot vagy valamit?
De olyat amit le is lehet tölteni!
Mer má találtam olyat amit nem lehetett!
Előre is köszi! -
#991 -
#990 itt az én elég kezdő karakterem:
-
#989 Nincs új séró, csak pár fix van az alakzatok kapcsán. Nem minden verziónövekedés jelent egyben új tartalmat is ;] Talán később jön majd új is, de már ez a 20-25 is kiváló és nagyszerű dolog. -
#988 köszi szépen.
nem vettem észre, hogy lenne benne uj séró az 1.0-hoz képest, talán csak több színt lehet választani.
-
#987 Van
Katt -
#986 felraktam a Ren_BeautyPack_v1_0_onlyhairs modot, aztán megváltoztattam ahogy PIszkosFred írta #983-ban.
ha jol tom kijött már az 1.1-es is. na most ott is van onlyhairs változat vajon?? -
zsilike #985 huh ezt a hajat hogy adtad be?mod vagy csajokhoz jár?ezt az igazi boszorkányhajat kerestem. -
Gelli #984 köszi -
#983 1. konzol
2. showracemenu
3. allitsd be a dolgokat, de fajt illetve nemet ne valts
4. esc, majd save game
5. reload
a konzolt ne zard be a folyamat alatt, es semmikepp' se kattints a DONE-ra. ha kesz vagy, akkor mentsd el savegamenek, majd load. Igy nem lesz gond, az esetek 99%ban. Ha viszont FaceGEN-bol importaltal arcokat, akkor a showracemenu sajnos bekavarhat, illetve ahogy megjelenik az karakterallitas, osszeugrohat az arc.
Mentesekrol csinalj masolatot, es akkor nem lehet gond. Aztan mar csak probalkozni kell, es menni fog. -
Gelli #982 Hello,
lehet hogy már volt kérdés, de a játék közbe hogy változtattad meg az embered haját? -
#981 ;]
(szeretem Madonnát, főleg a nagyon régi számait, de eszembe sem jutott volna, hogy ez így madonnás, sőt, hogy létezik ilyen jelző... Ellenben, nekem tetszik a karakterem, habár most a képet inkább a mod miatt raktam be. Ha a kariról rakok direktbe, akkor felöltöztetem valami szebb ruhába. ;]) -
#980 Ez a kötelességem-e! -
#979 SRÁCOK kellene ez a 2 mod de a Fileplatet nem akarja az igazságot...
Mi legyen? Valakinek meg van esetleg?
Ezek:
Rin's Beauty Shop
JENOVA'S child -
#978 ohh a szakértö mexolalt:D:D:D -
#977 Rohadt jó hogy most ment tönkre a gépem :S Legalább (valszeg) újra kell kezdenem ugyis a játékot mert elszállt a winyó.. kevesebb szívfájdalmam lesz a régi karim miatt. -
#976 Eizé, nem kéne erőltetni a sötét szemöldökhöz a világos hajat! Ez olyan Madonnás...(broáf) -
#975 -
Kijött a Ren Beauty Pack, benne 25 hajmintával (mindegyik 3 verzióban, sima haj, maszk + haj, "fejpánt" + haj)
http://www.tessource.net/files/cache/4431.html -
#973 AKI keres AZ talál! :DDD -
CsőKujts #972 Hehe Látom te is megtaláltad a játékban ami igazán érdekel. ;) -
#971 Kimész konzolba, nem írsz be semmit és ott nyomsz capture-t, ilyen 1xű. -
#970 Rajta kívül mindenki értette mit kérdeztél, ő másra gondolhatott, de szerintem már ő is rájött hogy ez most mellément... ;] -
#969 Nem igazán értelek, itt szó nem volt arról hogy milyen nehézségen tolom (egyébként felénél van a csík), ez a console parancs csak arra kellett nekem hogy ha screenshotokat csinálok a tájról meg egyebekről akkor ne legyen a képen a fegyver meg ezek a dolgok. -
zsilike #968 huhh.igy aztán megvonod magadtol a játék lényegét.hogy taktikázol harc kőzben,ha nincs élet,vagy nem hardon tolod?legalább felesen.kulonben csak viccelödés,ilyen jó játékot easyn nincs meg a flash -
#967 tm -
#966 Van olyan console parancs amivel ki lehet kapcsolni hogy ne mutassa az életet ,fegyvert meg ezeket és csak így natúran játszani? -
#965 ha xar lenne a játék még gyönyörködni akkor is jo lenne... -
#964 tájképek:
-
#963 Az arénába kár hogy nem jön utánam , bemegyek a küzdőtérre de ő nem jön.