1593
The Settlers II - Next Generation
-
Helius #1113 Meg tudná amúgy vki mondani, a második viking küldetésben pontosan mit is kell csinálni? Már rég beszéltem németül. :D -
Helius #1112 Újraindítottam a gépet és már van hang. :) -
Helius #1111 Sziasztok!
Leszedtem azt a nocd patchet, de nicncs hangja a játéknak vele.
MI a baj? Nálatok nem volt ez? -
#1110 Begyűjtöttem a yasu-t a lentebbi linkről. -
#1109 Jól néz ki a graf.fordítás. :D -
donatus13 #1108 Hi taky pls add meg a rar kodot mert én alahogy nem találtam:( pm be pls
köszs -
#1107 igazad van. elnézést. -
Yossi #1106 én is mondhatnám, ha nem értesz hozzá....kicsit finomabban....
én nem a te általad megadott linket töltöttem le.
tévedsz, van crack hozzá. az én image-emben volt, és nekem simán működik.
be kell moutolni, az exeket meg lecserélni. tök felesleges annyit szórakozni vele. -
#1105 A crack működik, lealábbig a főmenü bejön bele. játékra nem próbáltam.
Íme a grafikai fordítás, ígértem róla képet, remélem tetszeni fog.
Csak itt, csak most, csak nektek, itt a Settlers magyarítás legfrisebb verziója. Nem kell terjeszteni, mer fagyhat(bár nálam nem tette)
Ja és kimaradhatott ez+az, így az előző verzióra másoljátok rá, ne magában mert hiányos lehet.
Readme nincs, aki nem érti, nem használja.
Sok-sok hibajavítás, és a grafika van benne, a kieg kampány nincs benne, azt majd, ha végeztem.
innét lehet szedni
-
#1104 sztem nem.
egyrészt daemonod ugyis van
yasu meg kb 5 mp leszedni.
eredeti tuti nem bugos, mert a patch is menni fog(ha lesz)
amit lehet, jobban szeretek crack nélkül játszani. sokat szívtam én már crackekkel... -
#1103 Nekem van crack-em hozzá. Még nem raktam fel a kieget, így nem tudom hogy működik-e, de megér egy próbát. Vagy nem? -
Helius #1102 Köszönöm.
Vmi plusztérképet nem tudjátok, honnan lehet szerezni? Esetleg ti csináltatok? :D -
#1101 régi komment, de mivel én is most akarom leszedni, így hozzáfűzném, hogy elírtad a nevet.. én így találtam meg:
Die Siedler II Die Naechste Generation Wikinger -
#1100 Vikingshez nincs crack, de általában nagyon jók az image fileok.
Ami fontos:
-Daemonba mountold az image-et.
-a játék indítása alőtt ne felejts el Yasu-ban CLOAK-ot nyomni.
Daemont, meg yasu-t remélem megtalálod. legfrisebb verziók.. eleve... -
#1099 ha nem értesz hozzá, legalább ne szólj hozzá. -
Yossi #1098 nézz bele a genesis könyvtárba -
Helius #1097 Sziasztok!
Vki legyen szíves, segítsen!
Letöltöttem a Vikisngset mininováról, fel is raktam, de mikor elindítanám, először ide: http://www.securom.com/message.asp?m=timeout&c=%2D1&l=en , majd ide: http://www.securom.com/message.asp?m=copy&c=1000&l=en irányít.
Azt írja ki, tegyem be az eredeti CD-t. AZ alapjáték eredetiben van meg, de ezt csak letöltve tudtam megszerezni.
Mit csináljak?
-
#1096 igen persze.
de a fő újítása azon az 1-2 kényelmi funkciók kívül főleg az új nép. meg persze az új kampány(meg új pályák. végre kicsit komolyabbak a "juss el a zászlóhoz" feladatnál:D) -
#1095 lol :D én is jókor kérdezem :P
amúgy ennyi ? vagy van még 1-2 érdekesség ? mesélj :) -
#1094 amúgy a vikinges miben tud többet az alapnál ? Olyasmi apróságokra gondolok, mint ez a "katona előállítása itt" gomb. Ill ez a gomb megjelenik az alapkampányban is, ha felteszem a kieget ? -
#1093 van vikingben 1-2 jó dolog.
pl kiírja, ha elakadás van egy zászlónal, vagy ha elfogyott a deszka, kő, vagy ilyenek.
Bár háború közben állandóan kiírja, hogy elfogyott a katona, még akkor is ha van a főházban még 20 db:D
Meg alapbeállításként nem hordja szét az aranyérméket. nem rosz, mert nem a bázis melletti őrhelyeken lesznek a generálisok. Bár így csata aelőtt figyelni kell rá picit.... és nem tudom, vissze lehet-e kapcsolni...
Meg ugye van egy új nép:D -
Yossi #1092 ne nevezd át semmire, jó ez így. csak ez újdonság, és tök jó dolog. utálom, hogy az alapban folyton figyelnem kell, hogy a lényeg egy helyen legyen. -
digi7 #1091 Sziasztok, szia takysoft.
Nagyon szépen köszönöm a részletes tájékoztatást, számomra tartalmas és érthető volt.
-
#1090 arra való, persze. oda hordják a katonák hozzávalóit automatikusan
de ha nem egyértelmű, akkor szerinted mire nevezzem át? -
Yossi #1089 még annyi, hogy a Vikingben a termékek adatlapján van egy gomb: katona előállítása itt. ha ezt benyomom, akkor figyel arra, hogy ott legyenek a fegyverek, és a sör? -
Yossi #1088 javítom magam.
szóval, ahhoz képest, hogy nincs kész, nagyon jó :))) -
donatus13 #1087 Lenne kedve innen valakinek még hamachizni?:D -
#1086 sok időpontot ígértem már, nem sikerült teljesíteni.
Haladok, de németről lassan megy.
talán jövő héten... -
Piko888 #1085 Képzeld siekrült megoldanom, elkezdtem újra az első missziót, végignyomtam és utána már megjelent a 3. pálya is. A magyarítás nagyon király lett, a Vikinggel kb mikor leszel kész? -
#1084 Yossi: txt-ben vannak a szövegek, és egy külföldi fórumon találtam decryptert.
txt-ben nem azt írom, hogy rosz a Viking magyarítása, hanem azt, hogy nincs kész. A kampányok közül csak az első van benne.(az alapjáték fordítása teljes.)
digi7: protected játékot(másolásvédettet) háromféle módon futtathatsz a gépen:
-ha megvetted
-ha crackelted.
-ha nagyon nagyon ügyesen lemásoltad.
Utóbbi a nehéz, de néha egyszerűbb, és jobb, mint a crack.(pl patchelheted).
A lényege az, hogy készíts egy NAGYON pontos képet a lemezről. Utána ezt kiírod dvd-re(bár ez legtöbbször nem működik, mert a játék felismeri, hogy írható lemezen van, nem nyomotton), vagy beilleszted egy Virtuális drive-emuláló progiba.(ha elég jó a program, akkor tudja a képet olyan jól emulálni, hogy a játék ne vegye ezt észre.)
Ez sokáig egész jól működött is, csak aztán a gyártók rájöttek a turpisságra... A copy procetcek el lettek látve egy blacklisting (feketelistázás) opcióval. Ez azt jelenti, hogy (bár az emulált lemez arra nem jön rá, hogy ő most emulált-e, de) ha el van indítva a legismertebb emuláló software-ek valamelyike, akkor a játék nem indul el.
Talán legismertebbek közé tartozik az Alcohol 120%, és a Daemon Tools.
Ha ezek valamelyike épp fut a rendszerek, akkor a játék nem indul e(akkor sem ha megvetted). Csak hát sajnos vásárolt lemeznél elég kikapcsolni a Daemont, míg emuláltnál ugye...
(Amúgy Alcohol sokkal többet tud, képet készít, és lemezt is lehet írni vele, de a Daemon Tools picit elöbrébb van emulálásban, Setlershez pl ez kell, de lehet, hogy a legújabb Alcohol is jó. nameg Daemon ingyenes, bár az alcohol emuláló része is).
Itt jön a válazs a kérdésedre:
a Yasu egy olyan progi, ami "elrejti" a Daemon Toolst, és az Alcohol 120-at a játék szemei elől(pl más memóriaterületre erőszakolja a dvd-meghajtók infóit, stb.)
Settlers 2 Viking telepítése:
-felrakod a játékot Daemon tools meghajtóba, telepíted
-Minden indítás előtt Yasu-val cloakolod a meghajtókat (yasu elindít, majd katt: cloak)
Játszol -
Balázs a vihar #1083 ez a játék nagyon sikerült a készítőknek nem rég szedtem le és eléggé lenyűgözött és kössz a magyarosítást is (más csak a beszédet kellene magyarosítani ) -
digi7 #1082 Szia.
Köszönöm még egyszer. Tényleg kiváló a magyarosítás.
Azért lenne egy kérdésem, amit nem tudtam megfejteni. Mit jelent az előző hozzászólásodban az alábbi sor.
„meg indítasz egy YASU-t,”
Előre is köszönöm a válaszod.
-
Yossi #1081 kösz, megvan.
a magyarítás a vikinggel is egész jó, ahhoz képest, amit a txt-ben írsz :)
mivel editálod? -
#1080 Közben(némi segítséggel) sikerült megoldani, hogy a főmenüben a grafikus felirat is magyar legyen (következő verzióban benne lesz kismillió javítással együtt).
Majd teszek fel képet is, de most nem vok otthon. -
#1079 Egyszerre válaszolnék a 2 kérdésre.
Egyrészt a magyarítás letölthető a Weblapomról is (Játékok/Honosításaim pont), illetve a Magyarítások Portálról is ugyanúgy.(Letöltések pont alatt, vagy beírod a keresőbe)
Yossi: a Vikinges kiegészítő még csak német nyelven jelent meg. Ez nem nagy gond, mert a magyarítása már készen van(kivéve a kampányrész, de az meg készül.). Mind1, nem is ez a lényeg. Die Siedler II Wikinger néven keresd, főleg torrenten.
Torrentet pl itt vagy itt találhatsz, válogass. (VIGYÁZZ, mindkettő rar-passwordos, a pass ott van a weblapon, ne felejtsd el leírni!!!)
Vikinghez crack nincs, de nincs túl jó védelme, és jó az image. Bemountolod legújabb daemonba, meg indítasz egy YASU-t, és nem lesz gond. -
Yossi #1078 ezt a vikinges kiegészítőt honnét lehet beszerezni? -
digi7 #1077 Szia takysoft.
Szeretnélek megkérni, hogy az általad készített magyarosítás letöltésének helyét, ad meg számomra. Kerestem a weblapodon is, de nem találtam. Lehet, hogy szemüveget kell íratnom?
Előre is köszönöm…. A benne lévő munkádat is.
-
#1076 akkor kezd elölről.
(max cheatelsz, azok pont ilyen helyzetekre valók)
Meg ugye, ha épp magyarítást tesztelsz... :D -
Piko888 #1075 Van egy mentésem a 2. pálya végén, többször is probáltam visszatölteni de sem. A save könyvtárban a mentéseimmen kivül semmi érdekeset se találtam. -
#1074 a Dokumentumok\S2 mappában vannak a save-ek, talán ott találsz vmit...