1593
The Settlers II - Next Generation
-
Piko888 #1073 Sajna nem, amikor az első pályát végigvittem utána tudtam kattintani a 2.-ra, de most hogy végeztem a 3. pályával csak az elsőt engedi. EGyébként az alap küldetéseket nyomom. -
#1072 abban benne a patch is.
tuti, hogy nem tudsz a második sziget zászlójára kattintani? -
Piko888 #1071 Bocsi a serialért :-( A játékra csak a Viking kiegészítő van felrakva. -
#1070 ejnye-no.... ha nem privibe, akkor is legalább spoiler.... -
#1069 Vikings edition, vagy legalább patchelt? -
Piko888 #1068 Serial : L63L-TT9R-93TK-NNWX
-
Piko888 #1067 Van egy kis gondom, elkezdtem nyomatni a Next Generationt de a második pálya után a küldetés menűben csak az első pályára tudok menni. Miért? -
bandymaci #1066 csá emberek!
kellene nekem egy cd kulcs a settlers2 NG-hez az enyém eltűnt... -
donatus13 #1065 Ebben egyet értek:D -
#1064 hát én nemtom, de az biztos, hogy ez a Settlers II írtó jó:D
-
donatus13 #1063 azsem rossz játék settlers 6 hoz képest elég jo:DElöttem elvesztette már az uj settlers igazi multját :( -
#1062 ráadásul a K&M soooookkkkaaaalll gyengébb :DDD -
#1061 teljesen igaz.
Settlers II már rég oldie volt, mikor Knights and Merchants megjelent:D -
#1060 Egyébként is fordítva történt. ;)
-
totya4 #1059 Ha lemásolná akkor a settlers nem settlers lenne :) -
#1058 jah kösz...kár hogy nem lehet..a Knight and Merchants ot lemásolhatná a settlers mer az vmi hihetetlen jo játék menettel rendelkezik..vagy jo lenne ha annak lenne 3 dik része -
#1057 olyan nincs, hogy rákattintasz a fickóra... 1edül az ellenséges katonai létesítményeket lehet támadni (arra kattints rá), majd beállítod, hogy mennyi telepes támadja meg (persze ez függ attól, hogy mennyi katonai létesítményed van a közelben, és azokban hány telepes van..)
amúgy ha a The Settlers II - 10th Anniversary -n játszol, abban tutorial is van a harchoz.. -
#1056 hi all
én csak most ismertem meg a settlers világát és msot már mindenre rájöttem a gazdasági téren (tök olyan mint a Knight and Merchants)na a kérdésem a következö hogy lehet támadni????????????van oylan hogy az ellenséges épületek megtámadása???mert ha a barakbol kijön a csávom be megy a várba és kész...oylat nem lehet hogy rá kattintok a csávora és hogy támadja meg az x embert vagy épületet????
elöre is thx -
#1055 ja értem.
na midnegy, most már jo
köszi:D -
#1054 reg izé akkor kell, ha angol alapjátkra szeretnél német kieget telepíteni.
Jó játékot kívánok:D -
#1053 már jo. az volt a baja hogy átneveztem a language mappát...
most csak átmásoltam a magyaritást, még a regisztrácios izét se csináltam meg, és minden ok. -
CéZé #1052 Settlers 6 topik -
donatus13 #1051 Megint alig van cucc csak fa kő meg szokásos akkor ezsem kell 5 be is hatalmasat csalodtam ...Az szerinte megy kukába valo lett...DE ez egyéni vélemény:) -
donatus13 #1050 ja most láttam képen :D -
donatus13 #1049 És mi a véleményed itt van gazdasági cumo rendesen vagyx itt is csak 4 darab cucc van ?
-
#1048 jaa, hogy ez még demo? akkor megnyugodtam, illetve nem is, mert már jó lenne a teljest is játszani. holnap nekigyűrközünk:) -
#1047 Alig fél órája hogy leszedtem a demót. :) -
#1046 [IMG][/IMG] -
#1045 héé, már megjelent az új rész?? -
#1044 [IMG][/IMG] -
#1043 ERdekes lett VI-ik resz,maskepp nez ki es sok minden mas benne,de felelem jo lett,eddig. Evszakok valtoznak igy a fak lombjai is stb,meg tobb idot kell jatszanom,h kideruljon jobb lett e!!! :) -
#1042 "a hiba"... igen részletes....
a demo-t még nem láttam, de lehet azzal nem müxik ám.
amúgy nemtom.
ha ki tudnád kutatni, melyik file-al van a baj, akkor talán tudnék segíteni.
próbáld meg a magyarítás fileokat egyesével lecserélgetni, akkor kéne megnézni, melyikre dob hibát. -
#1041 a magyaritás nélkül megy. azzal meg elöjön a hiba. na ilyenkor mizu?:o -
#1040 Ohh jeeee,thx!! -
Piko888 #1039 Végre itt a demo : http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=3130&news -
#1038 ja értem:Dlehet le kéne nekem is szednem -
#1037 köszi, akkor feltszem mégegyszer, hátha. kieg nins meg, szal csak az alapjátékbol táplálkozom. -
#1036 CRACK????
ott lezs a gond:D
tedd fel a vikingset, daemon+Yasu, azt nincs erre gondja. a Vikings eleve patchelve van legújabbra.
UI: neten Siedler Die Wikinder néven keresd, még csak németül jött ki:D
angol alapjátékra rá lehet telepíteni a német kieget, részletek a magyarításom readmejében(magyaritasok.hu) -
#1035 FELÉGET?????
igen... majdnem mindenben ugyanaz... majdnem.... itt lehet evakuálni:D
nem kell azonnal égetni:D -
#1034 miért nem indul el a game??? crackeltem, minden, elinditom, fekete képernyö, és kilép.... HELP pliz!