The Settlers II - Next Generation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszerûbb lett a kezelõfelület, meg pár pici apróság változott(pl mindne katonai épület evakuálható, kutat bárhol lehet ásni), meg több-mindenrõl küld üzenetet a játék.
Megpróbáltak az eredeti játékhoz teljes mértékben hûek maradni.(szabályrendszer szempontból persze, a kampány teljesen új) Épp csak annyit változtattak, amit éppen kellett.
A Viking kieg-ben annyi az újítás az új kampányon kívül, hogy van egy új nép, a Vikingek(ami persze megincsak nem rondít bele a szabályrendszerbe, mert szinte csak a textúrák mások😄)
Válasz a kérdésedre: igen, a régi S2-es játékosoknak készült😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
de nekem már mind1, mert ez a Vikings-hez nem jó.
a Vikings eleve 11758-as build.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Settlers 2 10th Anniversary Update v11757-HATRED
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Azt meg ugye a Lakatosmûhely készít.
Minden szerszám ott készül. (újabban szerszám, régebben eszköznek fordítottam, de az új verzióban már szerszám lesz😄)
Jah.... aki meg nem ért hozzá, mint már sokszor mondtam, a tutorial is magyar.... abban ez mind benne van (legalábbis a szerszámok prioritásbeállításai)
Az tényleg nincs a központba!!!
Miért nem csinál, mikor minden más szerszámom van (lapát,horog, stb...)???
(Ez egy kis segítség volt. 😉 )
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Az a gondom hogy az elsõ pályán hiába van búzám meg vizem és sok lisztem a Pékségeket csak kettõt tudtam csinálni, mert a többinél mindig azt mondja hogy nincs munkás? Mit cseszek el???
online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu
amikor telepítem a kieget akkor ezt irja ki:"the language of the addon is not installed settlers II - 10th Anniversary version. Installation will be aborted." mi lehet a baj?azt értem, hogy mit ir csak nem tudom megoldani.ujrainstall is volt.
online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu
Problémám a következõ: Szeretnék játszani a bátyámmal Lanon, odáig minden rendben, hogy csatlakozunk elindul a játék, de kb 10 másodperc után a karakterek elkezdenek oda vissza rángatózni, mint ha laggolnának, majd abbahyagják és megint kezdik. Kipróbáltuk Direct IP-vel, Lan-on és úgy is, hogy Router nélkül csak egy szál kábellel összekötöttük a gépet Gigabites kapcsoalttal, de akkor is csinálta. Más játékoknál nem tapasztaltam ilyet, Settlers IV-nél sem.
Persze ha bárki szeretne segíteni(nétem nyelvi fordításban), bárkinek tudok adni munkát.
Sajnos kcst 1 pálya elkészítése után átpártolt egy másik játékhoz.
Ismétlen, akárki szeretne fordítani, nálam bárki jelentkezhet.(csak jól tudjon németrõl fordítani)
Csak megköszönni szeretném a munkádat, amit a fordításra fordítottál. 😊
És természetesen gratulálok hozzá. (hajlongós smiley)
Remélem maradtak még energiáid, hogy befejezd. 😉
Üdv.:
Racecam
u.i.:sorry az offert
annyira nem nahéz beállítani😄
D-Fend windowsos GUI-val egész egyszerûen használható a DosBox, arra való hogy régi dosos játékok jobban, gyorsabban, kompatibilisebben fussanak win32 (xp/2000) alatt mint simán elindítva. Vagy használsz valamilyen virtual pc-t, de azok se tökéletesek.
Köszi a válaszokat. Már csak egy kérdés: (mint totál analfabéta) mi az a dosbox?<#nemtudom>#nemtudom>
legyen tényleg DOS, vagy DosBox
A parancssor csak a dos egy szerencsétlen emulációja. hangkártyákat pl recsegve támogat. szar. rendes emulációhoz hazsnál dosboxot. nem olyan nehéz beállítani.
Ha Win98-ról van szó, akkor az mellett van valós dos mód.
Ha meg XP, akkor az a gép bírni fogja ddosboxban a settlerset.
Meg ugye... próbáld ki a 10th anniversary-t, ha már lefordítottam😄
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Lehet nem ide kellene írnom, de nem találtam jobb helyet. Én a settlers2 régi verziójával nyomom, amolyan nosztalgia képpen. Otthon mûködött is megfelelõen, de a másik gépre másolva nem indul, és ezt írja ki dos-parancssorban: Outer main loop error: selected screen mode not avail. Próbálgattam állítgatni a setupjában a screen mode-ot, de semmi új. Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném. És elnézést, ha rossz helyre írtam!
(Ezért kénytelen vagyok a Die Siedler II - Die nächste Generation Wikinger-t letölteni. Már a neve is... GRRRRR!!!)
Egyébként itt a készítõk web oldala, aki tud németül rákérdezhet vagy a fórumból talán kimazsolázhatja várható-e angol megjelenés.
http://www.funatics.de/news/
a 2. pályát le is fordította, méghozzá igen jó minõségben!
Remélhetõleg így gyorsabban halad majd a fordítás!
ellenben a Die Siedler II Die Nächste Generation: Die Wikinger már kijött.
a magyarításom readmejében van egy trükk, hogyan lehet az eddig csak németül megjelent kieget feltalapíteni az angol(vagy más) játékra.
magyarítás müxik azzal is, csak sajnos a kampányon még dolgozom.
fogok is még egy ideig, de itt a fórumon majd nektek néha kiadok egy köztes állapotot, ha van rá igény.
egyenlõre még nem, mert még alig van több, mint ami volt.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
eredetileg úgy volt, hogy a játék neve settlers II - Next Generation lett volna, de aztán 10th anniversary lett. ez a kettõ név egy játék 😊 és most kijött ehez egy kiegészítõ, ami a vikings névre hallgat.