The Settlers II - Next Generation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
Sokkal jobb grafika. Eleve Windows kompatibilis.

Egyszerûbb lett a kezelõfelület, meg pár pici apróság változott(pl mindne katonai épület evakuálható, kutat bárhol lehet ásni), meg több-mindenrõl küld üzenetet a játék.

Megpróbáltak az eredeti játékhoz teljes mértékben hûek maradni.(szabályrendszer szempontból persze, a kampány teljesen új) Épp csak annyit változtattak, amit éppen kellett.

A Viking kieg-ben annyi az újítás az új kampányon kívül, hogy van egy új nép, a Vikingek(ami persze megincsak nem rondít bele a szabályrendszerbe, mert szinte csak a textúrák mások😄)

Válasz a kérdésedre: igen, a régi S2-es játékosoknak készült😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Molnibalage
Sakcok, nekem az lenne a kérdésem, hogy ez egy-az egyben az Settlers 2 jobb grafikával, vagy van benne valami újítás is?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

takysoft
ez ugye a patch.(VÉGRE crackelve😄)
de nekem már mind1, mert ez a Vikings-hez nem jó.
a Vikings eleve 11758-as build.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Ez mire jó? Próbálta már valaki?

Settlers 2 10th Anniversary Update v11757-HATRED

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

takysoft
Sodrófa kell neked!
Azt meg ugye a Lakatosmûhely készít.

Minden szerszám ott készül. (újabban szerszám, régebben eszköznek fordítottam, de az új verzióban már szerszám lesz😄)

Jah.... aki meg nem ért hozzá, mint már sokszor mondtam, a tutorial is magyar.... abban ez mind benne van (legalábbis a szerszámok prioritásbeállításai)

Köszönöm a segítségeket utánnanézek ha gondom lesz majd írok!!!

De tudom hol kell beállítani!

Nem

Be tudod állítgatni ki kapja meg a nyersanyagokat, vagy milyen prioritással. Ezek szerint sosem játszottál még settlerssel.
Akkor valószínû hogy a szén rossz helyre megy :-((

PetruZ
A központ nem készít magától ilyen eszközöket, erre ne is várj. Van egy épület, ami mindenféle szerszámokat tud gyártani, ahogy igény van rá... viszont az sem fog mûködni önmagában, kell még neki legalább két másik (az egyik az egy bánya). 😊
Gondolom a péklapátra gondolsz!
Az tényleg nincs a központba!!!
Miért nem csinál, mikor minden más szerszámom van (lapát,horog, stb...)???

PetruZ
Hát, ha nincs pék, akkor csinálni kell. Vajon mi az a tárgy, amit a pékek használnak és amibõl most neked nincs egy darab sem? 😊

(Ez egy kis segítség volt. 😉 )
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Az a gondom hogy az elsõ pályán hiába van búzám meg vizem és sok lisztem a Pékségeket csak kettõt tudtam csinálni, mert a többinél mindig azt mondja hogy nincs munkás? Mit cseszek el???

takysoft
asszem az V motorjára készült. de nem tuti, azt nem láttam

Inkább az a lényeg hogy stílusában a korai settlerseket idézi.
Johnny23
sziasztok!

ennek jobb a grafja,mint a IV, V-nek?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

takysoft
magyarítás: readme😄

jah már megvan 😄 megtaláltam

online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu

hello!
amikor telepítem a kieget akkor ezt irja ki:"the language of the addon is not installed settlers II - 10th Anniversary version. Installation will be aborted." mi lehet a baj?azt értem, hogy mit ir csak nem tudom megoldani.ujrainstall is volt.

online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu

Ombika
Ritkan nekem is,de hamachin feszt megszakadt igy mar nem is jatszom neten! 😞

Helló

Problémám a következõ: Szeretnék játszani a bátyámmal Lanon, odáig minden rendben, hogy csatlakozunk elindul a játék, de kb 10 másodperc után a karakterek elkezdenek oda vissza rángatózni, mint ha laggolnának, majd abbahyagják és megint kezdik. Kipróbáltuk Direct IP-vel, Lan-on és úgy is, hogy Router nélkül csak egy szál kábellel összekötöttük a gépet Gigabites kapcsoalttal, de akkor is csinálta. Más játékoknál nem tapasztaltam ilyet, Settlers IV-nél sem.
takysoft
meg ha valaki észreveszi, hogy esetleg megjelenik az angol, akkor lehet ordítani, mert azt volna kedvem fordítani.

takysoft
Egyenlõre a Deus Ex-et szeretném befejezni, ne várjatok hamar a fordításra.
Persze ha bárki szeretne segíteni(nétem nyelvi fordításban), bárkinek tudok adni munkát.
Sajnos kcst 1 pálya elkészítése után átpártolt egy másik játékhoz.

Ismétlen, akárki szeretne fordítani, nálam bárki jelentkezhet.(csak jól tudjon németrõl fordítani)

Szia takysoft!

Csak megköszönni szeretném a munkádat, amit a fordításra fordítottál. 😊
És természetesen gratulálok hozzá. (hajlongós smiley)
Remélem maradtak még energiáid, hogy befejezd. 😉

Üdv.:
Racecam
takysoft
nem😄

es volna kedved megosztani velem eme remek programot? 😊
u.i.:sorry az offert

takysoft
találtam egy srácot, õ küldte el.

takysoft: h sikerult decodolni/encodolni a nyelvi fajlokat? vmi sajat szerzemeny v talaltad vhol? thx

takysoft
A D-fendet spõecnam ajánlom.
annyira nem nahéz beállítani😄

dosbox

D-Fend windowsos GUI-val egész egyszerûen használható a DosBox, arra való hogy régi dosos játékok jobban, gyorsabban, kompatibilisebben fussanak win32 (xp/2000) alatt mint simán elindítva. Vagy használsz valamilyen virtual pc-t, de azok se tökéletesek.
és az anniversary totál király, nagyon bejött, még tolom is, csak közbe nosztizok is kicsit<#vigyor3>
eredetileg windows xp-ben próbáltam, minden dos parancssor és egyéb nélkül, de nem indult, a dos parancssort már csak azért használtam, hogy meglássam mit ír ki, mi a baja.
Köszi a válaszokat. Már csak egy kérdés: (mint totál analfabéta) mi az a dosbox?<#nemtudom>
takysoft
tescosjoghurt-nak meg van. #906

PetruZ
XP alatt simán megy a régi S2 Gold változata DosBox nélkül is. Nekem sohasem volt gondom vele.
takysoft
"dos-panacssor" ott a hiba😄
legyen tényleg DOS, vagy DosBox
A parancssor csak a dos egy szerencsétlen emulációja. hangkártyákat pl recsegve támogat. szar. rendes emulációhoz hazsnál dosboxot. nem olyan nehéz beállítani.
Ha Win98-ról van szó, akkor az mellett van valós dos mód.
Ha meg XP, akkor az a gép bírni fogja ddosboxban a settlerset.

Meg ugye... próbáld ki a 10th anniversary-t, ha már lefordítottam😄

Mo.Organ
<#wow3><#nemtudom><#kerdes>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Sziasztok!
Lehet nem ide kellene írnom, de nem találtam jobb helyet. Én a settlers2 régi verziójával nyomom, amolyan nosztalgia képpen. Otthon mûködött is megfelelõen, de a másik gépre másolva nem indul, és ezt írja ki dos-parancssorban: Outer main loop error: selected screen mode not avail. Próbálgattam állítgatni a setupjában a screen mode-ot, de semmi új. Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném. És elnézést, ha rossz helyre írtam!
Mo.Organ
Borzasztóan csapkod az ideg. Tudna valaki segiteni a 4.-es pálya végigvitelében. Többekközött abban hogy a sárgák mért nyomulna annyira felém amikor meg sem támadhatom?

takysoft
thx, jártam már ott😄 semmi info

Mahamoti
Könnyen meglehet, hogy elõbb végeztek mint az angol megjelenés, már ha megjelenik egyáltalán angolul. Nevetséges, hogy a készítõk/kiadó hónapokon keresztül nem képesek angolul kiadni.

(Ezért kénytelen vagyok a Die Siedler II - Die nächste Generation Wikinger-t letölteni. Már a neve is... GRRRRR!!!)

Egyébként itt a készítõk web oldala, aki tud németül rákérdezhet vagy a fórumból talán kimazsolázhatja várható-e angol megjelenés.
http://www.funatics.de/news/
takysoft
úgy esett, hogy akadt egy kis(németül jól tudó) segítségem kcst személyében.
a 2. pályát le is fordította, méghozzá igen jó minõségben!
Remélhetõleg így gyorsabban halad majd a fordítás!

Mo.Organ
Gyurd azt a magyarítást, mert a 4.-ik pályán nem tudok tuljutni. Nem értem igazábol mit is akar.

takysoft
majd akkor keresd, ha kijött. merthogy a Vikings még nem jöt ki.
ellenben a Die Siedler II Die Nächste Generation: Die Wikinger már kijött.

a magyarításom readmejében van egy trükk, hogyan lehet az eddig csak németül megjelent kieget feltalapíteni az angol(vagy más) játékra.
magyarítás müxik azzal is, csak sajnos a kampányon még dolgozom.
fogok is még egy ideig, de itt a fórumon majd nektek néha kiadok egy köztes állapotot, ha van rá igény.
egyenlõre még nem, mert még alig van több, mint ami volt.

Gabesz amd64
ez nem off hanem warezz<#lama>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

gilgames00
és most nemrég kijött a Vikinges kieg...amúgy köszönöm a segitséget!Mégegy dolog,honnan lehet letölteni az új kieget (viking),tudja vki?bocsánat az offért..

takysoft
nextgen=10th anniv

gilgames00
na most már értem,és köszi az eligazitást!<#worship>

gilgames!
eredetileg úgy volt, hogy a játék neve settlers II - Next Generation lett volna, de aztán 10th anniversary lett. ez a kettõ név egy játék 😊 és most kijött ehez egy kiegészítõ, ami a vikings névre hallgat.

gilgames00
segitsetek plz,teljesen összezavarodtam...ugye kijött az alap játék Settlers 2:10th Anniversary,ezután a patch,most nem olyan a rég a Next Generation..szal ez egy kieg az alap játékhoz?Akkor a Viking nevü kieg mi?vagy ennek aza neve ,hogy Next Generation:Viking?😊Kösz elöre is!