1593
The Settlers II - Next Generation
-
#1153 nagyon örülök neki és köszönöm szépen mindennki nevében -
Zotya84 #1152 néztem a filet. mivel elég sokat programozom, így nem fog gondot okozni a tabok, \nek értelmezése. :-)
Én (na jó, az asszon) elékezdjük a 3.at amint rábólint. -
#1151 írtam prvit, benne linkkel.
a txt szerkezete a játéktól függ. Nem kéne átszámozni. Rá lehet jönni.
A lényez az, hogy normális szövegszerkesztővel nyisd meg. UltraEdit a legjobb, de ha más nincs, akkor egy Jegyzettömb tökéletesen is megfelel. MS-Word-ör felejtsd el, mert szétbassza a fileszerkezetet.
A szövegek közepén levő "\n"-ek új sorba lépést jelentenek, azokat se kell szétvágni. Arra kéne még vigyázni, hogy ahol tabulátorjel van, ott az is maradjon(Jegyzettömbben ez nem látszik, de rá lehet jönni... azok a helyek, ahol nagy ugrás van, de nem sok szóközből épül fel).
elvileg az első 2 pálya már kész van (c01-el és c02vel kezdődő sorok)
a maradék 10 pályára kellene segítség. Lehet, hogy ha nekikezdesz, akkor nekem is megjön a fordítókedvem, és elkezdem hátulról, azt majd összeérünk. meglátjuk mennyire érek rá.
Lényeg a következő:
Ha szeretnél segíteni, akkor fordítsátok le a 3-as pályát (c03-al kezdődő sorok(sortörést kapcsold ki, akkor látod)), és küldjétek vissza az eredményt nekem. Arra kéne vigyázni, hogy:
-ne nagyon legyen benne félrefordítás
-illeszkedjen a szöveg a Settlers stílusához.
Visszakülditek, és akkor leellenőrzöm, hogy jó-e. És ha megfelel, akkor lesz még fordítanivaló.
És persze már a szándékot is köszönöm, mert tényleg minden segítség jól jön. -
Zotya84 #1150 oké. ha annyit segítesz, hogy egy txtben (szigorúan sorszámozva) átküldöd őket, akkor odaadom asszonkának, talán segít egy kicsit. -
#1149 nem halad. egyrészt és se komálom túlzottan a németet(ezért is hírdetek midnenhol folyton, hogy akinek van kedve, adok fordítanivalót), másrészt meg időm se nagyon van (még más, angol fordításokra se.)
csak ismételni tudom magam. Ha segítesz, akkor gyorsan meglesz:D -
Zotya84 #1148 Taky: Hogyan állsz a Viking magyarításával? csak egy kérdés, mert németül ennyire már nem tudok, és a sztorija is érdekelne a dolognak. válaszod előre is köszi -
#1147 elvileg kellene crack...
de sztem add fel inkább.
vagy ha van asztali géped, akkor azon próbálkozz -
Maxbarca #1146 Maxi image-el elindítottam!Sajna friss driverrel sem működik!! -
Maxbarca #1145 Nah ugye :D:D!Akkor most kéne tisztázni valamicskét!Kell-e crack hozzá,ha leszedem a 11757 patchet???Mert azt hallottam hgy az eleve crack-elt,vagy hogy is van ez? -
#1144 arra, annyiért jó is:D -
Maxbarca #1143 Naaah...Nem kellene ez a gép neked 68.000 Ft-ért?!Ennyiért vettem !Arra a célra ökéletesen megfelel,hogy beviszem fősulira meg programozgassak rajta,és a játékok java is elindul rajta!Jó,nem fogok Crysissal meg hasonló kaliberű játékokkal jétszani,nem vonzanak annyira!!!DE az imádott Football Manager 2008 is lazán fut rajta,és ez a lényeg -
#1142 WOW.. Ez a komoly:D
4 giga DDR2, meg 2 db gefo8700-as SLI-ben...
2 db 250-es vinyóval dobálják:D nem rosz:D
magyar cikk is van róla.
nem csoda, hogy 500.000 ft a kicsike:D -
#1141 ellenben azt azért érzed, hogy ez egy NAGYON irodai noti... egyáltalán nem játékra lett készítve.
Nem tudom, mennyire fontos neked a mobilitás(munkaeszköz-e ez), de notebook áron hatalmas teljesítményű gépet sokkal olcsóbban össze lehet állítani.
Persze vannak notikból is játékközpontúak. onnét lehet felismerni, hogy sehol sincs rajta az a két szó, hogy "celeron" vagy "sempron" illetve a vidokártya NEM inteles.
Ajánlhatom a DELL notikat, amik minőségre is jók(nem romlanak el), illetve nagyon jó garanciai felétételeik vannak.
Persze a notik teljesítményben sosem érnek egy sztali gép színvonalára...
A te notid új ára jelenleg 160e körül van.. Ennyiből asztali gépben már lehet venni egy felső-középkategóriás masinát.(19-es TFT, athlon x2 64 5200+, remek alaplap, pl gigabyte ga-m57-s4, radeon hd2600xt ddr3 memmel, 2 giga 800mhz ddr2, még egy 400 gigás sata2-es samsung vinyó is belefér.... tudom, múlt héten vettem egy ilyen gépet egyik barátomnak.. billentyűzetestől, egerestől, hangfalastól.. Vista.. UT3 demo gyönyörűen megy rajta:D Bioshock szintén... de a Crysis-el se lesz gondja, már ha megjelenik a játék)
Notebook-ból egy ilyen teljesítményű legalább 300.000 ft.
Itt láthatsz jó teljesítményű notebookokat és ezek még nem is a játékosoknak szánt modellek.
Persze vannak a DELL-nél olcsóbb gyártó is, de ennyire nem fogok belemerülni a témába.
Ezzel úgy nagyjából mindent elmondtam a notikkal kapcsolatos véleményemről. Összegezve: akkor vennék notit, ha tudnék olyat venni, mint amiket az előbb linkeltem. Irodai szar nem kell... -
#1140 Ez volna az? HP Compaq nx6110 - Az irodai segítőtárs
"Intel GMA (Graphics Media Accelerator) 900-as. A video memóriát a gép a rendszermemóriából csippenti le, maximum 128 MB-ot."
jaj...
Ez volna a MGA 900-as
ha itt a supportra magd a graphics driverre kattintiok, akkor ide lyukadok ki, de azért nézd meg te is.
Windows XP esetén tehát
EZ volna a legújabb driver.
ha nem tévedek. próba cseresznye. -
Maxbarca #1139 Nem kell azért szídni ezt a jószágot!Mnden játék eindult eddig csak ezzel szívok!Notebookom neve:Hewlett-Packard nx6110!Már van rajta egy driver,de nem hiszem hogy annyira friss lenne!Köszike a törődést! -
#1138 inteles videokatival nem csak ezügyben fogsz szívni. Integrált szar.
Nem szabadott volna olyat venni.... ez van:(
De ha már ez van, akkor tényleg driverezd fel rendesen, hátha kevesebbet szívsz úgy...
Ha elárulod a notebook nevét, akkor kutatok neked drivert.(XP-t használsz gondolom.) -
Maxbarca #1137 ÓÓÓÓÓÓh a fenébe!Kár ! -
#1136 nekem is ilyen gondom volt, utánakerestem, és vhol azt írták, hogy noteszeken nem igazán akar elindulni a gém... vagy ha el is indul, mint nálam, akkor utána a játéktér nagy sötétség csak.. ez ellen nem lehet tenni.. :( -
HUNRusty #1135 driver cseret probaltal?directx frissites? jobb otletem nincs:( -
Maxbarca #1134 Hát sajnos fel kellett adnom,mert próbálkozásaim ellenére nem akar működni a dolog!Kipróbáltam már szerintem mindent az ég világon!Mindent!Igen,Inteles a videókari,nem is tudom honnan lehetne drivert szedni hozzá?Talán Intel.com??!Érdekes,hogy nem indul el!Épp kezdene beindulni,megjelenik egy kis ablakocska a bal felsőben,és utána kilép!Ennyi!Aki hasonlóval találkozott kérem ossza meg velem is!Jön az 5 napos szünet,lenne is időm játszani !Előre is köszi! -
#1133 nem csak én, azért lógnak ám itt néha-néha
Nem tudom mi az a swat 4(legalábbis miben más mint a swat 1- vagy 3, mert egyiket se ismerem:D), de ha újabb játék, ékkor biztos elmegy összehasonlítási alapnak.
Ha inteles az integrált kari akkor lehet érthető a dolog, mert arra nem nagyon fejlesztenek, így sokminden inkompatibilis.
Ha más helyzet, akkor reinstallt próbáld meg... mást nemnagyon tudok így látatlanban. (nekem pl a crack után újra kellett telepítenem. jó volt a crack, csak maradtam volna yasunál, de többé nem indult el.. csak crackel:D fura...)
Amit mindenképp ajánlok: Ne add fel, mert nagyon jó a játék:D Esetleg szerezd be a Vikinget. Alant találsz linket is, meg crackre is linket.(max 1000 üzenetet kell visszaolvvasni, az én beállításaimmal az max 10 oldal:D)
Meg ugye legfrisebb driverek mindenből. -
Maxbarca #1132 Érdekes!Swat 4 szinte akadás nélkül fut,Settlers II meg nem akar elindulni???Takysoft,látom csak te vagy már visszatérő vendég! -
#1131 jaj.. integrált videokari.... ott lesz a gond....
csak nem laptop? mert ha asztali, akkor vegyél egy videokarit azt kész:D nincs nagy igénye..
UI: 1.4-es celeronhoz 512 memória? fura... -
Maxbarca #1130 Sajnos a DEMO sem indul el,így gondolom a gépemmel lesz baja!Laptop,Intel Celeron 1,4 GHz,512 MB RAM,128 integrált videókártya!Sajnálom,pedig a Settlers sorozatot imádtam. -
#1129 sr7 stop-ot nem ismerem, de a játénak néha jól esik egy reinstal.... inkább yasuval próbálhozz ha nincs crack.. -
#1128 tedd fel a kiegészítőt. olvass vissza, vhol van hozzá crack is.(abban eleve legújabb patch benne van).
de a 11757-eshez (alap)is van crack.
nézz körbe gamecopyworld-ön meg gameburnworld-ön... -
Maxbarca #1127 Próbáltam Yasu-val is,ott meg a felugró és eltűnő ablak a jellemző -
Maxbarca #1126 Sziasztok!Nem értem egyszerűen,hogy miért nem indul a game!Felteszem a játékot,feltelepítem a v11757 patchet,leszedtem a maxiimage-t is,bemountolom,beállítom a Daemon Tools-ban a Securom-ot is,elindítom az sr7 stop 1.2 programot,elrejtem a Daemon-t,és kiírja,hogy összeférhetetlen ség alakult ki blablabla...Nem értem hogy mi a fenéért nem működik!Vagy más esetben meg a bal felső sarokban megjelenik egy kis ablak néhány másodpercre,utána meg eltűnik,és semmi!Kérlek titeket segítsetek! -
#1125 kevés a multis. de a mapeditor tud generálni amúgy is.:D -
Helius #1124 Itt van közvetlenül:
Térképek -
Helius #1123 Nemtom, felfedeztétek-e már, de ezen az oldalon vannak nagyon jó térképek, érdemes keresgélni: :)
http://www.siedler-maps.de/s2maps/1/index.htm?sortby=downloads&sortorder=DESC -
#1122 valójában "Die Wikinger", vagy "Vikingek" néven...:D -
#1121 Igen The Vikings neven! -
Feck #1120 Van valami kiegészítő a játékhoz? -
donatus13 #1119 ebbe se találtam mind 1 föladom de még akarna valaki multizni az irjon:) -
donatus13 #1118 kössz -
#1117 jó ez yasuval is, nem gázos -
#1116 akkor lehet, hogy vacakabb minőségű image-ed van. használd a cracket -
#1115 jelentem nekem 4.10-es van (pont a yasu miatt frissítettem, mert nem működött a régivel) és nem akaródzott vele elindulni a vikinges kieget, pedig direkt prócáltam -
#1114 Valójában le kell győzni az ellent. Közben van egy mellékküldetés, ahol kiszabadíthatod a bányákban dolgozókat.(megkapod érte a kikötőt, a másik oldalon egy biztonságos teleppel, ahol termelhetsz).
Akinek nem a crackes, hanem a régi image-e van a vikingből: Legújabb 4.10-es daemon tools telepítése esetén már nincs szükség Yasu-ra.
Rar-passowrddot azért nem találtatok, mert véletlen rosz linket adtam meg. illetve ugyanazt kérszer. itt a jó link
megtalálod a pass-t is.
vkinek még vmi gondja?