The Settlers II - Next Generation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
ERdekes lett VI-ik resz,maskepp nez ki es sok minden mas benne,de felelem jo lett,eddig. Evszakok valtoznak igy a fak lombjai is stb,meg tobb idot kell jatszanom,h kideruljon jobb lett e!!! :)

takysoft
"a hiba"... igen részletes....
a demo-t még nem láttam, de lehet azzal nem müxik ám.
amúgy nemtom.
ha ki tudnád kutatni, melyik file-al van a baj, akkor talán tudnék segíteni.
próbáld meg a magyarítás fileokat egyesével lecserélgetni, akkor kéne megnézni, melyikre dob hibát.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Láma!
a magyaritás nélkül megy. azzal meg elöjön a hiba. na ilyenkor mizu?:o

Ombika
Ohh jeeee,thx!!

Végre itt a demo : http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=3130&news
Risu Führer
ja értem:Dlehet le kéne nekem is szednem

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Láma!
köszi, akkor feltszem mégegyszer, hátha. kieg nins meg, szal csak az alapjátékbol táplálkozom.

takysoft
CRACK????
ott lezs a gond:D
tedd fel a vikingset, daemon+Yasu, azt nincs erre gondja. a Vikings eleve patchelve van legújabbra.

UI: neten Siedler Die Wikinder néven keresd, még csak németül jött ki:D
angol alapjátékra rá lehet telepíteni a német kieget, részletek a magyarításom readmejében(magyaritasok.hu)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
FELÉGET?????
igen... majdnem mindenben ugyanaz... majdnem.... itt lehet evakuálni:D
nem kell azonnal égetni:D

Láma!
miért nem indul el a game??? crackeltem, minden, elinditom, fekete képernyö, és kilép.... HELP pliz!

Risu Führer
köszi már megoldódott.felégettem pár õrházat amire nem volt szükség és már mentek is:)

Shield
Sörfõzdét építettél?

Risu Führer
szevasztok.nemtudom hogy ez a játék ugyanaz mindenben mint az eredeti 2, de ha igen akkor segítenetek kéne.a harmadik pályán(hegyszoros) elakadtam márpedig azért mert nem akarnak támadni a katonáim.a határra vezényeltem mindenkit sok õrházban már 3-4 katona is van és az utánpótlás is meg van oldva de nem akarnak támadni.ez miért van?van valami tippetek?nagyon fontos lenne mert már napok óta ezen küszködök.köszi

Láma!
neke elindult azóta? mert nekem ugyanaz a problémám:o

Sziasztok!
Nektek megvan a Vikings kiegészítõ?

takysoft
köszi szépen.

Shield
Jó pihenést és sok hideg sört!

takysoft
ja, nyaralok:D

Shield
Taky tudsz mondani valami biztatót??

takysoft
igen.
mikor indítod, pillant oda a tálcára:D
de lehet, hogy feladatkezelõben is benne van a process nevében.

Ombika
Kiirja vhol a jatek,hogy melyik patch van felrakva?

takysoft
ez nem hajlandóság, hanem lehetõség kérdése.
tipp: tedd fel az angolt, akkor minden hang angol lesz.
aztén registry patch(amit mellékeltem a magyarításhoz), és pakold rá a német kiegészítõt(igen, a kieg hangjai németek, de ez kizárólag a kampányszövegekre van hatással).
így a játék frissül legújabb verzióra(lehet hálóban menteni, és a multiban is, meg az alapkampányban is megkapod a kiegészítõ extra funkcióit(már lefordítva)).

Mit ne tegyél: - Ne indítsd el a kiegészítõ kampányát.
- Ne nézz a logóra a menüben
(ezen két probléma orvoslása folyik, bár ha nem jelenik meg angolul, akkor a hangokat kénytelenek lesztek németül élvezni..)

UI: fordítót keresek!!!! priviben jelentkezzetek!!! (és ne sürgessetek, mert nem érek rá. ha vki szeretne, lehet segíteni)

takysoft
1 katona: 1 ember(mindig van), 1 kard, 1 pajzs, 1 sör
benne van az Oktatásban.... lefordítottam.. nemtom mit nem lehet érteni rajta:D
10th anniversary oktatását nyomd végig sztem... még ha a régivel játszol akkor is..

Akkor ne játsz , egyikkel se

PetruZ
<#confused>
Mahamoti
A kérdés felett átsiklottál. :)
Nem vagyok hajlandó a német verzióval játszani, az angolról már lemondtam. Lehet, hogy nem német földön a játék bukás volt és ezért nem erõltetik az angol verziót?
Sikerült! Úgy tûnik, a sörfõzde volt a megoldás. Nem építettem, mondván gabonát fogyaszt, amire szükségem van, egyebek. Aztán itt olvastam, hogy hatással van a katonákra. Egy-kettõ megépítése után rohamosan megnõtt a toborzási arány. Ellen leverve, jön a következõ pálya!:)
Köszönöm a segítséget, bármi van, szólok!
Eddig én is eljutotttam, de mi kell ahhoz, hogy azok a birkák katonává képezzék magukat. A toborzás aránya maxon van, nem történik semmi...:( Gondolom, tényleg az lehet a hiba, hogy kevesen vannak, de nem tudom õket gyarapítani.
takysoft
A 10. évfordulós igen jó, nem tudom mi gondod volt vele.
amúgy. valszeg kevés katonád volt.
sima S2-ben érdemes volt hatalmas katonai erõdöket építeni(legalább watchtower), mert ott még nm lehetett evakuáltatni az épületeket.)

valszeg túlsok épületed volt, és kevés katonád bele.

a_n_d_r_e_w
segíteni nem tudok, de a 2. részben nekem is problémáim voltak a katonákkal (erõdítménybõl erõdítménybe mászkáltak, míg éhen nem haltak)
Szóval azt javaslom próbáld ki a címben szereplõ játékot, gyakorlatilag egy az egyben ugyanaz, csak naprakész grafikával és kevesebb buggal ;)

One Vision. One Purpose.

Sziasztok!

Lenne egy kis problémám, remélem, tudtok segíteni...
Pár napja vakartam le a netrõl a Settlers 2. (Veni vidi vici) részét. Régen nagyon sokat játszottam és a mostani verziókban való csalódottság miatt gondoltam visszatérek a gyökerekhez.
A problémám a következõ:
Drága katonáim egy ideig erõteljesen kaszabolják az ellent, többnyire sikerrel. Ám egyik pillanatról a másikra, mintha visszavonulót fújnának, se elõre, se hátra. Támadni nem tudok, engem támadnak, én védekezem. Ennyi...
A kérdésem az lenne, hogyan lehet katonákat toborozni? És ezeket rávenni, hogy ne üljenek a seggükön?:)
Elõre is köszi!
Shield
Hogy állsz a fordítással?

Mo.Organ
Hajrá akkor.....

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

takysoft
Teszek egy ígéretet. 5.én utolsó vizsga. utána befejezem:D napok kérdése:D
most már komolyan.

remélem be tudom tartani.

köszi

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Mo.Organ
köszönöm szépen de már végignyomtam, a vikingel együtt.

PetruZ
Egyetértek, teljesen ugyanaz a feeling, mint az elsõ két részben volt, és csak ahhoz nyúltak hozzá, amit ki kellett javítani, vagy kényelmesebbé lehetett tenni.
takysoft
nekem az s2 mindig is kedves játékom volt, de õszintén bevallom, a 10th óta nem vettem elõ. Annyira jó ez a remake, hogy hihetetlen. Visszaadja a feelinget. Nem csak a szabályrendszert, meg a pályákat.. a feelinget. Kevés remake mondhatja ezt el magáról.

Bátran játsz csak dosboxal, de azért javaslom, próbáld be az újat, tényleg minden benne van, ami anno volt.

Mo.Organ
a régebbi settlers 2-höz van valakinek plusz pályája. Gondolok többek között itt az európa térképesre vagy esetleg valami másikra?

PetruZ
Ja, és a régi Gold-ban is ugyanígy mûködött. :)
PetruZ
Ráböksz a hajóra és feljön egy ilyen iránytûszerû izé. Az iránytûn nyolc irány van, amelyik aktív (nem szürke, hanem szép sárga :) ), arra lehet menni. A hajó magától megy, ha kikötõhelyet talál, akkor megáll ott. Ott vagy építesz új harbor-t, vagy megint továbbküldöd az iránytûvel. Ha az iránytûn minden nyíl szürke, akkor nincs több beépíthetõ kikötõhely.
Nekem is lenne egy kérdésem. most vagyok a 6. pályán, és szeretnék hajóval másik szigetet meghódítani. Építettem kikötöt, csináltam hajó, fel is készítettem az expedicióra, de nemtudom, hogyan kell elindítani a hajót. Az ellenség már terjeszkedik. Hogyan tudnám elindítani a hajót?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Nemtom ez a goldedition magyar e, de nekem meg van a magyar változat. Feltudom tölteni FTPre, ha gondolod

szia, hát ez télleg elég durva kérdés volt :P
na de azért kattints IDE ;)

Hellosztok!

Egy elég durva kérdésem lenne: nem tudjátok véletlenül, honnan tudnám letölteni a 2.-részét a játéknak? (régi változatot azt hiszem)

Válaszokat elõre köszönöm
Ombika
Szep kis baratno!! :)

takysoft
alapverzióban nem, de a patch feltétele után már lehet.

8 órán keresztül toltátok? az durva. lehet menteni multiban? (lehet hogy már kérdeztem egyszer:) )
sajnos a vizsgák miatt nincs idõm játszani most vele, de a 6.nak lassan a végére érek azért. majd nyáron kipróbálom lanba, feltéve hogy lehet menteni.

takysoft
féligmeddig poén, de multiban már használtam.
Vissza lehet szorítain hatalmas túlerõt is, de csak akkor mûködik, ha amúgy vékony vonalon lehet átjönni(szûk ösvény vízzel körülvéve, vagy út át a hegyben)
Volt már, hogy az ellennek generálisai voltak, nekem meg még seregem se nagyon... és legyõztem így. (8 órás pálya volt:D)
beszorítottam az egyik oldalról, barátnõm a másikról.

bocs, nem téged akartalak lehurrogni, általánosan szólt a cheatre a hozzászólás :) meg amúgy én is a te fordításod használom, amiért nagyon hálás vagyok és kösz még1x.
viszont a módszeredet nem értem teljesen, az ellenség gyorsan támad, hogy tudsz olyan gyorsan odanyomni egy erdõt? vagy csak poén volt?:P