The Settlers II - Next Generation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a demo-t még nem láttam, de lehet azzal nem müxik ám.
amúgy nemtom.
ha ki tudnád kutatni, melyik file-al van a baj, akkor talán tudnék segíteni.
próbáld meg a magyarítás fileokat egyesével lecserélgetni, akkor kéne megnézni, melyikre dob hibát.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
ott lezs a gond:D
tedd fel a vikingset, daemon+Yasu, azt nincs erre gondja. a Vikings eleve patchelve van legújabbra.
UI: neten Siedler Die Wikinder néven keresd, még csak németül jött ki:D
angol alapjátékra rá lehet telepíteni a német kieget, részletek a magyarításom readmejében(magyaritasok.hu)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
igen... majdnem mindenben ugyanaz... majdnem.... itt lehet evakuálni:D
nem kell azonnal égetni:D
Nektek megvan a Vikings kiegészítõ?
mikor indítod, pillant oda a tálcára:D
de lehet, hogy feladatkezelõben is benne van a process nevében.
tipp: tedd fel az angolt, akkor minden hang angol lesz.
aztén registry patch(amit mellékeltem a magyarításhoz), és pakold rá a német kiegészítõt(igen, a kieg hangjai németek, de ez kizárólag a kampányszövegekre van hatással).
így a játék frissül legújabb verzióra(lehet hálóban menteni, és a multiban is, meg az alapkampányban is megkapod a kiegészítõ extra funkcióit(már lefordítva)).
Mit ne tegyél: - Ne indítsd el a kiegészítõ kampányát.
- Ne nézz a logóra a menüben
(ezen két probléma orvoslása folyik, bár ha nem jelenik meg angolul, akkor a hangokat kénytelenek lesztek németül élvezni..)
UI: fordítót keresek!!!! priviben jelentkezzetek!!! (és ne sürgessetek, mert nem érek rá. ha vki szeretne, lehet segíteni)
benne van az Oktatásban.... lefordítottam.. nemtom mit nem lehet érteni rajta:D
10th anniversary oktatását nyomd végig sztem... még ha a régivel játszol akkor is..
Nem vagyok hajlandó a német verzióval játszani, az angolról már lemondtam. Lehet, hogy nem német földön a játék bukás volt és ezért nem erõltetik az angol verziót?
Köszönöm a segítséget, bármi van, szólok!
amúgy. valszeg kevés katonád volt.
sima S2-ben érdemes volt hatalmas katonai erõdöket építeni(legalább watchtower), mert ott még nm lehetett evakuáltatni az épületeket.)
valszeg túlsok épületed volt, és kevés katonád bele.
Szóval azt javaslom próbáld ki a címben szereplõ játékot, gyakorlatilag egy az egyben ugyanaz, csak naprakész grafikával és kevesebb buggal ;)
One Vision. One Purpose.
Lenne egy kis problémám, remélem, tudtok segíteni...
Pár napja vakartam le a netrõl a Settlers 2. (Veni vidi vici) részét. Régen nagyon sokat játszottam és a mostani verziókban való csalódottság miatt gondoltam visszatérek a gyökerekhez.
A problémám a következõ:
Drága katonáim egy ideig erõteljesen kaszabolják az ellent, többnyire sikerrel. Ám egyik pillanatról a másikra, mintha visszavonulót fújnának, se elõre, se hátra. Támadni nem tudok, engem támadnak, én védekezem. Ennyi...
A kérdésem az lenne, hogyan lehet katonákat toborozni? És ezeket rávenni, hogy ne üljenek a seggükön?:)
Elõre is köszi!
most már komolyan.
remélem be tudom tartani.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Bátran játsz csak dosboxal, de azért javaslom, próbáld be az újat, tényleg minden benne van, ami anno volt.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Egy elég durva kérdésem lenne: nem tudjátok véletlenül, honnan tudnám letölteni a 2.-részét a játéknak? (régi változatot azt hiszem)
Válaszokat elõre köszönöm
sajnos a vizsgák miatt nincs idõm játszani most vele, de a 6.nak lassan a végére érek azért. majd nyáron kipróbálom lanba, feltéve hogy lehet menteni.
Vissza lehet szorítain hatalmas túlerõt is, de csak akkor mûködik, ha amúgy vékony vonalon lehet átjönni(szûk ösvény vízzel körülvéve, vagy út át a hegyben)
Volt már, hogy az ellennek generálisai voltak, nekem meg még seregem se nagyon... és legyõztem így. (8 órás pálya volt:D)
beszorítottam az egyik oldalról, barátnõm a másikról.
viszont a módszeredet nem értem teljesen, az ellenség gyorsan támad, hogy tudsz olyan gyorsan odanyomni egy erdõt? vagy csak poén volt?:P