256
  • kurek
    Hát, sziasztok. Majd néha visszatérek, és ha kell segítek!
    A vége tényleg elég gyenguszra sikerült!
  • kurek
    A diók a sziklákon vannak. A madár áttud repülni. A legnehezebb a két gejzires sziget között lévő magaslat. Ide arról a szikláról lehet átrepülni, amelyiken egy madár sétál.
  • laci 700
    miután legyőztem a nagy pókót és kijutottam a szabadba és 4diót kell összeszedni egy madár hátán kell menni.
  • kurek
    Az pontosan melyik? Cím után nem tudom!
  • laci 700
    Mod Bug 05-ot nem tudom!!!! Help!!!
  • kurek
    Az oposszumnál gyorsabban kell ásni!
  • laci 700
    Valaki segítsen!!!
  • kurek
    Köszi már sikerült. Most már az utána levő jeges pályán küzdünk. Van egy kerek ablak-szerű jégfal. Oda hogyan lehetne bejutni?
  • targonca
    A tűzistenes páílyán? Ott fel kell gyújtani a szobrot!
    Az oposszumok elől 4 diót kell hamarabb kiásni!
  • kurek
    Nekem + azt mondhatná + vki, hogy miért nem tudom levenni a diót a lajhár szobortól!??? Vmit kihagytam?
  • kurek
    gyosabban kell ásni nála, amikor elég, akkor oda adják a diót
  • laci 700
    én is itt járok!
    valaki elmagyarázná hogy itt mit kell csinálni, mert elakadtam!
    Köszi
  • demetan
    hogy szerzem meg a diót lajhárok 1. pályájánál az oporszumoktól???
  • kurek
    +van a 4. is! A madarakat kell beterelni a kalapos lajhárnak
  • kurek
    Larato! Neked mennyi van meg és melyik? Nekem 3. A 4.-et nem tom hogyan kell megszerezni! Ötlet?
    1. A víz alatt át kell úszni a mogyorókat követve!
    2. a rózsaszín lajhárnál össze kell szedni az érméket, és beszórni a tótembe. fent van a tetején
    3. a kalapos ürge szedetett paprikákat, amit a szakács lajhárnak kellett hordani!
    4.? mit kell csinálni?
  • Larato
    ha ágaskodik meg kell dobni kővel,a vulkános pályán,hogy lehet a 4. diót megszerezni?
  • laci 700
    Hogyan lehet megölni a nagy pókot???
  • demetan
    most a Mug Bug 05-nél tartok, hány pálya van még vissza?
  • kurek
    Köszi. Én alulról próbáltam megcélozni, azt hittem, hogy a magaslatról nem lehet átrepülni!
  • Larato
    Sikerült a 4. is.van egy magaslat a két gejzir között és oda kell átszállni a madárral,mert ott van a kö.később pedig mutat mindent,hogy hogyan kell vinni.
  • Larato
    sikerült a 3. is,de a 4.hez segitség kéne
  • Larato
    Ezt Tudom mind,ki gyilkoltam mindent.A 3.-at,hogy sikerült?
  • kurek
    Ja igen, a kék madarat kell lovagolni!
  • kurek
    Szia! Mi is itt küzdünk! A madarat kell letámadni, amikor leül, akkor a jobb ctrl-el rátudsz ülni. 2x space (második nyomva tartva) és repül, csak nem elég magasra!
    Nekünk márcsak 1 dió hiányzik, de olyan magasra nem tudunk felrepülni! Valami tipp?! Hogyan kell a legmagasabban lévőhöz felmenni?
    Ha esetleg te rájössz, akkor légyszi szólj!!
    (próbáltunk már nekifutásból, + a "szökőkutakat" is, de akkor mindig leesünk a madár hátáról. Tipp: előtte el kell intézni a gyikokat, mert a madár sérül)
  • Larato
    Hello,a madaras,ahol 4 diót kell gyüjteni.mint irtam 2-t sikerült de a másik 2 nem.
  • targonca
    Xavier! Igen, oda kell átugranod! A második ugrás gombot kicsit később nyomd meg, akkor sikerül! Nekem a férjem csinálta meg...

Larato! Melyik pálya ez? Így nem tudok segíteni.
  • Larato
    Sziasztok,segitség kellenne,a pókos pályán már túl vagyok,de a következőn megbuktam.2 dió megvan,de a másik 2-t nem tudom sehogyan se megszerezni.2 órája keringek értelmetlenül a pályán.
  • kurek
    Azt hiszem, mi még nem jártunk a vulkános pályán! A pókoknál akadtunk el! A nagy piros pókot hogyan lehet legyőzni?
  • xavier
    A Sid a vulkánba pályán akadtam el...
    Bedugaszoltam 2 lukat és erre kijött a földből egy oszlop,majd meg is nőtt.
    DE mit kell utána csinálni?!Mert olyan messze van a szikla hogy nem tudok oda átugrani...
  • xavier
    3 at kell neki adni.
    Úgy tudod hogy oda állsz a fa elé az orrszarvú meg becéloz.Az utolsó pillanatban félre ugrassz az meg neki megy a fának, és voila egy alma....
  • laci 700
    köszi de hány almát kellm egszerezni és honnan?
  • kurek
    Szia! Már nem emlékszem pontosan erre a részre, de amikor elég almát zabált, akkor az almás állat nem vakarássza többet a hátát, hanem fent fog állni egy szikla félén. oda mész a háta mögé, ráállsz a kövekre (5 kő-5 fészek)és az állatkából kitörő gázok segítségével felrepülsz a fészkekbe.
  • laci 700
    odavittem neki az almát és nem történt semmi!!!
    Hány almát kell odavinni neki és utána mit csináljak hogy feljussal a fészekbe?
  • kurek
    Köszi! + is van!
  • xavier
    Hi Kurek!

A nyilakat kell csak használnod.Nekem sem volt először egyértelmű hogy a köztes lukakat a 2 nyíl kombinációjával/gyors egymásután lenyomásával tod használni.
  • c115
    Hé vki nem tudja honnan lehet megvenni vagy letölteni?(a cd galaxison kívül)
  • rage at work
    Tapasztalt valaki olyat, hogy a BIK videok, vagyis a filmből vett jelenetek alatt a képen hirtelen kis fekete négyzetek jelennek meg, majd eltűnnek?
    Mivel más játékok is használnak BIK videokat, s ott ilyen problémám nem volt, érdekelne, hogy mi okozhatja.
  • kurek
    Szia zoliii! Ez ott van, ahol elsőként találkozol fehér malacokkal és már farkasok is vannak? Ha igen, akkor a legutolsó farkasnál van egy páncélos is. Annak a teknős-félének a hátára kell felugrani, ugrani rajta, mintha a jeget akarnád feltörni. Akkor oda megy a sziklához és a hátáról fel tudsz ugrani a sziklára.
  • kurek
    Sziasztok! A kisfiam is ott akadt el, ahol xavier (#135) és ua. Melyik billentyűt kell használni (jobbra, balra, előre ok., és a másik kettő)? Légyszi vki!
  • zoliii
    ki juttot továb az Ice Age 2 második pályánál ahol le kell gyözni két malacot meg denevéreket nem enged tovább a 3-dik pályára pedig mindent meg csináltam.