256
-
kurek #176 Hát, sziasztok. Majd néha visszatérek, és ha kell segítek!
A vége tényleg elég gyenguszra sikerült! -
kurek #175 A diók a sziklákon vannak. A madár áttud repülni. A legnehezebb a két gejzires sziget között lévő magaslat. Ide arról a szikláról lehet átrepülni, amelyiken egy madár sétál. -
#174 miután legyőztem a nagy pókót és kijutottam a szabadba és 4diót kell összeszedni egy madár hátán kell menni. -
kurek #173 Az pontosan melyik? Cím után nem tudom! -
#172 Mod Bug 05-ot nem tudom!!!! Help!!! -
kurek #171 Az oposszumnál gyorsabban kell ásni! -
#170 Valaki segítsen!!!
-
kurek #169 Köszi már sikerült. Most már az utána levő jeges pályán küzdünk. Van egy kerek ablak-szerű jégfal. Oda hogyan lehetne bejutni? -
targonca #168 A tűzistenes páílyán? Ott fel kell gyújtani a szobrot!
Az oposszumok elől 4 diót kell hamarabb kiásni! -
kurek #167 Nekem + azt mondhatná + vki, hogy miért nem tudom levenni a diót a lajhár szobortól!??? Vmit kihagytam? -
kurek #166 gyosabban kell ásni nála, amikor elég, akkor oda adják a diót -
#165 én is itt járok!
valaki elmagyarázná hogy itt mit kell csinálni, mert elakadtam!
Köszi -
demetan #164 hogy szerzem meg a diót lajhárok 1. pályájánál az oporszumoktól??? -
kurek #163 +van a 4. is! A madarakat kell beterelni a kalapos lajhárnak -
kurek #162 Larato! Neked mennyi van meg és melyik? Nekem 3. A 4.-et nem tom hogyan kell megszerezni! Ötlet?
1. A víz alatt át kell úszni a mogyorókat követve!
2. a rózsaszín lajhárnál össze kell szedni az érméket, és beszórni a tótembe. fent van a tetején
3. a kalapos ürge szedetett paprikákat, amit a szakács lajhárnak kellett hordani!
4.? mit kell csinálni? -
Larato #161 ha ágaskodik meg kell dobni kővel,a vulkános pályán,hogy lehet a 4. diót megszerezni? -
#160 Hogyan lehet megölni a nagy pókot??? -
demetan #159 most a Mug Bug 05-nél tartok, hány pálya van még vissza? -
kurek #158 Köszi. Én alulról próbáltam megcélozni, azt hittem, hogy a magaslatról nem lehet átrepülni! -
Larato #157 Sikerült a 4. is.van egy magaslat a két gejzir között és oda kell átszállni a madárral,mert ott van a kö.később pedig mutat mindent,hogy hogyan kell vinni. -
Larato #156 sikerült a 3. is,de a 4.hez segitség kéne -
Larato #155 Ezt Tudom mind,ki gyilkoltam mindent.A 3.-at,hogy sikerült?
-
kurek #154 Ja igen, a kék madarat kell lovagolni! -
kurek #153 Szia! Mi is itt küzdünk! A madarat kell letámadni, amikor leül, akkor a jobb ctrl-el rátudsz ülni. 2x space (második nyomva tartva) és repül, csak nem elég magasra!
Nekünk márcsak 1 dió hiányzik, de olyan magasra nem tudunk felrepülni! Valami tipp?! Hogyan kell a legmagasabban lévőhöz felmenni?
Ha esetleg te rájössz, akkor légyszi szólj!!
(próbáltunk már nekifutásból, + a "szökőkutakat" is, de akkor mindig leesünk a madár hátáról. Tipp: előtte el kell intézni a gyikokat, mert a madár sérül)
-
Larato #152 Hello,a madaras,ahol 4 diót kell gyüjteni.mint irtam 2-t sikerült de a másik 2 nem.
-
targonca #151 Xavier! Igen, oda kell átugranod! A második ugrás gombot kicsit később nyomd meg, akkor sikerül! Nekem a férjem csinálta meg...
Larato! Melyik pálya ez? Így nem tudok segíteni. -
Larato #150 Sziasztok,segitség kellenne,a pókos pályán már túl vagyok,de a következőn megbuktam.2 dió megvan,de a másik 2-t nem tudom sehogyan se megszerezni.2 órája keringek értelmetlenül a pályán. -
kurek #149 Azt hiszem, mi még nem jártunk a vulkános pályán! A pókoknál akadtunk el! A nagy piros pókot hogyan lehet legyőzni? -
xavier #148 A Sid a vulkánba pályán akadtam el...
Bedugaszoltam 2 lukat és erre kijött a földből egy oszlop,majd meg is nőtt.
DE mit kell utána csinálni?!Mert olyan messze van a szikla hogy nem tudok oda átugrani... -
xavier #147 3 at kell neki adni.
Úgy tudod hogy oda állsz a fa elé az orrszarvú meg becéloz.Az utolsó pillanatban félre ugrassz az meg neki megy a fának, és voila egy alma.... -
#146 köszi de hány almát kellm egszerezni és honnan?
-
kurek #145 Szia! Már nem emlékszem pontosan erre a részre, de amikor elég almát zabált, akkor az almás állat nem vakarássza többet a hátát, hanem fent fog állni egy szikla félén. oda mész a háta mögé, ráállsz a kövekre (5 kő-5 fészek)és az állatkából kitörő gázok segítségével felrepülsz a fészkekbe. -
#144 odavittem neki az almát és nem történt semmi!!!
Hány almát kell odavinni neki és utána mit csináljak hogy feljussal a fészekbe? -
kurek #143 Köszi! + is van! -
xavier #142 Hi Kurek!
A nyilakat kell csak használnod.Nekem sem volt először egyértelmű hogy a köztes lukakat a 2 nyíl kombinációjával/gyors egymásután lenyomásával tod használni. -
c115 #141 Hé vki nem tudja honnan lehet megvenni vagy letölteni?(a cd galaxison kívül) -
rage at work #140 Tapasztalt valaki olyat, hogy a BIK videok, vagyis a filmből vett jelenetek alatt a képen hirtelen kis fekete négyzetek jelennek meg, majd eltűnnek?
Mivel más játékok is használnak BIK videokat, s ott ilyen problémám nem volt, érdekelne, hogy mi okozhatja. -
kurek #139 Szia zoliii! Ez ott van, ahol elsőként találkozol fehér malacokkal és már farkasok is vannak? Ha igen, akkor a legutolsó farkasnál van egy páncélos is. Annak a teknős-félének a hátára kell felugrani, ugrani rajta, mintha a jeget akarnád feltörni. Akkor oda megy a sziklához és a hátáról fel tudsz ugrani a sziklára. -
kurek #138 Sziasztok! A kisfiam is ott akadt el, ahol xavier (#135) és ua. Melyik billentyűt kell használni (jobbra, balra, előre ok., és a másik kettő)? Légyszi vki! -
#137 ki juttot továb az Ice Age 2 második pályánál ahol le kell gyözni két malacot meg denevéreket nem enged tovább a 3-dik pályára pedig mindent meg csináltam.