Ice age 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sikerült a 3. is,de a 4.hez segitség kéne
Ezt Tudom mind,ki gyilkoltam mindent.A 3.-at,hogy sikerült?
Ja igen, a kék madarat kell lovagolni!
Szia! Mi is itt küzdünk! A madarat kell letámadni, amikor leül, akkor a jobb ctrl-el rátudsz ülni. 2x space (második nyomva tartva) és repül, csak nem elég magasra!
Nekünk márcsak 1 dió hiányzik, de olyan magasra nem tudunk felrepülni! Valami tipp?! Hogyan kell a legmagasabban lévõhöz felmenni?
Ha esetleg te rájössz, akkor légyszi szólj!!
(próbáltunk már nekifutásból, + a "szökõkutakat" is, de akkor mindig leesünk a madár hátáról. Tipp: elõtte el kell intézni a gyikokat, mert a madár sérül)
Nekünk márcsak 1 dió hiányzik, de olyan magasra nem tudunk felrepülni! Valami tipp?! Hogyan kell a legmagasabban lévõhöz felmenni?
Ha esetleg te rájössz, akkor légyszi szólj!!
(próbáltunk már nekifutásból, + a "szökõkutakat" is, de akkor mindig leesünk a madár hátáról. Tipp: elõtte el kell intézni a gyikokat, mert a madár sérül)
Hello,a madaras,ahol 4 diót kell gyüjteni.mint irtam 2-t sikerült de a másik 2 nem.
Xavier! Igen, oda kell átugranod! A második ugrás gombot kicsit késõbb nyomd meg, akkor sikerül! Nekem a férjem csinálta meg...
Larato! Melyik pálya ez? Így nem tudok segíteni.
Larato! Melyik pálya ez? Így nem tudok segíteni.
Sziasztok,segitség kellenne,a pókos pályán már túl vagyok,de a következõn megbuktam.2 dió megvan,de a másik 2-t nem tudom sehogyan se megszerezni.2 órája keringek értelmetlenül a pályán.
Azt hiszem, mi még nem jártunk a vulkános pályán! A pókoknál akadtunk el! A nagy piros pókot hogyan lehet legyõzni?
A Sid a vulkánba pályán akadtam el...
Bedugaszoltam 2 lukat és erre kijött a földbõl egy oszlop,majd meg is nõtt.
DE mit kell utána csinálni?!Mert olyan messze van a szikla hogy nem tudok oda átugrani...
Bedugaszoltam 2 lukat és erre kijött a földbõl egy oszlop,majd meg is nõtt.
DE mit kell utána csinálni?!Mert olyan messze van a szikla hogy nem tudok oda átugrani...
3 at kell neki adni.
Úgy tudod hogy oda állsz a fa elé az orrszarvú meg becéloz.Az utolsó pillanatban félre ugrassz az meg neki megy a fának, és voila egy alma....
Úgy tudod hogy oda állsz a fa elé az orrszarvú meg becéloz.Az utolsó pillanatban félre ugrassz az meg neki megy a fának, és voila egy alma....
Szia! Már nem emlékszem pontosan erre a részre, de amikor elég almát zabált, akkor az almás állat nem vakarássza többet a hátát, hanem fent fog állni egy szikla félén. oda mész a háta mögé, ráállsz a kövekre (5 kõ-5 fészek)és az állatkából kitörõ gázok segítségével felrepülsz a fészkekbe.
odavittem neki az almát és nem történt semmi!!!
Hány almát kell odavinni neki és utána mit csináljak hogy feljussal a fészekbe?
Hány almát kell odavinni neki és utána mit csináljak hogy feljussal a fészekbe?
Köszi! + is van!
Hi Kurek!
A nyilakat kell csak használnod.Nekem sem volt elõször egyértelmû hogy a köztes lukakat a 2 nyíl kombinációjával/gyors egymásután lenyomásával tod használni.
A nyilakat kell csak használnod.Nekem sem volt elõször egyértelmû hogy a köztes lukakat a 2 nyíl kombinációjával/gyors egymásután lenyomásával tod használni.
Hé vki nem tudja honnan lehet megvenni vagy letölteni?(a cd galaxison kívül)
c115
Tapasztalt valaki olyat, hogy a BIK videok, vagyis a filmbõl vett jelenetek alatt a képen hirtelen kis fekete négyzetek jelennek meg, majd eltûnnek?
Mivel más játékok is használnak BIK videokat, s ott ilyen problémám nem volt, érdekelne, hogy mi okozhatja.
Mivel más játékok is használnak BIK videokat, s ott ilyen problémám nem volt, érdekelne, hogy mi okozhatja.
Szia zoliii! Ez ott van, ahol elsõként találkozol fehér malacokkal és már farkasok is vannak? Ha igen, akkor a legutolsó farkasnál van egy páncélos is. Annak a teknõs-félének a hátára kell felugrani, ugrani rajta, mintha a jeget akarnád feltörni. Akkor oda megy a sziklához és a hátáról fel tudsz ugrani a sziklára.
Sziasztok! A kisfiam is ott akadt el, ahol xavier (#135) és ua. Melyik billentyût kell használni (jobbra, balra, elõre ok., és a másik kettõ)? Légyszi vki!
ki juttot továb az Ice Age 2 második pályánál ahol le kell gyözni két malacot meg denevéreket nem enged tovább a 3-dik pályára pedig mindent meg csináltam.
nem szóltam.....
Hi!
Annál a résznél vagyok amikor a diegóval kell a 2 opusszomot lecsapkodni amikor kiugrálnak a jukakból.De van 2 olyan juk amit nem tudok elérni sehogy és onnan állandóan lefújnak. Én vagyok béna?mert már nyomkodtam mindent össze, de semmi...
Annál a résznél vagyok amikor a diegóval kell a 2 opusszomot lecsapkodni amikor kiugrálnak a jukakból.De van 2 olyan juk amit nem tudok elérni sehogy és onnan állandóan lefújnak. Én vagyok béna?mert már nyomkodtam mindent össze, de semmi...
Forest 2! Gondolom arra gondolsz, amikor a nagy dögöt kellett megetetned almával? Ekkor a dög elõtt lévõ kövekre kell állni, majd õ szellentésével tudsz a fészkekbe repülni.
Pontosan hol vagy mert mar nem emlekszem melyik a Foreest 2
Nyírjál ki 2x4 pókot, majd a nagy boss pókinca lenyomása után a hasáról feljebb tudsz ugrani, onnan egyenes az út...
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Szia! Tudnál abban segíteni, hogy oda hogyan lehet feljutni? Köszönöm!
hy.
Én már tul jutottam rajta, A füvekben van 2 db dió. 1 ahol van az az átjáró (sárga buborékok mennek fel) 2. : Fent van az "emeleten" a fûben. Shift-et (alap) kell nyomni a fûben.
Én már tul jutottam rajta, A füvekben van 2 db dió. 1 ahol van az az átjáró (sárga buborékok mennek fel) 2. : Fent van az "emeleten" a fûben. Shift-et (alap) kell nyomni a fûben.
AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu
Sziasztok!Tud nekem valaki segíteni??????????? Elakadtam azon a pályán ahol 4 pók van nem tudom merre kell menni!!!!!!!!!!
Köszi, végül is sikerült és a végére is jutottunk. 😞
én is itt járok és diókat kell összegyûjteni.
De sosem találom meg az összeset.
Leírná valaki vagy képet tenne be arról hogy hol vannak a diók!
Elõre is köszi!!!
De sosem találom meg az összeset.
Leírná valaki vagy képet tenne be arról hogy hol vannak a diók!
Elõre is köszi!!!
Hy.
Még az elején járok a játéknek,de már elakadtam. Ugy nagy állat elött állok ami zöldalmákat eszik és ég a tûz elötte. Itt mit kell csináklni? Ja valmint nem is ment a játék. Erre van már valmilyen patch?
Még az elején járok a játéknek,de már elakadtam. Ugy nagy állat elött állok ami zöldalmákat eszik és ég a tûz elötte. Itt mit kell csináklni? Ja valmint nem is ment a játék. Erre van már valmilyen patch?
AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu
Leonaprofi!
Sid lóg középen a láva felett. A kifüggesztett kötelek tartó cölöpeit kell szétütni!
Sid lóg középen a láva felett. A kifüggesztett kötelek tartó cölöpeit kell szétütni!
Sziasztok!Tudna valaki segiteni abban,hogy mit kell csinálni annál a résznél,amikor azt az állatot felkötötték és 4 kötélen lóg fejjel lefelé,de nem tudom mit kell csinálni!Ez a lávás rész.Elõre is köszi.
Duplán ugrasz megnyomod az (alap) E-t (az ütés,harcolást vagy mi a szösz) ekkor ha minjden jól ment akkor felfordulnak hátukra (még nem halnak meg)!
És amikor igy fekszenek mégegyszer megcsinálod ezt az ugrós ütést és akkor oldarla fordulnak és meghalnak!
És amikor igy fekszenek mégegyszer megcsinálod ezt az ugrós ütést és akkor oldarla fordulnak és meghalnak!
Destiny. The design is clearly ancient.
Sziasztok! A 4 db pókot hogy kell legyõzni? Pls help gyorsan! 😊
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Don Alehanrdo!
Igen, pontosan arra kell menni, próbálkozz, és egyszer csak sikerül!!!
Gömi!
Ha jól emlékeszem, akkor nem is kell 4, hanem csak 3 és úgy kell átmenni a falon. Csak akkor enged át a falon, ha megvan a kellõ számú diód!
Igen, pontosan arra kell menni, próbálkozz, és egyszer csak sikerül!!!
Gömi!
Ha jól emlékeszem, akkor nem is kell 4, hanem csak 3 és úgy kell átmenni a falon. Csak akkor enged át a falon, ha megvan a kellõ számú diód!
Törölt felhasználó
csá!
egy kis segítség kellene. ott járok, ahol a pókhálókat kell a farkammal felgyújtani, de a 4. diót nem találom.
egy kis segítség kellene. ott járok, ahol a pókhálókat kell a farkammal felgyújtani, de a 4. diót nem találom.
Sziasztok! Tudna valaki segíteni a játék ugyan is nem ment el (save) hiába minden ha játék közben elmentek akkor is mindig az elejérõl indul. Már nagyon idegesítõ. Elõre is köszi.
Sziasztok! Én is a madaras mászkálós pályán vok megakadva, a gejzírnél. Mert túl kicsi
hogy feljussak, de még a kavicshoz is :S oda hogy lehet felmenni??? pls! thx!
hogy feljussak, de még a kavicshoz is :S oda hogy lehet felmenni??? pls! thx!
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem (már eddig is innen puskázgattam. 😊 )
Szóval a vulkánban vagyok, középen lóg Sid. Addig jutok el, amikor két kavics segítségével kinõ egy cölöp a földbõl. Utána a résen keresztül ráesik a motkány a cölöpre, de innen nem tudom merre tovább. Két szirt között vagyok, de az egyiken ugye már jártam, hiszen ott volt az egyik kavics - a másik pedig túl messze van ahhoz, hogy ráugorjam. Pedig arra kellene valszeg menni, mert ott vannak még makkok... Tipp valaki? Elõre is köszi.
Szóval a vulkánban vagyok, középen lóg Sid. Addig jutok el, amikor két kavics segítségével kinõ egy cölöp a földbõl. Utána a résen keresztül ráesik a motkány a cölöpre, de innen nem tudom merre tovább. Két szirt között vagyok, de az egyiken ugye már jártam, hiszen ott volt az egyik kavics - a másik pedig túl messze van ahhoz, hogy ráugorjam. Pedig arra kellene valszeg menni, mert ott vannak még makkok... Tipp valaki? Elõre is köszi.
Sziasztok! A lajhárfellógatós utáni pályán járok, ott a jégbarlangban hogy kell tovább jutni, ahol a két farkas van? A sziklanyelvre fel tudom lõni magam, de utána??? Elõre is köszi!
senkinek semmi 5lete?????????nem muxik ez a francos force... és sokkal élvezetesebb lenne ffb-vel.
Itt egy játékteszt az Ice Age 2: The Meltdownról, hogy aki esetleg még nem játszotta, az tudja, hogy mire számítson.
Papesz
Sziasztok!
Valakinek valami 5let ,hogy mért nem mûködik logitech rumblee pad2 vel a vibra funkció?Optionsben beállítotam.<#zavart2>#zavart2>
Valakinek valami 5let ,hogy mért nem mûködik logitech rumblee pad2 vel a vibra funkció?Optionsben beállítotam.<#zavart2>#zavart2>
Hát végigcsináltam!Télleg hülye vége van és kár hogy csak a motkánnyal lehet menni😞 Azért jó volt!
Köszi! Pedig próbáltam azt is csak mindig lecsúszott róla, kicsit télleg nehéz néha irányítani.
Ne már pedig úgy tetszett!
Ne már pedig úgy tetszett!
Malacka!
Sid lóg középen egy kötélen? Itt a köteleket tartó cölöpöket kell szétütni. Fellépsz rá és szétütöd! Közeledsz a játék végéhez!!!
Sid lóg középen egy kötélen? Itt a köteleket tartó cölöpöket kell szétütni. Fellépsz rá és szétütöd! Közeledsz a játék végéhez!!!