256
-
Sam87 #216 köszi!
-
zseeee4 #215 Ütni amíg lehet! Nagy támadással!(2* felugrás+E!)
Addig ütni amíg él! (Jó sokáig bírja)
Jó szórakozást! -
Sam87 #214 csá!
Hogy kell +ölni a nagy pókot?
Előre is köszi!!!! -
zseeee4 #213 Oda kell menni Manfred - hoz!
Utánna + itt a makk hol a makk-ost játszani a denevérekkel! (+kell találni, h ki dugta el!) -
Sam87 #212 cső! A 3. pályán leragadtam a barlangba.ott áll az orszarvú.
mit kel csin.
-
#211 valószínű nincs seeder, ezért nem tudod letölteni
Itt egy link a wikiPedia-ról ... így tán jobban megérted mi a helyzet. Gondolom torrentről beszélünk :) -
#210 Sziasztok. Nem tudjátok véletlenül, hogy miért lehet az, hogy a Reloaded-os verzió letöltése mindenkinél 98,7 % -nál megállt, és már majd egy hónapja, nem lehet befejezni a lehúzást. -
zseeee4 #209 Azért köszi!
Talán még túlságosan új! -
#208 off
Így már sokkal jobb...
/on -
#207 Szerintem még csak nem is készül...
De ha lenne segítenék... :D -
zseeee4 #206 Hi!
Van vkinek hozzá magyarosítása? -
#205 OFF/
na mostmár jó a logo Huni?
ON/ -
#204 ok mostmár így marad! -
#203 OFF/
Nem ez még mindig az a Kisfigis
ON/ -
#202 na így jó HUNI? -
#201 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért bocs a hsz-ért de nagyon nem érti meg hogy én vagyok a kisfigi!
-
#200 OFF/
EZT A LOGO-T TÖRÖLJED ÉRTED???!!!
FOGD MÁR FEL TE CSAK NÁNDI LEHETSZ MERT ÉN VAGYOK A KISFIGI,
MÁR ELÉG RÉGÓTA ÚGYHOGY K*RVA GYORSAN TÖRÖLD EZT!!!
OFF/ -
#199 szia Huni!
-
kurek #198 #175 -
#197 Még mindig a mud Bog 5-nél járok!!!
megvan 3 dió de a kőért nem tudok felmenni még madárral sem!!!
Segítsetek!!! -
Larato #196 nem!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
kurek #195 Szia! Sikerült felugrani a kötélre? -
Larato #194 Jó Neked! -
targonca #193 Larato!
Én végignyomtam a Madagaszkárt, de már jó néhány hónapja. -
kurek #192 Én akkor kínlódtam sokat, amikor a kékmadár hátán kellett átjutni a legmagasabban lévő szigetre. Ha nem írtátok volna le, hogy úgy kell, akkor nem is erőltetem volna annyit. Aztán nagy nehezen csak sikrült! -
Larato #191 Nem megy.sehogy se -
Larato #190 kösz
-
kurek #189 Mivel a 2 kő a helyén van és magasabb a cölöp, sikerülnie kell! Valahogy majdcsak sikerül felugrani, csak ugrálj! -
Larato #188 Na,visszatérve kötél.HOGYAN??? -
kurek #187 Igen, csak még nem nyomtuk végig! -
Larato #186 Igen,igen.A két kő a helyén van.a space-t ha 5x nyomom akkor se ugrik fel a kötélig.Tudom hogy ez nem ide tartozik de a madagascarral játszott már v-ki? -
kurek #185 Pedig úgy lehet tovább menni! Ha kettő space-t nyomsz egymás után? Már nem emlékszem mennyire van magasan a kötél! A második követ is leszedted, hogy magasabbra emelkedjen a cölöp? -
Larato #184 sehogy se ugrik rá a kötélre akárhogy probálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Larato #183 de a kötélre nem birok ráugrani,de majd még probálkozok este irok,hogy sikerült-e -
kurek #182 Pontosítok: Az első kő kiemeli a cölöpöt, a cölöpre csak a sziklarésen keresztül lehet feljutni. A cölöpről át lehet ugrani a sziklára! Ott van a második kő, a második kő magasabbra emeli a cölöpöt. Megint a sziklarésről a cölöpre, és onnan a kötélre! -
kurek #181 Ha jól emlékszem, ott van a falon egy "fehéres" átjáró/rés. Azon kell átmenni, és a sziklán lesz a második kő, amivel a második lyukat kell betömni. -
Larato #180 hello,elakadtam a vulkános pályánál.segitség!kijött a földböl egy 'cölöp' hiába ugrálok rajta,körülötte,mellette de semmi,nem tudok átugrani sehogy sem hogyan tovább? -
kurek #179 miutám sid-et kiszabadítja, kb.2 -
demetan #178 avulkános pálya után még menni rész van? -
#177 Hát az jó lész...