Ice age 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi!
Van vkinek hozzá magyarosítása? <#help>#help>
Van vkinek hozzá magyarosítása? <#help>#help>
OFF/
na mostmár jó a logo Huni?
ON/
na mostmár jó a logo Huni?
ON/
Az élet szar játék,de a grafikálya kúrva jo!!!!!!!! VAZEE! hüje modarátorok a büntetöpontokkal
ok mostmár így marad!
Az élet szar játék,de a grafikálya kúrva jo!!!!!!!! VAZEE! hüje modarátorok a büntetöpontokkal
na így jó HUNI?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért bocs a hsz-ért de nagyon nem érti meg hogy én vagyok a kisfigi!
Destiny. The design is clearly ancient.
OFF/
EZT A LOGO-T TÖRÖLJED ÉRTED???!!!
FOGD MÁR FEL TE CSAK NÁNDI LEHETSZ MERT ÉN VAGYOK A KISFIGI,
MÁR ELÉG RÉGÓTA ÚGYHOGY K*RVA GYORSAN TÖRÖLD EZT!!!
OFF/
EZT A LOGO-T TÖRÖLJED ÉRTED???!!!
FOGD MÁR FEL TE CSAK NÁNDI LEHETSZ MERT ÉN VAGYOK A KISFIGI,
MÁR ELÉG RÉGÓTA ÚGYHOGY K*RVA GYORSAN TÖRÖLD EZT!!!
OFF/
Destiny. The design is clearly ancient.
szia Huni!
Még mindig a mud Bog 5-nél járok!!!
megvan 3 dió de a kõért nem tudok felmenni még madárral sem!!!
Segítsetek!!!
megvan 3 dió de a kõért nem tudok felmenni még madárral sem!!!
Segítsetek!!!
nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia! Sikerült felugrani a kötélre?
Jó Neked!
Larato!
Én végignyomtam a Madagaszkárt, de már jó néhány hónapja.
Én végignyomtam a Madagaszkárt, de már jó néhány hónapja.
Én akkor kínlódtam sokat, amikor a kékmadár hátán kellett átjutni a legmagasabban lévõ szigetre. Ha nem írtátok volna le, hogy úgy kell, akkor nem is erõltetem volna annyit. Aztán nagy nehezen csak sikrült!
Nem megy.sehogy se
kösz
Mivel a 2 kõ a helyén van és magasabb a cölöp, sikerülnie kell! Valahogy majdcsak sikerül felugrani, csak ugrálj!
Na,visszatérve kötél.HOGYAN???
Igen, csak még nem nyomtuk végig!
Igen,igen.A két kõ a helyén van.a space-t ha 5x nyomom akkor se ugrik fel a kötélig.Tudom hogy ez nem ide tartozik de a madagascarral játszott már v-ki?
Pedig úgy lehet tovább menni! Ha kettõ space-t nyomsz egymás után? Már nem emlékszem mennyire van magasan a kötél! A második követ is leszedted, hogy magasabbra emelkedjen a cölöp?
sehogy se ugrik rá a kötélre akárhogy probálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de a kötélre nem birok ráugrani,de majd még probálkozok este irok,hogy sikerült-e
Pontosítok: Az elsõ kõ kiemeli a cölöpöt, a cölöpre csak a sziklarésen keresztül lehet feljutni. A cölöprõl át lehet ugrani a sziklára! Ott van a második kõ, a második kõ magasabbra emeli a cölöpöt. Megint a sziklarésrõl a cölöpre, és onnan a kötélre!
Ha jól emlékszem, ott van a falon egy "fehéres" átjáró/rés. Azon kell átmenni, és a sziklán lesz a második kõ, amivel a második lyukat kell betömni.
hello,elakadtam a vulkános pályánál.segitség!kijött a földböl egy 'cölöp' hiába ugrálok rajta,körülötte,mellette de semmi,nem tudok átugrani sehogy sem hogyan tovább?
miutám sid-et kiszabadítja, kb.2
avulkános pálya után még menni rész van?
Hát, sziasztok. Majd néha visszatérek, és ha kell segítek!
A vége tényleg elég gyenguszra sikerült!
A vége tényleg elég gyenguszra sikerült!
A diók a sziklákon vannak. A madár áttud repülni. A legnehezebb a két gejzires sziget között lévõ magaslat. Ide arról a szikláról lehet átrepülni, amelyiken egy madár sétál.
miután legyõztem a nagy pókót és kijutottam a szabadba és 4diót kell összeszedni egy madár hátán kell menni.
Az pontosan melyik? Cím után nem tudom!
Az oposszumnál gyorsabban kell ásni!
Köszi már sikerült. Most már az utána levõ jeges pályán küzdünk. Van egy kerek ablak-szerû jégfal. Oda hogyan lehetne bejutni?
A tûzistenes páílyán? Ott fel kell gyújtani a szobrot!
Az oposszumok elõl 4 diót kell hamarabb kiásni!
Az oposszumok elõl 4 diót kell hamarabb kiásni!
Nekem + azt mondhatná + vki, hogy miért nem tudom levenni a diót a lajhár szobortól!??? Vmit kihagytam?
gyosabban kell ásni nála, amikor elég, akkor oda adják a diót
hogy szerzem meg a diót lajhárok 1. pályájánál az oporszumoktól???
+van a 4. is! A madarakat kell beterelni a kalapos lajhárnak
Larato! Neked mennyi van meg és melyik? Nekem 3. A 4.-et nem tom hogyan kell megszerezni! Ötlet?
1. A víz alatt át kell úszni a mogyorókat követve!
2. a rózsaszín lajhárnál össze kell szedni az érméket, és beszórni a tótembe. fent van a tetején
3. a kalapos ürge szedetett paprikákat, amit a szakács lajhárnak kellett hordani!
4.? mit kell csinálni?
1. A víz alatt át kell úszni a mogyorókat követve!
2. a rózsaszín lajhárnál össze kell szedni az érméket, és beszórni a tótembe. fent van a tetején
3. a kalapos ürge szedetett paprikákat, amit a szakács lajhárnak kellett hordani!
4.? mit kell csinálni?
ha ágaskodik meg kell dobni kõvel,a vulkános pályán,hogy lehet a 4. diót megszerezni?
most a Mug Bug 05-nél tartok, hány pálya van még vissza?
Köszi. Én alulról próbáltam megcélozni, azt hittem, hogy a magaslatról nem lehet átrepülni!
Sikerült a 4. is.van egy magaslat a két gejzir között és oda kell átszállni a madárral,mert ott van a kö.késõbb pedig mutat mindent,hogy hogyan kell vinni.