256
  • xavier
    nem szóltam.....
  • xavier
    Hi!

Annál a résznél vagyok amikor a diegóval kell a 2 opusszomot lecsapkodni amikor kiugrálnak a jukakból.De van 2 olyan juk amit nem tudok elérni sehogy és onnan állandóan lefújnak. Én vagyok béna?mert már nyomkodtam mindent össze, de semmi...
  • targonca
    Forest 2! Gondolom arra gondolsz, amikor a nagy dögöt kellett megetetned almával? Ekkor a dög előtt lévő kövekre kell állni, majd ő szellentésével tudsz a fészkekbe repülni.
  • edeleny
    Pontosan hol vagy mert mar nem emlekszem melyik a Foreest 2
  • laci 700
    Hol vannak a diók amikor 5-öt lell összeszedni?
    (Forest 02)
  • ati2002
    Nyírjál ki 2x4 pókot, majd a nagy boss pókinca lenyomása után a hasáról feljebb tudsz ugrani, onnan egyenes az út...
  • kaktuszka
    Szia! Tudnál abban segíteni, hogy oda hogyan lehet feljutni? Köszönöm!
  • MrPamacs
    hy.
    Én már tul jutottam rajta, A füvekben van 2 db dió. 1 ahol van az az átjáró (sárga buborékok mennek fel) 2. : Fent van az "emeleten" a fűben. Shift-et (alap) kell nyomni a fűben.
  • Domitomi84
    Sziasztok!Tud nekem valaki segíteni??????????? Elakadtam azon a pályán ahol 4 pók van nem tudom merre kell menni!!!!!!!!!!
  • Don Alehandro
    Köszi, végül is sikerült és a végére is jutottunk. :(
  • laci 700
    én is itt járok és diókat kell összegyűjteni.
    De sosem találom meg az összeset.
    Leírná valaki vagy képet tenne be arról hogy hol vannak a diók!
    Előre is köszi!!!
  • laci 700
    Hi Van valakinek a játékhoz magyarítása?
    ha igen elküldené e mail-ben?
    [email protected]
  • MrPamacs
    Hy.

Még az elején járok a játéknek,de már elakadtam. Ugy nagy állat elött állok ami zöldalmákat eszik és ég a tűz elötte. Itt mit kell csináklni? Ja valmint nem is ment a játék. Erre van már valmilyen patch?
  • targonca
    Leonaprofi!
    Sid lóg középen a láva felett. A kifüggesztett kötelek tartó cölöpeit kell szétütni!
  • leonaprofi
    Sziasztok!Tudna valaki segiteni abban,hogy mit kell csinálni annál a résznél,amikor azt az állatot felkötötték és 4 kötélen lóg fejjel lefelé,de nem tudom mit kell csinálni!Ez a lávás rész.Előre is köszi.
  • ati2002
    köszi!
  • kisfigi
    Duplán ugrasz megnyomod az (alap) E-t (az ütés,harcolást vagy mi a szösz) ekkor ha minjden jól ment akkor felfordulnak hátukra (még nem halnak meg)!
    És amikor igy fekszenek mégegyszer megcsinálod ezt az ugrós ütést és akkor oldarla fordulnak és meghalnak!
  • ati2002
    Sziasztok! A 4 db pókot hogy kell legyőzni? Pls help gyorsan! :)
  • targonca
    Don Alehanrdo!
    Igen, pontosan arra kell menni, próbálkozz, és egyszer csak sikerül!!!

Gömi!
    Ha jól emlékeszem, akkor nem is kell 4, hanem csak 3 és úgy kell átmenni a falon. Csak akkor enged át a falon, ha megvan a kellő számú diód!
    csá!
    egy kis segítség kellene. ott járok, ahol a pókhálókat kell a farkammal felgyújtani, de a 4. diót nem találom.
  • Zoli Zoltan
    Sziasztok! Tudna valaki segíteni a játék ugyan is nem ment el (save) hiába minden ha játék közben elmentek akkor is mindig az elejéről indul. Már nagyon idegesítő. Előre is köszi.
  • Armageddon007
    Sziasztok! Én is a madaras mászkálós pályán vok megakadva, a gejzírnél. Mert túl kicsi
    hogy feljussak, de még a kavicshoz is :S oda hogy lehet felmenni??? pls! thx!
  • Don Alehandro
    Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem (már eddig is innen puskázgattam. :) )
    Szóval a vulkánban vagyok, középen lóg Sid. Addig jutok el, amikor két kavics segítségével kinő egy cölöp a földből. Utána a résen keresztül ráesik a motkány a cölöpre, de innen nem tudom merre tovább. Két szirt között vagyok, de az egyiken ugye már jártam, hiszen ott volt az egyik kavics - a másik pedig túl messze van ahhoz, hogy ráugorjam. Pedig arra kellene valszeg menni, mert ott vannak még makkok... Tipp valaki? Előre is köszi.
  • ildiko84
    Sziasztok! A lajhárfellógatós utáni pályán járok, ott a jégbarlangban hogy kell tovább jutni, ahol a két farkas van? A sziklanyelvre fel tudom lőni magam, de utána??? Előre is köszi!
  • Mu*][*h4pHu|{4
    senkinek semmi 5lete?????????nem muxik ez a francos force... és sokkal élvezetesebb lenne ffb-vel.
  • Papesz
    Itt egy játékteszt az Ice Age 2: The Meltdownról, hogy aki esetleg még nem játszotta, az tudja, hogy mire számítson.
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Sziasztok!
    Valakinek valami 5let ,hogy mért nem működik logitech rumblee pad2 vel a vibra funkció?Optionsben beállítotam.
  • Meerschweinchen
    Hát végigcsináltam!Télleg hülye vége van és kár hogy csak a motkánnyal lehet menni:( Azért jó volt!
  • Meerschweinchen
    Köszi! Pedig próbáltam azt is csak mindig lecsúszott róla, kicsit télleg nehéz néha irányítani.
    Ne már pedig úgy tetszett!
  • targonca
    Malacka!
    Sid lóg középen egy kötélen? Itt a köteleket tartó cölöpöket kell szétütni. Fellépsz rá és szétütöd! Közeledsz a játék végéhez!!!
  • Meerschweinchen
    Hahó megint! Mit kell csinálni ahol a lajhár fel van lógatva? Köszi!
  • Meerschweinchen
    Hahó megint! Mit kell csinálni ahol a lajhár fel van lógatva? Köszi!
  • Barthez
    Már továbbjutottam. Nem találtam a követ de pont ott volt ahol a két gejzír közötti magaslat van.
  • Barthez
    Elakadtam azon a részen ahol a madáron kell menni. Valami gejzír van ott amivel fellehet menni, de túl alacsony és már csak egy hiányzik a 4-ből.
  • Gerbill
    Valamivel értelmesebb, de em sokkal. Nekem jobban tetszik, de már ezt is meguntam
  • nesto
    Ez ilyen zabi pulya játék mint a Shrek vagy valamivel értelmesebb?
  • Meerschweinchen
    Köszi!
  • Meerschweinchen
    Biztos mert nekem nem nagyon jött be, de megpróbálom, köszi, és csak ennyi?
  • Gerbill
    Amikor ágaskodik, akkor megdobálod kaviccsal.
  • Meerschweinchen
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem hogy hogyan kell eltenni láb alól azt a nagy pókot? A kicsikkel már kész vagyok!
    Köszi