Ice age 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hahó megint! Mit kell csinálni ahol a lajhár fel van lógatva? Köszi!
Hahó megint! Mit kell csinálni ahol a lajhár fel van lógatva? Köszi!
Már továbbjutottam. Nem találtam a követ de pont ott volt ahol a két gejzír közötti magaslat van.
Elakadtam azon a részen ahol a madáron kell menni. Valami gejzír van ott amivel fellehet menni, de túl alacsony és már csak egy hiányzik a 4-bõl.
Gerbill
Valamivel értelmesebb, de em sokkal. Nekem jobban tetszik, de már ezt is meguntam

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

nesto
Ez ilyen zabi pulya játék mint a Shrek vagy valamivel értelmesebb?

Köszi!
Biztos mert nekem nem nagyon jött be, de megpróbálom, köszi, és csak ennyi?
Gerbill
Amikor ágaskodik, akkor megdobálod kaviccsal.

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy hogyan kell eltenni láb alól azt a nagy pókot? A kicsikkel már kész vagyok!
Köszi
vixo
Kösz!<#wink>

Gerbill
crackeld

vixo
"A required security module can not be activated.This program can not be executed(7000)."

vixo
Hello!
Amikor elindítom a játékot ezt írja ki:
Légyszíves valaki segítsen,hogy mit kell ilyenkor csinálni???Elõre is Kösz!

kisfigi
Valahogy én is így vagyok vele csak én állandóan nyomogatom a home billt. ...
LOL

Destiny. The design is clearly ancient.

irányítás: valami eszméletlen szar...sztem...elindulolok a lökött agyúval és akkor az egérrel követni...lehetetlen...és teljesen abszurd kamera formákat vesz fel..LOL...majd,ha a filmet megnéztem,lehet,h szenvedek azért vele

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Lehet ebben más karaktert is irányítani?Nem mintha nem tetszene a mókuska,de...

kisfigi
Utána egy olyan rész jön amikor a jégtáblákon kell ugrálni és 20 makkot kell összegyûjteni utána meg a kiindulópontból kell egy messzebi makkot felszedni utána nem toom mi jön mert nem tudtam megcsinálni...
:-)

Gerbill
Megvan. Csak nem vettem észre hogy a falon fel lehet mászni, és össze vissza járkáltam, de mikor harmadjára töltöttem be jobbrafordultam és láttam hogy egy csíkban egyforma mintájú a fal és felmásztam , aztán jött az a pingvines teke. Kösz mindenkineka aki segíteni próbált. Most etettem meg azt a nagy micsodát akinek alma kellett

Tudom, hogy melyik az a rész, de már nem emlékszem arra, hogy mit kell csinálni! Én is ott szöszöltem vagy fél órát, mire megtaláltam a megoldást. Nincs ott egy fal, amin fel kell mászni????
kisfigi
Te már láttad a filmet?

kisfigi
Pffúú nem ugrik be melyik az a pálya mesélj még sok mindent róla!
Mindent mondj el róla...

Gerbill
Azon a pályán nincs pingvin, csak a hely neve valami pingvin hegy. Az 5 water ground vagy mi. Azt tudom hogy a mentés neve valami water... 5

kisfigi
Csak 100, én most ott tartok ahol a jégtáblákon kel ugrálni 20 makkért aztán ha megvan egy dió vagy mi a feneért kell menni de még nem sikerült...

hmm... abszolute nem ugrik be...
pingvin...
egy pingvines részre emlékszem, amikor tekézni kellett...
ott az a lényeg, hogy elérj egy bizonyos pontszámot...
de má nemtom mennyit...
200? 1000? nemtom télleg...

Gerbill
Ja meg az elején a nagy jégtábla közepén van egy kis tábla és azt mondja hogy "Ez itt a Penguin Mountain és csak a mesterek juthatnak fel a legtetejére akik képesek használni a képességeiket. Vagy valami ilyesmi

Gerbill
Nem, a kezdésnél ott van két jegesmedve, aztán mikor megyek tovább akkor fel kell ugrálni egy sziklaperemre ahol bogarak vannak, aztán felmászok a falon ott megint végigmegyek, és átbújok egy lyikon aztán elérek valami táblához elolvasom a feliratot és leszakad egy jégtömb.

az melyik rész?
a kuglis?
bizonyos pontszámot kell elérni, ha egyáltalán ott vagy...

Gerbill
A Penguin Mountaines résznél mit kell csinálni.

Gerbill
Ja és Scrat farka nagyon jól néz ki, majdnem olyan mint a filmben<#vigyor3>

Gerbill
Alapjaiban véve nem olyan roszz játék, de sajnos semmi újat nem mutat, csak egy sima filmfeldolgozás, ahol semmi különöset nem kell csinálni, csak végigugrálni a pályán és mogyorót gyûjteni. Még nagyon az elején vagyok, de szerintem nem lesz túl sok változás a feladatokban

kisfigi!! Köszönjük a segítséget! Sikerült meglelni a maradék két diót!!
SNAKE01
na,most fejeztem be,elég jó kis game volt!

kisfigi
Asszem ott kell a shift-tel szaglászni és valamelyik bokorban van a dió...
De ez egyáltalán nem biztos...
Én már jóval túlhaladtam...

Jó estét szervusztok! Valaki aki végigjátszotta, illetve túlhaladt ezen a pályán legyen olyan szíves segíteni!Közvetlenül azután vagyunk ( a pici lányommal) amikor Diegónál kellett tettetni a halottat miközben gyûjtjük a diót! Nos ezután van egy pálya ahol négy diót kell összeszedi, van egy a Zöld óriás lajhárnál egy pedig egy magaslaton ahol orrszarvúbogarak dobálóznak makkal. nos itt nem találjuk a megoldást, mert a másik két diót nem találjuk!! Segítségeteket elõre is Köszönöm.
kisfigi
Gondolom közepes lehet...

Gerbill
Hoszzú játék, vagy olyan mint a Shrek, hogy 3 óra alatt végig lehet vinni?

Szerintem nem mentél oda a táblához, így nem olvastad el az utasítást. Egyébként az 1 almát maga az orrszarvú fogja leverni. A levert almát kell azzal a nagy döggel megetetni. Az orrszarvút felhergeled, és nekimegy a fának, leveri az almát...
Köszi a segítséget, de hol van a fa és az orrszarvú?

Lámadémon!
Mielõtt felmászol a falra a kék tûznél Y-nal gyútsd meg a farkad. Égõ farokkal kell felmászni, majd a szobor alját meggyújtani!

Egyébként tegnap fejeztem be a játékot. Sajnos a vége elég gyengére sikerült!
SNAKE01
a fáról!úgy kell hogy van egy orrszarvú a fa közelében és azt megdobod kõvel úgy hogy a fa alatt állsz,erre õ elkezd feléd rohanni és te elõle elugrassz aztán leesik az alma...

Honnan kell az almát leszedni?

SNAKE01
SPOILER!*
arról beszélsz mikor van egy kék lajhár kifestve és mutogat a kõlajhár felé fel akinek a hasán van egy arany dió vagy mi?mert akkor úgy kell hogy ott a lajhár elõtt van egy grillezõ vagy mi ráugrasz jobb klikk begyullad a farkad és sprint felfele.ott a szobor elõtti gödörbe kell belemenni a nyil is mutatja.a lajhár mögötti falon fel lehet menni!

üdv...

ott akadtam el, ahol a lajhárok már javában készülnek valami tûzistenséges ünnepségre...
asszem 4 aranyszart kell összeharácsolni és az egyik fent van a hegy tetején lévõ kõlajhár pocakja felé...
de hogy szedem le? lelõni nem lehet, felmészni sem. át tok tarzanozni a szemben lévõ sziklára, de ott meg semmi se nincsen...

vki?

elõre is kössz...

kisfigi
kösz mert mentem már oda hozá de nem mögé...
😄

SNAKE01
mert ha igen akkor jól lakik.és van egy videó ahogy manny-ék végigrohannak a képen.na utána az a szörnyike felmegy a sziklára és rá kell állni a háta mögött lévõ kis sziklákra és akció gombot nyomni,a többire rájössz...

SNAKE01
leszedted az almákat neki?

kisfigi
Igen akkor ezt mond meg hogy itt mit kell az almaszedésen kívül csinálni!!
PLS HELP!

jah... eddig eccer kellett a lajhárral lenni, az is kis átvbezetõ csúszdázás volt...

Gerbill
Legtöbbet azzal a mókussal leszünk?