Novemberben rajtol a Vista
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/*WTF?!*/
Sok ismerõsömet kellett hosszan gyõzködni, hogy tegyen már fel XP-t, mert a 98 nem olvassa az NTFS-re formázott vinyómat. Végül nagy nehezen felrakták, és 1 héttel késõbb már semmi pénzért nem voltak hajlandók 98-at használni.
Szóval én nem féltem a Vistát.
Nekem is így áll a rendszer nF3-250 + SP2, és kérte a diszket 😊
/*WTF?!*/
Ahogy a cikkben is jól írták az Xp sajnos már egy rendesen korosodó oprendszer, egész egyszerûen az történik vele mint ami anno a Windows 98-al. Elszalad mellette a technika. Sokáig használtam én is a W98Se-t, de aztán viszonylag hamar áttértem az Xp-re, a sok driver- , kompatibilitási hibák miatt. Hála az égnek (vagy nem neki) az xp viszonylag kevesebb ilyen gondal küzd. Viszont itt is nagyon szépen látszódnak, illetve elõjönnek azok a problémák, amik gondot vagy bosszúságot okoznak. Ilyen pl az új technológiájú hardverek natív támogatásának a hiánya, pl mostanság számomra letöbbet elõforduló "hogy telepítsek sata vinyóra xp-t dolog". Tudom nem egy bonyolult dolog, de sajna azért már sok gépben nincs floppy,
s ugyebár az xp telepítõ semmi másról nem hajlandó "más gyártótól való hardver illesztõt" betölteni mint a jó öreg "a+kettõsponty" barátunkról. Ez csak egy példa a sok közül, ami sajna az idõvel jár. A 98SE-t is lehetett toldozgatni-foltozgatni egy darabig, de mi lett az ára? Sok instabilság, kékhalál. Szerintem elõbb utóbb az Xp-t is utoléri ez.
Pedig szerintem nem rossz oprendszer, csak ugye sokaknál megáll az élet a "Gratulálunk! Nekifoghat!" kép után. Az meg, hogy pepecselni kell még vele a rendes mûködés érdekében az szerintem csak lustaság/nemlustaság kérdése...
Ez az Xp amin írok 2,5-3év között van.
Valaki mondta hogy a linux nem jó semmire csak gatewaynek... Na ez is egy sík nézet. Kétségtelen, hogy szerver feladatokra kiválló, de kitûnõ desktop munkaállomást is lehet készíteni segítségével. Az egyéb Live, rescue linux disztribekrõl nem is beszélve...
Egy szónak is száz a vége, ide illik két jó kis mondás.
1. Attól hogy a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye...
2. PEBCAK: Problem Exist Between Chair And4 Keyboard. Na ez utóbbi is nagy igazság...
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
A linux felhasználóbarát. Csak megválogatja a barátait 😉))
Ez már tényleg marketing fud. Minden napra vistás hír, hogy úgy érezd valami kimarad az életedbõl, ha nem veszed meg. <gonosz>(Így igaz egyébként. Sok bosszúságot hagysz ki 😊)))</gonosz>
De most komolyan.Aki aszerint választ OS-t, hogy megy-e rajta XY játék megérdemli. Tényleg nem is a linux való neki.
Kérek minden linuxos arcot ne menjünk már bele ilyen Vista FUD cikkekbe. Had legyenek el vele a winesek.
Mellesleg hallkan. Bizos vagyok benne, hogy elõre fogják hozni a kiadást. Nem engedhetik meg maguknak, hogy a SuSE+XGL kombónak fél év elõnye legyen a piacon. Túl sokba kerülne nekik egy amúgy is lanyha Vista érdeklõdés mellett. Én erõsen aug. vége-szept közepe felé saccolom.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
Pedig pont, hogy nem. Néz meg bármilyen HW támogatású renszert kérlek, pl. Irix vagy MacOS X, ott OpenGL alól megy az elsõ pixeltõl az utolsóig minden, a megfelelõ HW támogatással, legyen az 2D vagy 3D, ablak vagy akár fontok ... azért a MacOS X még egy ezeréves 9200-es kártyeszen is sokkal fényesebben kezelia desktopot, mint a mai Windowsok.
Valami ilyesmiben kéne törnie a kis agyát a M$-nek. Adná monnyuk 5 misiért, és talán még én is megvenném. Meg gondolom még rajtamkívül egy páran.
Talán még kbupdate is😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Más. Mi ez a fikázás? Én se vagyok beájuva a Windowsoktól, de ez szegény még ki se jött, félkész béta van belõle, driverek nélkül, így miként lehet megítélni a gépigényt?
Másrészt a technikai részét nem értem, ezért nem tudom mennyivel tud majd többet az XP/2003 rendszereknél, de sok év után végre ámogatja hardveresen a videókártyákat, lehet én vagyok tudatlan, de akkor elvileg gyorsabb és nem lasabb lesz a megjelenítés és ablakkezelés. Szóval én várom.
2008-ig biztos az xp terméktámogatása
És általában itt bukik el a dolog. Azt írta, és egyetértek vele, hogy egy kezdõ user viszont jobban elboldogulhat, mert õt nem akadályozza a már megszerzett tudása, nem akarja tudni, hogy mit hogyan kell csinálni.
Nekem az elsõ linuxom egy suse 6.2 volt, azóta volt idõm megtanulni 😊
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Én már próbáltam linuxot,nem is egyet....hát mit mondjak...nem hiányzik..
Ha ez megvan, akkor megy magától a dolog, ha már ndiswrapperezni kell, azért az se olyan bonyolult.(De szemétség a gyártó részérõl)
Ezért nem támogatom az ndiswrappert igazából, mert így elkényelmesednek a gyártók, de van hogy nincs más megoldás.
Driverhackelés max régi gépeken kellhet(pl nekem egy Dell laptopon, amiben legacy-isa hangkártya van(tehát nem ISAPnP))
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
"meg lemondani a játékról" nem mindenki játékra használja ,de azonkivül mindenre jobb.
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Hahó, equ, kbupdate, buzzfuzz, ittvannak a haverjaitok 😊))
Amúgy ahoz tényleg fanatikusnak kell lenni, ha egy mac-ra windowst teszel 😊) Elvakult fanatikusnak 😊
cikkhez:
Akkor rajtol a vita, amikor akar... Én megvárom, amíg kijönnek a hibái, max 1 év múlva felrakom kipróbálni... ha teccik marad, ha nem, akkor repül... ilyen egyszerû 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Te legfeljebb egy linux grafikus felületet láthattál, de a programok belül nagyrészt teljesen máshogyan mûködnek.
De ha valakinek télleg vista-szerûséget akar, az töltse le a Kororaa-t.
Egy live-cd, nem nagy, csak 480 mega, és elég jól bemutatja az XGL-t 😉
Na de nem ez itt a téma.
😄
Az, hogy az SG orakrol rakott ki kepet, nem jelenti azt, hogy a MS ezekkel a kepekkel reklamozna... 😉
hogy a hasznos kis utilokbol mikor lesz vistas verzio azt nem tudni. En is igy vagyok vele egyebkent, lassan majd winxp64 valtok (tobb memoria/task) aztan vista, de ha sok erroforrast hasznal - vagy nem lehet lebutitatni mint pl az xp-t akkor passz. Majd lesz valami.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
meg amúgyis ha kapható elsz a vista saccra 1.5 2 év múlva lehetúgy saccra biztonságos ... így votl X vel is<#eplus2>#eplus2>
Bár láttam mûködés közben a legutóbbi buildot, de semmi nagy durranás nincs benne.. csak valami feltupírozott XP...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce