53
-
Benedicht #13 "Még annyit hogy szépek az órák . Ennyi ? 2006-ban ez a legfontosabb reklám egy új oprendszerben ,hogy 3 órát kirajzol 3 különféle időzonával ?"
Az, hogy az SG orakrol rakott ki kepet, nem jelenti azt, hogy a MS ezekkel a kepekkel reklamozna... ;) -
nenad #12 valszinu mar eleg sokan fejlesztenek mar ra egy ideje, a nagyobb softwer cegek tuti.
hogy a hasznos kis utilokbol mikor lesz vistas verzio azt nem tudni. En is igy vagyok vele egyebkent, lassan majd winxp64 valtok (tobb memoria/task) aztan vista, de ha sok erroforrast hasznal - vagy nem lehet lebutitatni mint pl az xp-t akkor passz. Majd lesz valami. -
Szerintem céges szinten nem igazán lesz érdeke átállnia a többségnek. PIII -asokkal találkozom a legtöbb helyen. Azon nem hinném hogy frankón menni fog. Meghát minek fizessenek érte, ha a mostni WinXP vagy Linux- ok is tudják azt amire használják (Office,E-Mail stb.). Akinek a Design számít az meg ne M$ oprendszert használjon! -
blackeagle #10 Még annyit hogy szépek az órák . Ennyi ? 2006-ban ez a legfontosabb reklám egy új oprendszerben ,hogy 3 órát kirajzol 3 különféle időzonával ? -
blackeagle #9 Már kezdtem aggódni ,hogy a héten nem hallunk a vistáról. -
HUmanEmber41st #8 Ha körülnézel a neten, megtalálod warezban az összes eddigi buildot, köztük a legutóbbit is.. -
szivar #7 Én inkább a Palladium (TC) techtől tartok inkább... Ezt nem reklámozzák annyira :(. Ha mégis, akkor inkább featureként, nem kib@szásként... A gépigényen felül... -
Cat 02 #6 vagy mikor lesz warez ? :D
-
1hengeresVmotor #5 Szép meg jó ez a vista csak iszonyú gépigénye van meg úgy ne mvettem észre új dolgokat az egészben biztos sok újítás van benne de sok embernek még nem elsz érdeke hogy erre áljon át habár 1 dolog nagyo nemgtetszett benne az a sakk játék nem bánnám ha xp is lenne ilyen 
meg amúgyis ha kapható elsz a vista saccra 1.5 2 év múlva lehetúgy saccra biztonságos ... így votl X vel is
-
HUmanEmber41st #4 Kiadják, aztán még fél évig peccselik, mire a gyerekbetegségek megszűnnek...
Bár láttam működés közben a legutóbbi buildot, de semmi nagy durranás nincs benne.. csak valami feltupírozott XP... -
kbupdate #3 ah, naponta egy hír, hogy mikor rajtol a vista, persze mindig más időpont... -
"Novemberben rajtol a Vista"
há' vagy nem... -
kerek1224 #1 A kérdés csak az, hogy a megjelenéstől számítva, mennyi ideig kell majd szívni a különböző programok inkompatibilitási gondjaival.
Én biztos várok legalább fél évet.