A rovarokat is hadra fogná a Pentagon

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uniu
Hihetetlenul buta 5let, 1000 sebbol verzik, a lenyegesebbek: egy 30-40km/h kozlekedo hajora, hogy maszik fel alo helybol, a sima, fuggoleges vagy homoru acelboritason ??? vagy ott detonal a macsek a hajo oldalanal az 0,5 kilos robbanoanyaggal ?

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

a suly problémával egyetértek, de hiábba nyávog a macska ha bombáznak és lönnek közben ezerel

Sziasztok!

Ebbõl látszik hogy az emberi hülyeség határtalan. Mondjuk ilyen akciókról nem hallotam, de ez nem semmi a szövetségesek részérõl. Mégis mit képzeltek, hogy hány kg ( vagy tonna???😄) robbanóanyagot szerettek volna szerencsétlen macskákra aggatni, amivel még képesek lettek volna úszni egyáltalán, és elsüllyeszteni a Bismarck-ot??😄 - Persze elképzelhetõ hogy lélektani hatásokra apelláltak, de ha még szerencsétlen macska túléli a zuhanást, +a felszínre túd úszni(?) akkor ezt biztosan nem hagyja szó ( nyávogás ) nélkül, amit meg lehet hallani. Köszi a figyelmet.
uniu
vip-kent en sem took javitani ezekben a hozzaszolasokban. Azert mondtam ezt peldanak mert ezt ismerem jol!😊

Sry én nem vagyok VIP szal szerkesztés nuku, ehelyett odarondítottam mégegyet. Ejnye bejnye már csak számítógépekben tudunk gondolkodni??

uniu
😊 Nalatok van nektar a szarkupacban ?😊 merthogy lepket emlegettel... 😉

AgentKis
Pedig az emberiség szaporodik. Fejlõdik.

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

Már látom magam elõtt, hogy akik ezeket a lepkéket fogják irányítani, milyen szimulátorprogramon gyakorolnak elõtte...
Elõször ki kell térni egy ellenséges ország verebe elõl, átrepülni egy adag gõzõlgõ szarkupac felett elcsábulás nélkül, be az ablakon, és végül el kell tudni menekülni a légycsapóval és összetekert tévéújsággal hadonászó nénik elõl. Aki végül eléri a ruhásszekrényt, az alkalmas, és beveszik a berepülõ-rovar-pilóta századba.
uniu
1, Nem utan hanem kozben!
2, Epp azt mondtam, hogy mem kellene a gyilkolas hozza.
3, Lassu fejlodes ? Ez alatt azt erted, hogy minden bort lenyuznak a vasarlokrol, es a legkisebb vackot is aranyarban vezetik be, lepesenkent, meg ha szar akkor is ? (pl.: intel procik, minden 2. ujhoz uj alaplapot kell venned, uj chipkeszlettel, de az uj foglalat miatt biztos )

<#violent>Ez egy elmebeteg ötlet <#violent>
Magyarországon meg Moszad és KGB ügynökök kikísérleteztek egy csótányt ami elszegényíti az országot hogy aztán olcsón megvásárolhassanak mindent a befektetõk. Ezt a csótányt úgy hívják hogy Gyurcsótány.
Mellesleg azt sem tudom mi a garancia arra ha nincs háború akkor ezeket a dolgokat nem találják fel...

Mellesleg a SW nem jövõkép hanem réges régen játszódik egy messzi, messzi galaxisban. 😊

közben.. sry

Jó nagy álomvilágban éltek. Valóban feltaláltak pár dolgot az elsõ és a második világháború után de milyen áron? Inkább a lassú fejlõdés híve lennék... Kérdezzetek meg errõl azért néhány olyan embert akiknek mondjuk nincs keze és az anyja eteti 30-40 évesen. Abba se vagyok egyáltalán biztos, hogy ez a fene nagy fejlõdés aminek annyira örültök jót tesz az emberiségnek. Sõt biztos vagyok benne, hogy nem.

uniu
Ez igy van. De haboru nelkul is menne a dolog, sott akkor meg kevesebb penzbe is kerulne, mert nem kell gyartani mindenbol 10e db-ot. Haboru nelkul a politikusok nagy resze azzal van elfoglalva, hogy hogyan sutogessek a pecsenyejuket. Sztem a fejlodes a kulcs.

Új hír!!! Abdul El Mehmed Ali amerikai lakost kémkedés és terroristákkal való együttmûködés alapos gyanújával letartóztatták, mert nagy mennyiségû (7 doboz) rovarirtót és egy elektromos szúnyogriasztót vásárolt, amivel feltehetõen az amerikai titkosszolgálat és katonaság munkáját igyekszik ellehetetleníteni.

nearo
Wolf3D Operation: Eisenfaust c. része, ha jól emlékszek...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Sliders
németek meg kisérleteztek a II világháború alattolyan szerrel h zombikat készítsenek végülis, vagyis halott embereket beoltanak és mennek harcolni, vagy valami ilyesmirõl hallottam, persze lehet nem igaz... de durva

noss
😄

________ `_~_\" noss

noss
macskák helyett ezeknek a technikáknak a kiötlõit dobnám vízbe, idõzített bombával felszerelve (csak a biztonság kedvéért), ki egy repcsibõl. kétlem, hogy zuhanáskor elvesztenék eszméletüket...

________ `_~_\" noss

Vajon a cikkíró kinek a rokona, hogy folyamatosan leadják a minimális angoltudására alapozó, szakmailag nulla írásait?
Szilveszteri petárda a macskafarkára kötözve!<#idiota>
Lacc
Lol ez a macskás dolog, ezt még én se hallottam. Melyik baromnak juthatott ez eszébe, ha igaz?
hehe ez de durva <#nevetes1>

Én elõször azt hittem a cikkrõl, hogy vicc. Mostmár félek, hogy nem
schrank
jól van ne menõzzél mert ezt a buzerában láttad <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

A II vh-ban hasznaltak azt a modszert, hogy tengeralattjarorol etettek a madarakat az angolok, igy idovel ha egy viz alatt levo nemet tengeralattjarot meglattak a madarak (nem volt melyen, felulrol latszott), azonnal odasereglettek fole, igy messzirol latni lehetett, ha ott van egy tengerallattjaro.
Teppik Amon
Ez nem fog mûködni. BUG-os a rendszer <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

nearo
Ha már itt tartunk, akkor vakond+zsiráf=környezetbarát fúrótorony...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

ÁÁÁÁ <#buck>, ez tetszik, a giliszták földalatti bunkereket támadnak, az emberek meg menekülnek mert beomlik a kis robbanó gilisztáktól.
Majd bekell idomítani ellenük pár vakondot <#gonosz1>.

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Persze hogy nem. De nem is ezt írta.

Az amcsik inkább a dagadt hülyegyerekeikre pakoljanak érzékelõket, azoknak úgy sincs agyuk ami bezavarhatná a drótozást...

nearo
Egy háború egyáltalán nem jó, csak elõrelendíti a fejlõdést. Mindenki elkezd fejleszteni ezerrel, hogy megnyerhesse a háborút, és ezek a fejlesztések elõbb-utóbb civil használatra is alkalmasak lesznek.

És akkor most jóak a háborúak????

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Az emberiség és a tudomány fejlõdésében a háborúk katalizátor szerepet játszanak. Gondolj csak bele az 1, és 2. VH arzenáljának különbségeire, pedig alig több mint 20 év telt akkor el.

gumikacsa
milyen álca szöveg, hogy bombakeresésre használják... érdekes módon eddig mindegyik példában támadásra használták az állatokat, miért lenne ezekkel is máskép? (redvás amcsik...a pentagonnal az élen)

Renault magnum http://kamionszim.hu

Én meg majd földigilisztákat idomítok, h földalatti bunkereket rongáljanak meg...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

arra szoktatták õket, hogy a tankoknál kapják a kaját, aztán elindították a németek felé
Én úgy hallottam, hogy az oroszok a II. vh-ban beidomították a kutyákat, hogy robbantsák fel a rájuk rakott robbanóanyaggal a német tankokat. Csakhogy a dízelszagra voltak idomítva, a német tankok pedig benzinnel mentek...
A kutyák természetesen visszaszaladtak a dízeles orosz tankokhoz.
(De hogy a kutyák hogyan indítják be a robbanást azt nem tudom)

Én az Intel-t szeretem Abit AW8-MAX, Intel Pentium D 940 (2x3,2GHz), Inno3d GeForce 7600GT, 2GB DDR2 (667MHz)

Mi abban a dicstelen, háború volt, nem? Katonai objektumot semlegesíteni nem olyan mint civileket eltüzelni.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

RAID 😄😄
nearo
Vasmacska...

A cikkben belinkelt BBC hír említi a denevéreket és a macskákat. A macskák nekem is újak, a denevérekrõl már hallottam más forrásból. Sajnos az állatok egyelõre nem igazán váltak be a harctéren, szerencséjükre 😊

uniu
Ugy erzem en is, hogy kisse "bertasandoros" lett a cikk. Idomitott kutyak miert ragnak le a terhuket? Hacsak telleg nem 50kilos volt...

immovable
<#fejvakaras> <#idiota>
Helcat
Én még csak említés szinten sem hallottam sem a macskás, sem a denevéres kísérletekrõl. Ráadásul mindkettõ rettentõ nagy marhaságnak hangzik:

-Kapitány, macska a vízben! Ráadásul ezek a fránya angolok még egy 500kg-os nehezéket is rákötöttek!
-Ne törõdjön vele Hans, nem hallja milyen kétségbeesetten nyávog? Húzza azonnal a fedélzetre!

A denevéres dolog se tûnik kisebb hülyeségnek, egy európai denevérre max. pár grammot lehetne függeszteni. De még egy repülõkutya sem vihet többet 10-20 dkg-nál (saccra, nem próbáltam).

Nem véletlenül valami álhírt nézett be a cikkíró?

Az orosz tankelhárító kutyákról viszont én is hallottam, bár úgy tudtam, hogy a fõ probléma velük az volt, hogy nem tudták megkülönböztetni a saját és az ellenséges harckocsikat. Nyílván kínos volt, mikor egy T-34-hez futottak oda...

- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.

Kígyó a bevált orgyilkos fegyver. 😊

a németek meg minden eléjük kerülõ kutyát lelõttek, miután megtanulták, hogy némelyik robban😞

mondjuk az meg német szokás volt, hogy aláaknázták az elhagyott reptereket - az oroszok erre német hadifoglyokat hajtottak át rajtuk, mire a németek felhagytak a dicstelen gyakorlattal
Oldal 1 / 2Következő →