A rovarokat is hadra fogná a Pentagon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Ebbõl látszik hogy az emberi hülyeség határtalan. Mondjuk ilyen akciókról nem hallotam, de ez nem semmi a szövetségesek részérõl. Mégis mit képzeltek, hogy hány kg ( vagy tonna???😄) robbanóanyagot szerettek volna szerencsétlen macskákra aggatni, amivel még képesek lettek volna úszni egyáltalán, és elsüllyeszteni a Bismarck-ot??😄 - Persze elképzelhetõ hogy lélektani hatásokra apelláltak, de ha még szerencsétlen macska túléli a zuhanást, +a felszínre túd úszni(?) akkor ezt biztosan nem hagyja szó ( nyávogás ) nélkül, amit meg lehet hallani. Köszi a figyelmet.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Elõször ki kell térni egy ellenséges ország verebe elõl, átrepülni egy adag gõzõlgõ szarkupac felett elcsábulás nélkül, be az ablakon, és végül el kell tudni menekülni a légycsapóval és összetekert tévéújsággal hadonászó nénik elõl. Aki végül eléri a ruhásszekrényt, az alkalmas, és beveszik a berepülõ-rovar-pilóta századba.
2, Epp azt mondtam, hogy mem kellene a gyilkolas hozza.
3, Lassu fejlodes ? Ez alatt azt erted, hogy minden bort lenyuznak a vasarlokrol, es a legkisebb vackot is aranyarban vezetik be, lepesenkent, meg ha szar akkor is ? (pl.: intel procik, minden 2. ujhoz uj alaplapot kell venned, uj chipkeszlettel, de az uj foglalat miatt biztos )
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
________ `_~_\" noss
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Majd bekell idomítani ellenük pár vakondot <#gonosz1>#gonosz1>.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Renault magnum http://kamionszim.hu
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
A kutyák természetesen visszaszaladtak a dízeles orosz tankokhoz.
(De hogy a kutyák hogyan indítják be a robbanást azt nem tudom)
Én az Intel-t szeretem Abit AW8-MAX, Intel Pentium D 940 (2x3,2GHz), Inno3d GeForce 7600GT, 2GB DDR2 (667MHz)
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
-Kapitány, macska a vízben! Ráadásul ezek a fránya angolok még egy 500kg-os nehezéket is rákötöttek!
-Ne törõdjön vele Hans, nem hallja milyen kétségbeesetten nyávog? Húzza azonnal a fedélzetre!
A denevéres dolog se tûnik kisebb hülyeségnek, egy európai denevérre max. pár grammot lehetne függeszteni. De még egy repülõkutya sem vihet többet 10-20 dkg-nál (saccra, nem próbáltam).
Nem véletlenül valami álhírt nézett be a cikkíró?
Az orosz tankelhárító kutyákról viszont én is hallottam, bár úgy tudtam, hogy a fõ probléma velük az volt, hogy nem tudták megkülönböztetni a saját és az ellenséges harckocsikat. Nyílván kínos volt, mikor egy T-34-hez futottak oda...
- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.
mondjuk az meg német szokás volt, hogy aláaknázták az elhagyott reptereket - az oroszok erre német hadifoglyokat hajtottak át rajtuk, mire a németek felhagytak a dicstelen gyakorlattal