1231
Max Payne - The Movie
  • tommyg
    ike
  • TheRock18
    1,5 hónap még...
  • tommyg
  • ldavid
    TV reklám
  • tommyg

• zaki
    Amúgy nekem a trailer eleje mindig a Bourne Ultimátumra emlékeztet, mikor Bourne a víz alatt van... :)
  • tommyg
    ez számláló és jó
  • bertino
    már laptopot is nyert azzal a csíter búrájával :)
  • Prince23
    Ja biztos a neten nyered mi? xD
  • akyyy
    lol tul sokat használom az adobe premiere pro-t:D
  • akyyy
    de én ugyis nyerek jegyet:D premiere előttre:D
  • XxTyl3rxX
    vagy premieren meg a jegy vásárlás mellé ajándékba adják az MP1-et :D
  • TheRock18
    még van pár hetük,hogy megrendeljék,és kirakodják a polcokra a játékokat :) sztem..ha MP 1-et..990-ért..meg a 2-t..1990 v. 2990-ért kirakják..tuti vinni fogják,mint a cukrot..de akkor megkéne nekik rendelni sürgősen...
  • TheRock18
    amúgy nagyon jól járna minden forgalmazó,ha kitenné a polcokra az eredeti játékok 1,2 részét...sztem lenne forgalma..főleg premier után :D
  • TheRock18
    engem nem érdekel a bevételük...a lényeg,hogy tetszen nekünk a film :) és én még vagy 2-3x beüljek megnézni a moziba :D
  • Prince23
    Wahlberg elviszi a hátán az egész mozit:D ja meg a látvány is, no.
    Hitman sorsára fog jutni ez a film is a usa bevétel szempontjából:D Tippem.
  • broman191
  • TheRock18
    szar az a mérő...nézd meg a naptárt..ma van 50
    szeptemberből még 20nap+októberből 30=50 MA!nálam...
  • tommyg
    najóvan mán
  • akyyy
  • 5c0rp330n
  • bertino
  • tommyg
    -.-
  • tommyg
  • akyyy
  • bertino
  • tommyg
    50!
  • TheRock18
    MÉG 51 NAP A MAGYAR BEMUTATÓIG! :( bárcsak 51 perc lenne :'( az is sok...
  • tommyg
    gecyk
  • broman191
    Egyenek trágyát...
  • bertino
    John Moore, a Max Payne film rendezője szerint az Amerikai Filmforgalmazók Szövetsége (MPAA) le**opta a Warner Bros farkát, amikor a The Dark Knight c. filmnek PG13-as (13 év alatt csak szülői felügyelettel) besorolást adott. Mooret ugyanis felzaklatta az MPAA által a Max Payne filmre adott R (csak felnőtteknek) besorolás, ami nem épp kedvező a bevételek szempontjából.

A rendezőnek nagyon elege van a szövetségből, mivel mióta túl elnézőek voltak a Batman filmmel kapcsolatban, minden rendező az ajtajukon kopogtat és a PG13-at követeli saját (erőszakos jelenetekkel tarkított) filmjéhez. Ugyan a Max Payne játékok rendre "csak felnőtteknek" besorolást kaptak, elmondása szerint kezdettől fogva a PG13 szerint forgatták a filmet, s most násztáncot kell járniuk, hogy megkapják a kívánt osztályzatot.

A Das Gamernek adott interjúban Moore kifejti, hogy az MPAA zsűrijében kizárólag önkéntesek vannak, mintha ez felmentené őket a felelősség alól. Továbbá senki sem tudja valójában, hogy hol a határvonal a PG13 és egy R osztályzatú film között. Az MPAA-nak esze ágában sincs közzétenni az erre vonatkozó irányelveket, már ha vannak egyáltalán. A rendezők így megnéznek néhány hasonló besorolású filmet és az abban látott jelenetek erőssége alapján építik fel sajátjukat. Ez történt a Max Payne filmmel is, az MPAA azonban nem volt oly elnéző, mint a Dark Knight esetében. A zsűri úgy érezte a filmnek R besorolást kell adni, mivel túl nyomasztó, dark volt. Mire Moore kifakadt és egy csoportterápiás foglalkozáshoz hasonlította a zsűrit.

S hogy miért félnek az R besorolástól a filmstúdiók? Egyáltalán nem a tartalom miatt, a probléma a reklámozásra vonatkozó megkötésekkel van. Nevezetesen egy R besorolású filmet nem lehet este 9 előtt reklámozni az Egyesült Államokban, sőt egy PG13-as besorolású film előtt sem adhatják le egy R film reklámját.

hardwired-ről.
  • bigfoot
    ezzel én is így vagyok
  • 5c0rp330n
    tőlem lehet 18-as is, anno 15 évesen beengedtek moziba 18-as filmre.. ha a vágások miatt nem lesz kellően durva és sötét hangulatú, eléggé mérges leszek.
  • tommyg
    ez sajnos nem így megy :(
    de azt tegyük hozzá hogy tesód mindig félt tőle :D
  • TheRock18
    ez nem igaz...tesóm kb. 7 éves volt mikor már az MP-t tolta :) már ő is 14..és amúgyis el fog velem jönni..tehát ne általánosíts...
    amúgy leszarom,hogy milyen kategóriába teszik..úgyis megnézhetem..de jobb lenne,ha nem vágnának ki belőle semmit!!
  • bigfoot
    hát ez kurva rossz hír!!!
    alapban aki ismeri a Max Payne nevet elmúlt már 16 éves szerintem...
    megvágni a filmet....wááá ennek a hírnek nagyon nem örülök:(((
  • Fido4life
    én kérek elnézést. hát akkor tényleg marad a várás.
  • 5c0rp330n
    fuckingoogleit
  • tommyg
    http://asva.info/friss-r5-datumok-2008-08-25.html
  • tommyg
    http://en.wikipedia.org/wiki/R5_(bootleg)