1231
Max Payne - The Movie
-
#607 és ki nem? :D -
Jocex #605 Kijátszottam az elsp részt, várom a filmet:D. -
#604 az nálam se :S -
#603 nemlett olyan amilyenre először terveztem mert visszaszámláló nemmüxik, a szélét be alartam volna olvasztani az sg-s környezetbe(ez lent látszik is) de az se lett jó, meg a trailer gombja kicsit furcsa lett, de mind1 jó ez igy is:D
jah meg nálam nem müxik a hivatalos oldal gomb:S -
#602 naggyonjóféle, thx -
#601 profin vágod :D jó lett:) -
#600 -
#599 -
-
#597 ez nem semmi :D gondoltam játszok egyet...tükörbe nézek..és hopp lá hopp :D
-
#596 jólvan, előre is köszi :) -
#595 még ne tedd be még nincs kész:D most csinálom rá menüt, meg videókat is beleteszem , csak régen fogllakoztam flashel, ugyhogy majd holnap foyltatom:D -
#594 méretet mondj pls -
#593 Zsíros nagyon :))) -
#592 óó nemááá:S -
#591 nah elkezdtem uj bannert csinálni, olyasmi mint a mostani, de azért mégis csak banner.
hivatalso oldalrol vannak belőle anyagok:)
valamit még kezdek középen azzal a csikkal, de még nemtom mit.
illetve elég üres, ötleteket várok mit tegyek bele. belehetehem előzetest, kis lejátszóba valahogy, illetve a visszaszámlálót is, meg pár képet
bannernak?
sterk.: természetesen nem ilyen elbaszott tégla alakja lenne, itt nemtudom miért olyan:O
illetve nagyobb, csak itt lekicsinyiti az sg -
#590 am mé nincs? -
#589 holérdekel :D -
#588 leszarom...akkor is megnézem..a jegy 850..nem? -
#587 csak szolok hogy moziba már nincs diákjegy:D -
#586 dikk dvd...
örülnék,ha már a moziba láthatnám...
tommy..ne hagyjuk,hogy a mozis verzió elcsábítson majd minket..:D -
#585 hitman is 6 hónap volt mire ideért :S -
#584 Nagyobb moziknál, de ennél elképzelhető lehet...a karácsonyi megjelenés pedig azért elég jól időzített "gazdasági szempontból". -
#583 jaja -
#582 Túl korai lenne. Mozipremier után 4-6 hónappal szokták kiadni dvd-n a filmeket. -
#581 azt kérem a fa alá :D -
#580 hát nemtudom, általába fél év szokott eltelni mire kiadják dvd-n a moziba kerülés után -
#579 Lehetséges, miért ne...:) -
#578 valahol olvastam már nemtom hol hogy karácsonykor ki is adják dvd-n, ez igaz lehet? (nemhiszem) -
#577 -
#576 -.- -
#575 -
doggy90 #574 neolcs:D -
#573 -
#572 ez tényleg lol :D -
#571 LOL -
#570 azért azt tegyük hozzá hogy a halálfutam feliratos lesz, a payne meg szinkronos, és nem szinkronosan kapjuk kézbe azt még le kell szinkronizálni ami nem 1 nap -
#569 lófaszt...sztem a film már itt van Mo.-n..csak kell a profit a moziknak..ezért azt a szar halálfutamot rakták 16.-ra... -
#568 ne a filmet okold már te szerencsétlen, hanem a kiadót/forgalmazót. -
#567 széééégyen...ilyen sokat várni...kapjabe az a halál futam gyász...azért várjunk még 14 napot..hülye geci...profit gyárosok...úgyis megnézik a MAX PAYNE-t...mert 2008 legütősebb filmje lesz...!!