1231
Max Payne - The Movie
-
#525 what the fuck that means ? -
#524 R5 -
#523 nem cam-os verzióra gondoltam, de mire szinkronosan fogják nálunk vetíteni addigra simán lesz a neten egy normális letölthető avi verzió. persze ha itthon is feliratosan lesz a moziban akkor meg sem szólaltam, sőt a 24 The Movie és a Sin City 2 mellet még egy indokom lesz arra hogy meglátogassam a corvint (vagy valamelyiket) másrészt a letöltést nem spórolás képp javasoltam, hanem ugye tapasztalatból tudjuk hogy a filmek 99%-a eredeti hanggal mindenszinten élvezhetőbb. -
#522 meg nem fogok arra várni amíg megjelenik ha erre gondoltál :D -
#521 lol én moziba akaron nézni, nem a mozis verziót -
#519 uram isten warez jajj futás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szépen letöltöd a feliratos avi fájlt, és nem kell szenvedni a szinkronnal, bár mivel ahogy olvasom vágott lesz a film lehet érdemesebb megvárni az unrated kiadást -
#518 tennap -
#517 -
#516 mikor lettél házigazda? -
#515 nem ettől lesz rossz, ha rossz lesz persze
eleve pg-13-nak készült a film ezért van most a rendező felháborodva, de a max payne nem vérről meg a hullahegyekről szól simán meg lehet ezt csinálni pg-13 alatt max kivágnak 2-3 kockát ami nem teccik azt kész... -
#514 zseniális...ezt a filmet is szétb*sszák -
#513 -
#512 huuuu ezt nem birom kivárni :D
ez akkora film lesz h fel sem lehet fogni XD nem érdekel ki mit mond....
és Mark hozzá az ideális ember!!! a legnagyobb színész (pláne ezután)!
legnagyoooooooooooooobb!!!!!!!!!!!!!!! -
#511 nmem hülye vagyok csak nem akadok fenn olyan kis részleteken, minthogy a filmben Max arca nem egy kivágott fénykép lesz :D -
#510 szerintem se nevettesd ki magad ilyen hülyeségekkel nem az épületek pontos mása a lényeg hanem az atmoszféra és a dark hangulat megteremtése -
#509 nos egy filmben amiben a wtc-ről van szó valószínűleg nem fognak berakni más épületet, de a max paynebe ami egy családját vesztett zsaruról szól aki bosszút áll mindenkin nem hiszem hogy az a legfontosabb dolog hogy a leszállópálya kör alaku és az épület nem tükörképe a játékbeli épületnek, a lényeg itt a hangulat lesz és ezt meg lehet teremteni hasonló épületekkel...de pl a metro állomás ugyanaz (persze az se az ami a játékban volt) azt miért nem emeled ki hogy milyen jó? vagy a gettót? vagy az orosz hajót? -
#508 és ugye wtc van benne,nem az esb?..nahh ugye...
faszom fontos részeket elbaszni..a filmbe biztos felbasztak egy AESIR-os logót a falra..oszt ne nézzed,hülye láma...aki nem játszott a játékkal annak úgy tűnik fel...
amúgy kétlem,hogy a többi épületnek pont olyan kör alakú helikopter leszállója van,meg adótorony a tetején..amúgy már a traileren látszik,hogy 3szög alakú a leszálló..ÉS IGEN,FENN AKADOK A RÉSZLETEKEN!..mer nekem kúúrva fontos! -
#507 am már leforgatták -
#506 -
#505 jahh..mintha lefogatnák 911-et..oszt empire state building lenne benne...jól nézne ki..de tényleg..:D -
#504 megint nem a lényeget ragadtad ki a mondatból :) -
#503 LasDen..te hülye vagy :D az sci-fi bazd meg..nem akció..hogy lehet a 2-t összehasonlítani??..tommy,te meg a másik hülye...gecc -
#502 ott a pont -
#501 amúgy a Star Wars is mekkora szar má.....nem az űrbe forgatták....megsenéztem őket...hogy gondolják má......
amúgy meg ha felismerhetőek lesznek helyek akkor már tök mind1 sztem :D -
#500 ték -
#499 ütni fog az biztos -
#498 engem akkor is zavar...penge-be kitudták bérelni,de mp-be már nem:( pedig ez a film akkorát fog ütni...mint a sw annak idején.. -
#497 most az mér olyan fontos? felhőkarcoló+helikopter leszálló nem mind1 hol van? belülről úgyis ugyanolyan, de ennyi erővel egy new york-ban játszódó történetet miért forgattak kanadában? mégis nyoma sincs kanadának, minden mintha new yorkba lenne... -
#496 ja ott is volt tükör -
#495 azt hittem má van valami értelmes -
#494 persze....a Duke Nukem 3D-ben megtudták, de titokban tartották nehogy vki más is megcsinálja....... :D -
#493 és olyan 1997-2001 táján még a tükröket se tudták megcsinálni..ha megnézed..az MP 1-be..minden tükör be van törve..míg a 2-be már sép kép van :) -
#492 nem tom..nekem tetszett,hogy bebanult a kép a 2-be,amikor belassítottam...sztem az egy jó ötlet volt..meg az 1 be még egy mp5-ös géppisztoly beleraknék...
jah meg hasonlítsd össze a cod4 desert eagle pisztolyát..a vinnie gognitti által használt desert eagle-lel...milyen szép az új grafika..amúgy az a pisztoly élőbe gyönyörű fényes,fémes csillogása van,ami meg jól mutat...a story-n természetesen semmit nem változtatnék..csak szebbé kéne tenni... -
#491 nem lázadok.... :D De ha így is élvezhető a játék akkor minek.... :D Nem a grafika a lényeg.... -
#490 most mit lázadsz?
sztem is élvezhető a játék...de azt felújítva is végigtolnám..ha nem bánod..
amúgy szééégyen,hogy az említett AESIR plaza nem lesz eredeti a filmben
bezzeg a penge 2 filmet tudták ott fogatni,de a MP filmet nem...pedig a vége,egy fontos pont... -
#489 Minek uújítanák föl......most kezdtem el újra az 1-t és még most is élvezhető a grafikája is...... :D
he mi van??? :D -
#488 örülnék,ha ajándékba járnak az MP 1,2 játék a filmhez :D vagy felújítanák az 1-et..grafikaliag a mai modern..7-8 évet fejlődőtt grafikát alkalmaznák :D a 2 rész is olyan 2005-öt lehet..tehát mróár az sem mai...
baromira idegesített,mikor egyre csak hallottam,hogy MP film..de kiderült,hogy fake...pl. az a mel gibson-os..akkor a payne & redemtion..ami persze lesz,de köze sincs a játékhoz... -
#487 Intercom -
#486 majd az lesz vicces amikor nézed, és egyik hang se lesz benneD: -
#485 Szerintem tűrhető a szinkron egyedül a feka fickó hangja nem tetszett.