Véget ért a nagy újítások kora?
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ha a gravitáció, az elektromágneses erõtér egyesített elméletét kidolgozzák, vagy "csak" a gravitációról tud meg valaki valami korszakalkotót...ez a nyilatkozat egy jóadag nagyképûségen, beképzeltségen alapszik.
Mivel, azt hiszi ez az ember, h nincs nála okosabb, és a fent említett kutatásokkal nem érnek el semmi újat.
Mivel, azt hiszi ez az ember, h nincs nála okosabb, és a fent említett kutatásokkal nem érnek el semmi újat.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Az egyik volt tanáromat idézve: "hülyeség, marhaság, baromság" 😊
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
marhaság szerintem is
kb olyan mint amikor azt mondták, most már feltaláltak mindent
vagy minek kellen bárkinek is otthon pc
kb olyan mint amikor azt mondták, most már feltaláltak mindent
vagy minek kellen bárkinek is otthon pc
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A teleportaciot kifelejtettem, ahogy sok minden mast is, de sajnos ez meg nem mukodo dolog... es egy darabig me'g biztosan nem is lesz ...
Pedig nem. teleportáció gyakorlati megvalósítása az új dolog!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
"Véget ért a nagy újítások kora?" <- Ez marhaság nem?
Szerintem nem marahasag. Itt a nagy ujitasokon, felfedezeseken van a hangsuly szerintem. Nem holmi "kicsinysegeken" mint pl. hogy hany mag van egy processzoron, DVD, BR, HDDVD, LCD vagy a Plazma stb. Ez mind csak biznisz.
Mikor felfedeztek fel valami tenyleg nagy dolgot utoljara? pl. atombomba, tranzisztor, antibiotikum stb. Mar eleg regen ... En se mondom,h. megallt a fejlodes, hisz eleg nagy dolgokra van kilatas (quantumszamitogep, hidegfuzio, nanorobotok stb.), de ez mind meg a jovo zeneje!
Szerintem nem marahasag. Itt a nagy ujitasokon, felfedezeseken van a hangsuly szerintem. Nem holmi "kicsinysegeken" mint pl. hogy hany mag van egy processzoron, DVD, BR, HDDVD, LCD vagy a Plazma stb. Ez mind csak biznisz.
Mikor felfedeztek fel valami tenyleg nagy dolgot utoljara? pl. atombomba, tranzisztor, antibiotikum stb. Mar eleg regen ... En se mondom,h. megallt a fejlodes, hisz eleg nagy dolgokra van kilatas (quantumszamitogep, hidegfuzio, nanorobotok stb.), de ez mind meg a jovo zeneje!
itt nem arról van szó, hogy nincs fejlõdés. Van. De ne hasonlítsuk már a 650 MBos cd -> 4,7-es DVD -> 25 GB Bluray vonalat a villanyégõ, a tranzisztor stb. feltalásásához... Ezek csupán az optikai technológia finomításai, egy meglévõ dolog továbbfejlesztése. Az általa vágyott ugrás jóval nagyobb léptékû, ami már valóban nem nagyon lesz. Gondolom a cikkbe is ezért rakták be az időgépet, de ide sorolhatnám a teleportációt, az antigravitációt stb. Ezek az igazán nagy dolgok!
Amúgy nem 300 GB.:-D Több terra is tárolható, attól függ, hogy hány rétegû.
És lön Kánaán...<#vigyor2>#vigyor2>
Nem maradtam le.:-) Holografikus lemez csak olvasható egyenlõre írni macerás. Azért nem említettem...de most nem is ez a lényeg. anem hogy nem állt le a fejlõdés.
Blue ray? kicsit lemaradtál... holografikus tárolók? 300GB és már létezik csak pofátlanul drága. Ha fejlõdés valaha is megálna az azért lenne mert kipusztultunk. 😊 persze fejlõdés akkor is lenne csak nélkülünk.
Ha hallgattál volna, talán te is bölcsebb maradtál volna.
A 19. sz. végén is bejelentette a new yorki szabadalmi hivatal vmi fõmuftija hogy minden fõ dolgot feltaláltak már csak a részleteken lehet finomítani
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
"Véget ért a nagy újítások kora?" <- Ez marhaság nem? Ez az IBM egyik vezetõje, úgy tûnik inkább belefáradt ezekbe a dolgokba. Jobb lett volna ha nem mond semmit. Mert elég nagy zöldségeket beszél. Miért? Mert a fejlõdés SOHA nem áll meg maximum stagnál, de állni nem áll!/Középkor pl/ De most errõl szó sincs! Nem elég új fejlesztés a több mag egy processzoron? Vagy , hogy végre beismerték hogy van hidegfúzió? Vagy az Einstein-Rosen-Podolsky kísérletei álltal létrejött teleportáció, ami megalapozza a qwantum számítógépek alapjait és az adatok teleportációját?/Ma már 410m-re teleportálhatóak adatok!!! és nincs megállás ez még semmi, és ezek csak hivatalos adatok!/ Nem valós teleportáció, hanem a fény részecske spinjének AZONNALI megváltozása, de az adatok szempontjából ez bizony teleportáció ha tettszik ha nem/ Vagy nézzük az egyre nagyobb kapacitású háttértárolókat pl Blue-ray...mirõl beszél hát ez a jóember? Nincs jelentõs fejlõdés? Na ne már...
← ElőzőOldal 3 / 3