97
  • dez
    Kissé össze-vissza beszélsz. :)
  • dez
    Ennek egy változatát már itthon is lehet kapni: WS 32 Z 308 P
    De ezen nincs HDMI bemenet. Viszont csak 135e.
  • onimusha
    nekem tetsznek ezek a slim fit-es samsung hd tv-k, de leghamarabb akkor veszek (tv+x360) ha x360hoz kijön egy modchip/biosflash/evox ami sztem még odébb van :D ,filmek miatt tuti nem, , az hogy CRT és nem LCD az nem gond hely van :D
  • renom
    Nahh mar latom hogy hamarabb irtad meg a valaszt mint en a kov kerdest :)
  • renom
    Amugy sztem a hd tartalmat lejatszani kepes dolgokban pl BD lejatszo vagy x360 lesz lekonvertalo az esetleges kissebb formatumba valo felbontas csokkento szal sztem ez nem valami draga dolog szal akkor viszont atbaszas a tv, ha eccer tud hd t mondjuk 1280x720 vagy 1920x1080 akkor kene rairni.Szal en tuti nem vennek ilyen termeket...olyan kell aminel tuti hogy tudja es nem lekonvertalja meg ilyenek...
  • guardian hero
    A hivatalos angol samsung oldal szerint:

Scan System
    NTSC: Progressive (48Op /72OP)/ Interlaced (48Oi)
    PAL : Natural Scan (Full 1OOHz)/ Digital Scan(B1OOHz)/ 5OHz B1OOHz

Input Signal Type
    NTSC: 1O8Oi(HD) / 72OP(HD) / 48OP(SD)/ 48Oi(Analog) -
    PAL : 1O8Oi(HD) / 576P(SD)/48OP(SD)/ 576i(Analog)/ 48Oi(Analog)

Vagyis eszerint képes 720 sor progresszív pásztázására (nem csak az input type, hanem a scan system is 720p), ami valódi 720p/1080i megjelenítést jelent.
  • renom
    Nahh es hat az lenne a kerdes hogy akkor ennek a formatumnak mekkora a felbontasa(hiszen ennek az egesz HD dolognak szinte ez az ertelme) ?
  • guardian hero
    HD-Ready csak annyit jelent, hogy képes HD jelet fogadni, de az nem biztos, hogy HD felbontásban is jeleníti meg. Lehet, hogy leskálázza valami kisebbre.
  • Number One
    a HD-Ready-s Tv-k a HDTV egyik formatumat kepesek fogadni PAL-ban.
  • Inquisitor
    " Samsung didn't say what the maximum resolution is, but other HD CRTs it's offered elsewhere go up to 1080i."
    Lol. Ennyi erővel lehet ez is "csak" 1280/1360x720-as???
  • renom
    Jahh ha valaki annyira vagja hogy mi a kulombseg a hd es a hd ready kozott elmondhatna...sztem a hd ready az ugyanaz csak ele tettek azt a kis szot ezzel jelezve hogy mennyire jovobemutato kircsi termeg hogy meg nem kell hd de ez mar az is tuggya szal csak hangzatossag miatt...(de mondom ez csak velemeny)
  • guardian hero
    De miért ne lehetne ez HD felbontású? CRT is pásztázhat progresszív 720 sort... mint ahogy a hivatalos specifikációk szerint teszi is.
  • Jamie
    na én is csak a didire gondolok mint a Pákó.
  • Jamie
    A szórakoztató elektronikan Mo-on hihetetlen árakkal dolgozank.
    Lásd a didi fotó gépeket a "hivatalos" és egyéb helyeken...
  • HöfEE
    Reméljük hogy itt is csak kb 135 ezer mert akkor nem is olyan rossz.
  • cloud.strife
    Érdekes, az tuti hogy mo-n 200e felett lesz, hisz a sima SlimFit is 160e...
    Nomeg ha ennek a HD SlimFit-nek is az a botrányos geometriája és konvergenciahibája lesz, amit a mai napig nem tudnak kijavítani, akkor mehet a süllyesztőbe.
    Bár SZVSZ amúgy is mehet....