19
-
Anteris #19 ennél japánabb már nem is lehetne a kinézetük : ) -
#18 LoL
Kétéves gyerekekkel tesztelik -
kobaltaelezo #17 Nekem már van egy ennél sokkal fejlettebb változat. Cézár a neve és Német-juhászkutya típusú. Szenzációs. -
Secretx #16 Nem baj.. majd lekoppintják a kínaiak és akkor az ára kb 10000 ft lesz Kici olcó és még abból is lehet alkudni -
#15 szinte ingyen lesz -
#14 "A rendszer előnye, hogy szabadon programozható és beállítható."
poén lesz, ha majd az otthoni átlagfelhasználók leülnek beprogramozni a cuccukat! :)
lehet hogy veszek majd én is ilyet, ha vigyáz a macsekokra (nem keni őket a falra mikor közlekedik) és lesz benne min. szénmonoxid érzékelő meg ilyenek :)
ő lesz itthon a szekjuritis, tőle kell majd engedélyt kérni, hogy behozhassak idegeneket, pl csajokat a lakásba ;) -
#13 Ki nem állhatom a robotokat `-´ -
#12 #1 -
#11 csak az a furcsa hogy nincs keze, szerintem a sony ügyesebb és abba is bele lehet tenni ezeket a funkciókat lehet hogy kicsit drágább de 5 év múlva ki tudja hány cég fog kijönni hasonlóval és akkor az árak is lejjebb mennek -
data4 #10 a szemébe remek lézerágyuka lehetne rakni akkor hatásosabb lenne -
dez #9 "A biztonsági rendszer tehát akár bébiszitternek is kiváló."
Csak ennyi lenne a dolga egy bébiszitternek...? Hihihi, korán kezdik a robotok az ember szellemi-érzelmi elkorcsosítását... -
wanek #8 Ennek több haszna lehet, mint a hasonló áron kínált origami szarnak. -
#7 támadnak a cylonok:D -
fishguy #6 nagyon cuki:)
-
#5 Arra, hogy ahelyett, hogy a hüyle emberekre figylenének inkább isznak egy sört. :D -
#4 Nem olyan vészes az az 1000 Euro. Egy jobb hangcucc vagy lcd-tv is kb ennyibe kerül, és a tényleg működni fog akkor meg hasznos lesz. Én tuti veszek 1 ilyet, vagy valami hasonlót. -
duke #3 Egy nap majd raebredunk,hogy uj eletet hoztunk letre.De lehet hogy akkor mar keso lesz.Ezer milliard tranzisztor fogja erzekelni minden mozdulatunkat gondolatunkat,es kitudja milyen vegkovetkeztetesre jutnak majd. -
Shadow_THH #2 elég pongyola a fordítás sry :/ -
data4 #1 hihi tök ari