Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Amúgy sosem szerettem az ilyen játékokat, de ez nagyon bejön!
A Stranglehold-ban sokszor meg lehet halni....
Itt mindig meg fogsz halni...Ez azé hosszabb!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha minden igaz én is itt tartok.
Én viszont azt nem tom, h. a telepitett géppuskát hogy kezeltetem a másik emberemmel.
A kéziköny szerint mutassak rá és használj gomb, de b@szik használni.
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Gyertek bátran szeretettel várunk mindenkit!!!
Mi hetek óta folyamatosan toljuk csak ketten unalmas!!!
hálózat:lacus66
jelszó:lacus
Most is fent vagyunk!!!
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Nem tudná valaki megmondani hogy mitõl van az hogy amikor lépkedek a menüben egyszerûen eltünik a (menû)-...és nem tudok se kilépni se elindítani a játékiot se semmit...:SSSS PLS valaki, mi lehet a baj????
Itt valaki meg tudná mondani, hogy mit kell csinálni? Oda megyek a géphez, és semmi nem történik.Pedig ide mutatja a nyíl is, hogy jöjjek ide. Nem tudom, hogy mit lehetne csinálni!
Kösz elõre is.

Lenne egy olyan problémám, hgy mikor elkezdek játszani a vegas-sal egy idõ után elszáll az egerem és újra kell indítani a gépet. Máskor nem csinálja ezt csak ennél a játéknál. Tudnátok segíteni?
Ma akartam vele játszani, és azt írta ki, hogy rossz lemez van bent.
Letöröltem, újból felraktam a crack-kel együtt. Elõször ment is. Aztán miután jó sokáig töltött valamit, gondolom a pach-et, utána újból a rossz lemezes dumát adta ki.
Lehet valamit csinálni, hogy ne keressen automatikusan pach-et? Vagy újabb pach-hez van újabb crack? Ha igen hol van, vagy mit kéne csinálni?
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Nézte már valaki?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
network: vegasR6
jelszó: vegas
A legfrisebb 1.05-ös peccset használjuk, szóval az autopecsert csak engedjétek végigfutni! Üdv!
Lehet itt volt a gond
Ui: lehet így szétválogatni pl. a 7-8 gigásokat... és akkor meg felmásolom? 😮 ebben még kezdõ vaok... pár hónapja van csak íróm
Nekem már rég meg van ez a játék.
DE azt szeretném kérdezni, h valakinek (warez) megvan a 2 DVD-s változatú gém? És ha igen, akkor tökéletesen müxik is? Mert ki szeretném írni, és csak sl dvd-ét tok írni.
elõre THX
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Mien kártyát kéne venni, hogy menjen rendesen a dolog? Mert remélem ki lehet még cseréni a cuccot, egy hete hogy megvetem...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mostanában újítottam a gépem, a régin is ment a játék de most elméletileg jobbna kéne futnia, mégsem tudom jobba teljesítményre bírni valamiért ugyan úgy lassul, néha még jobban is mint a régi alkatrészekkel, ami egy vicc... Tehát eredetileg: Amd-athlon 64 3200-as proc, Ati radeon 9600-as 256Mb volt a gépben... Most van benne egy Intel-PentiumD dual core és egy Nvidia 8500Gt-512Mb.
Én úgy gondoltam ezzel jobban menne a dolog. De nem! Annyira belassul néha, hogy szinte nem is tudok vele játszani. LE kellet vennem a videóbeállításokat alacsonyabbra némely helyen mint a régi gépemen. Nem tudom, ezen lehet valahogy segíteni vajon?
A másik kérdésem pedig, hogy olvastam lehet ilyen egyedi karaktereket csinálni? Azt csak online játékban lehet? vagy lehet ilyen sima terrorvadászásos pályákon...? Válaszokat elõre is köszönöm. 😊
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Ezzel a Procivel elindul a játék??? 2.6 GHZ Celeron Tudom ott van a FAQ de az Airborne is elindult és tudtam is normálisan játszani.A többi meg megfelel a minimum gépigénynek.