3901
  • SG rock
    én tavaj nyáron vettem asszem 7k-ért a rainbow six vegast
  • Mike
    amikor kiadták sem volt drága, csak 8k
    olcsóbb mint az EA*s 12k
  • SG rock
    "Qrva nagy gépigényű"
  • davidka003
    "mehet rá a friss peccs"

Másolt játékhoz is van patch, csak kell hozzá egy újabb verziójú crack.
  • smusher
    A Double Agent is Unreal 3-as meg a Vegas is. Qrva nagy gépigényű motor. Mondjuk a DA egy bughalmaz, a Vegas meg optimalizálatlan. Ezért érdemes eredetiben megvenni őket (már szaréhúgyé adják exclusive-ban), mert akkor mehet rá a friss peccs, és javítanak a dolgokon, no meg psze a multi miatt, ami a Vegas szíve-lelke.
  • SG rock
    Ok, már amugy mindent megtaláltam a lézer meg az R hosszan nyomva és jobbra...
  • Shep
    A gránát gadget néven fut ha jól emlékszem. A lézer nem jut eszembe, de nincs is semmi értelme.
  • SG rock
    Hello!
    Csak azt szeretném megtudni, hogy a fegyvereken a lézert, hogy kapcsolom be vagy, hogy használom? És mi a gránát, sehol sem találom a bill. parancsot.

THX
  • MarkBlade
    Kár hogy csak 4-en lehet tólni coopban.. :(
  • Mike
    ezzel együtt nagy jóság a Vegas mulitban co-op módban
    én megmondom neked öszintén Raven Shieldben sem terveztem utvonalat, nem mondtam a népeknek, hogy nyissanak be, stb
    én csak élő személyekkel játszom, botokkal nem
    jó mondjuk ez a nagy adok-kapok, ellenfél tüzel mint állat lehetne jobb, de ez csak egy játék
    nem kiképzőszoftver
  • Qwerty4
    A crack normális.Nem ez lehet itt a gond.
    De hogyha már 3 különböző játéknál előfordult a dolog akkor ezután sztem valahol nálam kell keresni a hibát (szoftverek, hardverek), nem a játékokban külön.
    De hogyha megtalálnánk a közös pontot a 3 gameben akkor rájöhetnénk mi zavarja őket, mert vmit nem kedvelnek a gépemen, legalábbis gondolom én...
  • Prince23
    Szedj le vmi krekket... ne az isost használd vagy mi.
  • Qwerty4
    Kipróbáltam, de nem megy rendesen. :(
    Újraindíts a gépet, konfigom megvan neki.
    2600xt, athlon 64 4000+, 2 GB Kingston, MSI Neo V2 alaplap.
    Furcsa hanggal indul újra, semmi kékhalál persze.Már a 3. játék ami így csinált, a Double Agent és Riddickel volt kisértetisesen hasonló gondom.
    Mindegyik különbüzű grafika motorral rendelkezik.A többi Unreal 3-as játék nálam simán ment.
    Valakinek vmi ötlete?
  • davidka003
    Megy rajta kb medium körül, de sok beállítási lehetőség nincs.
  • simonl #3684
    Én is pont ma gondoltam, hogy elkezdem:)
    Itt pihen már egy ideje.....

győzzetek meg jó a játék?

gyakorlati kérdés: dual proci, HD2600 512 -es VGA, 2 giga RAM, menni fog rajta? milyen beállításokkal kb?

Köszi
  • Ari18
    Inkább később mint sohaFőleg egy ilyen jó játékot,nem szabad kihagyni.
  • Qwerty4
    + fav topik

Egy kis késéssel ma én is kipróbálom ezt a játékot. :)
  • gsg16
    egyébként a Ghost Recon sorozat még valóban őrzi a régi hagyományokat.annak idején a legelsővel éjjeleket játszozzunk végig LAN-ban.
  • gsg16
    az R6 sorozatot éppen az tette egyedivé,és a játékpiacon nélkülözhetetlenné,hogy a taktikai elemekre tette a hangsúlyt,és nem arra,hogy egy forgócsöves minigun-nal henteld a mutáns űrlényeket.a raven shield,és a kiegészítői voltak az utolsó igazi R6-ek.azokban éppen az útvonaltervezés,és a többi ezernyi apróság volt a szép.akinek meg az felesleges,az menjen el CS-ni,vagy Unreal-ozni.ott csak futni kell,és az egérgombot folyamatosan nyomni.a Vegas valóban nagyon szép,és pont.gyakorlatilag bármilyen ellenséget tehettek volna bele,zombikat,vagy űrlényeket,mert a lényege a régi R6-eknek már nincs benne ebben a játékban.a Vegast egy esős szombaton végig lehet játszani.de pl a Black Thorn-al,vagy a Rouge Spear-el hónapokig szórakoztam annak idején.egy egy küldetést többször,többféleképpen is megcsináltam.és azok a játékok elfértek max 2 cd-n.most egy átlag FPS legalább 4-6 giga,és csak gyalogolni kell egy útvonalon,ahol az eléd kiugró ellenfeleket kell lelőni.és a nehézséget az jelenti,hogy az ellenség száma növekszik a játék vége felé.de egyvalamiben mind megegyezik.jó,ha 2 napig lekötik az embert.így viszont irreális az alkalmankéni 12-13ezer forintos ár.szerintem.bár én is R6 hívő vagyok,és ezt is megvettem a gyűjteménybe,csak úgy mint az eddigieket.azért egyszer érdemes végig játszani ezt is.jó szórakozást mindenkinek!
  • smusher
    Az útvonaltervezés nem volt felesleges, az volt az igazi kihívás! Az esszencia a Raven Shield-ben: amikor az útvonalakat jelölted ki, majd ghost camerával (tehát nem résztvevőként) figyelted, ahogy végrehajtják az embereid, hát az fenomenális volt. Ebből hiányzik minden, ami a RS-ben volt: embereid megválasztása, felszerelésük kiválasztása, nem lehet lehasalni, nem lehet sprintelni, nem lehet kihajolni, ajtókat csak kibaszni tudod, nem tudod csendben kinyitni, egy csomó felszerelés is hiányzik, lone wolf/ hostage rescue alapból nincs single-ben, és még sorolhatnám, de persze a hangulat! Na az hiányzik a legjobban. Ez egy xbox360 konzolport, maga ubi is bevallotta (ezért nincs elég grafikai opció sem benne, pedig ez is unreal engine), és attól félek, a vegas 2 is az lesz. 1 dolog miatt fogom azt is megvenni: az újraírt Raven Shield
    pályák miatt, és nem vagyok egyedül ezzel. Mindemellett, hogy árkádsútert csináltak a szivárványból, még mindig inkább ezerszer vegasz, mint valami kóllofdúti hányadék.
  • alma2
    Te mit szerettel az elozo reszekben ? Anno az osszessel jatszottunk igen sokat 5-6-an osszeulve egy szobaba. Hianyolod belole a felesleges utvonaltervezest ? Azon felul miben is kulonbozik szerinted ? /Jo a falnal kulso nezetbe kapcsolgatas nem volt anno/.
    Arra mondjuk nem emlekszem, hogy a regiben is eleg volt egy loves barhova az emberre, ha sniperrel csinalod most meghal, ez picit zavaro, de azon felul meg mi ? A hangulat megvan szerintem, ez a lenyeg.
  • alma2
    Mielott mas is a tomeges ongyilkossagon gondolkodik, hogy miert nem megy hamachival a jatek coopban, itt nem talaltam ra utalo mondatot. Csak a valamelyik regebbi hamachi verzioval mukodik, az ujjal se kep se hang.
    ---
    Ezt a jatekot mindig is a coop uzemmodjaval reklamzotak, az elodokrol nem is beszelve, mit ne mondjak ugy megoli az egeszet, hogy minden atvezetot, utalast szoveget stb kihagytak, ha ebben a modban jatszol hihetetlen. Haverom nem is ertette mit maszkalunk a ghost varosokban mindenfele info nelkul /o most latta eloszor a jatekot/, iszonyat gagyi igy. Legalabb jatszana le mindkettonknek az atvezetoket vagy hasonlo.
    A masik problema, bar meg csak most ertunk at a masodik fejezetbe, hogy az ellenseg mindig valahol talalkat szervez es ott osszetomorulnek, kiirtod oket, utana a tok ures palyan rohangalsz, arrol nem beszelve, hogy mar ket playerhez kevesen is vannak szerintem. Single playerbe nem ereztem ezt az uresseget. Most csak szigoruan a coop campaignrol beszelek.
    Persze mindezt leszamitva nagyon jol el lehet vele jatszani !
  • smusher
    És mily igaz! A GRAW 1-2 valóban jobban hasonlít a 'régi' rainbow-fílingre, százszor jobban is szeretem, mint ezt. Próbáltam ettől is többet várni, mint egy árkádsúter. Pont ez a bajom vele, hogy az lett, de hát mit tegyünk. Így jártunk, nyavalyogjon a fene. Elszórakozgatok én is néha vele. Bár néhány ocsmány textúra nagyon zavar továbbra is, remélem a 2-ben többet hoznak ki a UnrealEngine 3-ból.
  • Clidey
    Igen, kétség kívül ez a legszopatósabb része a játéknak. Én is szívtam vele rengeteget. Olyannyira elment a kedvem az egésztől, hogy hetekig-hónapokig felé se néztem. Aztán pár héttel ezelőtt gondoltam adok neki még egy esélyt. S hálaégnek most csinált az ajtó előtt egy mentést, így a legközelebbi betöltéskor már kinyílt az ajtó. Oltári mázli volt. Az üröm az örömben csak az volt számomra, hogy onnantól fogva kb. fél óra alatt végigtoltam az egész gémet. Azt hittem több van még hátra a játékból... :(
    Úgyhogy szerintem te se add fel!
  • misirulez
    Áhh ez az irinás küldetés nekem nagyon nem megy...:D
    Amikor már sokadszorra is azt irta ki, hogy nem sikerlt irina-t megölni akkor elkezdtem visszafelé indulni, és keresni hátha van egy út ami rögötn felvisz....
    erre?
    mikor már eléggé vissza értem ki írja, hogy mentés...mondom mivan??
    oké kezdenék visszamenni irináékhoz, erre azokban a szvákban ahol legyőztem már az elleneket, újra ellenek vannak...pfff...ha azokat megint legyőzöm és odamegyek irinához, már nem csinál újra mentést, viszont nincs egy lélekse irináék felé már...magyarul az újramentést ugy csinálta meg, hogy irináék raktárját már leírtottam viszont az előtte lévőket még nem....persze ha bemegyek a raktárba megint előről indul "nem sikerült megölönöd irinát", onnan, hogy pár szobával arréb megint kaszabolgathatok (már vagy 20-odra)...

tényleg kurvajó...egészen idáig oda voltam a játékért mert nagyon tetszett, de egy ekkora bug, után ami ellehetetleníti a kijátszást, lehet inkább kidobom a kukába...
  • zsotesz
    próbáld realistic-en, azon már nem lesz olyan könnyű
  • davidka003
    Ez egy fasza kis arcade játék. Nem is vártam tőle többet.
    Nem értem mi a bajod a játékkal.
    Ha valami keményebbre vágysz, akkor játszd végig a Ghost Recon Advanced Warfighter 1 és 2-őt. Az már eléggé valósághű.
  • smusher
    márhogyne tudnék vele jáccani, nem oly nagy ügyesség kell hozzá, pont ez a baj, hogy a legutolsó sz...s kisköcsögök szintjére van belőve, felejtve magát a rainbow lényegét. gondolom, neked a vegaszkettő mégjobban fog tecceni, reméljük annyit sem kell majd gyakorolnod hozzá, mint ehhez az első részhez, mer szómiszó, a falmögébújáshoz azér meg kell tanulni mennyomni egy gombot :)
  • davidka003

Semmi baj a játékkal, csak te vagy a béna, hogy nem tudsz vele játszani.
  • Viktor9202
    Valakinek nincs kedve COOP-ozni?
  • Clidey
    Namost jól megmondtad a frankót! Köszi!
  • smusher
    gyerekek ez egy egy ikszboksz konzolport. mi a faszt szerettek ti ebben. ez nem rainbow játék, ez egy kóll of gyúti klón. ez egy hányadék gyerekek.
  • Kakaduduka
    ja
  • underclass hero
    mármint nekem van e kedvem?
  • Kakaduduka
    MSN: [email protected]
  • Kakaduduka
    Neked lenne kedved játszani? Ha igen akkor vegyél fel MSN-en, aztán majd mondok egy TS címet ahol tudunk dumálni.
  • underclass hero
    hamachi az fenn van
  • Kakaduduka
    letöltöd a Hamachi nevű progit, ezzel lehet LAN-ban játszani anélkül hogy a két gép össze lenne kötve. (tehát ígyis a neten játszunk) Aztán indít valaki egy szervert és ott nyomjuk.
  • underclass hero
    hogy lehet coopozni?
  • Kakaduduka
    aha, neked nem lenne kedved coopozni? unatkozom mint az állat.