Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Hát nem tudom hogy mért jelenik meg a titánon egy bizonyos területen igy a játék. Mert megnéztem minden effeketet támogat a videokártyám, amira szüksége van a játéknak!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Sawyer 01
Alwares kicsit kölcsönadod a kulcsodaat? Csak amig megnezem miyen, utana kitörlöm tenyleg.

AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b

<#eljen>
kár hogy a kvietéel szépen lassan eltünik 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zs0lt1
ez csak nálad ilyen, nézd meg a képeket, amiket régebben beraktam ide, ilyet én nem tapasztaltam. Egybként tényleg jó pár bugot kijavítottak, bár inkább csak a látványosakat, mint pl a modellekben levõ boguk.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

ehehee
énis buktam<#szomoru1>
Sawyer 01
letöltöm ezt a beta-t, kell hozzá cdkulcs? ha kell hol találok?

AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b

Honnan tudok kódot szerezni hozzá?

Kinek? Hol? 😊

alias Darken

Hurrá az ingyenes tesztelésrõl is lemaradtam. Egy nap nem olvasom a http://www.bf2142.com -ot és bukom 😄

Ime: http://www.fileplanet.com/promotions/bf2142/screening.aspx

Ha valaki megunja és nem kell a kulcs, és privátban elküldené, hátha. Megköszönném.

alias Darken

Megnéztem vagy 20 netes rendelésnél, de mindenhol még csak mint infó van kint, elõrendelés sehol😞
Pedig kiváncsi lennék az árára.
A megjelenéssel 2006 év vége, és 2007 közepe is olvasható, tehát egy kicsit követhetetlen a dolog! 😞

Akkor csak lesz valami.
/vagy nem/

Alwares
Én se tudom hol lehet elõrendelni de elvileg már kéne hiszen még a wow kiegészitõre is elõ lehet rendelni aminek a megjelenése a blizzardot ismerve nem is lehetne homályosabb...

Elõrendelést lehet valahol találni?
Vagy ez még korai?
Nézegettem, de Magyar elõrendelést nem találtam sehol, meg a megjelenést is hatalmas köd fedi😞

Alwares
Én ezt lehet majd meg is veszem. Ebben nincsen helikoptek ami tök jó mert sohse tudtam irányiani...

Sawyer 01
Oks, ebbe is olyan pro leszek mint a bf2ben, cska eredetiben nem lesz meg :S

Alwares
Szerintem iszonyú jó! Tölsd csak le!

Igazad van, de ha elolvasod a válaszod, és a Zsolt-ét, mintha lenne egy kis külömbség.

Sawyer 01
De attól még jó? majd este kipróbálom.

Alwares
Még bugos egy kicsit a játék, egy kicsit <#wow1>

atomboy
Errol beszeltem, hogy netes jatek ez. Arra akartam utalni, hogy nincs lehetoseg singlehez es localhoz. Ezen kar volt megsertodnod...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Tudtam, hogy benned bízhatok😊
Köszönöm szépen.<#worship>
Akkor máshol jól átvágtak😊
Különben kép nélkül is elhittem volna😊
THX

Alwares
Nekem recseg a hang? Mit kéne csinálnom hogy ne recsegjen?
Errõl még fölösleges nyilatkozi még totál full bugos az egész...

Zs0lt1
Jah és net nélkül nem indul a gém, mert be kell jelentkezni a master szerverre.

Zs0lt1
Se a single player, se a local szerver lehetõség nincs bekapcsolva a bétában:

Alwares
Hát ez szomorú. Én álalában megosztom az emberekkel amit tudok. Sokszor én is rákényszeredek hogy külföldi olalakra járjak...

Én is az Sg-n szoktam segíteni, de azt nem gondoltam, hogy 1 év alatt ennyit változott minden.
Volt olyan is, amikor kezdõ BF-esnek minõsitettek, és elküldtek az anyámba, pedig csak egy Patch-röl élrdeklõdtem, és olyan, aki csak a BF2-nél kezbett a sorozattal foglalkozni.
De mindegy, akkor marad külföld.

Alwares
Az SG fórumon mást vártál? Ha valahol vannak bunkó emberek akkor ez az a hely. Tisztelet a kivételnek!

Köszönöm válaszod!

Különben én úgy gondoltam, hogy letöltöm, gépet netközelbe viszem, aktiválom, utána hazaviszem, és a Multi funkción bellül megkeresem a LAN lehetõséget, és indítok egy Lokal játékot.

Abban reménykedtem, hogy egy segítõkész fórumozó lessz annyira kedves, hogy megnézi, hogy miután végzett az aznapi játékkal, lehuzza a géprõl a netet, restart, és ha net nélkül indul a game, akkor nekem is fog menni!

Elnézést, ha esetleg hatalmas idiótaság volt a kérdésem, de amikor ONLINE klános voltam, mindig megszoktuk nézni a fórumosók kérését, ha volt rá lehetõségünk.

Én csak ennyit szerettem volna kérni, de a segítséget NEM MAGYAR fórumba kaptam meg, azért itt is köszönöm mindenkinek.

OFF

Alwares
Én már kipróbáltam, iszonyú jó lett ez szerintem! Kipróbáltam a Titán módot is, szerintem nem nagy újitás, mert a játékmenet nagyjából úgyanaz, de nagyon tetszik az egész. A gépek sokkal jobbak benne, mindegyik egytõl egyik fontos lehet, akkor dobtam el az agyam mikor belepattantam egy kis csapatszállitóba vagy mibe és jobb gombal EMP gránátokat lött amivel sikeresen elpusztitottam egy ellenséges tankot. A legnehezebb része az vol mikor az APC-bõl kilöttek a titánra és nekem oda kellett volna manövereznem, nem sikerült sajnos....
Na igen azt hozzátenném hogy valami iszonyat bugos...

20 perc játék után a véleményem: iszonyat sz@r....
Remélem ez több játék után változni fog...

mesor
Én nem akarok elkeseríteni senkit, de tegnap az EA 25000 cd-key-t osztott ki megint a tesztelés 2. fázisára!

Szal' nem vagyok benne biztos, hogy nem töltitek-e feleslegesen!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

jah csakha kész a sorbanállás rá kell akttogni a linkre 😛
amugy most rpobálom megint, ie-vel hátha megy
opera-t emg ff-et eddig nem csipte 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Alwares
Akkor viszont állisd be az éjszakára a fileplanetet elõbb utóbb hátha az is csatlakozik és regglere lehet le is jönne..

passz, lehet már õk is tele vannak

Alwares
Gondoltam csak azt hittem hogy nem találod meg, bár az meg megint hülyének nézés. Nekem megy max. sebességel, nem tudom mi lehet a gond nálad...

nem vagyok hülye, kiegészitettem énis http://-el 😊

Alwares
Ezneked nem megy? Nekem megy: http://www.p0wn.com/bf2142_beta/Battlefield_2142_FP_Tuning_Beta_client2.exe

próbáltam mindennel, semmi :/

Alwares
Velem is pont ezt csinálta. Probáld meg a lentebb emlitett linket flashgetel nekem jön le csak ne felejts el http:// -t irni a link elé!

hmm, nekem nem megy :/
ezenkivül semmi más link?
fp-n egyszer végigvártam 50 percet erre közölte hogy akkor még 68 perc...

Remek....
Nekem sikerült föltelepitenem aztán account conection error! GRAT!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Alwares
Köszi müködik és jön is szép sebeséggel, reggel már Bf2142-zni fogok ezaz!

www.p0wn.com/bf2142_beta/Battlefield_2142_FP_Tuning_Beta_client2.exe
proba ha nem müxik akkor nagyon sajnálom.. 😞

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Alwares
Azt a linket add meg gyorsan! <#help>

Alwares
Most nyitott béta volt, egy ideig de annyian jelentkeztek hogy most megintbezárták, az idegesit hogy várnom kellet 50 percet hogy elinduljon a letöltés erre most vissza jövök és a töltés csik még a felénél van és azt mondja még van 60 perc pedig már tök rég elinditottam..

De komoly 1orával ezelött a bf2142-ön volt egy LINK#2 hogy ne csak arol a kötsög fileplanetröl lehesen leszedni a gamet!
Most beakarom copyni és már kivették! De komoly...

hjó
aztán privibe nyomhatnád a linket is<#vigyor3>
Nem tudom miért irtam azt.. <#conf>
De ha nem hiszed majd (remelem 50perc mulva) csinalok shotot mikor telepitem

1óra?
1órával ezelõt még 6-7óra volt.
<#nemtudom>

Közel 1óra még!