Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tõteni

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

JaBaRn
Ha nem tetszett neked a bf2 akkor ez sem fog 😊 ha meg igen akkor próbáld ki.

Tanúlj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!

adjatok lécci linketr

Yan
tõteni, vagy nem tõteni? Ez itt a kvessön.
<#fejvakaras>

&#165; xfire: kistekila

JaBaRn

valaki adjon lécci linket hogy honnan lehjet leszednmi a demót

Vibri
alig jók a linkek <#vigyor3>

Welcome To Trance It\'s Time To Dance

JaBaRn
Bf2-t nyomtam egy évig de már megbántam, mert a plecsnikért játszás függõséget okozott...

Smuge
Nem tudom mi bajotok van vele , szerintem nem lett rosz. Cyber hangulata nagyon ottvan, hangok jok. BF2 után furcsa persze . Nem tudjuk elképzelni a távoli jövöképet amit ez a játék elénk fest és emiatt talán szokatlan még. Ne feledjétek , ez még csak egy demo , ezekkel a pályákkal. Bele kell jönni és jo lesz! Pár kép amit készitettem:
kép1
kép2
kép3
kép4

Vibri
Sprintet tényleg baromi rövid ideig lehet használni, de lehet valami térdprotézist vagy mit 😊 unlockolni, és akkor jóval több ideig lehet majd rohanni. Alapfegyverek szerintem is gyakorlatilag használhatlanok,( le merem fogadni ,hogy ez volt a célja a fejlesztõknek ), de lehet majd minden kaszthoz többet is unlockolni, gondolom azokkal majd valahogy ölni is lehet,legalább is remélem 😊. A squad leader is tud majd több hasznos dolgot megnyitni, mint pl mobil spawnpont. Szal így minden kütyü nélkül a demoban nem igazán lehet még látni hogy milyen is lesz majd a játék teljes valóságában. Csak ezzel az a gáz ,hogy ezt megtudjuk ahhoz meg kell venni az eredeti gamét, <#violent> , ha csak nem lesznek unlockos crackelt serverek is kezdetben. <#finom> <#vigyor3>

Welcome To Trance It\'s Time To Dance

uHs Gerzson
Na, miután kivágot a demo az asztalra gondoltam írok. Hangok jók de ezt bétában már megtapasztaltam. Még mindig 1 tár 1 ember, néha nem akart sprintelni, amikor én azt nyomtam neki. Tankok gránátja mindig jobbra vagy balra ment, ahelyett hogy egyenesen elõre, lépegetõk jó mókák egy ideig, Sokszor volt gondom hogy egyszerûen elvesztette az Ea-vel a kapcsolatot a játék ezért még a játékból is kilépet. Az hogy egy Anti tankkal lefelé kell lõni, hogy egyáltalán eltaláljak egy tankot nevetséges. A táj és a környezet néha sivár máskor kellemes. Hát a repülõk fizikáján lehetett volna mit javítani.

BF2-s felszerelés simán veri a BF2142 cuccot. Én biztos kimaradok, abból hogy az EA-nek pénzt adjak ezért a játékért.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

JaBaRn
Lesz még a bad company. vagy pcre nem?

Igen igazad volt , de látnom kellett , meg kellett tapasztalnom , hogy milyen szennyet adtak ki ! Sajnálom , hogy ez lett a vége a BF sorozatnak<#rinya>
melyiken? én benne lennék
Beers
Én mondtam!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Ez a BF sorozat megcsufolása , ez egy szenny , nem mélto a BF sorozathoz ,hát ennyi volt...EA elintézte ezt is !
Szerintem nagyon jó lett a game legalábbis a demo alapján. Összekéne röffeni magyaroknak páran egy szerveren mit szóltok hozzá? Vmelyik németen pl. Na a 7th-ból próbálgatjuk a demot

Me0w
Birodalmi lepegeto? Szerintem te eltevedtel egy picit, ez nem a Battlefront...

Together we'll fly someday...

Nekem megy szépen, csak szerintem nem lett vmi pörgõs! Próbáltam megfejteni a lényeget mit is kellene csinálni, de nem olyaan egyszerû mint az UT2004!játszottunk vagy 20 -an de csak szaladgálta össze-vissza és mire találkoztam az ellenséggel, egy birodalmi lépegetõssel, kilõtt egybõl! Ez nem is lenne gond mert gyakorlás után lehetne nyomni ezerrel, de sztem nem vmi tuti a game!
banplz
valaki csinálhatna egy Faq ot

mesor
Nem tudom. Én biztos nem veszem meg a teljest mert a demoban kb 8 perc játék után 5X CTD jelentkezett.
Bármit állítottam a hangoknál, videó beállításoknál semmi sem segített. Szal' nálam kuka!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

sztechnika
Ez a map tényleg nem vmi powa....

teddymac
Csak online a game,de elég idegesítõ,hogy mindig megszakad a Serverrel a kapcsolat!!A másik hiba, amit én észrevettem,hogy nem menti el egyáltalán a configot. Pedig bent vagyok a játékban szóval értékelés 10/1 azért nem adok nullát mert az ötlet nem lenne rossz.

Ui:.Valaki esetleg nem tudd megoldást a configra ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Meg a bétába volt olyan a beállítások közt,tökjól személyre lehetett szabni,h mik jelenjenek meg jelentések,meg /pl:csak a saját csapadot killjeit mutatja meg ilyesmik/az naon teccet,de ebbe már nincs benne😞
sztechnika
Ma végre tolhattam 2 órát egyfolytába xD
A map nem tetszik nekem sajna<#schmoll2>
Annyi gondom van vele,ahogy elöttem leírták az,hogy meglehet unni(bf 2-t nem untam ennyire soha).

Me0w
Nah, letoltom ensi, koszi a torrent linket 😊

Megvan a server lista elején kis i betü rányomsz és kilistázza kik vannak rajta.
Számomra is lehangolo a játék Három ora után sem tudtam megszeretteni magammal. A sprint valoban lassu. A fegyverek hát nem tom de tobb golyot lovok el mint bf2 ben, igy a fél tár rámegy egy emberre. Egyedül sniperben tudtam egy golyo - egyböl killt elérni. Hangok jok, nem is csünya a játék, de nekem nem jon be eddig ez a pálya. Kicsit olyan mintha robotzsaruval kéne játszanom. De azért leeht hogy csak a demo ilyen xar és a teljes game jobb lesz, a több pályával, más fegyverekkel. Szerverkeresö funkcio teljes használatával, és egyéb aproságokkal. Egyenlöre nagyon negaitavan élem meg ezt a játékot.

PT-6|GSJinn

Me0w
Nem lehet.

Zs0lt1
a szerverkeresõnél az advanced-re kattintasz, akkor mutatná ugyan a pinget, ha kiirna egy szervert is 😄
a bétában még kiirta a szervereket, pinget stb.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

mesor
Kipróbáltam én is, hogy ne tudjanak azzal vádolni, hogy csak a számat jártatom.

Felinstalláltam, account készítés. Nem igazán értem miért jó elöszõr egy felhasználónevet regelni és csak utánna a játékban használt nickedet. (SZVSZ ez hülyeség)
A menü szerintem elég igénytelen, szürke. Server keresõ nem mutatja a pingeket sem azt, hogy kik játszanak a serveren(persze ezt lehet hogy csak én nem találtam). A pályát gyorsan betölti, joinolni is gyorsan lehet. 4 kaszt közül lehet választani (személy szerint engem ez sokkolt egy kicsit). Kiválasztottam a kasztot spawnolok, képernyõ elfeketedik, asztalra vágott a játék. Mindez a legelsõ spawnoláskor 0mp játék után.
Második próbálkozás: Join, spawn úgy néz ki minden oké! Nyomtam egy sprintet és rögtön elkapott a röhögés, mert nagyon idiótán futnak a karakterek + a sprint sebessége olyan mint bf2-ben az alap futás kb. Lõttem a fegyverrel párat, kép ismét fekete és ismét kibaszott asztalra. (De legalább már 1 percet tudtam játszani).
Harmadik próbálkozás(itt már nem voltam túl bizakodó): Join, spawn, futás, lövés és mûködik! Hangok tényleg nem rosszak. Mondom kipróbálom az APC-t beszáltam, lõttem vele és amikor megindultam volna a csata felé egyszercsak BUMMMMMM ----> ASZTAL! (kb 5 perc játék után)

Többször nem próbálkoztam mert nevetségesnek tartom, hogy már a demo is ilyen problémákkal küzd.
Szal' nekem így összeségében egy 0 a játék. Persze majd próbálkozok még hátha tudok játszani egy kicsit vele, de az elsõ benyomások nagyon negatívak!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

hm mostmár 2percenkánt kirak "your connection to the EA Master server has been lost"...nem kicsit idegestõ<#falbav>
sziasztok!
hogyan kell ezzel játszani, anélkül hogy felcsatlakozzak egy szerverre is?

Nekem igy a demo alapján nem jön be a játék. Tul modern! Az elözö bf-ek hangulata jobb volt. Bár lehet hogy a többi pályán más hangulata van a játéknak nem tom. És a fegyverek sem tettszenek annyira. Nyomom még egy kicsit hátha meglátom a számomra szimpatikus elemket is a játékban. Bár kétorát már játszottam vele és ez alapján lett a véleményem ilyen.<#szomoru1>

PT-6|GSJinn

Zs0lt1
kiscsávó ha játszotttál volna egy kicsit is valamelyik bf játékkal, nem mondanád ezt, hanem egyetértenél velem.
egyébként meg ha elolvastad volna rendesen a hozzászólásomat, akkor látnád, hogy nem csak fikáztam.

JohnnySmith
Valóban a BF (akármelyik bõrlehúzását)-et kár volna az OFP szintjén emlegetni... a CS meg valami egész más azt aztán nem kéne ide keverni.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

mintha én írtam volna😊 azzal a különbséggel hogy én másnap már nem szívesen ülök oda elé sõt 1átalán nem😊 mert 1szerûen elalszok közbe😊 annyira nem köt le 1ik BF-se, most ezzel elhülyéskedtem 2órát bõven elég volt , a cs-röl meg csak annyit hogy ha fizetnének érte akkor se játszanék vele... na de ez a én véleményem attól még lehet jó, viszont pl UT-val eljátszok akármennyit igaz azzal se játszottam már vagy fél éve (nincs rá idõm)
na még 1.5 óra és megyek koncertre zúzni az ám az igazi szórakozás😊

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

schrank
jelenleg még mindíg nincs a maga kategóriájában konkurenciája a bf sorozatnak jövõre ígérnek többet is de majd meglátjuk <#hehe>
az OFP kecsegek nehogy elkezdjenek írogatni hogy bf konkurens mert most nem vagyok vicces kedvemben <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Zs0lt1
persze 😄

schrank: a CS csak példa volt. Említhetném akármelyik Online játékot, akár a BF2 - öt is. De teljesen felesleges vitázni errõl. Kellemes játék. Ebben egyet értünk.

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

TS Zolly
Remélem te mész plazma ágyuzni, és nem fogod tovább csinyáni az agyad a bf scene elött. 😛

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Lacc
A titán pajzsát kell elõször szétlõni, ehhez kell befoglalni a földön a raktérasilókat. Fent látni a hudon a két titánt és körülöttük a pajzs állapotát. Ha szét van lõve a pajzs, akkor lehet felmenni az ellenséges titánra, azokkal a helikopter-szerû baszokkal, vagy kilöveted magad egy apc-bõl. Be kell menni, szétlõni a 4 konzolt amit jelez is a játék, ha be van kapcsolva a 3d-map. Ha szét van lõve mind a 4, akkor be lehet menni a fõgenerátorhoz, és azt lõni, amíg fel nem robban. De lehet maradni a földön is, és továbbra is tartani a silókat, mert azok ezalatt továbbra is lövik magát a titánt már, és úgy is felrobban.
TS Zolly
Akko este Poe??? 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
ÁÁÁÁÁÁÁááááááááárulóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!! <#mf2>

schrank
ha csak arról szólna hogy lelövöd akkor unalmas lenne de mivel hogy robbanthatod is meg foglalhatod is és lophatod is és mindezt földön - vízen -levegõben ... a bf az fps lehetõségek teljes kihasználását nyújtja és nem szép összehasonlítani egy gagyi CSÉ-vel <#ejnye1>

scorpeeon
vki leírná a titán mód lényegét? vagyis nagyjából tudom csak azt nem h hogyan jutok fel a titánra...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Azt nem mondanám, hogy szarul. De azt sem, hogy mindíg én vagyok a toppon. Én játszani szeretek és nem rankolni. Mitõl unalmas? Attól, hogy futkározom össze - vissza. Lelõnek, vagy lelövöldözöm õket. Aztán elölrõl ugyan ez. A CS is ilyen, azt is megunom 1 óra alatt. 😊
De másnap, vagy egy fél nap múlva szívesen oda ülök elé. Akkor kifejezem magam máshogy. Egyszerre 1 óránál többet nem tudok játszani vele. Ennyi.

schrank
áruld már mitõl unalmas egy online gamma vagy túl jól nyomod vagy full szarul ? <#ravasz1>

Sok pozitívumot nem találtál a játékban. 😊 Nekem tetszik megmondom õszintén. Igaz, 12e forintot nem adnék érte. És 1 óra játék után kicsit unalmasnak tûnt, de lehet, hogy ez csak a demóban leledzõ egyetlen pálya miatt volt.
A hangok szerintem fantasztikusak. Graf. sem ronda és jól megy. Játékélmény mondjuk 6/10 (egy idõ után bekövetkezõ unalmassága miatt).

Mindent összevetve kellemes. SZVSZ.

Ez a "your connection to the EA Master server has been lost", ez egy beépittet szopatás szerintem. Mert mindenkit kivág egy idö után ugylátom. Söt szerverek állnak le emiatt. Majd térnek vissza. A játék kicsit fura. Föleg hogy négy kaszt van csak. Medicnek snipa szerüfegyvere van. EZ eléggé meglepett. ÉS a villodzo fények is.

PT-6|GSJinn