Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Tanúlj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!
kép1
kép2
kép3
kép4
Welcome To Trance It\'s Time To Dance
BF2-s felszerelés simán veri a BF2142 cuccot. Én biztos kimaradok, abból hogy az EA-nek pénzt adjak ezért a játékért.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Together we'll fly someday...
Bármit állítottam a hangoknál, videó beállításoknál semmi sem segített. Szal' nálam kuka!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Ui:.Valaki esetleg nem tudd megoldást a configra ?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
A map nem tetszik nekem sajna<#schmoll2>#schmoll2>
Annyi gondom van vele,ahogy elöttem leírták az,hogy meglehet unni(bf 2-t nem untam ennyire soha).
PT-6|GSJinn
a bétában még kiirta a szervereket, pinget stb.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Felinstalláltam, account készítés. Nem igazán értem miért jó elöszõr egy felhasználónevet regelni és csak utánna a játékban használt nickedet. (SZVSZ ez hülyeség)
A menü szerintem elég igénytelen, szürke. Server keresõ nem mutatja a pingeket sem azt, hogy kik játszanak a serveren(persze ezt lehet hogy csak én nem találtam). A pályát gyorsan betölti, joinolni is gyorsan lehet. 4 kaszt közül lehet választani (személy szerint engem ez sokkolt egy kicsit). Kiválasztottam a kasztot spawnolok, képernyõ elfeketedik, asztalra vágott a játék. Mindez a legelsõ spawnoláskor 0mp játék után.
Második próbálkozás: Join, spawn úgy néz ki minden oké! Nyomtam egy sprintet és rögtön elkapott a röhögés, mert nagyon idiótán futnak a karakterek + a sprint sebessége olyan mint bf2-ben az alap futás kb. Lõttem a fegyverrel párat, kép ismét fekete és ismét kibaszott asztalra. (De legalább már 1 percet tudtam játszani).
Harmadik próbálkozás(itt már nem voltam túl bizakodó): Join, spawn, futás, lövés és mûködik! Hangok tényleg nem rosszak. Mondom kipróbálom az APC-t beszáltam, lõttem vele és amikor megindultam volna a csata felé egyszercsak BUMMMMMM ----> ASZTAL! (kb 5 perc játék után)
Többször nem próbálkoztam mert nevetségesnek tartom, hogy már a demo is ilyen problémákkal küzd.
Szal' nekem így összeségében egy 0 a játék. Persze majd próbálkozok még hátha tudok játszani egy kicsit vele, de az elsõ benyomások nagyon negatívak!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
hogyan kell ezzel játszani, anélkül hogy felcsatlakozzak egy szerverre is?
PT-6|GSJinn
egyébként meg ha elolvastad volna rendesen a hozzászólásomat, akkor látnád, hogy nem csak fikáztam.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
na még 1.5 óra és megyek koncertre zúzni az ám az igazi szórakozás😊
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
az OFP kecsegek nehogy elkezdjenek írogatni hogy bf konkurens mert most nem vagyok vicces kedvemben <#vigyor5>#vigyor5>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
De másnap, vagy egy fél nap múlva szívesen oda ülök elé. Akkor kifejezem magam máshogy. Egyszerre 1 óránál többet nem tudok játszani vele. Ennyi.
A hangok szerintem fantasztikusak. Graf. sem ronda és jól megy. Játékélmény mondjuk 6/10 (egy idõ után bekövetkezõ unalmassága miatt).
Mindent összevetve kellemes. SZVSZ.
PT-6|GSJinn