Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Ok, szóval eddig senki sem jelentkezett, akinek tetszett a demo 😄 Valahogy ez volt nekem is az érzésem a beta után.
bakvarnyu
hát gyerekek ez tényleg szörnyû, pedig az elõzetes képek olyan szépek voltak

sector512
Kipróbáltam a demo-t, nekem tetszik. Lehet hogy bf2 motor, de sokmindent kijavítottak, és az új játékmód se rossz. Tetszenek a fegyverek, hogy életszerûbb a futás, meg még egy csomó apróság is van ami jó benne.

PSN: s3ctorHU

JaBaRn
Reggel meglesz a faq.

Tanúlj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!

scorpeeon
elámúlva én sem vagyok tõle, a motor bf2, az optimalizáláson kicsit javíthattak, új ötleteket tettek bele de az egészen látszódik a bf2 motor. De azért nem is rossz ez, el lehet vele lenni 😊 Én az ET: Quake Wars-ban bízok 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

dicehater
Ez a demó egy vicc - pofánköpése a leendõ (remélem nagyon kevés) vásárlónak, és a bf series lejáratása. A beta se volt egy nagy szám (nem akarom most beszúrni a 3 oldalas leírásomat ha valakit érdekel majd visszanézi), itt valamimel jobban van talán optimailázálva a grafikus motor. 1,5 óra alatt 4x dobott le connection erroral, minimális fegyverek (nincs revive, claymore stb) taktikázni nem lehet semmit. Bár a pálya legalább jobb mint a betaban látott azt rosszabb esetben összedobták 2 hét alatt, itt látszik némi munka itt-ott. Lényeg hogy 2 mapot már láttunk a 10-bõl vajon milyen a többi? Szánalom - TF2 gyere gyorsan

bakvarnyu
én még csak most szedem, de ami kellene sztem : minimum gépigény , demó letöltési linkek , alapjáték megjelenési dátuma, infó , hogy a BF2 account átmenthetõ -e a 2142-be, kasztok , fegyverek leírása, telepitesi problemak. Tudod, amikre mindenki kíváncsi.

JaBaRn
Nem lesz olyan hu de szep, nem tudnal segiteni hogy milyen infok legyenek?

bakvarnyu
Hát azt sokan megköszönnénk.

JaBaRn
Azért egy faq-t összedobjak, vagy majd csinál az illetõ aki megcsinálta az eddigi bf-ek faq-ját?

JaBaRn
Oks,én le sem töltöttem mert nem tartoznak a kedvenceim közé a jövõbejátszódós játékok

Rusid
Itt nem a sok bug a zavaró, legalábbis nekem 3 óra játék után nem szúrt szemet túl sok, hanem egész egyszerüen a Battlefield sorozat megcsúfolásáról van szó.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

JaBaRn
Van akinek a sok bug ellenére is tetszik a játék.

bakvarnyu
na fiam, neked meg mennyit utalt át az EA =)

bakvarnyu
hahaha , járunk szivi<#mf2>?

Rage47
húú ez a game naon állat, szuper feeling, szuper graf stb stb
Sziasztok.Lenne egy gondom. Az összes szerveren amin punkbuster van kidob a szerverröl. Valakinek valami ötlete?... Elõre is köszi

Zs0lt1
buzi-e vagy? 😛

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

majd beállsz utána a sorba😊
bakvarnyu
szeretnéd mi a verbális arculcsapást, de nem fogtam mellé mert szeretem azt is😉
csak hivatkozási alapnak nem állja meg a helyét a komor pálya atmoszféra.
Végülis egy világvégi háborúról van szó ha jól értelmezem.
de még csak most töltöm és közbe mulatok a sok fikázáson😉

Zs0lt1
lol bazdmeg.
a poe-ban ezerszer jobb a játékmenet, jobbak a jármûvek, jobban lehet célozni, VAN játékélmény ezzel a szarral ellentétban, úgyhogy most KURVÁRA mellé fogtál! 😛P

Rusid
Az biztos hogy elisszuk 😊.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

bakvarnyu
nehogy leszedd

bakvarnyu
a POE2 pályák is baljóslatúak azt mégse basztatjátok😉

Nem értem mit szenvedtek ezekkel a torrentekkel. Ott az eadownloader max 1ora 30 perc alatt lenn van, de ha gyorsabbat akarsz keress ftp-t vagy valamelyik game ajánlo odlat (gamespot, fileplanet, gamershell stb...), vagy http elérhetöséget a googlibol. Taljátok felmagatokat, ha már fogat tudsz mosni, járni és beszélni is megtanultál, akkor ez sem lehet nehéz.

PT-6|GSJinn

Jo lett volna ha a demo promotálja a játékot. Mert igy egy lebutitott valamitöl nekem nem lesz kedvem megvenni. Még a mézes madzagot sem huzták el az orrunk elött. Ebböl kiindulva rossz utra térek és megvárom a krekket... Abbol majd kiderül milyen is a játék, és hogy áldozok e rá valaha. A piárost is elbocsájthanák az EA tol nem csak a peccselöket.

PT-6|GSJinn

uHs Gerzson
Inkább elbulizuk azt a pénzt bf talin <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

JaBaRn
Megcsinálom a faq-t, cska majd kéne egy kis segítség hogy miket tegyek bele.

Hi! Mininován vann fenn egy 2.2 gigás Bf 2142-es torrent. Szedi valaki?
Fake vagy nem?
http://www.mininova.org/tor/444879
de tényleg😄
Hm kör végén beszokott jönni,h milyen mappok lesznek.10db.Vannak szép,tisztább,világosabb pályák is.Sztem az a baj a mostanival,h olyan sötét elborúlt aztán kihat a játékélményre<#idiota>szvsz
Rusid
Hát én is kipróbáltam. Ha ilyen lesz a teljes is akkor ennek tényleg kakukk. Futni nem lehet, mert állandóan lemerül a srác aksija, lõni lehet, de nem érdemes. A jármûvek szerintem nevetségesek, de a tank legalább nem sérül már minden bukkanón ez pozitív. A kidobálós okosság biztos nem marad a véglegesben ,szvsz. csak accontszerver probléma. A hangulat se tettszett, valahogy nem tudnak megfogni ezek a villogó össze vissza kacsázó gömbvillámok, hogy valami pozitívat is mondjak a titan mod nagy ötlet. Szerintem ezt a szemetet még a bf2 is ûbereli, pedig ez nálam nagy szó. Pedig szeretem a scifit, csak nálam nem arról szól ,hogy szines villogó baszványok jönnek ki a fegyverbõl meg minden úgy néz ki minha az orosz dizájnipar újraéledt volna 2100 környékén, de komolyan nálam a jármûvek kinézete kritikán aluli, úgy néznek ki mintha egy kókler hegesztõ szabadidejében barkácsolta volna. Szerintem ez így ebben a formában egy kiegnek elmenne, bár annak is gyenge, de az biztos, ezért már nem fogok kipengetni 12000Ft-ot.

JaBaRn
Már leírtad 3szor hogy szar a pálya 😄

sztechnika
Ez a map egy NAGY SZ*R.
Csalódtam benne,de tudtam,hogy ez lesz.
Teljest várom mert ott derül ki a végsõ itélet<#eplus2>

TS Zolly
Ezzzel? Én??? Játszak??? Soha! Nem, nem soha!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

felpillanto
Zs0lt1
álmodj királylány 😄

armageddon666
huhh... megnéztem az igényeit... nicns meg az ajánlott... majd eredetit megszerzem...

@

armageddon666
:S gyorsabb helyet nem tudtok? csak 120-130KByte/seccel szedi 😞 8 órát akarja tölteni... nekem olyan kell ahol a full 300+KByte/seccel Dánlódolhatok 😄

@

JaBaRn
<#worship><#nevetes1>

JaBaRn
Látom hogy klánban vagy, de attól még nem tetszhet 😊

Yan
viszont szépek a gólok 😉

&#165; xfire: kistekila

JaBaRn
Már adtam neki, habár mindjárt kérdezi hogy itt hol😄

Zs0lt1

Zs0lt1
kicsit olvass lejjebb akár 1-2 oldalt. Lesz link.

Yan
nézz rá picit a lógómra!
sztem a nem "ujaknak" mindent elárul. 😉

JaBaRn
Ne legyél már ennyire hülye, keress magadnak, mi megtaláltuk.

Yan
ezért kár volt fáradnod.
ilyen "A lap nem jelenithetõ meg" c. képet én is tok csinálni a játék nélkül is. 😊
(de mé pont 4-et?)

JaBaRn
nézd csak, ennyit kellett volna beírnod, és a legfelsõrõl töltheted is 😊

de olyat ahonnan lehet tõteni

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

JaBaRn
link ennyi idõ alatt megtaláltad volna google-ben.