Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép, kifinomult vélemény, a szokásos, mindent fikázó stílusból.
scorpeeon
Kipróbáltam... titan módba léptem, még nem teljesen értem az egész játékmódot, foglmam sincs, hogy hogyan lehet feljutni a titánokra... de szívesen vezetnék egy olyat 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Zs0lt1
Bekopizom ide, amit a bf2 kommjuniti topikba már leirtam a demóról:
juuuj ezdeszar bazzeg.
jármûvek kurvaszarok, bár mostmár nemcsak egy db van mindenbõl, hanem több (kettõ 😄). Egyedül a buggy vagymi a poén, mert ha nyomod a shift-et kurvára felgyorsul.
a célzás rendszer valamivel jobb, mint a bétában, de még mindíg borzalmas. a rakétavetõvel képtelenség célozni, mert nem egyenesen megy, hanem kacskaringózik. nem hittem el, hogy kb 10 méterrõl nem találtam el a tank seggét csak másodszorra 😄 viszont az pozitivum, hogy ha eltalálod a tank seggét, akkor vége van neki, mint a botnak :-)
nincs benne single player csak multi, bár ez nem lenne baj, mert szerverek vannak rendesen normális pinggel.
jah még pozitivum, hogy a bétával készített accomat megtartotta, viszont a soldier-jeimet nem.
jah meg volt olyan is, hogy ment a kör, kiléptem átállítani egy bill-t erre fél perc múlva kidobott, hogy connection with the master server lost.
összességében kurva jól néz ki, de ezt ugye a bf2-nél megtanultuk, hogy a kinézet nem jelent semmit. a játékmenet úgy szar ahogy van. játékélmény meg nincs.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

sztechnika
Nekem csak a map nem jött be nagyon<#zavart2>

Demo 😄
kíváncsi vok ezért mit fog kapni a gamestar, azért ez lol hogy felrakták lokálba mert ez most így illegális😊

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

Nyomtam egy órát konkveszt módba.Jó volt,komander voltam 1 jópárszor.Arti helyet orbital strike van😄 elég zuzós,ahogy feltöltödik 2másodperc és már megyis az adott helyre,és elég sokáig tolja neki.
Tankok a legjobbak,azzal elindulsz lehet vele aprítani.Jó nagy a pálya.

Csak kidobott<#idiota>ugyhogy most abba is hagyom picit
JaBaRn
Kár hogy megvenni majd nem tudom a teljeset 😞 Majd elleszek a demóval 😞

Tanúlj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!

esetleg egy üres szerverre bemész...

alias Darken

JaBaRn
Már megvan, sry

uHs Gerzson
Na én is elkeztem leszedni a demo-t meglássuk mire jutottak a fiúk 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

JaBaRn
Adjatok linket a demohoz plz.

A veterán programban létrehozott accot hogyna lehet aktiválni a demoban? Ha ott egyáltalán lehet aktiválni. Ha nem akkor ujj accot kell készitsek?

PT-6|GSJinn

De utálom az ilyen kizárólag online demokat, miért nem lehet berakni legalább 1rohadt pályát pár bottal, be se tudom állítani a grafikát mert állandóan kidobnak a szerverrõl, gondolom azért mert hogy sokat állok 1helybe és nem csinálok semmit.... de hát nem lehet rögtön profiként játszani (fõleg hogy 1ik Battlefieldel se játszottam 10 percnél többet😊 lehet ennek is ez lesz a sorsa mert felbaszzák az agyamat és letörlöm.
Na most +próbálom végre belõni a grafikát úgy hogy menyen normálisan ha közbe nem dobnak ki, azt próbálok kicsit játszani vele végre, azé durva hogy már 3 órája leszedtem de kb 5 percet játszottam vele, legalább lehetne indítani saját szervert ahol próbálgathatnék és nem zavarnék senkit de én úgy vettem észre nem lehet sajátot indítani vagy csak én vok béna?

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

oké <#law>

Vibri
nah majd akkor rátok keresek, jó lesz végre 7th-sok ellen játszani megint <#violent><#vigyor2>

Welcome To Trance It\'s Time To Dance

Hardverigény kb ugyanaz, mint a BF2-é?
már én is töltöm lefelé este nagy multi party lesz 7th-s klántársakkal már érzem 😄

Mr Manson
ftp van már?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Nincs mit. Jo játékot!<#eljen>

PT-6|GSJinn

sztechnika
Sztem faxa lett a demo!
Akinek nincs még meg annak elõre is jó játékot sztem nagyon cool<#violent>

köszi a segítséget <#worship>

Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |

Végre valaki ir is rola valami konkrétat. Nam csak azt hogy xar vagy hogy jo, de indok nélkül. Köszi Vibri!!!<#eljen>

PT-6|GSJinn

Vibri
Nah kipróbáltam én is, így 1 óra játék után elég jónak tûnik, nagyon sok mindent kijavítottak beta-hoz képest. Játékmenetileg így elsõre nekem jobban tetszik mint bf2, nem annyira hentelõs, sokkal több a fedezék, harckocsis része meg egyszerûen fényévekkel jobb, hátulról bazookaval egy lövés még a lépegetõ is ( na jó 10% azé marad az életébõl ) 😊 😊

Welcome To Trance It\'s Time To Dance

Aki bf2zik ugyis fiázni fogja.../jogosan😄/aki meg nem jáccot vele még,annak befog jönni ez a új stilus.ennyi
bakvarnyu
írhatnál róla akkor bõvebben.. mi a szar benne, mi a jó
én még nem láttam de marhára kíváncsi vagyok rá

TS Zolly
Tapasztalata. De majd ti is rájöttök.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Beers
Megnézetem a demót, gagyi és ennyi!
Akkor inkább a bf2!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

bakvarnyu
ezt most tapasztalaból mondod vagy csak úgy benyögted?

Itt találod meg az ea downloaderrel letöltött dolgokat:
C:\Program Files\Electronic Arts\EA Downloader\cache\(acountkönyvtárad)

Amugy meg az ea downloaderböl is tod installálni a letöltött demot ha ezért kérdezted volna.

PT-6|GSJinn

Beers
Gratulálok az EA-nak, ismét sikerült egy kritikán aluli játékot kiadni!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

lenne egy kérdésem ! az ea downloader hova tölti a fájlt ?

Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |

ea downloaderrel lehet tölteni fent van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahogy láttam van egy csomó német szerver ugyhogy oda is beférünk😊Persze nem lenne rossz 1 jókis hazai server.
teddymac
lesz magyar server a napokban?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

matyi08
én nem a legújabb directx-et tettem fel, hanem leszedtem a szoftverbazisról az áprilisi diretûctx-etm és azzal megy!

Supersix
Nálam csak iszonyat lagg van és úgylátom hogy másokat is kidobál rendesen játék közben!Egyébként szerintem optimalizáltak rendesen a 2-óta mert már a demo is menne full highba meg a töltés is sokkal rövidebb.Bár a régi accountomat nem tudtam használni mert nem tudtam kapcsos zárójelet beírni 😞

If you've been downloading the demo and receiving an error, EA has sent out an email today saying why this might be the case. Here's what they had to say:

In an effort to reduce download times the Battlefield 2142 Demo does not contain a DirectX installer. Please be advised that in order to play this demo players must have Directx9 installed and should ensure that the d3dx9_29.dll is present in your C:\WINDOWS\system32. We look forward to playing online with everyone. See you on the Battlefield.
So everyone make sure they get the latest version of DirectX 9 to avoid any unnecessary problems.

Egy szó, mint száz, a legújabb DirectX kell a demohoz.

alias Darken

teddymac
Siekrult Ati eredeti driver+uj directx

teddymac
Nekem eredeti driver van fent de nem megy !!!
Ha már most gond van mi lesz ha kijön a játék 😊

teddymac
d3dx9_-dll vagy mi a gond ! ez directx hiba?

Nemtom, én letöltöttem a legújabb frissítést az MS honlapjáról.
De nálam más a probléma. :S
Looserke
tényleg van valami directx gebasz?

Igen, viszont a Control Center meg elszáll, de már megy a játék a gyári driverrel.
Mr Manson
ftp?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

az pci modnak hangzik... alaplapi driver fennvan?
Valószínû hogy az Omega driverrel van god, legalábbis az AGP gyorsítás 0-án van, alapból 8x-oson kellene lennie, de felrakom majd a gyárit és azzal sztem jó lesz.
Looserke
mi volt az?

csak hogy ha másnak is elõfordul, akkor tudjuk...

Köszi! Rájöttem mi a baj, majd du megoldom.
Looserke
egyébként a gépigény változott a BF2-óta?

kBagyula
Szeva!

Nézz itt szét probléma ügyben: link, mivel ez tök ugyanaz - csak más környezetben - mint a BF2 ezért a problémák természete is hasonszõrû lehet.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul