Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
juuuj ezdeszar bazzeg.
jármûvek kurvaszarok, bár mostmár nemcsak egy db van mindenbõl, hanem több (kettõ 😄). Egyedül a buggy vagymi a poén, mert ha nyomod a shift-et kurvára felgyorsul.
a célzás rendszer valamivel jobb, mint a bétában, de még mindíg borzalmas. a rakétavetõvel képtelenség célozni, mert nem egyenesen megy, hanem kacskaringózik. nem hittem el, hogy kb 10 méterrõl nem találtam el a tank seggét csak másodszorra 😄 viszont az pozitivum, hogy ha eltalálod a tank seggét, akkor vége van neki, mint a botnak :-)
nincs benne single player csak multi, bár ez nem lenne baj, mert szerverek vannak rendesen normális pinggel.
jah még pozitivum, hogy a bétával készített accomat megtartotta, viszont a soldier-jeimet nem.
jah meg volt olyan is, hogy ment a kör, kiléptem átállítani egy bill-t erre fél perc múlva kidobott, hogy connection with the master server lost.
összességében kurva jól néz ki, de ezt ugye a bf2-nél megtanultuk, hogy a kinézet nem jelent semmit. a játékmenet úgy szar ahogy van. játékélmény meg nincs.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
kíváncsi vok ezért mit fog kapni a gamestar, azért ez lol hogy felrakták lokálba mert ez most így illegális😊
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Tankok a legjobbak,azzal elindulsz lehet vele aprítani.Jó nagy a pálya.
Csak kidobott<#idiota>#idiota>ugyhogy most abba is hagyom picit
Tanúlj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!
alias Darken
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
PT-6|GSJinn
Na most +próbálom végre belõni a grafikát úgy hogy menyen normálisan ha közbe nem dobnak ki, azt próbálok kicsit játszani vele végre, azé durva hogy már 3 órája leszedtem de kb 5 percet játszottam vele, legalább lehetne indítani saját szervert ahol próbálgathatnék és nem zavarnék senkit de én úgy vettem észre nem lehet sajátot indítani vagy csak én vok béna?
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Welcome To Trance It\'s Time To Dance
PT-6|GSJinn
Akinek nincs még meg annak elõre is jó játékot sztem nagyon cool<#violent>#violent>
Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |
PT-6|GSJinn
Welcome To Trance It\'s Time To Dance
én még nem láttam de marhára kíváncsi vagyok rá
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Akkor inkább a bf2!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
C:\Program Files\Electronic Arts\EA Downloader\cache\(acountkönyvtárad)
Amugy meg az ea downloaderböl is tod installálni a letöltött demot ha ezért kérdezted volna.
PT-6|GSJinn
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |
In an effort to reduce download times the Battlefield 2142 Demo does not contain a DirectX installer. Please be advised that in order to play this demo players must have Directx9 installed and should ensure that the d3dx9_29.dll is present in your C:\WINDOWS\system32. We look forward to playing online with everyone. See you on the Battlefield.
So everyone make sure they get the latest version of DirectX 9 to avoid any unnecessary problems.
Egy szó, mint száz, a legújabb DirectX kell a demohoz.
alias Darken
Ha már most gond van mi lesz ha kijön a játék 😊
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
De nálam más a probléma. :S
Nézz itt szét probléma ügyben: link, mivel ez tök ugyanaz - csak más környezetben - mint a BF2 ezért a problémák természete is hasonszõrû lehet.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul