Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A battlefield-be egyik jó dolog ,hogy a célzás elég pontatlan, ez mondjuk jobb is volt mindig, hogy nem lehetett a pálya másik végébõl kilõni pisztojjal a másikat, fejbe. De ez valahogy ez most fura, nekem a battlefield 2-nél pontatlanabbnak tûnnek a fegyverek, de lehet hogy ugyan olyanok. Nem hinném, hogy így ellehetne képzelni egy 2142-es háborút, hogy ugyan ilyen pontatlanok lennének a fegyverek, meg minden, csak jobban néznének ki 😄
De ennek ellenére jó játék. Viszont a probléma itt is ugyan az mégis mint a Battlefield 2-be, mondjuk itt csak akkor ha többen vannak. Hogy néha úgy akad mint az állat. Elindul, akkor fél percig így 1-2 fps, játszhatatlan, aztán késõbb beindul, 25-27 fps körül, aztán meg mikor megyek a csatába, akkor megint lemegy. Aztán egy idõ után egyre job lesz. De még utána is akad néha 😞
Az a legérdekesebb, hogy 1024-esbe, 2x antianalisingel, medium -> textures, geometry), és 80%-os látótávolságnál is ugyan úgy megy, mint 800x600-asba, mindne lowon, 60%-os látótávolsággal.
Van egy másik 512-es ramom de úgy még szarabb, mert az alaplapom az egy nagy lószar! Bár nekem kicsit káosz még, hogy mi a fontos a játéknál, de sztem vagy a proci, vagy a memória nem elég/lassú. Na mind1, mostmár talán nincs olyan messze a proci+alaplap bõvítés, és majd meglátom. Addig szenvedek így még.
Mint tudjuk, használható modokat az ea soha nem tudott és szerintem nem is fog csinálni!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hamar legyütt a netrü
Kontra:
Battlefiled2142
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
kihozhatnának mondjuk egy 1. Világháborús részt, poén lenne ezek után😉
titán mode
játékmenet
kontra:
a legeslegrosszabb: az assault fegyverek használhatatlansága
megnõ a rangbuzik száma
De akkor odabaszhatták volna, hogy MP demó, vagy legalább, hogy Internet connection required telepítésnél.
feeling
titan mode
azok a kapszulák, amikkel ki lehet lövetni magad<#vigyor3>#vigyor3>
lépegetõ
hangok
könnyebb kezelhetõség a jármûveknél
kontra:
bugok
még nincs kinnt a teljes
<#idiota>#idiota>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
-jó hangulat
-a lépegetõ meg minden nagyon király lett, minden tetszik
-jó grafika szvsz, jó hangok 😊
kontra:
-még átlóg az emberek lába a falon, más bajom nincs
PRO:
- Titán mód
- Könnyebb kezelhetõség, legalábbis repülök terén, azaz sokal egyszerübb jobb játékmenet
- Jobb netes rank-ok
Kontra:
- Bug-os
- Gépigényes csúnya grafika, elavult grafikus motor
- Ezért elkérni 12 ezret... Ez inkább egy nagyobb mod...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Pro:
-Fasza az új mod (titan)
-Tetszik a lépegetõ
-etc.
Kontra:
-Röhelyesek a jármûvek
-minden szar
-etc.
Ha összejön úgy 20-30 vélemény akkor megcsinálom a statisztikát.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
bf2foeva
Akinek esetleg még nincs megoldva az inditási problémája!
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
Egy éve sem az nvidia kari volt a hibás.Azoknak akadt gondjuk,akik mx440-el akartak gémelni! Neked is gond volna ha a 9600-ad helyett még ócskább ati-d volna.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
LaCroix Telószám:87218
PSN: s3ctorHU
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"