Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
miéert , annyira nem is volt gázos, meg ez itt egyébként is az BF fórum nem pedig a nyelvészeti

Jajj ne, kicsit tanulj már meg magyarul helyesn írni, ez borzasztó...
Balumann
ja meg a sniper -el szinte alig lehet zoomolni. Nem hogy célozni. Bár mondjuk azzal így is elég távolról lelehet szedni a másikokat.

Balumann
Egyébként érdekes!
A battlefield-be egyik jó dolog ,hogy a célzás elég pontatlan, ez mondjuk jobb is volt mindig, hogy nem lehetett a pálya másik végébõl kilõni pisztojjal a másikat, fejbe. De ez valahogy ez most fura, nekem a battlefield 2-nél pontatlanabbnak tûnnek a fegyverek, de lehet hogy ugyan olyanok. Nem hinném, hogy így ellehetne képzelni egy 2142-es háborút, hogy ugyan ilyen pontatlanok lennének a fegyverek, meg minden, csak jobban néznének ki 😄
De ennek ellenére jó játék. Viszont a probléma itt is ugyan az mégis mint a Battlefield 2-be, mondjuk itt csak akkor ha többen vannak. Hogy néha úgy akad mint az állat. Elindul, akkor fél percig így 1-2 fps, játszhatatlan, aztán késõbb beindul, 25-27 fps körül, aztán meg mikor megyek a csatába, akkor megint lemegy. Aztán egy idõ után egyre job lesz. De még utána is akad néha 😞
Az a legérdekesebb, hogy 1024-esbe, 2x antianalisingel, medium -> textures, geometry), és 80%-os látótávolságnál is ugyan úgy megy, mint 800x600-asba, mindne lowon, 60%-os látótávolsággal.
Van egy másik 512-es ramom de úgy még szarabb, mert az alaplapom az egy nagy lószar! Bár nekem kicsit káosz még, hogy mi a fontos a játéknál, de sztem vagy a proci, vagy a memória nem elég/lassú. Na mind1, mostmár talán nincs olyan messze a proci+alaplap bõvítés, és majd meglátom. Addig szenvedek így még.

Rage47
nekem minden tetszik, kivéve az, hogy a holttestek a titan-okban mozognak, és persze van pár bug, ami betudható a demo-nak - pl. kilépegetések
ERykk
vitted a téket😄

Beers
Nem tudom, de a Forgotten Hope 2 már készül!
Mint tudjuk, használható modokat az ea soha nem tudott és szerintem nem is fog csinálni!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Rusid
Azért privátban vagy inkább privátban is mert így sokkal egyszerübb nekem. Elég szar a fórumot átnyálazva megkeresni a nekem címzett kommenteket. Az nem zavar ha kinyomjátok közösbe is.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

amig vezsik lessz..., akár 23milliomodik része is...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

TS Zolly
Pro:
Hamar legyütt a netrü

Kontra:
Battlefiled2142

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

ez már bf2-nél is igy vólt..., a bf-es botok meg midnig is anyit értek mint halottnak a csók... :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bakvarnyu
szerintetek lesz meg uj BF vagy ezzel befejezõdött a széria?
kihozhatnának mondjuk egy 1. Világháborús részt, poén lenne ezek után😉

pro:
titán mode
játékmenet
kontra:
a legeslegrosszabb: az assault fegyverek használhatatlansága
megnõ a rangbuzik száma
atomboy
Aknakeresozik...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Zsolo007
De volt single mód a BF2ben botokkal. Az rendben van, hogy nem a singleról szól.... Ettõl ki szerettem volna próbálni..
De akkor odabaszhatták volna, hogy MP demó, vagy legalább, hogy Internet connection required telepítésnél.

az nem játszik ezzel..., nemtomf eltünte de bf sosem a singlerõl szolt... (mellesleg ez max a dice meg a bf sorozat sara kivételesen nem az ea-é...)

Zsolo007
Utálom az EA-t. Mekkora faszok. Nincs single mód. Rohadjanak meg. Hülye regelõs faszok. Miaz hogy megköveteli, hogy regisztráljak be? Meg master szerver. Hát dugja fel magának. Akinek nincs netje az mit csinál?

kuci06
pro:
feeling
titan mode
azok a kapszulák, amikkel ki lehet lövetni magad<#vigyor3>
lépegetõ
hangok
könnyebb kezelhetõség a jármûveknél

kontra:
bugok
még nincs kinnt a teljes
<#idiota>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Pro:
-jó hangulat
-a lépegetõ meg minden nagyon király lett, minden tetszik
-jó grafika szvsz, jó hangok 😊

kontra:
-még átlóg az emberek lába a falon, más bajom nincs

Akkor a quake 4 is egy nagyobb doom 3 mod te <#lama><#falbav><#taps>

Alwares
Szerintem:
PRO:
- Titán mód
- Könnyebb kezelhetõség, legalábbis repülök terén, azaz sokal egyszerübb jobb játékmenet
- Jobb netes rank-ok
Kontra:
- Bug-os
- Gépigényes csúnya grafika, elavult grafikus motor
- Ezért elkérni 12 ezret... Ez inkább egy nagyobb mod...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Beers
Én 100%-ban egyetértek veled!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

miért csak privátba? arra kalkulálsz hogy van aki nem meri felválalni a véleményét publikusan? 😄

Rusid
Engem érdekelne ki hogyan vélekedik az új bfrõl. Szóval ha mást is érdekel akkor privátban küldje el a véleményét pro és kontra formátumban és úgy 2 nap múlva csinálnék belõle egy összefoglaló statisztikát. Elsõsorban olyanok véleménye érdekelne akik játszottak az elõzõ bfekkel. A formátuma valami ilyesmi legyen:
Pro:
-Fasza az új mod (titan)
-Tetszik a lépegetõ
-etc.
Kontra:
-Röhelyesek a jármûvek
-minden szar
-etc.

Ha összejön úgy 20-30 vélemény akkor megcsinálom a statisztikát.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

örülünk...

na MOST töröltem le a pitsába a demot.
bf2foeva
d3dx9_29.dll
Akinek esetleg még nincs megoldva az inditási problémája!

Swy
tegyetek ber képeket!!
Én még csak most szedem...

http://bf2s.com/player/swy/

mikisanzi
nálam a betánál volt ez a probléma, de a demónál is uez a helyzet. azt észrevettétek ha a titánon lepuffantanak akkor csúszik a test a padlón?

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

Látom kötekedhetnéked van.
Egy éve sem az nvidia kari volt a hibás.Azoknak akadt gondjuk,akik mx440-el akartak gémelni! Neked is gond volna ha a 9600-ad helyett még ócskább ati-d volna.

nem a demot kell letölteni te okos! A dll fájlt

bakvarnyu
azon a retyó titánon nekem mindig leesik 20 FPS alá a kép még low-on is , pedig nincs ott semmi extra.

schrank
azért mert balfasz vagy nem az EA a hibás mert ha mindenkit kidobálna akkor egyet értenék veled de ez nem így van <#wave>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ennyire azért nem szar😊
TS Zolly
Nem számit.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

sector512
<#vigyor1>

PSN: s3ctorHU

NA most úgy hogy én is értsem.
TS Zolly
EA/DICE ficsör ez csak. 😄

A KURVA ÉLETBE AMINT BETÖLTI A MAPOT EGYBÖL KILÉHOGY BF2142.EXE HIBÁT ÉSZLELT EZÉRT LEÁLL BASSZÁKMEG.
Kibróbáltam..Király...elkeztem össze számolni mennyi zsém van, és már várom hogy mikor rendelhetem meg a cdgalaxis tól. Aztán jöhet az eszeveszett gyilkolás (term. a parancsnok utasítására). Egyébként a Pcguru ban azt írják, hogy attól fejlõddsz legjobban ha a parancsnok utasítására cselekszel, ezért lehet félni, hogy játék közbe egy balf***t kapok parancsnoknak (BF2 ben nem ritka), így nem lehet normálisan nyomni.

LaCroix Telószám:87218

Looserke
kipóbáltam...nem tetszett...uninstall... <#levele>

sector512
Nekem is Nvidia kártyám van de ez hogy arra készülnek a játékok meg hogy sok játék elején ott figyel az nvidia logo csak reklámfogás.

PSN: s3ctorHU

HÁ remélem hogy jó lesz mer külömben lehentelm a készítõket.
atomboy
Nem, a diretcx-t...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

ÓÓÓÓÓÓ hát akkor neki a jó kurva annyukat én 9 kor keztem a letöltést az 30 perce jött le nem fogom mégegyszer elkezdeni az tuti baszák meg. Akkor már most sikerült bemutatniuk a gamet hogy mien profi. <#boxer><#boxer>
Letölteni nem szándékozom a demo-t, annyira nem vonz a 2142, de egy dologra nagyon kíváncsi lennék, hátha valaki már kipróbálta: Össze lehet-e ütköztetni a Titan-okat és ha igen, akkor milyen eredménnyel? 😊
schrank
ezzel dicsekedtél volna akkor amikor bõ egy éve egy csomóan kidobhatták az envídiájukat mert nem indult rajta a bf2 <#mf1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Lacc
Sõt, még kétszer is biztos.
JCSR Apache
Alig jött ki a demó de a sok kertén máris talált módot hogy hogy rapelheti egymást a 2 titan.Senki se ki se be, de az a 4 barom aki a felsõ ágyúkat irányírja minden felszállót lelõ... grat DICE <#worship><#hehe><#hehe>

A demót mé1szer letöltötted?