Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Amugy ez egy teljesen uj játék vagy kiegészitõ kell-e majd hozzá az alap?
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Csak azért írom, mert nekem a BF2142 kipróbálása után elsõ gondolatom az volt, hogy ez olyan mint a Planetside, csak rosszabb 😊.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ez tenyleg ennyire jo volt, vagy csalnak az emlekeim mar nem tudom 😊
Szerintem ehhez kepest a titanmod kispista....
szerintem
Na meg egy nekifutas.
pl koschvarz hajos kapitany megy nyugat fele folyamatosan a titannal 5 Km/h -s sebesseggel en ugyanennyivel futok kelet fele a hajon mint gyaloghuszar.Foldrol nezve, ennek ugy kellene tunnie mintha egyhelyben allnek.Ezt a ket dolgot szinkronizalni nem igazan megy a bf motornak, foleg, hogy 20-an is rohangalunk a hajon mindenfele.Ezert neha ugy gondolja a server itt vagy neha meg ugy, hogy ott,ezt nagyon szep korcsolyazos mozdulattal oldja meg, magyarul nem mozog a labad, csak arrebb csuszol egy kicsit.De siman erezni anelkul is, hogy latnal ellent csak rohangalsz a hajon, olyan mintha tengeri beteg lennel es imbolyogna a hajo.
Bf2ben ugy lehetne ezt elohozni, ha forgatnak alattunk a foldet 😊
Mondjuk szerintem is eleg vacakul van latvanyilag megoldva a console szetlovese, lovik harman geppityuval, te meg ereszted bele a kek raketaszeruseget 1 cmrol, egyszer csak fustolni kezd es kesz.De az tenyleg jo erzes, amikor a lepusztitott pajzsu titanon landolsz az ellennel a csapatszallitoval, hogy valami magasabb eszmeert kuzdj, legalabbis sikerult elhinnem /kb mint amikor a halalcsillagot szetlonenk /
szerintem
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
azért kiváncsi leszek, hogy a titán mód publikon mennyire fog mûködni.
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Meg egyébként is, hátha EA rendez pénzes LAN-t ebbõl is, szal rá kell gyúrni <#vigyor5>#vigyor5>
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
mellesleg elég szarul nézett ki, ahogy mindenki próbálta szétlõni a cuccokat a titánban, mer senki nem hozott magával c4-et (vagy minek híják ebben)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ez olyan einseintes dolog, igaz?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Hogy valami pozitivat is mondjak, jo surun jon valamelyik repulheto jarmu igy mindig jut nekem valamelyikbol 😊
-bar a raketa a gunshipnek, olyan mintha mindig beragadna, bosszanto.
-Nagyon vonza az uberidiota embereket, akiknek fel ev is keves lesz, hogy rajojjenek, mirol is szol a titan mod.
-nincs benne singleplayer, igy nem fogunk jot szorakozni az ehhez tartozo hozzaszolasokon, remelem a veglegesben lesz 😊
-nem sok mindenre jo a zoom.
-nem sok mindenre jo az egesz jatek 😊
szerintem
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Szterintem ez igy tök egyszerû.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
és igen, lehet saját szervert felállítani, de azt felejtsd el, hogy az otthoni gépedrõl lesz elég sávszéled hozzá 😊
De pl a lebegõ tank az állatt!!! <#vigyor4>#vigyor4>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
-a lépegetõ megoldása jobb lett mint gondoltam volna
-titan mód
-jónak tûnik a karakterfejlesztés, bár egy idõ után végülis mindenki meg fogja szerezni ugyanazokat a cuccokat, úgyhogy ez csak az elsõ pár hónapban lesz érdekes
-kellemes csalódást okoztak a fegyverek, feltehetõen "valódi" lövedékeket lõnek, nem lézernyalábokat, egyébként a hangjukból meg a sebzésbõl szinte lehet érezni, hogy jövõbeli futurisztikus félkilós mûanyagfegyverek<#nyes>#nyes>, bár azért nem vagyok elájulva (lásd kontra)
-könnyen le lehet lõni azt a repülõ ...izét...
-amivel nagyon könnyû repülni (bár ez nem is biztos hogy jó<#whatever>#whatever>)
-a demo kijöttének ellenére teli szervereken bf2-õztem<#vigyor2>#vigyor2>, lehet hogy a sok láma átnyergelt a 2142-re és csak a jobbak maradtak a bf2-nél (kicsit féltem, hogy mindenki a demot tolja majd hétvégén)
kontra:
-most már tényleg nevetséges, hogy egy normális netkódot nem tudnak összehozni, eddig szinte minden egyes körben legalább 1x ledobott
-a demo pálya már most unalmas és sivár, pedig még csak kb. 20 kört játszottam vele (omanról nem bírtam leszakadni, sõt, még egy 40 fõs teli szerveren is úgy éreztem magam, mintha a bf2 egy 64-es pályáján 10-en játszanának
-kicsit zavaró volt, hogy a sok telepített fegyver közül, ennyi játék után sem tudom, hogy melyik mire való<#lama>#lama>
-a fegyverek sebzése nagyon gyenge
-grafikaliag nulla fejlõdés (végülis ez csak egy bf2 mod<#hehe>#hehe>)
-janek meg fogja venni
-végül szubjektív: egyébként sajnos totálisan nem fogott meg a hangulata, nem érzem azt mint az omani öbölben, hogy azonnal meg kell vennem a teljest<#shakehead>#shakehead>
szerintem ez nem ért meg egy hozzá szólást nyelvész professzor úr
-😮FF:-
Pro:
Hangulat
Titán mód
Lépegetõ
Kapszula
Lebegõ - egyszerû irányítás -
Szerelõ és tankelhárító összevonva
Pajzs a köd helyett
APC - sokrétû fegyver arzenál -
Kontra:
A tankelhárító fegyverét túl gyengének találom
Inkább mod, mint új játék
1ébként ki kellene próbálni a teljes játékot, vagy egy másik térképet, mert ez a térkép inkább a gépekrõl szól, kíváncsi lennék egy városos gyalogos pályára meg azért jó lenne, ha lehetne variálni az emberkém felszerelését. Szóval kellene a teljes.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Titán mód
Lépegetõ
Kontra:
alap fegyverek a vicc kategóriát súrolják
bughalmaz
BF2 mod az egész
állandó kivágások
PRO - Jó a játékmenet,
- a lépegetõ naon állat,
- titán mód,
- a full mégjobb lesz,
- megvan minden jármûnek a megfelelõ ellenszere,
- ect. ect. ect.
KONTRA
- nem láttam a jármûismertetõben vadászgépet,
- az alaposság ellenére eléggé bugos,
- ezzel a sok kidobálással még rengeteg gondunk lesz a fullban is
uff.
persze lehet.
hangulat
titán mód
kontra:
ez csak egy újra skinezett, újra modellezett BF2
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com