Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hy! 6600Gt-hez meilyk a legjobb ForceWare?

Koszi a valaszt megnyugodtam 16 mbit le 4 fol csak eleg lesz 6-8 fore.
Rage47
nekem még az zavaró, h rosszabbul érhetõ a rádióhang. még a BF2-ben is jobban kivehetõ volt h mit mondanak az emberek, 100 évvel késöbb meg xarabb lesz?:S
koschwarz
hát igen, belefeccöltek annyit a bugirtásba a dice-os fiúk, hogy abból a munkamennyiségbõl kijöjjön egy új graf.motor

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

joebacsi
azabaj, hogy nemcsak viccesen :/

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

koschwarz
viccesen mi a bf2 modjának mondjuk, de egyébként egy önálló játék

bocs elégé nem vok battlefieldes de ez a játék bejön😄
Amugy ez egy teljesen uj játék vagy kiegészitõ kell-e majd hozzá az alap?

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

guardian hero
Ha tetszik a BF2142, és akartok hasonló, de jóval kiforrottabb és (szerintem) élvezetesebb játékkal játszani, próbáljátok ki a Planetside-ot. Bár MMO, de van belõle egy éves ingyen trial (fejlõdési sapkával), jóval nagyobb és hangulatosabb csaták akár több száz fõvel, többféle jármû frankón balance-olva (van lépegetõ is 😊), és a titán módhoz hasonló bázisfoglalás egy sokkal érdekesebb rendszer szerint.
Csak azért írom, mert nekem a BF2142 kipróbálása után elsõ gondolatom az volt, hogy ez olyan mint a Planetside, csak rosszabb 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

alma2
de pl 42-ben ott volt ez az erzes, amikor a tengerrol lotted MOZGO hajorol a szigetet, vesszen a fergese, kozben repulok bombaztak, paran vedtek a hajodat legvedelemmel, melletted szalltak fel a repulogep anyajaorol a tarsaid, ami szinten mozgott.mig kis hajokkal meg probaltak a fedelzetre jutni. lottek keteltuvel stb.Aztan osszetalalkoztal az ellen nagy hajojaval, mig valamelyiktok el nem sullyedt lottetek egymast. De te meg leugrottal a sullyedo hajorol. Szerintem ott minden puskaporukat ellottek a fejlesztok, azt nehez uberelni szamomra, eddig nem is tudtak.
Ez tenyleg ennyire jo volt, vagy csalnak az emlekeim mar nem tudom 😊
Szerintem ehhez kepest a titanmod kispista....

szerintem

koschwarz
nekem is ez tetszett a titánban, fellõnek, aztán megy a close quarter battles<#eljen>

alma2
nem sikerult jol leirnom, de elobb utobb mindenki megtanul korcsolyazni a titanon, es akkor mar erthetobb mit probaltam mondani 😊
Na meg egy nekifutas.
pl koschvarz hajos kapitany megy nyugat fele folyamatosan a titannal 5 Km/h -s sebesseggel en ugyanennyivel futok kelet fele a hajon mint gyaloghuszar.Foldrol nezve, ennek ugy kellene tunnie mintha egyhelyben allnek.Ezt a ket dolgot szinkronizalni nem igazan megy a bf motornak, foleg, hogy 20-an is rohangalunk a hajon mindenfele.Ezert neha ugy gondolja a server itt vagy neha meg ugy, hogy ott,ezt nagyon szep korcsolyazos mozdulattal oldja meg, magyarul nem mozog a labad, csak arrebb csuszol egy kicsit.De siman erezni anelkul is, hogy latnal ellent csak rohangalsz a hajon, olyan mintha tengeri beteg lennel es imbolyogna a hajo.
Bf2ben ugy lehetne ezt elohozni, ha forgatnak alattunk a foldet 😊

Mondjuk szerintem is eleg vacakul van latvanyilag megoldva a console szetlovese, lovik harman geppityuval, te meg ereszted bele a kek raketaszeruseget 1 cmrol, egyszer csak fustolni kezd es kesz.De az tenyleg jo erzes, amikor a lepusztitott pajzsu titanon landolsz az ellennel a csapatszallitoval, hogy valami magasabb eszmeert kuzdj, legalabbis sikerult elhinnem /kb mint amikor a halalcsillagot szetlonenk /

szerintem

Thanks!<#wave> Ha így lesz, akkor már nincs is annyira messze<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

banner javítva,erre a homoxexuális szinvilágra<#idiota>
koschwarz
alapvetõen én kellemesen csalódtam a játékban egyébként, csak az a baj, hogy sikerült a legsemmitmondóbb, legkevésbé hangulatos, legunalmasabb pályát beletenni a demóba, és ezért nem kapott el a hangulata. ha a bf2-be nem omant, hanem pl. azt a dzsungeles-ködös-mocsaras kínait teszik bele a demoba(nevét se tudom, olyan keveset jáccottam rejta), akkor lehet azt sem veszem meg.

azért kiváncsi leszek, hogy a titán mód publikon mennyire fog mûködni.

JCSR ODIN
hát én már csak ilyen globális világmegváltó magasságokban fogalmazok <#nyes>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

a hsz-ed elejébõl elõször aszittem az új design-ról beszélsz 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

JCSR ODIN
nincs c4 alapból, mert unlockolni kell azt is

JCSR ODIN
A változás ellen az ember szinte mindig lázadozik, de sztem jó játék lesz ez, csak meg kell szokni, és tudni kell változni, nem ragaszkodni a bf2-ben megszokottakhoz.

Meg egyébként is, hátha EA rendez pénzes LAN-t ebbõl is, szal rá kell gyúrni <#vigyor5>

koschwarz
egyébként én ilyet nem tapasztaltam, lehet hogy akkor éppen mindig állt a titán?

mellesleg elég szarul nézett ki, ahogy mindenki próbálta szétlõni a cuccokat a titánban, mer senki nem hozott magával c4-et (vagy minek híják ebben)

koschwarz
miva?<#idiota><#idiota><#idiota>

joebacsi
nem, ez inkább olyan nyútonos, az alma is erre utal, meg ejnstejneshez kicsit gyorsabban kéne mozognia 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

koschwarz
"jo lenne rohangalni a titanon, ha nem korcsolyapalya lenne az egesz.Ami valahol onnan fakad gondolom, hogy az is egy mozgathato jarmu, amin te relative mozogsz, a mozgatohoz kepest/remelem erteheto /"

ez olyan einseintes dolog, igaz?<#fejvakaras>

alma2
Jo lenne rohangalni a titanon, ha nem korcsolyapalya lenne az egesz.Ami valahol onnan fakad gondolom, hogy az is egy mozgathato jarmu, amin te relative mozogsz, a mozgatohoz kepest/remelem erteheto /.BF2-ben ugyesen megoldottak, egyszeruen nem volt ra lehetoseg.Egy az egyben ugyanolyan fos, mint a bf1942-ben a hajokon levo rohangalas, kicsit lagossabb a netje annak aki iranyitja, te meg veletlenszeru helyeken tunsz fel a hajon. Innen latszik, nem sokat valtozott az egesz nem is tudom hany ev ota.
Hogy valami pozitivat is mondjak, jo surun jon valamelyik repulheto jarmu igy mindig jut nekem valamelyikbol 😊
-bar a raketa a gunshipnek, olyan mintha mindig beragadna, bosszanto.
-Nagyon vonza az uberidiota embereket, akiknek fel ev is keves lesz, hogy rajojjenek, mirol is szol a titan mod.
-nincs benne singleplayer, igy nem fogunk jot szorakozni az ehhez tartozo hozzaszolasokon, remelem a veglegesben lesz 😊
-nem sok mindenre jo a zoom.
-nem sok mindenre jo az egesz jatek 😊

szerintem

ZOLCHI
Sry.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

ZOLCHI
Lépegetõben mutatja a célképernyõn,hogy merre van az eleje és merre nézel pillanatnyilag.
Szterintem ez igy tök egyszerû.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

joebacsi
csak 10, 20 percet birtam jatszani(tulzottan realisztikus nekem)

és igen, lehet saját szervert felállítani, de azt felejtsd el, hogy az otthoni gépedrõl lesz elég sávszéled hozzá 😊

koschwarz
télleg? qrvára nem vettem észre<#lama>

Lacc
Mind a lépegetõ, mint a tank HUD-ján ott van középen egy üres nyílszerûség, ami mutatja, merre van az arra a gép aljának, a teli nyíl pedig azt mutatja, hogy merre van az alja a toronynak.
Sziasztok. Nekem nagyon tetszik ,nagyon jo a hangulata a Titan kuldetesnek. Lepegeto tenyleg kiraly az iranyitassal sincs problemam vegre egy Battlefield ami tetszik eddigiekkel csak 10, 20 percet birtam jatszani(tulzottan realisztikus nekem), megrendeltem az egeszet eddig csak a Halo-t meg a FEAR-t nyomtam multiban. Azt kerdeznem a Battlefieldesektol hogy hogyan lehet hostolni benne terkepet? Mert van egy osszeszokot csapat melyikkel jatszonank. A teljes verzioval tudni fogom hostolni egy jatekot? Vagy csak berelni lehet az EA-tol?
koschwarz
egen, valami kis ábra lehetne, mint a tankoknál

izsook
Az tényleg elég nagy hendikep, hogy nem látom merre áll a tanknak a csõre vagy a lépegetõ hogy van elfordúlva.
De pl a lebegõ tank az állatt!!! <#vigyor4>

Newyorker
Én is

Én október 13-ról tudok.
Valaki majd erre is pls, most nem leszek, majd du-tán vagyok megint, de nemtom mikor jön ki a full és már várom.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

koschwarz
ja igen, a lépegetõnél én is soxor össze-vissza forgolódtam mire megtaláltam ez elõrét, ja meg belekad minden szarba, ettõl függetlenül hangulatos cucc, gyakorolni kell...

koschwarz
pro:

-a lépegetõ megoldása jobb lett mint gondoltam volna
-titan mód
-jónak tûnik a karakterfejlesztés, bár egy idõ után végülis mindenki meg fogja szerezni ugyanazokat a cuccokat, úgyhogy ez csak az elsõ pár hónapban lesz érdekes
-kellemes csalódást okoztak a fegyverek, feltehetõen "valódi" lövedékeket lõnek, nem lézernyalábokat, egyébként a hangjukból meg a sebzésbõl szinte lehet érezni, hogy jövõbeli futurisztikus félkilós mûanyagfegyverek<#nyes>, bár azért nem vagyok elájulva (lásd kontra)
-könnyen le lehet lõni azt a repülõ ...izét...
-amivel nagyon könnyû repülni (bár ez nem is biztos hogy jó<#whatever>)
-a demo kijöttének ellenére teli szervereken bf2-õztem<#vigyor2>, lehet hogy a sok láma átnyergelt a 2142-re és csak a jobbak maradtak a bf2-nél (kicsit féltem, hogy mindenki a demot tolja majd hétvégén)

kontra:

-most már tényleg nevetséges, hogy egy normális netkódot nem tudnak összehozni, eddig szinte minden egyes körben legalább 1x ledobott
-a demo pálya már most unalmas és sivár, pedig még csak kb. 20 kört játszottam vele (omanról nem bírtam leszakadni, sõt, még egy 40 fõs teli szerveren is úgy éreztem magam, mintha a bf2 egy 64-es pályáján 10-en játszanának
-kicsit zavaró volt, hogy a sok telepített fegyver közül, ennyi játék után sem tudom, hogy melyik mire való<#lama>
-a fegyverek sebzése nagyon gyenge
-grafikaliag nulla fejlõdés (végülis ez csak egy bf2 mod<#hehe>)
-janek meg fogja venni

-végül szubjektív: egyébként sajnos totálisan nem fogott meg a hangulata, nem érzem azt mint az omani öbölben, hogy azonnal meg kell vennem a teljest<#shakehead>

izsook
-😮FF:-

szerintem ez nem ért meg egy hozzá szólást nyelvész professzor úr

-😮FF:-

Pro:
Hangulat
Titán mód
Lépegetõ
Kapszula
Lebegõ - egyszerû irányítás -
Szerelõ és tankelhárító összevonva
Pajzs a köd helyett
APC - sokrétû fegyver arzenál -

Kontra:
A tankelhárító fegyverét túl gyengének találom
Inkább mod, mint új játék

1ébként ki kellene próbálni a teljes játékot, vagy egy másik térképet, mert ez a térkép inkább a gépekrõl szól, kíváncsi lennék egy városos gyalogos pályára meg azért jó lenne, ha lehetne variálni az emberkém felszerelését. Szóval kellene a teljes.

Mikoris jelenik meg a full géjm?:S

Zs0lt1
hát én a lépegetõt csak azért raknám be a jó dolgokba, hogy egyáltalán van. Viszont iszonyat laggol és béna az irányítása.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

koschwarz
mikor lesz peccs?<#hehe>

Looserke
Pro:
Titán mód
Lépegetõ

Kontra:
alap fegyverek a vicc kategóriát súrolják
bughalmaz
BF2 mod az egész
állandó kivágások

A LOCAL legalább aktiválva van?

Különben az összes BF-be volt Single!

Ezekszerint expertbe nem játszottál!

ZOLCHI
Szerintem :
PRO - Jó a játékmenet,
- a lépegetõ naon állat,
- titán mód,
- a full mégjobb lesz,
- megvan minden jármûnek a megfelelõ ellenszere,
- ect. ect. ect.

KONTRA
- nem láttam a jármûismertetõben vadászgépet,
- az alaposság ellenére eléggé bugos,
- ezzel a sok kidobálással még rengeteg gondunk lesz a fullban is
uff.

ZOLCHI
Na és ha pisztoj? Tudod mirõl beszél? Akkormeg?

bakvarnyu
de biztos szándékos ; szted létezik ,hogy valaki ne tudja rendesen leírni, olyan aki érti az angol szavakat meg multis játékokat letölt, telepit stb...
persze lehet.

icewolf
pro:
hangulat
titán mód

kontra:
ez csak egy újra skinezett, újra modellezett BF2

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Elég gázos volt...például: pisztoj...
Elég gázos volt...például: pisztoj...