Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atomboy
Letoltottem hivatalos oldalrol. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

És mi volt a megoldás a dll hibára?
Fel napi jatek utani velemenyem:
A net kodja egy nagy kalap sz*r mint minden bf-nek.
Rohejes, hogy mindig ugyanarra a bugos alapra epitkeznek es eladjak ujra teljes aron.
Jatszhatatlan 40-50-es pingel.
Csak tudd a játékok többsége ENVIDIÁSRA készül.<#guluszem1>

Egyébként a cd galaxisról rendeltem de onnan még nem kaptam semmiféle visszajelzést.Ezzel szemben a Pc Dome-ról már hivtak és egyeztettek velem.

Rage47
úgy tudom nincs lan
és magán multit nem lehet jáccani?

[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/14/wrc.png[/img]

Rage47
sztem bugos még
HY! nem tudjátok mért kickelnek mindig a demo szerverekrõl?
<#boxer><#boxer>

[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/14/wrc.png[/img]

Rage47
hunRage
atomboy
Nalam csak a d3d9_29.dll hianya miatt parazott a demo.

schrank
engem egyszer sem dobott le se a bf2 se ez az idióták szeretnek általánosítani <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
a valódi minimum gépigény az amd2500 ati9600 1GBram inteles envídiás szarokkal nem foglalkozom mert drágák és nem tudnak többet <#hehe>

sztechnika
Ezt az árilisi diretcX 9 et érdemes letölteni mindekinek?
Azt olvastam neten,hogy ezért dob mindekit a sevrerekrõl.

atomboy
Minimális rendszerkövetelmények:
# 1,7 GHz-es processzor
# 512 MB RAM
# 128 MB-os, Pixel Shader 2.0 támogatással rendelkezõ videokártya
# 950 MB szabad hely a merevlemezen

Ajánlott rendszerkövetemények:
# 3 GHz-es processzor
# 1,5 GB RAM
# 256 MB-os Pixel Shader 2.0 támogatással rendelkezõ videokártya

Hi all! Le tudná vki írni a game gépigényét? 😄 (Mert nekem még a Battlefield 2 is szaggatott :S)
SubZero911
egyetértek... ennyi elég is volt asszem. Akinek bejön, annak jó jó élvezkedést !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SubZero911
okt 20

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Pharaoh
Mikor jelenik meg a full?

Hülyeség!! 11690Ft-ért elõrendelhetõ magyar szoftverboltokból pl: cdgalaxis, 576 stb.

Ui.: Érdemes elõbb körülnézni itthon!!

Egy link magyar elõrendelésre 11690Ft-ért

tinektek a pontjaitok megmaradnak ha kiléptek egy szerverrõl ?? mer nekem nem

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

schrank
lesz de csak unlockolható <#gunyos1>
a bf2 demo ezért volt jobb mert kétszer annyi kaszt volt benne és ezáltal sok féle fegyver volt alapból de ezek a 2142es AA-k meg TOW-ok meg a mindenféle ívben pottyanó plazma buziságok B+ miért nem lehetett megcsinálni hogy egyenesen lõjön az a geci az aPc szart sem ér tank ellen meg úgy általában semmi nem ér semmit semmi ellen mert minden jármûvön csak ratyi fegyverek vannak és azt sem lehet tudni hogy mit sebez meg mit nem <#gonosz3>

SubZero911
Bocsi nem 50 USD, hanem EURO. Még rosszabb.

SubZero911
Bocsi, hogy negatív véleményt írok errõl a játékról, de ez mégiscsak egy forum nemdebár...

Szóval megnéztem az EA DL-en, az ára 50 USD, MO-on ennél egy kicsit drágább lesz, tehát számíthatunk a 15 ezres összegre. Az a véleményem, hogy ilyen borsos összegért többet kéne kapni (adni), pár hónapon belül -olcsóbban- lesz ellenfele bitosan. Aki nem tud venni 4-5 játékot évente annak sztem nem éri meg befektetni. SAJNOS.

Marad a Spec. Force a lista élén...

rosemberg
Szerintem is lesznek aknák meg mindenféle amivel el lehet intézni a nehézgépeket is nem csak az aknavetõs emberrel.<#violent>

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a n&otilde;k mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

ZOLCHI
Valóban jó a játéknak a menete is,élménye is.
Sajna a demo eléggé butított,de a full gémben elérhetõek lesznek az egyéb ketyerék is. Na az ad majd igazi élményt.Akinek a demo bejön,az igazán élvezni fogja a fullt.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

ZOLCHI
A lépegetõ még mindíg laggzik! Néha megszünik a mozgás effektje és csak csúszik elõre. Kiszállok - beszállok és már jo is.

A nickeket fölös. beírni. Mindenki benyomja a prefixbe ,hogy (HUN) és igy megismizzük egymást.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

Egyébként szerény véleményem szerint nagyon jó a játék,annyira hogy meg is rendeltem.A BF2-vel sincs semmi bajom csak már kicsit uncsi.A demó lehetett volna kicsit széleskörûbb és stabilabb,de nekem igy is bejön.

ZOLCHI
Az accountot nem kell csinálni!
Elsõ képernyö: EA accountod beírod (ha van!)
Második képernyõ: Tetszõleges soldir név.
Azután select és már megy is.

Szóval : router mögül próbáltunk 2 géppel játszani...általában ez nem okozott galibát más játéknál (pl:BF2) de itt úgy néz ki, hogy nem megy. Ha egyik gép fent van és játszik, amikor a másikkal joinolunk, akkor az aktívat ledobja.
Valami javaslat hogy lehetne megoldani ?
Nézd meg a játék minimum gépigényét...

Én sem vettem észre hogy számolta volna viszont a páncél használat az mûködik

79Alba
AlbaBACSI

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

ayden
csak routerben van, de eddig semminél nem csinált ilyet😞 viszont ahogy olvasgattam látom csak nekem van ilyen nyügöm úgyhogy kipróbálom anélkül😊

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

kuci06
tûzfal?<#nemtudom>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ayden
az mitõl lehet hogy amikor accountot akarok csinálni mindig master server timed out, meg ha bármi mást akkoris😊

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

Nah én is leirom a véleményemet a DEMOról! 😊
Ez az uj repülõ nekem nagyon bejön föleg ugy hogy ha Joystickal nyomom akkor nagyon kemény.. 😊))
Tegnap sajnálatos modon ujra kellet tennem a gépmet köszönet a virusoknak!
De van valami a jo a roszban is emiat nem lép ki a játék automatikusan meg nem csinál hülyeségeket.. PL:disconnect meg ilyenek...
Ez a map tényleg egy rakás fos sajnos...
A tankok,lépegetök tényleg sokat változtak a BETA óta...
Most már nem laggol mint a bétában...
Nah hogy ha tetszeni fognak a FULLban a pályák akkor én megveszem a gamét..
(vagy lopok 1 CD kulcsot mint a BF2ben is csináltam) 😄DDDDDDDDDDD

Akik szoktak játszani a DEMOval azok irják le a NICK nevûket és mehetnek a MAGYAROK reszkesetek Külföldiek mert jövünk.. 😄DD

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

mascarun
Hail! Nállatok ment rendesen a BF2142 demója?
Mert nállam fagy mint az állat úgyhogy a menünél tovább sajnos nem jutottam.
Frissíti a szerverlistát és pakk..... Sehova tovább
Ötletek javaslatok?

Kovács legény
szvsz az unlock meg a pontosdi egy nagy fasság, megöli a játékot

www.czekoart.hu

JohnnySmith
Én meg még nem is próbáltam.... na majd kipróbálom ha idõm engedi.<#szomoru1>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

atomboy
Nekem meg forditva, a BF2-vel nincs bajom, de ezzel sajnos igen. 😞

ERykk
Ez lesz a teljesben, de a demoban nem számolja a pontokat.

Nekem bejön a gém. Még a Bf1942-vel kezdtem anno<#vigyor2> azóta mindet megvettem, ezt is megfogom. A titán mód egész ötletes lett. Persze majd egy két patch után lessz ez is rendesen játszható de ezt már megszokhattuk. A grafika minimumon elég silány de maxon már elég ütõs. Engem több órai játék után se vágott ki egyszer sem az asztalra vagy fagyott ki a játék. A fegyvereket meg kikell tapasztalni.
Már csak egy Bf2-II.Világháborús mód hiányzik a palettáról és teljes a kép.(FH2) <#vigyor4>
Szerintem egyetlen baj a demóval, hogy nem lehet unlockolni semmit, pedig ennek a játéknak az adja majd a savát-borsát.
Lacc
Nem, ez bug. Béta alatt is elõfordult jópár emberrel, majd egy idõ után felenged megint.
Rage47
minek bannolni vkit, aki akkor kezdett s véletlenül belelõtt a csapattársába...l
Balumann
Na én is kipróbáltam a demot. Igazából a Battlefield 2 sztem sokkal jobb! Egyetlen problémám hogy a Battlefield 2 az nálam akad mint az állat, ez viszont nem, így ezzel legalább tudtam játszani 😊 !

Rage47
engem is bannoltak egy szerverröl. elég gáz:S
atomboy
Ejjel kiprobaltam a commandert, annyira jol ment, hogy nagy elonyt tudtam kovacsolni. Aztan "elveszett" a kapcsolat. Ma reggel ugyanarra a szerverre akartam menni, de azt irja, hogy banolva vagyok tk miatt... Egy demoszerveren ban?