Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A net kodja egy nagy kalap sz*r mint minden bf-nek.
Rohejes, hogy mindig ugyanarra a bugos alapra epitkeznek es eladjak ujra teljes aron.
Jatszhatatlan 40-50-es pingel.
[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/14/wrc.png[/img]
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/14/wrc.png[/img]
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Azt olvastam neten,hogy ezért dob mindekit a sevrerekrõl.
# 1,7 GHz-es processzor
# 512 MB RAM
# 128 MB-os, Pixel Shader 2.0 támogatással rendelkezõ videokártya
# 950 MB szabad hely a merevlemezen
Ajánlott rendszerkövetemények:
# 3 GHz-es processzor
# 1,5 GB RAM
# 256 MB-os Pixel Shader 2.0 támogatással rendelkezõ videokártya
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Ui.: Érdemes elõbb körülnézni itthon!!
Egy link magyar elõrendelésre 11690Ft-ért
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
a bf2 demo ezért volt jobb mert kétszer annyi kaszt volt benne és ezáltal sok féle fegyver volt alapból de ezek a 2142es AA-k meg TOW-ok meg a mindenféle ívben pottyanó plazma buziságok B+ miért nem lehetett megcsinálni hogy egyenesen lõjön az a geci az aPc szart sem ér tank ellen meg úgy általában semmi nem ér semmit semmi ellen mert minden jármûvön csak ratyi fegyverek vannak és azt sem lehet tudni hogy mit sebez meg mit nem <#gonosz3>#gonosz3>
Szóval megnéztem az EA DL-en, az ára 50 USD, MO-on ennél egy kicsit drágább lesz, tehát számíthatunk a 15 ezres összegre. Az a véleményem, hogy ilyen borsos összegért többet kéne kapni (adni), pár hónapon belül -olcsóbban- lesz ellenfele bitosan. Aki nem tud venni 4-5 játékot évente annak sztem nem éri meg befektetni. SAJNOS.
Marad a Spec. Force a lista élén...
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
Sajna a demo eléggé butított,de a full gémben elérhetõek lesznek az egyéb ketyerék is. Na az ad majd igazi élményt.Akinek a demo bejön,az igazán élvezni fogja a fullt.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
A nickeket fölös. beírni. Mindenki benyomja a prefixbe ,hogy (HUN) és igy megismizzük egymást.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Elsõ képernyö: EA accountod beírod (ha van!)
Második képernyõ: Tetszõleges soldir név.
Azután select és már megy is.
Valami javaslat hogy lehetne megoldani ?
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
Ez az uj repülõ nekem nagyon bejön föleg ugy hogy ha Joystickal nyomom akkor nagyon kemény.. 😊))
Tegnap sajnálatos modon ujra kellet tennem a gépmet köszönet a virusoknak!
De van valami a jo a roszban is emiat nem lép ki a játék automatikusan meg nem csinál hülyeségeket.. PL:disconnect meg ilyenek...
Ez a map tényleg egy rakás fos sajnos...
A tankok,lépegetök tényleg sokat változtak a BETA óta...
Most már nem laggol mint a bétában...
Nah hogy ha tetszeni fognak a FULLban a pályák akkor én megveszem a gamét..
(vagy lopok 1 CD kulcsot mint a BF2ben is csináltam) 😄DDDDDDDDDDD
Akik szoktak játszani a DEMOval azok irják le a NICK nevûket és mehetnek a MAGYAROK reszkesetek Külföldiek mert jövünk.. 😄DD
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Mert nállam fagy mint az állat úgyhogy a menünél tovább sajnos nem jutottam.
Frissíti a szerverlistát és pakk..... Sehova tovább
Ötletek javaslatok?
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Már csak egy Bf2-II.Világháborús mód hiányzik a palettáról és teljes a kép.(FH2) <#vigyor4>#vigyor4>