Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Doom 4 ! Az a helyzet hogy ez 1 LAN szerver volt. Nem hiszem hogy PB miatt lett volna. De azért köszi!
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
A grafika beállítás low és már játszottam singleplayerbe is.
NEM ÉRTEM!!! <#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#wilting>#wilting>
VALAKI HELP HELP HELP!!!
Tudtok abban segíteni amiért a PB mindig ledob.Kb 1 órája kezdõdött azóta ezt csinálja.Gyári a game,PB frissitve miután ezt elkezdte de semmi változás.Egyszerüen letesz kb 5-10 másodperc mulva.
Tipp?
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
****** most ide gondoljatok valamit.
azt csak az eredeti exe felülírására lehet használni, hogy menjen a game nem origi lemezzel...
Vamos Argentina!
Majd rányomsz a POWER gombra.
A FAQ-ban sikeresen le van írva minden, hogyan kell SINGLEben játszani? De ki akar 2006-ban úgy?
Szal a FAQ szerint felrakjuk a játékot, felrakjuk a patch crackot, majd a patchot! Eztán elindítjuk a hamacsitát. Kikapcsoljuk a netet!!! Elindítjuk a játékot! Így bejelentkezhetünk az OFFLINE módba. Beállítjuk a billentyû, graf stb.-t. NYOMUNK egy ALT+TABOT és bekapcsoljuk a netet. Újabb ALT+TAB-bal visszalépünk a játékba és ha valaki csinált szervert HAMACSIBAN akkor látni fogjuk és jácchatunk.
BOCS, hogy ezt ide leírtam, de magamtõl kellett rájönnöm nekem is erre, mert a FAQ-ban nem volt szó, hogyan játszhatunk a virtuális LAN-on. Vannak még hozzám hasonló lámerek szép számmal. Remélem ezután már nem. 😊
Vigyázat közepesnél jobb játékos vagyok 😊
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
~
Feltettem a játékot,elindul...beállitásuk után ...plyát elkezdi betölteni majd megáll és nem csinál semmit....vga driver 91.47es.
mi lehet a gond mert F.A.Q.ban ilyen problémáról nem irnak!
köszi
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Csinálj egy fájlt mentsd el pbcl.cfg néven és ird bele a következõt :
pb_msgprefix "PunkBuster Client"
pb_sleep 60
pb_logtofile 1
pb_sslog 1
pb_sssave 0
Majd másold a pb könyvtárba !
Játék közben kiirja a képernyõre a pb által eltávolított egyéneket a képernyõdre , azt is hogy cheat , vagy warezos key , vagy egyéb okok miatt. Log fáljt is csinál , én sok cheatert kiszürtem vele bf2-ben.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Kineveztek 4-5 szobát, jelszóval meg névvel, és aki csinál játékba szervert az létrehozza õket, aztán bemegy játékba és csinál szervert, aztán a többiek felmennek a hamachi szobákba ahova beférnek, mindenki 1-be, és akor játszotok. Aztán ha a szerver készítõ kilép, akkor kitörli a szobákat, majd aki csinál szervert az újra létrehozza. Ha valaki játszani akar az meg akkor csatlakozik csak fel, vagy megbeszélt idõpont esetleg.
Ez most csak egy alap ötlet, de valami rendszert kéne csinálni, egyszerûbb lenne.
/én ezt mint kívülálló ötletadó mondom, mert én még nem raktam fel a játékot 😊 Arra várok igazáól hogy legyen tört szerver, ezért nézek be midnig, dehát... :S De lehet hogy felrakom valamikor/
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
a passwors: battle várom a mukikat!<#help>#help>
Gyertek...
Nem teljesen úgy mûködik mint az eredetiben de egyenlõre ez a leghasználhatóbb változat!
unlock
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Standard Maintenance Window - Tuesday:
12 a.m. - 3 a.m. Pacific Time
1 a.m. - 4 a.m. Mountain Time
2 a.m. - 5 a.m. Central Time
3 a.m. - 6 a.m. Eastern Time
Emergency Maintenance Window - Thursday:
12 a.m. - 3 a.m. Pacific Time
1 a.m. - 4 a.m. Mountain Time
2 a.m. - 5 a.m. Central Time
3 a.m. - 6 a.m. Eastern Time
Although the maintenance windows are not necessarily used every week, if you cannot connect or have issues with authentication, statistics, buddy lists, servers, etc. during these times, it is likely due to some form of maintenance and you should try again after the maintenance period is over.
bf2142fever.com láthatsz egy üzenetett is...
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Nem enged belépni a gaméban.Másnak is van ilyen gondja?
Soha nem dobott ki ezért. Hallottam én is errõl,de nem, tapasztaltam.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"