Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
Szívesen, örülök, hogy segíthettem. Deqwator te meg ne röhögj wazze! 😊

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

<#nevetes2>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Doom 4
ja jó

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

TS Zolly te igazán 1 HUMOR HEROLD vagy! Köszi a segítséget!
Doom 4 ! Az a helyzet hogy ez 1 LAN szerver volt. Nem hiszem hogy PB miatt lett volna. De azért köszi!
Doom 4
nekem is ez a problémám de én úgy orvosoltam hogy nem játszok azokon a servereken ahol PB van

TS Zolly
Tessék--> Help.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Na Hali all! Tegnap már oda jutottam, hogy megfogom a gépet és jobb kéz bal váll fölött eldobom. Hamachi felcsat. patch+Crack+indít+csatlakoz és mikor már a mapra jointolnék (<#email>) kilép a winfosba!!! <#falbav>
A grafika beállítás low és már játszottam singleplayerbe is.
NEM ÉRTEM!!! <#conf><#csodalk><#wilting>
VALAKI HELP HELP HELP!!!
syasztok!
Tudtok abban segíteni amiért a PB mindig ledob.Kb 1 órája kezdõdött azóta ezt csinálja.Gyári a game,PB frissitve miután ezt elkezdte de semmi változás.Egyszerüen letesz kb 5-10 másodperc mulva.
Tipp?
ZOLCHI
.... lemez nélkül!!

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

chalezlopez
a no cd crackot nem lehet telepíteni...bakker....

****** most ide gondoljatok valamit.
azt csak az eredeti exe felülírására lehet használni, hogy menjen a game nem origi lemezzel...

Vamos Argentina!

Doom 4
mi az a memori.dll mert Battlefield 2142 online 1.01 nocd crack letöltöttem ezt de nem engedi telepíten azért mert nem találja az elöbb említett filet

Ja a Hamachit meg pokoli egyszerû használni. Felrakod a legújabbat! Beállítasz egy nicknevet! Beírod a megfelelõ rubrikába a szervernevet pl:tesztbf2142 a passwordot: battle

Majd rányomsz a POWER gombra.

a 3729 tudsz segíteni?

Na emondom, hogyan mûködik jöjjetek már jáccani a hamacsitán!

A FAQ-ban sikeresen le van írva minden, hogyan kell SINGLEben játszani? De ki akar 2006-ban úgy?

Szal a FAQ szerint felrakjuk a játékot, felrakjuk a patch crackot, majd a patchot! Eztán elindítjuk a hamacsitát. Kikapcsoljuk a netet!!! Elindítjuk a játékot! Így bejelentkezhetünk az OFFLINE módba. Beállítjuk a billentyû, graf stb.-t. NYOMUNK egy ALT+TABOT és bekapcsoljuk a netet. Újabb ALT+TAB-bal visszalépünk a játékba és ha valaki csinált szervert HAMACSIBAN akkor látni fogjuk és jácchatunk.

BOCS, hogy ezt ide leírtam, de magamtõl kellett rájönnöm nekem is erre, mert a FAQ-ban nem volt szó, hogyan játszhatunk a virtuális LAN-on. Vannak még hozzám hasonló lámerek szép számmal. Remélem ezután már nem. 😊

Vigyázat közepesnél jobb játékos vagyok 😊

Carlos HUN
Ki melyik serveren játszik?

csõ baluman átjödté ide

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

hej gyerekek ez a g15 mod milyen ??

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

DupiDani
nos az msn cimem [email protected] barki folvehet mert ha valaki akar plus embert egy gamehez akkor szivesen megyek a hamachiszerverem:Battlefield Party a pass:kapafej

~

Sziasztok!

Feltettem a játékot,elindul...beállitásuk után ...plyát elkezdi betölteni majd megáll és nem csinál semmit....vga driver 91.47es.

mi lehet a gond mert F.A.Q.ban ilyen problémáról nem irnak!

köszi

chalezlopez
lehet...pl tegnap voltunk 6-an, qva jó volt.

Vamos Argentina!

Doom 4
most nézem a FAQ-t úgy vettem ki hogy ott hamachi serveren lehet játszani vagy nem ?

Doom 4
figyu ez multiban is mûködik ? mert akkor berakom a demo-hoz is mert razor1911 van csak

ZOLCHI
Ha a pb eltávolítja,hogy kerülnek a serverre? Ha ott van mit teszel vele?

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

Egy kis ötlet !
Csinálj egy fájlt mentsd el pbcl.cfg néven és ird bele a következõt :

pb_msgprefix "PunkBuster Client"
pb_sleep 60
pb_logtofile 1
pb_sslog 1
pb_sssave 0

Majd másold a pb könyvtárba !
Játék közben kiirja a képernyõre a pb által eltávolított egyéneket a képernyõdre , azt is hogy cheat , vagy warezos key , vagy egyéb okok miatt. Log fáljt is csinál , én sok cheatert kiszürtem vele bf2-ben.

Lui76
Na akkor most milyen hama szobában próbálkozhatnék?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Balumann
olvasd a Hamachi FAQ-mat 😊

Balumann
Sztem itt is hasonlót kéne csinálni, mint a Flatout 2-nél csináltak, ezzel a hamachis játékkal kapcsoltaban
Kineveztek 4-5 szobát, jelszóval meg névvel, és aki csinál játékba szervert az létrehozza õket, aztán bemegy játékba és csinál szervert, aztán a többiek felmennek a hamachi szobákba ahova beférnek, mindenki 1-be, és akor játszotok. Aztán ha a szerver készítõ kilép, akkor kitörli a szobákat, majd aki csinál szervert az újra létrehozza. Ha valaki játszani akar az meg akkor csatlakozik csak fel, vagy megbeszélt idõpont esetleg.
Ez most csak egy alap ötlet, de valami rendszert kéne csinálni, egyszerûbb lenne.
/én ezt mint kívülálló ötletadó mondom, mert én még nem raktam fel a játékot 😊 Arra várok igazáól hogy legyen tört szerver, ezért nézek be midnig, dehát... :S De lehet hogy felrakom valamikor/

Jó volt játszani! tetszett . <#mf1><#ejnye1><#eljen><#eplus2><#szomoru1>
Amúgy tudsz valakit aki megadta a hamachi server elérési utat? mert akkor oda tudok menni ha kell!<#worship>
Adok msn-t is ha kell és ha nem érti valaki hogy kell feljönni akkor segítek!
De barátom ha rossz passwordöt ad meg hogy menjek fel? Várom az embereket!!! Ne oltsál ejj! <#boxer>
mike0013
pff, komolyan... csináltok kismillió hamachi servert... egy-kettõt kéne csinálni és oda menne mindenki és nem kismilliót amibe egy-ketten bemennek

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

akkor csinálok 1 hamachi srevert én! server név: tesztbf2142
a passwors: battle várom a mukikat!<#help>
Newyorker
nem jó

Na szevasztok! angelus!!! Nekem nem fogadja el a passwordot a hamachiban! Nézzél rá 1 pillantást pls!<#falbav>
Lamer vagyok és szeretném megkérdezni, hogy lehet e ezzel a játékkal lanban játszani vagy csak lanmódban a neten keresztül? Fizikai lanhoz is kell a hamacsi?
Hali én is índítottam hamachi szervert a hálózat neve: jaghunter a jelszó: hunt

Gyertek...
oO VinyuS Oo
Egyik haverom találta ezt a fegyver unlock módosítást!
Nem teljesen úgy mûködik mint az eredetiben de egyenlõre ez a leghasználhatóbb változat!
unlock

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Matt07
az lenne a kérdésem hogy lehet a katonát customize-ban felszerelni a cuccokkal?

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

kBagyula
Vagy épp a varezos alakokat próbálják kiszûrni a cd-kulcs tiltásával és az accountjuk törlésével. <#rolleyes>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

The Battlefield franchise has many moving parts, and at times needs to be re-synched, updated, or restarted to make sure that errors and issues with the service are avoided or repaired. Electronic Arts reserves the times listed below to perform maintenance on Battlefield 2, Battlefield 2 Modern Combat, and Battlefield 2142.

Standard Maintenance Window - Tuesday:
12 a.m. - 3 a.m. Pacific Time
1 a.m. - 4 a.m. Mountain Time
2 a.m. - 5 a.m. Central Time
3 a.m. - 6 a.m. Eastern Time

Emergency Maintenance Window - Thursday:
12 a.m. - 3 a.m. Pacific Time
1 a.m. - 4 a.m. Mountain Time
2 a.m. - 5 a.m. Central Time
3 a.m. - 6 a.m. Eastern Time

Although the maintenance windows are not necessarily used every week, if you cannot connect or have issues with authentication, statistics, buddy lists, servers, etc. during these times, it is likely due to some form of maintenance and you should try again after the maintenance period is over.
Szerver karbantartás miatt ma illetve csütörtökön valószínûleg nem lehet online csatlakozni ! Jelenleg sem lehet , egyenlõre ! Azt hiszem most probálják orvosolni a sok disconnect problémát !!!
Truck Driver001
Vlki nem tudja miért fagy meg a játék töltés közbe?

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Rage47
a multi demo már nem megy?
Szevasztok BF rajongók!! Mielött megvenném a játékot hamachin ki akarom próbálni estére hozzunk össze valamit. Este konzúltáljunk itt. SZITÁVAL már felvettem a kapcsolatot msn-n. Ha gondoljátok írjatok rám és megadom az MSN címem. Annyi nektek <#violent><#gun><#violent><#rinya>
karbantartas van vagy micsoda...
bf2142fever.com láthatsz egy üzenetett is...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

ZOLCHI
Ugy látom bedöglött a master server EA-nál.
Nem enged belépni a gaméban.Másnak is van ilyen gondja?

ZOLCHI
Nekem a Bf2-ben is fönt volt a magyarosítás.
Soha nem dobott ki ezért. Hallottam én is errõl,de nem, tapasztaltam.

Matt07
tényleg ne noob-ozd le azt aki segít...mellesleg belépsz hamchiba utána a másik csávó aki benne van hamchiban csinál a LAN-ban game-t és oda belépsz.Ennyi.

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

DupiDani
Nos hy all ha ez a jatek csak hamachin mukodik akkor csak 15-en tudunk jatszani 😞 mert egy hamachi halozatba csak 15 ember fer be 😞 de az is jobb a semminel 😊 amugy ha beindul ez az egesz battlefield 2142 akkor a halozat neve Battlefield Party es a pass kapafej

~