16212
Battlefield 2142
-
#6346 hali! Kérdés : " dog tags " mi ez? kösz. -
#6345 NEKEM azért tetszik ez a játék mert kicsit oly valódinak tűnik!! Nem akarok repkedni meg változtatni rajta!! Csak jó lenne ha mások se túrkálnának bele. Csak az egyenlő esélyek miatt!KÖSZI a válszt amúgy -
#6344 Szeretnék csatlakozni meg más HUN társaimhoz és TANULNI de ahogy már emlitettem nem vagyok egy PC zseni!! Nem kaphatnék a játékra meghivót- kat! A TOJÁS már küldött meg valami brazil stb! Jó lenne mert amit eddig csináltam az az amit magamtól gondoltam! Nem vagyok zseni ce a parancsokat végrehajtom! Várnék meghivókat ha idegesitő lennék legfeljebb kidobtok!!!!!ELŐRE IS KÖSZÖNÖM -
#6343 Ha nagyon akarsz repkedni, ez a játék neked való -
Adam350 #6342 De igen, arról :D hát így jártam, akkor nincs benne... -
#6341 próbálkozhatsz de szerintem így fogsz járni -
#6340 Csak nem erről beszélsz -
Stex #6339 ezt a videot még nem láttam, dobhatnál róla egy linket:) De mivel az egy fun movie, így nem meglepő, hogy repkednek benne, a normál játékban nem lehet, ez biztos, hidd el. -
#6338 Elore/hatra/jobbra/balra?
Vagy csak fel/le? -
#6337 -
Adam350 #6336 Nézd meg a BF2142 Matrixos paródiáját, ott repülnek. -
Stex #6335 hát ha szerinted lehet..akkor kisérletezd ki, biztosan hírnevet szerzel magadnak vele, mert te leszel az első aki repülni tud a játékban. Az ott van mind a 10 fegyver bekezdést nem értem, felmész a szerverre, és azokat a dolgokat amiket már unlockoltál magadnak azokat áthúzod baloldalra és ennyi. De unlockolni, szintet lépni, ranked szerveren játszani csak eredeti játékkal lehet, ha nem teljesen legális a games akkor ennyi. -
Adam350 #6334 Mivel? Csapatszállítóval? De bizony szerintem lehet röpülnie! Csak nem tom hogyan, mert ott van mint 10. fegyver, de... használni nem tom. -
Stex #6333 a micsodát? Nem lenne egyszerű, ha jetpackel repkednének a sniperek, meg a többiek Nincs jetpack, és repülni is csak járművel tudsz, vagy a csapatszállítóval, vagy a gunshippel. Az APC-ből viszont tudsz katapultálni, ha a titán közelében teszed ezt, akkor szép nagyot "repülsz". -
Adam350 #6332 Hello, lenne egy kérdésem: Hogyan lehet a BF2142-ben a jetpackot használni, hogy tudjak röpülni? Köszi előre is -
#6331 Telepítve van a cliens progi teszteltem is de nem engedi erre a gombra állítani. SLY-ről tőltöttem ahonnan ajánlottátok csak még a regi re várok. -
#6330 ez k...a teamspeak gomb mindig csak a weblapot hozza be hogy állíthatom rá magát a progit. Aki tud segítsen. ELŐRE IS KÖSZI. -
#6329 -
KaryKeksz #6328 -
#6327 OK köszi akkor kiprobálom úgy is van a billenytyűmön ilyen gomb legaláb letesztelem. -
#6326 Ha komolyabban akarsz csapatban játszani akkor ez a legjobb, a játék hangcsatornája meg egy nagy szar.A pinget meg nem rontja -
#6325 Köszönöm a választ, de a játéknak van saját hangcsatija az mitől rosszabb ennél. Meg ez egy újjab hálózatos progi nem ronja ez a ping időt az amúgyis instabil magyar hálózatunkon kűlfőltdre?
-
#6324 Hi Hendricharcos!!
Az egyik GameStar lemezemen van egy játék kiegészítés neve:ZombieMod0.9.8ba lényege: "Ezt az igen apró módosítást azoknak célszerû feltenni, akik unják a hagyományos csatákat. A Zombie mod hatására a lelõtt katonák furcsán kezdenek el viselkedni, így még egyszer át kell õket segítenünk a túlvilágra. Két tár a fejbe, az a tuti!".
Lehet hogy ezzel találkoztál.Bár szerintem ez csak akkor működik ha Te telepíted ezt a "kis javítást"!(Aztán ki tudja manapság bármi megtörténhet)
-
Stex #6323 felmész a PB honlapjára (google a jóbarátod, de ne mondd, hogy nem vagyok jó fej KATT)
és innen szépen letöltöd a fáljokat, majd bemásolod őket a PB mappába. Ha nagyon nem megy, akkor szintén erről a honlapról leszeded az automata telepítőt és azt használod. Ha semmi sem segít, akkor uninstall/reinstall. -
#6322 Hello. A játék demojával tolom vagyis csak tolnám de a punkbuster kidob mindig Ami a FAQ-ba van program azt elindítottam és már a legelején kiírja h az egyik PB fájl korrupt... Lécci segísetek! Honnan és pontosan milyen fájlokat töltsek le? Pls help! -
Stex #6321 nem mindegy, hogy milyen fegyverrel lősz, illetve az sem mind1, hogy hova. Ha a kobakod lövi valaki akkor hamar kakukk lesz. -
#6320 team speak az miteam speak link -
#6319 A játékon belül küldtem a múlthéten!!! Csak annyi hogy láttam hogy fent vagy már többször is de nem tudok csatlakozni mert mindig fullon vagytok vagy a másik oldalra tesz!! Majd próbálgatom!!Az mért van hogy belelövök egy tárat és megrázza magát-én meg kapok 2t és kakuk?????? Ha valaki megfejtené nekem hálás lennék!!!! -
#6318 A játékon belül küldtem a múlthéten!!! Csak annyi hogy láttam hogy fent vagy már többször is de nem tudok csatlakozni mert mindig fullon vagytok vagy a másik oldalra tesz!! Majd próbálgatom!!Az mért van hogy belelövök egy tárat és megrázza magát-én meg kapok 2t és kakuk?????? Ha valaki megfejtené nekem hálás lennék!!!! -
#6317 Tudom hogy valakinek lerágott csont de mi is pontosan az a team speak!
Amúgy meg szívesen csatlakozom pityu73(HUN) néven játszom a BF2142-öt! Kezdő vok, de lelkes. -
szabigyerek #6316 huh most megnyugtattatok amugy boltba vettem
ja és ha ki akarnám irni cd re(mer ki akarom:D) hova mentette le mer nem találom:/ -
Stex #6315 ha online vetted meg, akkor nincs seral key, automatikusan beépül az EA-s accountodba, bármikor letöltheted újra. Ha boltban vetted meg, akkor a kapott serial key a lényeg, azt őrizd meg, és termésetesen így is le lehet tölten bármikor. De akár CD-re is ki lehet írni, vagy pendrivra tolni, stb. -
#6314 persze a letöltési kod nem csak egyszeri letöltésre szol! -
szabigyerek #6313 hello. tegnap megvettem és le is szedtem a northern strike-ot és az a kérdés merült fel bennem hogy mivan ha formázom a vinyót és ugye akkor ujra kell telepiteni aztis de ez még önmagába mindig nem gond a kérdés az hogy ugyan ugy letom tölteni? -
#6312 Nem kaptam üzenetet Tőled.Milyen címre küldted? -
#6311 Nem feledkezek meg senkiről főleg róllad nem!!!! Kűldtem már neked üzenetet! Nem kaptad meg??? Egy kis türelmet kérek minedenkitöl mert a héten kicsit behavaztam de már hétfőn intézkedek!! Persze majd közlöm a fejleményeket!!! -
#6310 Üdv Hendricharcos itt tojasHUN a BF2142-ről és persze minden HUN-nak.
Értesíts légyszíves ha lesz magyar szerver.
Köszönöm.
Ui.:találkozunk a szakaszunkban.
tojás -
Meksz #6309 TGF van a *HkS) Klánba...bárki jelentkezhet aki alkalmasnak érzi magát!
Játszunk: BF2-ben, BF2142-ben ill. CoD2-ben...
Ha te a három játék közül min. eggyel nyomod és csapatjátékos vagy akkor jelentkezz!
Jelentkezni: [email protected] (msn és e-mail egyben)
Várunk minden lelkes játékost(nem baj ha kezdő vagy, van türelmem mindenkihez...már megszoktam)!!!
Előny ha van TeamSpeak-ed, ha nincs akkor majd elmagyarázom meg adok linket ahonnan letöltheted!!! ;)
Jelentkezzetek! ;)
By Meksz -
#6308 A Warcraft 3 nem lehet megunni.AZ a játékok játéka
-
Stex #6307 most nem azért, de melyik játéot nem lehet megunni? :)(én 1ébként nem unom, szerintem az online játékoknak épp az a szépsége, hogy minden menet más, hiszen nem a buta gép az ellenfél. Ok, a pályák száma véges, de a lehetőségek száma nem.)