16212
Battlefield 2142
  • zsuskoo
    hali! Kérdés : " dog tags " mi ez? kösz.
  • hendrichharcos
    NEKEM azért tetszik ez a játék mert kicsit oly valódinak tűnik!! Nem akarok repkedni meg változtatni rajta!! Csak jó lenne ha mások se túrkálnának bele. Csak az egyenlő esélyek miatt!KÖSZI a válszt amúgy
  • hendrichharcos
    Szeretnék csatlakozni meg más HUN társaimhoz és TANULNI de ahogy már emlitettem nem vagyok egy PC zseni!! Nem kaphatnék a játékra meghivót- kat! A TOJÁS már küldött meg valami brazil stb! Jó lenne mert amit eddig csináltam az az amit magamtól gondoltam! Nem vagyok zseni ce a parancsokat végrehajtom! Várnék meghivókat ha idegesitő lennék legfeljebb kidobtok!!!!!ELŐRE IS KÖSZÖNÖM
  • gecc
    Ha nagyon akarsz repkedni, ez a játék neked való
  • Adam350
    De igen, arról :D hát így jártam, akkor nincs benne...
  • gecc
    próbálkozhatsz de szerintem így fogsz járni
  • gecc
    Csak nem erről beszélsz
  • Stex
    ezt a videot még nem láttam, dobhatnál róla egy linket:) De mivel az egy fun movie, így nem meglepő, hogy repkednek benne, a normál játékban nem lehet, ez biztos, hidd el.
  • atomboy
    Elore/hatra/jobbra/balra?
    Vagy csak fel/le?
  • sanzik
  • Adam350
    Nézd meg a BF2142 Matrixos paródiáját, ott repülnek.
  • Stex
    hát ha szerinted lehet..akkor kisérletezd ki, biztosan hírnevet szerzel magadnak vele, mert te leszel az első aki repülni tud a játékban. Az ott van mind a 10 fegyver bekezdést nem értem, felmész a szerverre, és azokat a dolgokat amiket már unlockoltál magadnak azokat áthúzod baloldalra és ennyi. De unlockolni, szintet lépni, ranked szerveren játszani csak eredeti játékkal lehet, ha nem teljesen legális a games akkor ennyi.
  • Adam350
    Mivel? Csapatszállítóval? De bizony szerintem lehet röpülnie! Csak nem tom hogyan, mert ott van mint 10. fegyver, de... használni nem tom.
  • Stex
    a micsodát? Nem lenne egyszerű, ha jetpackel repkednének a sniperek, meg a többiek Nincs jetpack, és repülni is csak járművel tudsz, vagy a csapatszállítóval, vagy a gunshippel. Az APC-ből viszont tudsz katapultálni, ha a titán közelében teszed ezt, akkor szép nagyot "repülsz".
  • Adam350
    Hello, lenne egy kérdésem: Hogyan lehet a BF2142-ben a jetpackot használni, hogy tudjak röpülni? Köszi előre is
  • pityu1973
    Telepítve van a cliens progi teszteltem is de nem engedi erre a gombra állítani. SLY-ről tőltöttem ahonnan ajánlottátok csak még a regi re várok.
  • pityu1973
    ez k...a teamspeak gomb mindig csak a weblapot hozza be hogy állíthatom rá magát a progit. Aki tud segítsen. ELŐRE IS KÖSZI.
  • gecc
  • KaryKeksz
  • pityu1973
    OK köszi akkor kiprobálom úgy is van a billenytyűmön ilyen gomb legaláb letesztelem.
  • gecc
    Ha komolyabban akarsz csapatban játszani akkor ez a legjobb, a játék hangcsatornája meg egy nagy szar.A pinget meg nem rontja
  • pityu1973
    Köszönöm a választ, de a játéknak van saját hangcsatija az mitől rosszabb ennél. Meg ez egy újjab hálózatos progi nem ronja ez a ping időt az amúgyis instabil magyar hálózatunkon kűlfőltdre?
  • tojas1
    Hi Hendricharcos!!
    Az egyik GameStar lemezemen van egy játék kiegészítés neve:ZombieMod0.9.8ba lényege: "Ezt az igen apró módosítást azoknak célszerû feltenni, akik unják a hagyományos csatákat. A Zombie mod hatására a lelõtt katonák furcsán kezdenek el viselkedni, így még egyszer át kell õket segítenünk a túlvilágra. Két tár a fejbe, az a tuti!".
    Lehet hogy ezzel találkoztál.Bár szerintem ez csak akkor működik ha Te telepíted ezt a "kis javítást"!(Aztán ki tudja manapság bármi megtörténhet)
  • Stex
    felmész a PB honlapjára (google a jóbarátod, de ne mondd, hogy nem vagyok jó fej KATT)
    és innen szépen letöltöd a fáljokat, majd bemásolod őket a PB mappába. Ha nagyon nem megy, akkor szintén erről a honlapról leszeded az automata telepítőt és azt használod. Ha semmi sem segít, akkor uninstall/reinstall.
  • joshua
    Hello. A játék demojával tolom vagyis csak tolnám de a punkbuster kidob mindig Ami a FAQ-ba van program azt elindítottam és már a legelején kiírja h az egyik PB fájl korrupt... Lécci segísetek! Honnan és pontosan milyen fájlokat töltsek le? Pls help!
  • Stex
    nem mindegy, hogy milyen fegyverrel lősz, illetve az sem mind1, hogy hova. Ha a kobakod lövi valaki akkor hamar kakukk lesz.
  • gecc
    team speak az miteam speak link
  • hendrichharcos
    A játékon belül küldtem a múlthéten!!! Csak annyi hogy láttam hogy fent vagy már többször is de nem tudok csatlakozni mert mindig fullon vagytok vagy a másik oldalra tesz!! Majd próbálgatom!!Az mért van hogy belelövök egy tárat és megrázza magát-én meg kapok 2t és kakuk?????? Ha valaki megfejtené nekem hálás lennék!!!!
  • hendrichharcos
    A játékon belül küldtem a múlthéten!!! Csak annyi hogy láttam hogy fent vagy már többször is de nem tudok csatlakozni mert mindig fullon vagytok vagy a másik oldalra tesz!! Majd próbálgatom!!Az mért van hogy belelövök egy tárat és megrázza magát-én meg kapok 2t és kakuk?????? Ha valaki megfejtené nekem hálás lennék!!!!
  • pityu1973
    Tudom hogy valakinek lerágott csont de mi is pontosan az a team speak!
    Amúgy meg szívesen csatlakozom pityu73(HUN) néven játszom a BF2142-öt! Kezdő vok, de lelkes.
  • szabigyerek
    huh most megnyugtattatok amugy boltba vettem
    ja és ha ki akarnám irni cd re(mer ki akarom:D) hova mentette le mer nem találom:/
  • Stex
    ha online vetted meg, akkor nincs seral key, automatikusan beépül az EA-s accountodba, bármikor letöltheted újra. Ha boltban vetted meg, akkor a kapott serial key a lényeg, azt őrizd meg, és termésetesen így is le lehet tölten bármikor. De akár CD-re is ki lehet írni, vagy pendrivra tolni, stb.
  • papo21
    persze a letöltési kod nem csak egyszeri letöltésre szol!
  • szabigyerek
    hello. tegnap megvettem és le is szedtem a northern strike-ot és az a kérdés merült fel bennem hogy mivan ha formázom a vinyót és ugye akkor ujra kell telepiteni aztis de ez még önmagába mindig nem gond a kérdés az hogy ugyan ugy letom tölteni?
  • tojas1
    Nem kaptam üzenetet Tőled.Milyen címre küldted?
  • hendrichharcos
    Nem feledkezek meg senkiről főleg róllad nem!!!! Kűldtem már neked üzenetet! Nem kaptad meg??? Egy kis türelmet kérek minedenkitöl mert a héten kicsit behavaztam de már hétfőn intézkedek!! Persze majd közlöm a fejleményeket!!!
  • tojas1
    Üdv Hendricharcos itt tojasHUN a BF2142-ről és persze minden HUN-nak.
    Értesíts légyszíves ha lesz magyar szerver.
    Köszönöm.
    Ui.:találkozunk a szakaszunkban.

tojás
  • Meksz
    TGF van a *HkS) Klánba...bárki jelentkezhet aki alkalmasnak érzi magát!
    Játszunk: BF2-ben, BF2142-ben ill. CoD2-ben...

Ha te a három játék közül min. eggyel nyomod és csapatjátékos vagy akkor jelentkezz!
    Jelentkezni: [email protected] (msn és e-mail egyben)

Várunk minden lelkes játékost(nem baj ha kezdő vagy, van türelmem mindenkihez...már megszoktam)!!!

Előny ha van TeamSpeak-ed, ha nincs akkor majd elmagyarázom meg adok linket ahonnan letöltheted!!! ;)

Jelentkezzetek! ;)

By Meksz
  • gecc
    A Warcraft 3 nem lehet megunni.AZ a játékok játéka
  • Stex
    most nem azért, de melyik játéot nem lehet megunni? :)(én 1ébként nem unom, szerintem az online játékoknak épp az a szépsége, hogy minden menet más, hiszen nem a buta gép az ellenfél. Ok, a pályák száma véges, de a lehetőségek száma nem.)