Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

az a problémám h a pálya betöltésnél megáll a game!mi lehet a gond?single playerben szeretnék jáccani!

JohnnySmith
Ez meg nem cset hanem fórum. Mrlego-ra is vonatkozik.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Carlos HUN
Még a végén azt hiszik majd hamachizok és csunyán nézenek rám<#alien><#alien><#nevetes2>

ZOLCHI
<#eljen>
(No comment)

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

Mi a faxnak erõltetitek azt a xaros hamachit,ha tecccik a game vegyétek meg eredetiben ha nem akkor xarjátok le...<#gunyos1>

sziasztok régen irtátok hogy van valamien mod single játékban felloldani
a fegyvereket visza kerestem a forumban de nem találtam megköszöném ha leirnátok miaz
Carlos HUN
Amugy meg addig nem jáccok amig nincs magyar server már kb 2 hete ezt teszem ,hogy polcon porosodik<#vigyor2><#vigyor2><#hehe><#eplus2><#eplus2>

Carlos HUN
Hát nem lenne rossz télleg ha valamelyik klán ráálna a témára
Én per pill csatlakoznék is egy bf 2142 es klánhoz nagyon szívesen persze nem atom makikhoz<#mf1><#mf1><#mf1>

Carlos HUN
Van már magyar szerver?<#gonosz3><#gonosz3><#gonosz3>

finuchy
De igen.Mindjárt kezdjük a gamet.

Hody
én felvettelek de .. nem válaszolsz az üzenetekre..

kBagyula
Az bezony. A kölök 6 éves, megvan zavarodva ezekért a future sz*r*kért, a betárcsázós net meg kb. annyira lesz neki elég, hogy épp betudjon jelentkezni az accountba. <#hehe>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

finuchy
Még mindig várok embereket a szerverre.Természetesen HAMACHI.
Szoba:battlefieldtitan PASS:titan

nemérdemes ezen anyit nyavajognom nemér anyit az egész
ZOLCHI
Mi hogyis van?

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

jah nem vagyok képes mert nem tudom mit csesztem el hogy a rangomat visza veszik és a kitüntetéseimet.
nah jo inkáb keresek egy másik forumot ha ekora gondot jelentek
az a másik,h nemvagy képes 1 kommentbe leírni a problémáidat😊
HunnernesKonge
Igazi KK-ös hozzászolás 😄
joebacsi
az élet kegyetlen...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
mér, addig szerzel neki egy global bant? 😛

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

kBagyula
De lesz 😊) Próbáld ki...

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Hody
de nincs ott senki...

???

Rage47
najah, ezt én sem értem
Ezt a szar dumát😄 unlockolsz neki mindent...,attól még ha szingölbe nyomja nemlesz neki semmi plusz fegyvere😊
megkereslek aszem tudom mostmár játszani
hamachin FUKA szobába lehet jönni, csináltam szervert. Egy két óráig.
pass: fuka
Hy zolcsi na hoyg is van ez ??plz válszoj kösz
Ma este, vagyis mostantól szívesen csinálok szervert. csak valaki mondjon olan hamach szobát ahol többen is vannakl és beférek!
kBagyula
Muszály volt, keresztfiam addig nyúzott, hogy kénytelen voltam. 😞 Karácsonyig használom aztán megkapja ajándékba, és addig minden ánlokkot kiváltok neki pluszba. Otthon úgyis csak szinglibe nyomja majd. 😄D

Beers
Nem mondod, hogy megvetted <#wow1>!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

kBagyula
Regisztráltad a játékod az EA-nál a telepítés végén, mert elõször azzal kell belépni, aztán a "katonáddal"?
A demoban használt neved is tudod használni, én is azzal játszom.

kBagyula
Jó, nem tudtam. <#dumcsi>

mit csináljak hogy neten tudjak játszani 😞 eredeti a játékom
ZOLCHI
Éppenséggel vannak. A 25th szervezi a klánrészlegét.a GBC-nélis szervezõdik a 2142-es ágazat (aminek tagja vagyok).

http://img314.imageshack.us/im g314/7950/screen045yc7.jpg

http://img290.imageshack.us/im g290/6393/screen044pv8.jpg

http://img290.imageshack.us/im g290/2848/screen043lv7.jpg

http://img314.imageshack.us/im g314/5025/screen042ht1.jpg

az ikonok, és jelzések nekem úgy rémlik színesek voltak, nem?

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

kBagyula
Xerintem még nincs hazai klán akihez csatlakoznál, hacsaknem magadhoz, már ha létrehozol egyet... 😛

Hody
csak kár hogy ez a szerver álandóan telivan és nem tudok felmenni... pedig már kéne egy jót játszani hamachi-n

ha esetleg valaki csinált servert akkor szóljon én mennék mint állat...

megvetem a játékot elegem volt a töltögetésböl
hol lehet klánhoz csatlakozni?
HunnernesKonge
Még jö hogy haldoklik az sg-s BF2-sök 95%a nem vette meg, aki meg irogat ide az freankón hamchi igy hamachi ugy. Pedig millyen fasza is ám az expert Collector badge (150késkill total 17 IAR) <#finom>
Hozzáteszem egy hete nem voltam online... 😄
uHs Gerzson
Mi elöre megmondtuk, nem dölünk be még1* az Ea-nek, elég volt az ami a bf2-ben ment.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TS Zolly
Mert sokan rájöttek, gagyi ez a játék talán???

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

odex
lol haldoklik a topic a játék meg mét túl friss 😊

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

a g15 mod milyen (mer feleslegesen nem karom feltenni ) ?

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

#3734-es hozzászólásom alapján mûködik.

Lehet nem kéne össze-vissza telepítened. Nekem még azt is kijelezte ha olyanvalaki indított szervert aki nem peccselt. Akkor pirosan jelzett.
Update-re nyomogatva mindig kijelzi ki indított. Eddig a rekord amit láttam 2db szerver. 😞

Lehet Neked kéne indítanod egy kóperatívot és várnod, hogy valaki belép. Addig gyakorolsz a géppel.

Hádde ha egyáltalán tudnám hogy a faszomba kell mûködésre bírni. Most van egy szerver állítólag az egyik hamachis szobában de a server listben az istennek nem jön elõ =( Már össze vissza telepítgettem de csak nem mûködik
Nincs. Én néha szoktam csinálni "Real Battlefield" néven cooperative-ot, de csak egy-két ember jött be eddig hozzám. Akko meg minek csináljak?
Miért van az hogy Hamachin bentvagyok 2 szobában is (tesztBF2142 és a másik amit itt láttam.) vannak bent, de a játékban a szerverlistben(LAN) egy darab sincs. =( Egyiken se lenne most játék?
de van... 😄

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Alpha23

A géped ne dobd ki, mert nem a hardver a ludas! 😊 Hacsak nincs túl kevés memóriád! Állítsd magasra a virtuális memória használatot! És legyen elég szabad hely a BF meghajtóján! A biztonság kedvéért.

Nekem például kékhalállal szokott kiakadni, de nagyon nagyon ritkán. Zabálja a memóriát, legalábbis nekem, mert full beállításokkal játszom.

(Úgy rémlik elõször a patch crackot kell bemásolni aztán a patchot feltenni, de lehet ennek nincs jelentõsége.)
TS Zolly
Winfosba való kidobás, és pb kickelés közt mi az azonosság????????

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy