Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...Másold be a Crack fájlt a /Razor191... - honnan tudom letõlteni? szerintem nem figyeltem, és letöröltem. 😞
ott van a faqba benne,sztem érthetõ minden.ne tegyé fel mellé semmit,peccsetse meg nocd krekketse
És akkor melliket kell felrakni. Le kell tölteni vhonnan a krekkelt exe-t? Mekkora a mérete? Mit keressek? thx!
Carlos HUN
Na nekem is sikerült beregelnem ide sg re elsö hozászolásom nem fikázni<#mf1>,lesz e egyáltalán magyar sever??
Vagy jó lenne ha egy servere felmene több magyar uncsi külföldiekkel nyomulni <#hamm>

azt a nocd-s krekket nem kellet volna felraknod.
Kösz a gyors választ... ,de már átírogattam a Razor1911-eket a F.A.Q. -ban leírtak szerint, továbbá a 8419kb-os nocd exe a helyén van... Valamit biztos én csesztem el. Azt mondja, hogy reggeljek.
Bizony! Nagyonis megéri! Viszont tud valaki magyar szerver IPt mondani? Mert olyat még nem találtam. Vagy ez még kicsit korai?
Szerintem nagyon megéri megvenni gyáriban!
Fejlõdheetsz!
Én is gondolkodom rajta másoltban meg semmit nem ér!
Esetleg tört szerveren de ahoz meg ne mértek.

csá
a Razor változathoz ahol van a crack ott van egy mentés is!
Azt másolt be a dokumentumok mentésébe és amikor elindítod a játéko a névnél ott lesz a razor1911 és azt írd be kódnak!
Ez az egyik!

Érdemes megvenni eredetiben? Gondolkodom rajta...

Intel Core2Quad 6600 | 2GB DDR2 Kingmax-1066 | HIS Iceq3 x1950pro

Sziasztok!
Az 'Battlefield_2142-Razor1911' van meg, és sikerült elindítani a játékot. Az auccount-omat nem fogadja el. Nincs jelszavam, és ötletem sem hogyan tovább. Tudtok segíteni? kösz
TS Zolly
BF2 Magyarosítását a PB nem szereti. Szvsz igy van ezzel is, hisz ez csak egy mod. Szal ha esetleg lesz valamikor, sürün fogsz pb kick képernyõt nézegetni.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Beers
Gratulálok!<#gunyos1>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

mike0013
figyelj, ne noobozd le az olyant aki segít neked és igaza van... ez esetben te vagy a noob

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Baszd+ ha csak errõl lenne szó akkor azt mondom igazad van...<#falbav>

?? mivan ??

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

finuchy
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1124835444

Itt olvashatsz róla mindent.

legalább a hamachit tudnám használni

Pfff nooob....mindegy majd kitalálok vmit (semmit) azé thx

kBagyula
Nem értem, hogy mit nem értesz. A warezos változattal sehogy sem fogsz tudni a neten játszani. Ott a hamachi azt kész. Ez van, vagy még egy lehetõség: Vedd meg eredetiben.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Értem... és akkor hogyan tudnék vhogy neten játszani másolt játékkal?

Nincs hozzá vmi jó szerverkeresõ progi? A Gamespy meg a Gamespy Comrade az sz*r, az All seeing eye meg nem viszi.

Newyorker
És azt a játékban kell keresni?

ZoltanZen
A hamachi egy virtuális hálozatot hoz létre. Olyan mintha egy lanpartyn lennél, tehát ne az internetes játék közt keressétek a szervert, hanem a helyi hálozaton.

A noob-ok támogatója az MSX.

ja és bent vok a hamachiban 1 szobában ott vannak a játékosok de nem tom h h kell belépni...segítség

Sziasztok

Felraktam a bf2142-re a patch-et, fel van telepítve ez a Hamachi is, de nem tom h h kell használni. Simán Gamespy-al vagy simán a multyplayer nem megy, mert nem talál szervert, ha a gamespy talál akkor aszt írja ki h nincs internetkapcsolatom (nagyon is van) ezt a Hamachi-t meg nem tom h h kell használni...valaki segítsen lécci...<#szomoru1><#dumcsi>

Newyorker
fent van a patch

oO VinyuS Oo
Valaki tud valami fegyver unlockolási módszert LAN-ra?

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

finuchy
Utánna csináljon a haverod egy szobát a játékba és te már csatlakozhatsz is.
De viszont a patchet rakjátok fel.

Newyorker
azzal megvagyok el is fogadta
és utána?

finuchy
Be kell irni a server nevét és a jelszót.És utánna a join gomb.

Newyorker
Sajna nem megy!
feltettem
joinoltam és innen hogyan tovább?

Newyorker
Jah, hogy kell hozzá egy program is!
No ezt nem tudtam!
Remélem innen menni fog!
THX!

finuchy
Innen letöltheted. www.hamachi.cc

Newyorker
De az hol van az a hamachi?
sry, de nem vágom

kBagyula
Nem azt írja, hanem azt, hogy "Megoltek"! <#hehe><#hehe><#hehe> Mer' az ékezeteket ugye, nem kezeli. 😛

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

finuchy
Akkor hamachin a join networkba ird be amit a haver csinált.

Newyorker
hamachi-n hogyan kell beüzemelni?
(nem servert akarok csinálni, csak rá akarok csatlakozni egy haveréra, aki csinált)

nem megy,nem tölti be a mapot...pedig már drivert is cseréltem 2x....mi lehet a gond?vkinek volt ilyen problémája a játékkal?
magyarositás minek?? mert Magyar o-on élünk ...

sector512
Elõbb utóbb biztos lesz csak egy ilyen játéknál nem tudom mi a ráknak kell magyarosítás. Hogy a "You killed" helyett kiírja hogy "Megöltek"? <#wilting>

PSN: s3ctorHU

kBagyula
vegyél egy eredetit. 😊
.. egyébként crc-s lehet a fájl, töltsd le újra.

Béla9248
Vki PLS HELP!!! Nemtom összerakni a gamet mert folyamatosan megáll 98%-nál és kiírja hogy vmi nem jó az 1es rarral!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Sziasztok!

Feltettem a gamet a beállításokat elvégeztem....kiválasztom a mapot...és elkezdi betölteni..de a betöltés megáll és nem csinál semmit!mi lehet a gond?
(Intel 2.4 gef fx 5900xt 1gb ram...)

köszi !

ZOLCHI
Tud valaki valami infot? : magyarosítás lesz?

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

ZOLCHI
#3635.hsz

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Hy all!
Feltettem a Battlefiel 2142-t és valami bejelentkezéssel nyaggat...
Segítsen valaki aki érti ezt az egészet!!!
Eéõre is kösz!

My WEBpage: [url]http://rolandspeed.xdl.hu[/url]

ZOLCHI
Valóban nem müxik már.<#merges3>
Én többször is próbáltam,de sajna nem sikerült.

mike0013
FAQ😊
de asszem már nem lehet használni...
amúgy én nem használom, ezt a veteran progit cask hallottam róla

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Bõvebben???
mike0013
ez a veteran progi hatása😉