Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy jó lenne ha egy servere felmene több magyar uncsi külföldiekkel nyomulni <#hamm>#hamm>
Fejlõdheetsz!
Én is gondolkodom rajta másoltban meg semmit nem ér!
Esetleg tört szerveren de ahoz meg ne mértek.
a Razor változathoz ahol van a crack ott van egy mentés is!
Azt másolt be a dokumentumok mentésébe és amikor elindítod a játéko a névnél ott lesz a razor1911 és azt írd be kódnak!
Ez az egyik!
Intel Core2Quad 6600 | 2GB DDR2 Kingmax-1066 | HIS Iceq3 x1950pro
Az 'Battlefield_2142-Razor1911' van meg, és sikerült elindítani a játékot. Az auccount-omat nem fogadja el. Nincs jelszavam, és ötletem sem hogyan tovább. Tudtok segíteni? kösz
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Nincs hozzá vmi jó szerverkeresõ progi? A Gamespy meg a Gamespy Comrade az sz*r, az All seeing eye meg nem viszi.
A noob-ok támogatója az MSX.
Felraktam a bf2142-re a patch-et, fel van telepítve ez a Hamachi is, de nem tom h h kell használni. Simán Gamespy-al vagy simán a multyplayer nem megy, mert nem talál szervert, ha a gamespy talál akkor aszt írja ki h nincs internetkapcsolatom (nagyon is van) ezt a Hamachi-t meg nem tom h h kell használni...valaki segítsen lécci...<#szomoru1>#szomoru1><#dumcsi>#dumcsi>
De viszont a patchet rakjátok fel.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
(nem servert akarok csinálni, csak rá akarok csatlakozni egy haveréra, aki csinált)
magyarositás minek?? mert Magyar o-on élünk ...
PSN: s3ctorHU
.. egyébként crc-s lehet a fájl, töltsd le újra.
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Feltettem a gamet a beállításokat elvégeztem....kiválasztom a mapot...és elkezdi betölteni..de a betöltés megáll és nem csinál semmit!mi lehet a gond?
(Intel 2.4 gef fx 5900xt 1gb ram...)
köszi !
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Feltettem a Battlefiel 2142-t és valami bejelentkezéssel nyaggat...
Segítsen valaki aki érti ezt az egészet!!!
Eéõre is kösz!
My WEBpage: [url]http://rolandspeed.xdl.hu[/url]
Én többször is próbáltam,de sajna nem sikerült.
de asszem már nem lehet használni...
amúgy én nem használom, ezt a veteran progit cask hallottam róla
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May