2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
  • Terensz
    #2613
    Köszi szépen az infókat.
    A szürke cucc nem pagetitle, hanem tag. Egyelőre ugyan létezik a kategórián belüli keresés a routingban, de a kereső most mindenben keres, mert úgy van beállítva. Így talán jobban látszik a tag-ek jelentősége: https://elastisite.com/webaruhaz/kategoria/deligyumolcsok/kereses/banan . Ez, amit látsz, a fél évvel ezelőtti állapota, azóta sokat változott. Az egész cucc amúgy saját framework, a Symfony működéséből rengeteget merítettem. Persze van sok eltérés: pl a routing nem a controller annotációjából jön, hanem configból, mint a Laravelnél. Van saját ORM-je, ami a formkezelőbe be van integrálva. Kétfajta controllere van, hogy jobban támogassa az ajaxos oldalváltást. A framework kernelje 4 MB körül van, kb minden évben 1 MB-ot tettem hozzá úgy, hogy a megírt kód félét menet közben kikukáztam. Egyszer majd a frontendjét is meg akarom erősíteni.
  • MerlinW
    #2612
    Tehcnikailag okénak tűnik, bár kicsit "lag-ol", illetve okádja a "no listeners for an event TAB_STATE__GET_NAVIGATION_METHOD" issue-t:) Viszont UX szinten van még rajta mit dolgozni. Első körben pl. azt a kék színt kidobnám mindenhonnan (aktív menü, linkek, kereső bg, stb). Nem illik oda. A szürke pagetitle sem (Minden termék). Valamint a content bg-re kéne blur, vagy alacsonyabb opacity.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.08.08. 14:20:30
  • Terensz
    #2611
    Saját cucc: https://elastisite.com/
  • DigitalPunk
    #2610
    Sziasztok,

    WordPress weblapkészítés itt, profi szakemberekkel!
  • putyi
    #2609
    Elképesztő mennyiségű jelentkező volt. :-)
  • putyi
    #2608
    :-)
  • MerlinW
    #2607
    Nem reklám topik.
  • Jim Morrison
    #2604
  • MerlinW
    #2603
    És 2 év után sem lett gyorsabb :D
  • toto2700
    #2602
    Elég lassan jön be nálam az oldalatok.
  • holeee
    #2601
    Sziasztok!
    Egy teljesen új magyar fejlesztésű ingyenes játék:

    http://holeee.blog.hu

    http://beta.foosio.com/index.php?r=registration/refer&refcode=TP6sq9pX
  • putyi
    #2600
    Sziasztok!

    Ebbe a fórumba még nem írtam, üdvözlök mindenkit!

    Ilyen az oldalunk most.

    Hasonlót szeretnénk, mint ez.

    Ami nem látszik, de tudnia kellene az oldalnak az a egyszerű menedzselhetőség. Magyarul nem akarunk kódokat fabrikálni egy-egy frissítés feltöltésekor.

    Erre várnék ajánlatot(kat) priviben.
    Szép hétvégét kívánok mindenkinek.
  • Jim Morrison
    #2599
    Miután szélesebbre húzom az ablakot, olyan mintha a főoldalon a háttéren (fák) lenne egy repeat-x. De csak akkor ha betöltés után szélesebbre húzom mint amilyen széles volt betöltéskor.
  • kispeki
    #2598
    nah, akkor a másodikat jól értettem :D az elsőre vonatkozóan meg tervben van egy átláthatóbb elrendezés rá, mert ez így nem pálya, főleg a karrier meg állások menüpontok esetén, teljesen igazad van abban hogy átláthatatlan:) de hát az idő pénz:) köszönöm!
  • MANOWAR
    #2597
    :)konkret pelda: Amikor rakattintasz a Felvi+ tovabb gombjara akkor az arra bejovo lapon az egyes temakat jobban szet lehetne szeparalni mert igy egy kicsit ossze folyik.
    sry ha ertelmezhetetlenul irtam, ket dolgot irtam egybe :) :
    Igen a főoldalon az egyes post-ok linkjének hover actionje változzon úgy mint a tovább gomb.
    A szines reszre (csak proba keppen) arra gondoltam - pl a Felvi+ szinevel (piros) lehetne a Felvi+ aloldalainak blokk cimet is szinezni pl "Beiratkozási lap és kreditbeszámítás" a hover-je meg kekre valt action-re.

  • kispeki
    #2596
    jah és persze, bármikor nyomathatunk egy funwar-t, persze csak ha nem bánod a 0/x-es statot:P
  • kispeki
    #2595
    Először is köszönöm szépen a kritikát, a tanácsokat:)

    A helyzet az, hogy én abba nem szólhatok bele mit raknak ki az oldalra, valamint egyes szervezetek hogyan tervezik meg a logójukat, mint pl. a TDK.

    A Felvi+os dolgot nem értem teljesen mire gondolsz, azt kifejthetnéd bővebben.

    Bár ezt se értem teljesen, de ha nem vagyok teljesen hülye akkor arra gondolsz, hogy a főoldalon az egyes post-ok linkjének hover actionje változzon úgy mint a tovább, csak a megadott blokk címének a színével?
  • MerlinW
    #2594
  • MANOWAR
    #2593
    Mar ne is haragudj de ez a portal oldal ugy nezki mintha profi csinalta volna
    - szolj a sracoknak hogy a TDK logot dobjak ki es ..... nagyon gazos, nem hogy tudomanyos.
    - talan annyi, hogy a friss vagy felvi+, etc oldalakon is az egyes temakat jobban lehetne szeparalni, nem annyira mint a fooldalon de erted, egy kicsit igy ossze folyik.
    A fooldali blokkokon beluli linkek valtozhatnanak esemenyre mint pl a TOVABB link. (esetleg kovethetne a fooldalon levo tema nev szint annak alaloldalai, egy probat meger)
    Desktopon csekkoltam FF, Chrome, Safari es IE alatt.
    hmmmm most latom ha vegeztel vele lezavarhatunk egy 5 vs 5 OSP ND-be valahol :)
  • kispeki
    #2592
    ohh igen, volt egy kis időjárás jelző ikon a jobb szélén a menünek, az baszta tönkre, az majd javítva lesz csak először az asztali verziós hibákat akarom kiküszöbölni, utána jöhet a responsive, köszi a kritikát ;)
  • Jim Morrison
    #2591
    Mobilon nyitottam meg, és ami feltűnt hogy lenne mobil nézet, de a menü nem igazodik a kevésbé széles kijelzőhöz (egy sorban van az összes menupont)
  • kispeki
    #2590
    Sziasztok!

    Bár a következő oldal amit szeretnék megosztani drupal-on keresztül működik, aminek köszönhetően vannak hibái, folyamatosan javítgatom, kisebb-nagyobb kihagyásokkal, időhiány miatt. Szeretném leszögezni, hogy bár drupalról van szó, mégsem abból áll az oldal hogy agyontömtem modulokkal, és ide oda húzogattam a blokkokat, ugyanis nagyon sok kódolás is van mellette. Az oldalt februárban kezdtem, 2 hónapos meló után április elsején lett publikálva, bár akkor még ennyire se nézett ki. Ezért szeretném most megosztani veletek, és kritikákat kérni, mik azok amikkel esetleg fejleszteni lehetne.

    http://pszfonline.hu/

    Köszönöm előre is a kritikákat:) (Tudok egy-két hibáról ami javításra szorul :) )
  • MANOWAR
    #2589
    Azt hiszem szvsz nincs tobb mondani valo mint amit MerlinW leirt,
    marketinges: A grafikus nem az, a kepek eletlenek (nem a hatterkepekre gondolok) a szin hasznalat katasztrofalis. A logo megint nem logo es nem egyedi.
    spuri: bar en nem latok flash-t benne de nem szabadna ilyen lassan reagalnia vagy a scriptben gyorsitsd fel, a hoeses nem kell, hogy mozogjon (90-es evek) backgroundnak eleg par hopehely hamar a megrendelo kerte, ha nem delete. Amugy nemtudom miert de lefagyott az FF-om mikor kinyitottam :)
    Amit csak lehet (pl egy div-nek a szinet) tessek a bongeszovel legenaraltatni css-be, SEO sehol sincs, tagek hol igy vannak vannak lezarva hol ugy - tessek validatort hasznalni, en ugy latom mindegyik template-bol van - ne legyen igazam.
    Egy kis pozitivum: jovval nagyobb tapasztalattal biro ma is aktiv webdesigner-tol is lattam csunyabbakat. :)
  • MerlinW
    #2588
    Hát igen. A szépérzékre még gyúrni kell:) Az első oldal jó, bár az erősen a template érdeme. A másik két oldal viszont vállalhatatlan mai szemmel. A grafikust pedig ki kell rúgni, mert pályát tévesztet:)

    Iratkozz be egy alap webdizájner suliba, ahol megtanítják neked a színek és elemek helyes használatát, és máris sínen leszel, mert az oldalakat nézve az RGB a te legnagyobb ellenséged:)
  • Wright111
    #2587
    spuri suli: sok a flash, terheli a böngészőt, tablet-en szétcsúszik.

    Marketinges: szerintem a dizájn túl csicsa, én pl keresek marketinges szakembert de őt nem bíznám meg, nekem ez a véleményem.

    W.
  • gseldon
    #2586
    Sziasztok,

    Egy éve kábé kezdtem el mellékesben weboldalakat gyártani. Kíváncsi lennék, hogy mit mondtok a munkámra.

    Ezek template alapúak erős módosítással:
    http://www.paskft.hu
    http://www.spuri-suli.hu

    ez viszont 100% saját (a layout és design az ügyfél kérésének megfelelően ilyen, a kialakítás tekintetében beleszólásom nem volt. Még saját grafikust is alkalmazott):
    http://www.marketingmindenkinek.hu
  • Wright111
    #2585
    Szia!

    Jogos kritika volt amit írtál, köszönöm, lecseréltem a háttérképet, a fejléchez is jobban megy, a reklám banner téglalap elfog tűnni, csak google adsense reklám teszt van, az összes közösségi linket levettem, csak a facebook marad, mostantól a képeket úgy rakom be hogy a posztot nyissa meg.

    Köszöntem a kritikát!
  • passatgt
    #2584
    Nem éppen weblap, de ha valaki WordPress felhasználó, ingynessé tettem a slider pluginemet:

    Letöltés: http://wordpress.org/plugins/nemus-slider/
    Fejlesztésben segítés: https://github.com/passatgt/nemus-slider
    Demo: http://visztpeter.me/plugins/nemus-slider/demo/
  • ressy14
    #2583
    Orosz verziósat valóban nem, de ilyen oldalakkal tele van a net.
    Kinézetre elég kezdetleges, egy sablonos gagyi, az ilyen bg meg 10 éve is divatjamúlt volt. Az összes közösségi oldalas share linkekkel telenyomtad a posztok alját, mindegyik eltérő stílusú és színű, teljes katyvasz az egész.

    De hogy ne csak fikázás legyen, pár tanács:
    Cseréld le a hátteret egy visszafogottabbra, csinálj egy komolyabb bannert, egységesítsd a share linkeket, és a fontokat. Ha rákattintok egy posztra, akkor ne a kép webhelyét hozza be, hanem a posztot magát az oldaladon belül. A favicont is lecserélhetnéd.

    És mielőtt még megsértődsz, nézd meg milyen oldalakat dicsérnek itt, és az olyanokra miket írnak, mint a tiéd. De ha tényleg dolgozol rajta, hogy ne egy 2 órás munkának nézzen ki, és a végeredményt is megosztod majd, akkor visszaszívom.
  • bajgunar
    #2582
    Ahogy a többi ugyanilyen LIKE-vadász buzi gyökér oldalt, ezt is ugyanúgy beraktam a blokkolási naplóba a többi mellé, nehogy véletlenül megnyomjam a like-ot, de még csak az oldalt se tudjam megnyitni.
  • Wright111
    #2581
    Sziasztok!

    Frissen indult, de egyedi ötletről van szó, nem találni ilyen oldal Magyarországon, meg Oroszországban sem.

    Építő jellegű kritikákat várok....

    (amúgy, nem értem hogy miért kell ráerőltetni az emberekre a like-ot, én is rögtön bezártam)
  • Jim Morrison
    #2580
    ahogy kijött, hogy likeoljam az oldalt, zártam is be :(
  • Nariusz
    #2579
    Ez az én honlapom... nézzétek nyugodtan, folyamatosan bűvítem és teli vagyok ötletekkel, de sajnos egyedül csinálom így lassú a megvalósítás :D
  • Malakai
    #2578
    Látom egyre jobban ráfekszel wp-re. :)
  • passatgt
    #2577
    Kicsit updateltem, visztpeter.me
    Pár dolog még nem az igazi, de alakul:)
  • Airbus A380
    #2576
    Miért is?
  • Terensz
    #2575
    A blogspot.com üzemeltetője személyesen beírt a topicba. Ez nagy megtiszteltetés

    Szerintem a topicnyitó mást értett a "weboldalad" alatt.
  • Airbus A380
    #2574
    http://sakktomi.blogspot.hu/
  • Malakai
    #2573
    Steltel mi a helyzet? :)
  • Lullaby
    #2572
    volt szerencsém dolgozni az egyik általad készült oldalon :3